Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Mé sladké šestnácté století

Audiokniha Mé sladké šestnácté století

Délka:

9 hod 25 min

Čte:

Nikola Heinzlová

Vydavatel:

Kanopa

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Námořník

Námořník

Šestice napínavých příběhů z temného světa Larse Keplera! Zkraťte si čekání na nový díl bestsellerové série s Joonou Linnou a Sagou Bauerovou poslechem této sbírky dechberoucích povídek. Jste připraveni na mistrovsky vygradované i zprostředkované situace, které vám rozb

Obrázek podcastu Život na Mississippi

Život na Mississippi

"Když jsem byl malý chlapec, ovládala mne a moje kamarády z našeho městečka na západním břehu Mississippi jedna neutuchající touha: stát se členem posádky na parníku," vzpomíná po letech Samuel Clemens. Jméno tohoto muže asi většině z nás nic neříká, zato jeho literární

Obrázek podcastu Tma

Tma

Vánoce, Vánoce přicházejí. A naděje tě zabije, protože umírá poslední. Ve srubu na návrší Malé Fatry, kam přijel strávit poustevnické Vánoce daleko od lidí, si chtěl bratislavský scenárista původně ulevit od věčných stresů a předrozvodových hádek. Jenže osud to má i v t

Obrázek podcastu Egypťan Sinuhet

Egypťan Sinuhet

Četba z jednoho z nejvýznamnějších světových románů 20. století. Mika Waltari (1908-1979) dopsal a dal k vydání román Egypťan Sinuhet v roce 1945 a ačkoli popisoval život egyptského lékaře doby největších faraonů, vypovídal především o válečných traumatech jeho současní

Obrázek podcastu Černá lilie

Černá lilie

Oldřich z Chlumu řeší vraždy na hradě Valdek. Oldřich z Chlumu se svými pomocníky řeší vraždy na hradě Valdek. Podezřelých je mnoho, protože na hradě se právě koná rodinná slavnost. Jaké tajemství skrývá vzácná tapiserie? Oblíbený autor historických knih i detektivek

Obrázek podcastu Lovci monster s.r.o.

Lovci monster s.r.o.

Seznamte se s Owenem Zastavou Pittem, nejnovějším rekrutem Lovců monster, s.r.o. Netvoři jsou totiž skuteční. Tvorové z mýtů, legend a béčkových filmů jsou někde tam venku a číhají ve stínech. Oficiálně jsou tajemstvím. Někteří jsou zlí, jiní prostě jen hladoví. Na opač

Obrázek podcastu Cesta pro vraha

Cesta pro vraha

Ota Fink pátrá v závějích sněhu. Soustružník Ota Fink je přinucen zúčastnit se podnikového lyžařského zájezdu a po příjezdu zjistí, že cestou zmizela jedna kolegyně. Pátrání po ní ho přivádí do trampské osady. Soustružník Ota Fink, důvtipný a neohrožený chlapík, je přin

Obrázek podcastu Ať vám visí na rtech

Ať vám visí na rtech

>> „Na základě čísla se ještě nikdy nikdo nerozhodl. Člověk potřebuje příběh.“ — Daniel Kahneman << >> Máte pocit, že historky vyprávíte líp v hlavě než nahlas? Netroufáte si promluvit, když poslouchá víc lidí? A proč někdo zaujme hned první větou – a jiný ztratí publi

Obrázek podcastu Muž menom Ove

Muž menom Ove

#1 Bestseller New York Times – predalo sa viac ako 3 milióny kópií! Ove je starší pán, aký žije snáď v každom obytnom dome - večne nevrlý, zatrpknutý frfloš, v ktorom len ťažko odhalíte dobré srdce. Milovaná žena mu umrela, stal sa z neho samotár a pomaly stráca zmysel

Obrázek podcastu Tomu říkám překvapení

Tomu říkám překvapení

Je zavražděná žena opravdu mrtvá? Je vaše sousedka tak šťastná, jak vypadá? A co lékař – je tím, za koho se vydává? Splní vám děti vaše sny? Kdo je ta cizí osoba v obýváku? Jaké tajemství skrývá vytoužený muž? A může vás dřív zabít nastávající tchyně, nebo bývalá milenk

Obrázek podcastu Vražda ve mlýně

Vražda ve mlýně

Na vodním kole mlýna visí tělo. A pod hladinou čeká pravda. Na mlýnském kole opuštěného vodního mlýna visí nahé tělo muže. Novopečený inspektor Haze tak musí opustit vánoční ples a ponořit se do vyšetřování brutální vraždy Franka Darrowa, člověka, který ve svém okolí za

Obrázek podcastu Pražské humoresky za Rakouského mocnářství

Pražské humoresky za Rakouského mocnářství

Vstupte do světa zlaté éry staropražského humoru, kde se historie snoubí s úsměvem. Tato exkluzivní kolekce pěti audioknih Vás provede uličkami staré Prahy, kde se pod leskem císařského majestátu odehrávaly ty nejzábavnější příběhy, plné lidskosti a typicky českého humo

Obrázek podcastu Křížová palba

Křížová palba

Další příběh ze světa brilantní Rychlopalby. První kriminální román Štěpána Kopřivy měl takový úspěch, že se autor rozhodl dál rozvíjet svůj svět „ne úplně správných“ policistů, který v Rychlopalbě stvořil. Oslnivé „tarantinovské“ dialogy, brutální scény, mrazivé reáli

Obrázek podcastu Maigret na dovolené

Maigret na dovolené

Od pobytu v malém francouzském letovisku Les Sables d’Olonne si komisař Maigret slibuje především odpočinek. Pak je ale konfrontován se snad nejtragičtějším případem své kariéry, který začne podivným vzkazem: Pro smilování boží, požádejte o návštěvu u pacientky na čísle

Obrázek podcastu Drž mě pevně, miluj mě zlehka

Drž mě pevně, miluj mě zlehka

Příběhy z tančírny Century Je to jednoduché – chodí sem totiž lidi. A to znamená, že se může stát cokoliv Argentinské tango, to jsou krásné ženy, vysoké podpatky, milongueros, vášeň a slunce … ale také lidé s všedními starostmi, poutníci žíznící po lásce a objetí, kte

Obrázek podcastu Smlouva s ďáblem

Smlouva s ďáblem

Hayes Flynn je arogantní blbec známý především svou zálibou ve skotské a ženách, přičemž si s žádnou neužije víc než jednou. Je to ten poslední člověk, pro kterého bych chtěla pracovat, jenže má tvář, od níž nedokážu odtrhnout oči, a čím déle jsme spolu, tím těžší je ho

Obrázek podcastu Holčička ze známky

Holčička ze známky

Gesto prezidenta obletělo republiku. Říká vám něco jméno Eva Haňková? Za první republiky ji znal každý! Eva byla „holčička ze známky“, kterou prezident Masaryk při návštěvě Pardubic zvedl do vzduchu a objal, a z tohoto gesta byla cítit taková radost a optimismus mladé r

Obrázek podcastu Rakev: Odplata

Rakev: Odplata

Rafael de Santis býval vojákem Panamerické konfederace, účastnícím se bojů proti rozpínavé Asijské hegemonii. Pak však během přísně tajné mise k vědecké vesmírné stanici Enheduanna, skryté v jednom z Lagrangeových bodů systému Slunce-Země, přišel o nohy a také o část pa

Obrázek podcastu Skočný příliv

Skočný příliv

Ostrovní pláž v zátokách Hasslevikarna se stane němým svědkem nelidské vraždy. Obětí je neznámá těhotná žena. Píše se rok 1987, případ je po čase odložen jako nevyřešený. Po více než dvaceti letech ho znovu otevírá Olivia Rönningová, studentka Policejní akademie. Má k d

Obrázek podcastu Kouzelník Žito

Kouzelník Žito

Výpravná a jímavá pohádka o spravedlivém Žitovi, který se musí rozhodnout, zda obětovat svůj život, a zachránit tak svou milovanou, anebo žít věčně, ale v pekle, premiérovaná pro malé i velké diváky na Štědrý večer 2018, nyní vychází i v knižní podobě. Televizní pohádku

Obrázek podcastu Každý z mé rodiny někoho zabil

Každý z mé rodiny někoho zabil

Každý z mé rodiny někoho zabil. Někteří z nás, ti, kteří dosáhli výrazných úspěchů, zabili vícekrát. Nechci to dramatizovat, ale je to tak. Někteří z nás jsou dobří, jiní špatní a někteří prostě jen nešťastní. Já jsem Ernest Cunningham. Říkejte mi Ern nebo Ernie. Přál b

Obrázek podcastu Rok kobylek

Rok kobylek

Terry Hayes je zpět! Thriller Rok kobylek Terryho Hayese, autora kultovní knihy Já, poutník, je strhujícím příběhem z temného světa špionáže, násilí a globálních hrozeb. Hlavním hrdinou je Kane, elitní agent CIA, který se specializuje na nebezpečné mise v takzvaných „z

Obrázek podcastu Gorily v mlze

Gorily v mlze

Fascinující kombinace odhodlání a nekonečného, vysilujícího boje za záchranu přírody, to by smysl života Dian Fosseyové. „Když si uvědomíme cenu všeho živého, budeme méně lpět na minulosti a můžeme se tak více soustředit na záchranu budoucnosti.“ Jedna z nejdůležitějšíc

Obrázek podcastu Úkol pro šaška

Úkol pro šaška

V Čechách nastává před husitskými bouřemi v letech 1402–1403 dramatická situace. Král Václav IV. je svým bratrem Zikmundem zbaven vlády a nakonec uvězněn ve Vídni, zemi drancují kočovní Kumáni a zároveň probíhá občanská válka mezi stoupenci Václava a Zikmunda. Podrychtá

Obrázek podcastu Hyena

Hyena

Hyena se zlověstně pochechtává ve stínu svých blízkých. Cení ostré tesáky a vyhlíží další bytost, kterou by mohla ohodnotit a zchladit si na ní žáhu. Hyena se hrbí nad každodenním kalichem hořkosti a slastně nasává to jediné, co ji dokáže opravdu ukojit - alkohol. To vš