Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Marek Wollner - Reportér na odstřel

Audiokniha Marek Wollner - Reportér na odstřel

Délka:

13 hod 47 min

Čte:

Petr Třebický

Vydavatel:

Čti mi

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Rozpuštění

Rozpuštění

Mnichům ze Scarnsea není nic lidského cizí. Platí to i pro vraždu? Píše se rok 1537 a králův obávaný první ministr Thomas Cromwell pomáhá Jindřichu VIII. zbavit se nepohodlné manželky, stát se hlavou reformované anglikánské církve a získat majetek bohatých římskokatolic

Obrázek podcastu Ted Bundy, vrah po mém boku

Ted Bundy, vrah po mém boku

Kompletní portrét nejbrutálnějšího sériového vraha Ameriky. Kniha spisovatelky Ann Rule, Ted Bundy, vrah po mém boku, je naprosto jedinečná ve své ohromující intimitě a popírá stejně děsivě jako v době svého vzniku naši představu, že bychom přece samozřejmě poznali, kdy

Obrázek podcastu Tady byla Britt-Marie

Tady byla Britt-Marie

Nášup emocí od autora, který vás rozveselil i rozplakal romány Muž jménem Ove (Nejlepší audiokniha roku 2014) a Babička pozdravuje a omlouvá se. O třiašedesátileté Britt-Marii někteří tvrdí, že je pasivně agresivní, zpomalená a ukňouraná bába. Když po čtyřiceti letech m

Obrázek podcastu Pravé činy právě teď

Pravé činy právě teď

Naučte se dělat, co je správné, i když to není snadné. Ve svém jádru je spravedlivost velice jednoduchá. Každý z nás má schopnost vycítit v téměř každé situaci, co je správně. Všichni obdivujeme ty, kdo drží slovo. Nesnášíme lháře a podvodníky. Oslavujeme ty, kteří něco

Obrázek podcastu Osmička a její přátelé

Osmička a její přátelé

Reportážní čtyřdílný seriál Českého rozhlasu popisuje zvukově bohatou formou rozhodující okamžiky českých dějin v souběhu s dějinami slavné automobilky Tatra. Její automobily byly symbolem doby v těch nejlepších i nejhorších letech našich dějin a jejich pohodlí využíval

Obrázek podcastu Tamtamy času

Tamtamy času

Svět, o kterém jsme si mysleli, že už neexistuje – Nová Guinea. Nové aktualizované vydání. V této audioknize se poprvé potkávají největší legendy českého cestování Jiří Hanzelka & Miroslav Zikmund & Miloslav Stingl. Tito proslavení cestovatelé publikují společně, aby př

Obrázek podcastu Noc

Noc

Během vyšetřování vraždy na ropné plošině narazí norská inspektorka Kirsten Nigaardová na sérii fotografií. O pár dní později sedí v toulouské kanceláři kriminalisty Martina Servaze, který si snímky se zájmem prohlíží. Je na nich on sám zachycený objektivem nepolapiteln

Obrázek podcastu Kat, který miloval hudbu

Kat, který miloval hudbu

Kat, který miloval hudbu - neotřelý pohled na Reinharda Heydricha. Jak je možné, že se v rodině uctívaného ředitele konzervatoře narodí masový vrah ? A jaké životní křižovatky jej do této role dovedou? Dílo obsahuje jako bonus ve světové premiéře nahrávky písní Bruno He

Obrázek podcastu Šikmý kostel

Šikmý kostel

Podtitul knihy lapidárně shrnuje příběh o někdejší pastevecké vesnici, která vystavěla svůj rozkvět na těžbě uhlí, aby o století později zašla na úbytě – také kvůli těžbě uhlí. Dnes už z výstavních budov a vznosné katedrály nezbylo nic. Jen šikmý kostel, který strmě a v

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 40 - Ivan Klíma 07.06.2014

100 statečných - Host č. 40 - Ivan Klíma 07.06.2014

Hostem L. Výborné - I. Klíma (spisovatel a dramatik)

Obrázek podcastu Verdi - román opery

Verdi - román opery

Velký román o vztahu dvou vůdčích osobností hudebního světa - Verdiho a Wagnera, kteří byli jak v hudbě, tak životní filozofii jeden druhému protipólem. Dramatizovaná četba na pokračování Osoby a obsazení: vypravěči (Pavel Soukup, Alena Vránová), Verdi (Jiří Holý), sená

Obrázek podcastu Triumf a tragika Erasma Rotterdamského

Triumf a tragika Erasma Rotterdamského

Na výbuchy zvůle, fanatismu, násilí a nesnášenlivosti v Německu 30. let 20. století zareagoval rakouský prozaik a esejista Stefan Zweig (1881-1942) nepřímo, oklikou přes 16. století, století humanismu a reformace: napsal beletrizovaný životopis humanisty Erasma Rotterda

Obrázek podcastu Fulmaya na rázcestí

Fulmaya na rázcestí

Z Nepálu cez Moskvu až domov na Slovensko. Kto by to bol o Fulmayi povedal? Pokračovanie úspešnej prvotiny Fulmaya – príbeh hudobníčky a herečky Doroty Nvotovej a jej nepálskeho alter ega Fulmaya. Po divokých rokoch cestovania a sprevádzania v Himalájach sa Fulmaya ocit

Obrázek podcastu Tekuté krystaly

Tekuté krystaly

Tvrdili mi, že jsem ho zastřelil. Ovšem vymazali mi paměť čtyři měsíce dozadu, takže kdoví jestli. Soud se tím ale moc nezabýval. Byl jsem to já. Záznam z mého procesoru implantovaného v mozku byl zcela jednoznačný. Měl jsem toho blba v zaměřovači své ostřelovací pušky

Obrázek podcastu Deník malého poseroutky 2 - Rodrick je king

Deník malého poseroutky 2 - Rodrick je king

Léto skončilo a Greg je vlastně docela rád. A ani se ho neptejte, co dělal o prázdninách, protože o tom fakt netouží mluvit... nejradši by zkrátka s novým školním rokem na všechno zapomněl, obzvláště na JEDNU trapnou událost... Nejhorší na tom je, že jeho starší bratr R

Obrázek podcastu Malý velký muž

Malý velký muž

„Jako obvykle jsem měl největší problém rozhodnout se, jestli jsem běloch, nebo indián…“ Když jejich karavanu na cestě do žírné Kalifornie roku 1852 přepadnou Čejeni a zmasakrují ji, nezbývá malému Jacku Crabbovi než přidružit se k jejich kmeni. Adoptivní rodiče, náčeln

Obrázek podcastu Zmizelá Šumava

Zmizelá Šumava

Do osudů obyvatel Šumavy nemilosrdně zasáhly „velké“dějiny 20. století, nejprve obě světové války, poté odsun německých obyvatel, neprodyšné uzavření hranice a vytvoření vojenského výcvikového prostoru, kterému musely ustoupit nuceně vysídlené obce i osady. Emil Kintzl,

Obrázek podcastu Chrám i tvrz

Chrám i tvrz

O tom, jak žije jazyk český v národě a jak my v něm. Čte Miroslav Horníček Kniha Pavla Eisnera je poutavým vyprávěním o naší mateřštině, úžasné kulturní stavbě podobné chrámu i tvrzi. Krátké kapitoly Eisnerovy knihy věcně a vtipně, s humorem a ironií přibližují češtinu

Obrázek podcastu Jak začít MLM - Strašák nebo příležitost?

Jak začít MLM - Strašák nebo příležitost?

Bestseller v ČR. Více než 150 000 prodaných knih za 6 let. Nejjednodušší návod pro podnikaní v MLM. Předmluva: Od počátku mého působení v multi - level marketingu (dále jen MLM) slýchávám o problémech, které mají lidé vstupující do našeho obchodu. I já jsem měl, ale po

Obrázek podcastu Murtagh

Murtagh

Pro Dračího jezdce Murtagha a jeho draka Trna už není na světě bezpečno. Zlý král byl svržen a z nich se stali vyděděnci. Po celé zemi se navíc začínají šířit zvěsti o pukající zemi a zápachu síry, který se vznáší ve vzduchu. Zdá se, že ve stínech Alagaësie se skrývá co

Obrázek podcastu Kdo rozváže pás Orionu

Kdo rozváže pás Orionu

Otázku, zda umí rozvázat Orionův pás, položil Bůh Jobovi, aby mu ukázal jeho místo v uspořádání světa. Pražský advokát Artur Riegerbaum svoje místo zatím nenašel. Jednoho dne se však při řešení jedné z mnoha kauz seznámí s docentem lingvistiky, který vlastní výtisk knih

Obrázek podcastu Nimbus

Nimbus

Rowan se rozhodl, že na vlastní pěst napraví cech smrtek a podrobí jej zkoušce ohněm – a to doslova. Po zimním konkláve zmizel v ústraní a od té doby podniká útoky na zkažené smrtky — nejen ve StředoMerice, ale na celém kontinentu. Stal se z něj lidový hrdina – smrtka L

Obrázek podcastu Tereza Ramba: DobroDruhům

Tereza Ramba: DobroDruhům

Neplánujte cesty… prožijte je! / Cestování si nikdy nenaplánujete na sto procent – vždy vás něco překvapí. Ví to i oblíbená herečka a cestovatelka Tereza Ramba (Voříšková). Za dva roky navštívila dvacet zemí a rozepsala se o jejich známých i nečekaných podobách. Ať už m

Obrázek podcastu PAX VI.: Postrach jezera

PAX VI.: Postrach jezera

Strach je nejhorší vězení. Během sportovního dne se na zamrzlém jezeře Mälaren stane něco strašného. Alrik se propadne pod led! Iris tvrdí, že za to může vodník. I když ji Alrik s Viggem považují za nejsnesitelnější osobu ve vesmíru, musejí jí dát za pravdu. Pod vodou

Obrázek podcastu Krámek s fantazií

Krámek s fantazií

Naštěstí se na světě vždycky najde místo, kde se člověk domůže naděje… Vítejte v Krámku s fantazií – obchůdku z říše přívětivého magického realismu, který kočuje světem a nabízí všem potřebným starožitné dárky na opravu poničených snů i telefonní aparáty pro kontakt se