Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Manuál úspěšného hubnutí

Audiokniha Manuál úspěšného hubnutí

Délka:

8 hod 6 min

Čte:

Jan Eisler

Vydavatel:

AUTREO

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu A pak nezbyl žádný

A pak nezbyl žádný

Klasické dílo první dámy detektivního žánru. V neúprosném rytmu známého popěvku o deseti malých černoušcích ubývá hostů v luxusním sídle na ostrově, bouří odříznutém od světa. Jakási ďábelská síla žene podle předem připraveného plánu jednoho po druhém do záhuby, až nezb

Obrázek podcastu Traktor

Traktor

Rozhlasová hra Petra Dudka z českého venkova 50. let, kde právě probíhá kolektivizace. Hlavní hrdina, představitel státní správy Mareš je pragmatik. Do strany vstoupil, protože to potřebuje ke své práci. Chce věřit tomu, co sám říká: "Když budou ve straně rozumný, slušn

Obrázek podcastu Svatba duchů

Svatba duchů

Viděl jsem vaši pohřešovanou minulý týden na svatbě duchů. Jako nevěstu. – anonym. Na Margaret se ve školce obrátí s žádostí o pomoc uklízečka – její jediná dcera zmizela. Ženina úpěnlivá prosba ji přiměje požádat Li Jena o prověření tohoto případu nahlášeného zmizení.

Obrázek podcastu Dívky nalehko

Dívky nalehko

Komisař Holina pátrá po vrazích vietnamské dívky. Další případ komisaře Holiny známého z knižní i televizní série Vraždy v kruhu. Je vražda mladé Vietnamky motivovaná sexuálně, nebo je za zločinem něco víc? Je vražda vietnamské dívky nalezené v soukromé zahradě v lehké

Obrázek podcastu Vampýrská akademie

Vampýrská akademie

Vstupte do tajemného a ponurého světa upírské školy. Kniha z young adult série Vampýrská akademie. Morojská upírka, princezna Lissa, je překážkou plánu Strigojů na ovládnutí světa vampýrů. Na akademii je v obrovském nebezpečí, ale stojí při ní její nejlepší přítelkyně

Obrázek podcastu Chrám Matky Boží v Paříži

Chrám Matky Boží v Paříži

Tragický příběh znetvořeného Quasimoda a krásné Esmeraldy z pera známého románu francouzského klasika Victora Huga. Četba na pokračovánív režii Hany Kofránkové. Čte Petr Kostka.

Obrázek podcastu Songaré

Songaré

Příběh guinejského chlapce, který se vzepře proti tradicícm svého kmene a proti zakořeněným pověrám podporovaným kmenovým kouzelníkem. Román o dospívání, odvaze a statečnosti, jehož hrdinou je třináctiletý chlapec.Osoby a obsazení: Bak Urí Tumani, strýc lovec a námořník

Obrázek podcastu Muž z Brna na Onom Světě

Muž z Brna na Onom Světě

Josef Ječmínek přežil Brno, tak už by ho nemělo nic překvapit. Z bezpečnostních důvodů je však odklizen na Šumavu, kde v utajení zastává funkci mluvčího chráněné krajinné oblasti Onen Svět. Parta místních podivínů mu to ale moc neusnadňuje. Tím spíš, když v osadě dojde

Obrázek podcastu Uzol

Uzol

Mesto, príbeh a všetky osoby v tejto knihe sú vymyslené a akákoľvek podobnosť so skutočnými udalosťami je čisto náhodná, hoci sa môžu niekomu zdať akési povedomé... V roku 1988 nastal v kariére Richarda Krauza významný zlom, postúpil o stupienok vyššie a z pochôdzkara s

Obrázek podcastu Poslední Mohykán

Poslední Mohykán

Tenhle příběh uchvacoval, uchvacuje a bude uchvacovat děti i dospělé. Howgh. Slavný dobrodružný příběh na motivy skutečných událostí francouzsko-indiánské války z roku 1757, který proslavil film s Danielem Day-Lewisem a Madeleine Stoweovou. Poslední Mohykán, nejznámější

Obrázek podcastu Krvavý Bronx

Krvavý Bronx

16 povídek na motivy „černé kroniky“ brněnského Cejlu, zvaného Bronx. Myšlenka udělat knihu příběhů vytvořených na základě novinových článků z druhé poloviny devatenáctého století není moje. Svěřil mi ji v pivním baru Na Stojáka historik Michal Konečný. Já mám akorát v

Obrázek podcastu O statečné princezně

O statečné princezně

Pohádky Josefa Lady jsou vždycky tak trochu naruby. Princezna Máňa je moderní ženská, která řídí auto, pro slovíčko nejde daleko a nezalekne se ani čertů. A tak není divu, že nečeká na své vysvobození udatným Honzou, ale naopak. To ona se rozhodne vysvobodit Honzíka Bár

Obrázek podcastu Inspektorka

Inspektorka

Jednoho krásného sobotního rána si občané na náměstí v Nemanicích přišli nakoupit tradiční čerstvé rohlíčky od pekaře Přemysla a jeho ženy Jitky. U jejich stánku se jako obyčejně vytvoří dlouhá fronta spokojených zákazníků. Paní Kraftová však z moci úřední všechny předb

Obrázek podcastu Portrét básníka Vladimíra Holana

Portrét básníka Vladimíra Holana

Z komentáře Vladimíra Justla k původnímu LP albu DV 15298 "Portrét básníka Vladimíra Holana" vydanému Supraphonem v roce 1966 a nyní vycházejícímu poprvé digitálně: Na počátku své básnické dráhy napsal Vladimír Holan knihu nazvanou Triumf smrti; nyní jsme v čase, kdy se

Obrázek podcastu Kniha mlčení. Básnické a filosofické texty staré Číny

Kniha mlčení. Básnické a filosofické texty staré Číny

Ticho není nic tak prostého. Není ničím daným, musí být vytvořeno. [CLAUDE ROY] Je jisté, že i to umění, jež se dělá ze slov – poezie, rodí se z mlčení a mlčení je jí třeba jako vzduchu. Jako je třeba ticha k životu. Třebas jen proto, že byl život dočasně zpustošen a ře

Obrázek podcastu Válkotvůrci

Válkotvůrci

V Římě navštívíte místo, kde se během pandemie sejdou dva zvláštní milenci, potkáte vojáky budoucnosti, muže za oponou, kteří rozpoutávají války ve prospěch lidstva, setkáte se s chlupatými mimozemšťany a vypravíte se i na největší dobrodružství, které lze zažít jenom n

Obrázek podcastu Tekuté krystaly

Tekuté krystaly

Tvrdili mi, že jsem ho zastřelil. Ovšem vymazali mi paměť čtyři měsíce dozadu, takže kdoví jestli. Soud se tím ale moc nezabýval. Byl jsem to já. Záznam z mého procesoru implantovaného v mozku byl zcela jednoznačný. Měl jsem toho blba v zaměřovači své ostřelovací pušky

Obrázek podcastu Vzpomínka na poníka

Vzpomínka na poníka

Tragikomický příběh Ludvíka Aškenazyho sledující osudy tří mužů a poníka, putujících po demobilizaci s kolotočem po protektorátních Čechách.Osoby a obsazení: vypravěč (Petr Pelzer), Kubala (Jan Skopeček), Kosina (Lubomír Lipský), Hirsch (Ivan Trojan), hostinský (Antonín

Obrázek podcastu Lohengrin z Podhájí

Lohengrin z Podhájí

Komediální příběh Františka Pavlíčka ze zápisníku venkovského veterináře, který kromě zvířat léčí i mezilidské vztahy. Rázovité postavy hrají Ladislav Mrkvička, Dana Syslová, Josef Somr, Iva Janžurová nebo Vlastimil Brodský. Známý venkovský neurvalec Eda Budín se vrací

Obrázek podcastu Isabela a bílé mraky

Isabela a bílé mraky

Isabele je jedenáct, bydlí v Praze a právě končí pátou třídu. V den vysvědčení se doma dozví nečekanou novinku: rodina se přestěhuje na venkov, kde chtějí maminka s tatínkem založit kozí farmu a hospodařit. Isabela je nejdřív nešťastná, ale život na statku si postupně z

Obrázek podcastu Malé lesní pohádky

Malé lesní pohádky

Proč dělá jelen po lese zrcátka Jelen samotář se zamiloval do krásné Vendulky z hájovny. Vendulka však nechtěla o jeho lásce ani slyšet a řekla mu, že se jí líbí jen ten, kdo nosí myslivecký klobouk. A tak se jelen rozhodl, že si takový klobouk opatří. Pohádku Františka

Obrázek podcastu Sběratel kostí

Sběratel kostí

Vraha, co se nedá chytit, odhalí jedině detektiv, který se nemůže hýbat. Newyorské bezpečnostní složky jsou v pohotovosti kvůli konferenci OSN, situaci však zkomplikuje nález těla bizarně zavražděného muže. Pod tlakem okolností požádá policie o pomoc bývalého detektiva

Obrázek podcastu Překupník na darknetu

Překupník na darknetu

Neuvěřitelný, ale skutečný příběh muže, který vystavěl online drogové impérium v hodnotě miliardy dolarů z ložnice – a málem mu to prošlo. V roce 2011 spustil šestadvacetiletý libertarián, vystudovaný fyzik a amatérský programátor Ross Ulbricht dokonale svobodné tržiště

Obrázek podcastu Norské dřevo

Norské dřevo

Exotika, milostné vztahy, nespoutaný sex, studentský život, ale také studentské bouře na konci 60 let v Tokiu, – to vše lze v románu Norské dřevo nalézt. Jeho název je zvolen podle známé písně Beatles, oblíbené skladby jedné z ústředních postav dívky Naoko. Hlavní hrdin

Obrázek podcastu Hostující profesoři

Hostující profesoři

Škola hrou a taky základ života. Ale i expert by užasl, jak se učí tady… Když se usedlý učitýlek Philip Swallow z univerzity v anglické Papridgi ocitne na semestrálním pobytu v kalifornské Euforii a na jeho židli výměnou přistane zámořské pedagogické eso Morris Zapp, je