Obrázek podcastu Metro 2033

Audiokniha Metro 2033

Délka:

17 hod 34 min

Čte:

Filip Čapka

Vydavatel:

OneHotBook

Jazyk:

Česky

Žánr:

Fantasy

,

Sci-Fi

Obrázek podcastu Hovory o józe a mystice č. 23

Hovory o józe a mystice č. 23

Jiří Vacek, Jiří Krutina: Vědomí Já. Promluvy a úvahy. Záznam promluv, které předcházely nebo provázely meditace přátel na společných setkáních. Nejedná se o studiovou nahrávku.

Obrázek podcastu Neviditelný

Neviditelný

Jen málo českých spisovatelů dokázalo dát svým příběhům tak hutnou a působivou atmosféru jako Jaroslav Havlíček, nejvýznamnější představitel tuzemského psychologického románu 20. století. Právě pro znepokojivý spodní proud, kterým autor podemílá životy postav, se dodnes…

Obrázek podcastu Vnitřní štěstí - Měj (se) rád

Vnitřní štěstí - Měj (se) rád

Smyslem této audio knihy je připomenout vám lásku, a to zejména k sobě. Bez toho, abyste měli rádi a brali se takoví, jací přirozeně jste, bude vaše putování fyzickou krajinou vždy něco postrádat. Různá duchovní cvičení, většinou složitá a mírně řečeno technická, vás ne…

Obrázek podcastu Adventní kletba

Adventní kletba

Královský prokurátor Oldřich z Chlumu se spolu se svým pomocníkem panošem Otou ocitne jedné bouřlivé noci na hradě Krašově. O pomoc ho požádá hradní paní, neboť se tu během adventu zjevují předci jejího manžela, kteří tu dříve zemřeli za podivných okolností.

Obrázek podcastu Porodní sestra z Osvětimi

Porodní sestra z Osvětimi

Porodní sestra z Osvětimi je dramatický příběh inspirovaný skutečnými osudy Stanisławy Leszczyńské. Tato polská porodní sestra vedla v táboře tisíce porodů, při nichž nezemřelo žádné dítě ani žádná žena. Do koncentračního tábora v Osvětimi přijíždí další transport vězňů…

Obrázek podcastu Zloději ostatků I.

Zloději ostatků I.

Martin ze Stvolna si svou statečností nakloní císaře. Ten se jej rozhodne i s Johankou postavit čela poselstva mířící do Svaté země. Martin ze Stvolna v čele poselstva na cestě do Orientu. Rytíř, skvělý trubadúr a příležitostný obchodník s vzácnými ostatky svatých Marti…

Obrázek podcastu Proč muži chtějí sex a ženy potřebují lásku

Proč muži chtějí sex a ženy potřebují lásku

Proč vůbec stojíme o sex? A co je to vlastně láska? Tuto otázku si lidé kladou už tisíce let, přesto uspokojivá odpověď stále neexistuje. Autoři převádí řeč vědy a špičkového výzkumu do zábavného čtení a vysvětlují čtenářům, jak s vědeckými poznatky naložit. Probírají v…

Obrázek podcastu JEJE JEJE JEJE, NĚCO SE MI DĚJE & PROBOUZECÍ KNÍŽKA & OPATRNĚ NA TO MRNĚ & USÍNACÍ KNÍŽKA

JEJE JEJE JEJE, NĚCO SE MI DĚJE & PROBOUZECÍ KNÍŽKA & OPATRNĚ NA TO MRNĚ & USÍNACÍ KNÍŽKA

Čtyři půvabné knížky básníka Robina Krále určené malým dětem, jejich rodičům a starším sourozencům. Jeje, jeje, jeje, něco se mi děje je souborem vtipných říkadel z dětské každodennosti od kojení po přebalování. Opatrně na to mrně přivítá do rodiny mladší sestřičku, se …

Obrázek podcastu Čarodějné pohádky podruhé

Čarodějné pohádky podruhé

Vyprávění pohádek z celého světa plné kouzel kouzelníků, čar čarodějnic, kouzelných předmětů, magických zaklínadel, zázračných schopností a divotvorných proměn, veselých i strašidelných, uvěřitelných i neuvěřitelných... To je ukázka z anotace prvního dílu Čarodějných p…

Obrázek podcastu Zázraky na Hradčanech

Zázraky na Hradčanech

Ten den, kdy jsme se s Jiřím vydali natáčet na Hradčany, byl vlastně taky trochu jako zázrak. Mimořádně krásný, slunný podzimní čas, prostředí právě tak akorát bohaté na zvuky dokreslující místa plná turistů, ale nepřehlušující šum vysokých kaštanů a akátů pamatujících …

Obrázek podcastu Adventní kalendář

Adventní kalendář

Co mají společného vzpomínky letce RAF na štědrovečerní večeři ve válečné Anglii s vánoční tramvají v brazilském Porto Alegre a příhodou o staropražském Mikuláši, jak si ji kdysi vyslechl Eduard Bass? A může se potkat poezie Ivana Martina Jirouse s vánočním přáním Jana …

Obrázek podcastu Svetlo v nás

Svetlo v nás

Jednoznačné riešenia veľkých životných výziev ani vyčerpávajúce odpovede neexistujú, no Michelle Obama verí, že každý je schopný nájsť a využívať súbor určitých nástrojov, pomocou ktorých si zachováme odstup a budeme vedieť statočne čeliť časom plným zmien. V audioknihe…

Obrázek podcastu Lidice - Ležáky /1942-1972/

Lidice - Ležáky /1942-1972/

Dramatické pásmo z veršů Karla Hynka Máchy a Josefa Hory, z Reportáže psané na oprátce Julia Fučíka, z autentických zpráv a hlášení a z vlastních textů sestavil Josef Pávek titul, který vydal Supraphon v roce 1972 a jenž nyní vychází poprvé digitálně. "...Vracíme-li se…

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 44 - Milan Brunát 07.06.2014

100 statečných - Host č. 44 - Milan Brunát 07.06.2014

Hostem L. Výborné - M. Brunát (ředitel nakladatelství Grada)

Obrázek podcastu Zbavte se zvyku být sami sebou

Zbavte se zvyku být sami sebou

Nejste odsouzeni k tomu být ovládáni svými geny a pevně zakořeněnými zvyky po zbytek života. Nové vědecké poznatky o mozku opravňují každého člověka k vytvoření reality, kterou si sám zvolí. V knize Zbavte se zvyku být sami sebou renomovaný autor, řečník, výzkumný praco…

Obrázek podcastu SPRÁVNÁ PĚTKA u moře

SPRÁVNÁ PĚTKA u moře

Prázdniny jsou tady! Správná pětka odjíždí na farmu do vesnice Tremannon. Dají si slib, že se tentokrát do žádného dobrodružství nezapletou. Opak je však pravdou. Dědeček jejich nového kamaráda Yana byl kdysi jedním z vrakýřů, kteří vysílali z věže uprostřed pevniny svě…

Obrázek podcastu Majdalenka v záhrade

Majdalenka v záhrade

Zanedbaná záhradka s dlho neobývaným domčekom chradne. Jedného dňa sa tam objaví dievčatko a začnú sa diať veci... Nechceme na pár riadkoch prezradiť, čo všetko Majdalenka zažije, ako si poradí a čo sa zmení. To sa dozviete, keď si rozprávky prečítate alebo vypočujete, …

Obrázek podcastu Pečeť smrti

Pečeť smrti

Oldřich z Chlumu se sice ocitl v nemilosti českého krále, ale přesto je povolán do Prahy, aby vyřešil na první pohled jednoduchý případ. Malostranský špitál vlastní darovací listinu na tři vesnice vystavenou Václavem I., otcem Přemysla Otakara II. a jeho předchůdcem na …

Obrázek podcastu Dobrá smrt

Dobrá smrt

Jak se vyrovnat s diagnózou neléčitelné nemoci? S obdobím, ve kterém člověk prochází silnou bouří emocí a bojuje s pocitem bezradnosti? S odborníky, kteří problémy terminální fáze onemocnění řeší v praxi, se budeme snažit vcítit do obtížné situace pacienta a přemýšlet n…

Obrázek podcastu To nemyslíte vážně, pane Feynmane!

To nemyslíte vážně, pane Feynmane!

Vtipné, zajímavé a mnohdy neuvěřitelné příhody ze studentského, pracovního i osobního života jednoho z největších teoretických fyziků 20. století Richarda P. Feynmana. Byl to muž mnoha zájmů. Kromě své profese ovládal hru na bongo a byl také výborným malířem. Neodpovída…

Obrázek podcastu Pavel, Rauvolf: Pověsti českých hradů a zámků

Pavel, Rauvolf: Pověsti českých hradů a zámků

Velkorysý projekt kapely Čechomor a Supraphonu. Celkem na třech albech vycházejí postupně pověsti hradů a zámků na Moravě (ty byly již vydány na podzim roku 2008), v Čechách (vycházejí nyní) a ve Slezsku (vyjdou na podzim 2009). Legendy, opředené kolem tajemných staveb …

Obrázek podcastu Bridget Jonesová: Láskou šílená

Bridget Jonesová: Láskou šílená

{'cs': 'Bridget Jonesová se vrací po téměř šestnácti letech na scénu. Leccos se bezpochyby změnilo, ale hodně toho zůstalo při starém. A i když do jejího seznamu předsevzetí přibyly nové výzvy („Přestanu před dětmi varovně počítat „Raz… dva…“, aniž jsem rozhodnutá, co v…

Obrázek podcastu Pan Masters

Pan Masters

Je mocný, charismatický, sexy a je to můj šéf – vražedná kombinace. Uspokojení z práce najednou získalo zcela nový rozměr. Když jsem si ve svém životopise vymýšlela, nenapadlo mě, že na tom bude záležet. Zamilovalo by si mě přece každé dítě, práci chůvy mám od přírody v…