Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Mengeleho děvče

Audiokniha Mengeleho děvče

Obrázek podcastu Pražský vampýr

Pražský vampýr

Obchází Prahou nadpřirozené zlo? Jiří Adam z Dobronína už vyšetřoval mnoho zločinů, ale u žádného z nich to nevypadalo, že vrahem je upír! Další historická detektivka oblíbeného spisovatele se odehrává v kulisách Prahy začátku 16. století. V dalším detektivním příběhu s

Obrázek podcastu Disney - Lví král, Kniha džunglí, 101 dalmatinů

Disney - Lví král, Kniha džunglí, 101 dalmatinů

Vezměte své děti do kouzelné země pohádek podle filmů společnosti Disney. V této audioknize najdete tři vyprávění pro volné chvíle i před spaním. První pohádka, Lví král, vypráví o lvíčkovi Simbovi, který nejprve uteče ze Lví země, ale pak se do ní vrátí jako dospělý l

Obrázek podcastu Zlatá hora

Zlatá hora

Knihou Zlatá hora autor volně navazuje na svůj dobrodružný román Poslední zlato z Yukonu. Opět zavádí čtenáře do subtropů floridských ostrovů a do kanadské divočiny teritoria Yukon. V situaci, kdy bylo třeba znova vzít spravedlnost do vlastních rukou.

Obrázek podcastu Krvavý Bronx

Krvavý Bronx

16 povídek na motivy „černé kroniky“ brněnského Cejlu, zvaného Bronx. Myšlenka udělat knihu příběhů vytvořených na základě novinových článků z druhé poloviny devatenáctého století není moje. Svěřil mi ji v pivním baru Na Stojáka historik Michal Konečný. Já mám akorát v

Obrázek podcastu Děti kapitána Granta

Děti kapitána Granta

Robert a Mary Grantovi se za pomoci přátel vydávají na nebezpečnou plavbu s jediným cílem: najít svého na moři ztraceného otce. Vodítkem po jeho stopě jim je neúplná zpráva, kterou doručil nečekaný posel, žralok kladivoun. Román z cyklu Podivuhodné cesty je prvním dílem

Obrázek podcastu Muž se psem

Muž se psem

Na geniálního podvodníka platí geniální detektiv! Humorná parodie na detektivní román o hloupých podvodnících a neomylném amatérském detektivovi, který zločince odhalí. Pošetilé podvody, jimiž podvodník Jiří Teston způsobil velkým mezinárodním bankám škodu dosahující vý

Obrázek podcastu Golem

Golem

Ulicemi starého pražského města židovského opět prochází postava tajemného Golema. A stejně jako před generacemi i nyní jsou mu v patách tragické a tajemné události. Jaká tajemství židovské město a život v něm ukrývají? Kdo je Athanasius Pernath, a jsou prožitky na jeho

Obrázek podcastu Obřad

Obřad

Temná rituální vražda po sedmi letech opět otřásla celým Madridem. Obětí trýznivého zločinu se stala další mladá žena, která měla těsně před svatbou. Tehdejší pachatel byl dopaden a dosud si odpykává trest, takže existují jen dvě možnosti: buď má následovníka, anebo je

Obrázek podcastu Neodvratný skon maratónského běžce

Neodvratný skon maratónského běžce

Děj hry Jiřího Vilímka Neodvratný skon maratónského běžce se začíná odvíjet na samém sklonku války, v ilegální redakci jakýchsi novin. Skupinka mužů různého charakteru a různé válečné zkušenosti tu přepisuje a postupně vydává deník hrdiny, jemuž všichni říkají Atéňan. T

Obrázek podcastu Tracyho Tygr

Tracyho Tygr

Velký příběh o lásce, o fantazii a odvaze. Příběh o tygrovi, o Thomasu Tracym a Lauře Luthyové. Co kdybychom každý měli svého tygra, který by nám ukazoval cestu k našim největším snům? Nové vydání americké kultovní novely s mimořádným hereckým obsazením znovu připomene

Obrázek podcastu Už nikdy pěšky po Arménii a Gruzii

Už nikdy pěšky po Arménii a Gruzii

Po dvojici bestsellerů přichází princ Ládík s další knihou – tentokrát o cestě do Arménie, Gruzie a Náhorního Karabachu. Ladislav Zibura se vydává do těch nejzapadlejších vesnic, aby mohl poslouchat příběhy místních a načerpat něco z jejich moudrosti. Alkohol teče proud

Obrázek podcastu Liška Bystrouška

Liška Bystrouška

Klasické dílo české literatury, v podání Arnošta Goldflama, plném nadčasového humoru a porozumení, zůstává i dnes otevřeno posluchačům všech generací. Příběh lišky, kterou našel opuštěnou místní revírník a vychoval ji mezi domácími zvířaty dal vzniknout proslulé opeře L

Obrázek podcastu Moc faktov

Moc faktov

Čo myslíte – porazili by ste vo vedomostnom teste šimpanza? Táto audiokniha vám možno prezradí že – nie. Na základné otázky o našej planéte, napríklad koľko percent populácie žije v extrémnej chudobe, akým tempom rastie počet obyvateľov, aká je úroveň vzdelávania, aký n

Obrázek podcastu Můj život s třemi ženami

Můj život s třemi ženami

Zdravím tě, můj milý čtenáři, případně má krásná čtenářko, dovol, abych se ti v krátkosti představil. Jmenuji se Kristián Novotný, jsem pohledný, ač plešatějící třiceti letý muž. Také jsem úžasný táta dvou dcer, žádostivý manžel jedné ženy, ne zcela ambiciózní zaměstnan

Obrázek podcastu Nejlepší den pro umírání

Nejlepší den pro umírání

Thompson nemůže žít ani s lidmi, ani s elfy. Pro jedny je nenáviděným půlelfem, pro druhé zase opovrhovaným poločlověkem. Jeho domovem se teď stalo gobliní město Likario. Nechává se najímat jako žoldák, prozkoumává staré chrámy a hledá poklady, bojuje s orky i s prastar

Obrázek podcastu Zaklínač - Rozcestí krkavců

Zaklínač - Rozcestí krkavců

Zaklínači se nerodí. Zaklínači jsou vytvářeni. Toto je příběh o tom, jak vznikají legendy – a jaká je cena za její stvoření. Než se stal Bílým vlkem a Řezníkem z Blavikenu, byl Geralt z Rivie pouhým čerstvým absolventem Kaer Morhen, který vstoupil do světa, jenž jeho dr

Obrázek podcastu Všem klukům, které jsem milovala

Všem klukům, které jsem milovala

Milostné dopisy mají mnoho podob. Lara nikdy žádný nedostala, ale pár už jich napsala. Nikdy nedala žádnému klukovi najevo, že ho má ráda. A když už nechtěla být zamilovaná, napsala dopis o tom, jak se cítí, pečlivě ho zapečetila a schovala do krabice pod svou postelí.

Obrázek podcastu 1984

1984

Byl jasný, studený dubnový den a hodiny odbíjely třináctou. Winston Smith, s bradou přitisknutou k hrudi, aby unikl protivnému větru, rychle proklouzl skleněnými dveřmi věžáku na Sídlišti vítězství. Ne však dost rychle, aby zabránil zvířenému písku a prachu vniknout dov

Obrázek podcastu Oliver Twist

Oliver Twist

Audiokniha Oliver Twist namluvená rodilým mluvčím. Jazyková úroveň A1 pro posluchače začátečníky. Oliver Twist is a poor orphan boy. He hasn’t got a mum or dad and he lives in a terrible place called the workhouse. One day, he makes the master of the workhouse very ang

Obrázek podcastu Panny

Panny

Edward Fosca je vrah. Mariana je o tom přesvědčená. Jenže pohledný a charismatický profesor řecké tragédie je na Cambridgeské univerzitě nedotknutelný. Studenti ho zbožňují, zejména členky tajného studentského spolku nazvaného Panny. A právě z jejich řad vzešla první ob

Obrázek podcastu Moji milí básníci

Moji milí básníci

V Českém rozhlase natočila Gabriela Vránová dvacetidílný rozhlasový seriál s podtitulem Moji milí básníci, ve kterém autorka populární formou odhalovala posluchačům tajemství poezie, kterou má sama ráda. Ve vydavatelství Radioservis poté vyšlo CD Moji milí básníci s výb

Obrázek podcastu Zločiny s pečetí modré krve

Zločiny s pečetí modré krve

Speciální edice na přání posluchačů. Bez hudebních předělů a podkresů. Soubor sestavil Vlastimil Vondruška. Boskovická svodnice – čte Jan Hyhlík Královský písař Jiří Adam z Dobronína se vydává z vyššího povolání na Moravu. V Boskovicích tou dobou dojde k podivné smrti

Obrázek podcastu Dračí náhrdelník

Dračí náhrdelník

Uprostřed okázalé slavnosti na hradě Šternberku zmizí krásná paní Elška, manželka veverského purkrabího Drslava. Elška nemá zrovna pověst ctnostné manželky, takže celé události nepřikládá nikdo z hostů váhu. Jenže její manžel vyhledá Oldřicha z Chlumu a se slzami v očíc

Obrázek podcastu Čarodějky na cestách

Čarodějky na cestách

Komu připadne po skonu čarodějky a zároveň sudičky Desideráty Duté její kouzelná hůlka? Překvapivě Magrátě Česnekové. Ovšem jen pod podmínkou, že dokáže uvést do pořádku jednu její nedokončenou záležitost - musí zabránit sňatku Lenóry Sobotové řečené Popelka s princem v

Obrázek podcastu Euforie

Euforie

Vyřaďte alkohol a vybudujte si život, který budete milovat! Alkohol je v naší společnosti na každém kroku a je těžké mu odolat. Nátlak na to, abychom zapadli a dali si „jen jeden drink“ – který se změní na několik – ať už na večírku nebo v pátek večer, může vést k nevyr