Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Manuál úspěšného hubnutí

Audiokniha Manuál úspěšného hubnutí

Délka:

8 hod 6 min

Čte:

Jan Eisler

Vydavatel:

AUTREO

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Tovje vdává dcery

Tovje vdává dcery

Humoristická knížka od klasika moderní jidiš literatury vypráví o chudém židovském otci sedmi dcer z malé ukrajinské vesnice. Kniha inspirovala tvůrce slavného muzikálu Šumař na střeše. V dramatizované četbě uslyšíte například Bořivoje Navrátila, Borise Rösnera, Hanu Ma

Obrázek podcastu Smrt konvertity

Smrt konvertity

Detektivka z židovského prostředí inspirovaná drsnou školou. Na počátku zmizí mladík, který se připravoval na konverzi k židovství. Autor umně spojuje detektivní pátrání s přiblížením židovského světa, jeho rituálů i každodenního života. Jako bychom otáčeli stránky romá

Obrázek podcastu Grófka

Grófka

Prsty princezny, oči tygřice, rysy světice, pohled generála, úsměv přítelkyně. Čím platíme za zásadní životní rozhodnutí? Cena nemusí být tak vysoká, když v pravý čas potkáme svou dobrou vílu. Skvěle napsaný román plný tajemství od autorky žijící ve Francii. Kdo je ta

Obrázek podcastu Mariňáci II.

Mariňáci II.

Jaderné exploze, guerilová taktika a vemírné bitvy, to je velkolepé završení příběhu vesmírných mariňáků v daleké galaxii. Všichni, kdo je tam poslali, věděli, že jejich šance na přežití jsou nulové. To však pro členy vesmírné pěchoty není důvod, aby si to mysleli taky.

Obrázek podcastu Hračkář

Hračkář

Od autora bestselleru Šelma. Profesor Theo Cray se kvůli podezřením, která ho obklopila po smrti jeho někdejší studentky, a skandálním spekulacím poté, co byl zabit její vrah, nemůže vrátit ke svému univerzitnímu výzkumu. Pokouší se tedy začít nový život v jiné oblasti

Obrázek podcastu Projekt pes (ten můj)

Projekt pes (ten můj)

Jenda má na světě jen jedno jediné přání – mít psa. Jenže jeho rodiče jsou zásadně proti. Jediný, kdo ho chápe, je babička, které se už ale všechno tak trochu plete. A tak s pomocí kamarádky Moniky, jejíž máma cvičí asistenční psy, vymyslí rafinovaný plán, aby rodičům d

Obrázek podcastu Adina Mandlová vzpomíná

Adina Mandlová vzpomíná

Autentické zvukové záznamy vzpomínek velké hvězdy české kinematografie V roce 1974 přiletěl Josef Škvorecký z Kanady na Maltu do domu Adiny Mandlové a několik dnů s ní nahrával rozhovor, který měl sloužit jako pracovní podklad pro knihu vydanou nakladatelstvím manželů

Obrázek podcastu Bez zábran

Bez zábran

Mým oblíbeným koníčkem je rozčilování Elliota Milese. Už jen pohled na šéfovu pohlednou tvář mě nutí k sarkastickému úšklebku. Bůhví, čím si vysloužil pověst Casanovy. Jak to, že po něm touží miliony žen i přes jeho děsnou povahu? Co sakra dělám špatně? Znechucená svým

Obrázek podcastu Příběhy české šlechty

Příběhy české šlechty

Po stopách žijících i mrtvých šlechticů země české. Kniha Vladimíra Votýpky o osudech příslušníků českých šlechtických rodů vznikla v průběhu let 1970-1993.. Autor v ní nechává nahlédnout do životů lidí pronásledovaných jak Němci, tak i komunisty, a popisuje také dranco

Obrázek podcastu Vinice ve Francii

Vinice ve Francii

Vychutnejte si pravé šampaňské a máslové croissanty podávané s proslulým francouzským šarmem. Hattie má zlomené srdce a cítí se mizerně. Když se jí naskytne příležitost pracovat dva měsíce na krásném sídle v oblasti Champagne, neváhá ani vteřinu a koupí letenky rychleji

Obrázek podcastu Zakletý v čase

Zakletý v čase

Romance navzdory času i osudu... Někdo si ve stresu okusuje nehty, obsesivně si myje ruce nebo jen nervózně poklepává nohou – a Henry DeTamble přeskakuje v čase. Je to porucha nejen vzácná, ale hlavně značně nepříjemná, poněvadž postižený nejenže nemůže vlastní vůlí ovl

Obrázek podcastu Jsem to já?

Jsem to já?

Výběr z knihy hereckých pamětí Vlasty Fabianové, přečetla sama autorka a herečka krátce před svou smrtí v roce 1991.Kniha sugestivně nazvaná Jsem to já?, svědčí nejen o touze a potřebě podívat se na sebe z odstupu, ale také a především o uctě k lidem, od nichž se Vlast

Obrázek podcastu Nepil: Naschválníčci

Nepil: Naschválníčci

Naschválníčci autora Františka Nepila, to jsou malí trpaslíci Škudibík a Mezulán, kteří většinu času prospí. Jakmile ovšem uslyší řinčení stanových kolíků a kouzelné slovíčko „tábor", jsou okamžitě na nohou. Žít s nimi není vůbec lehké – neustále hledají způsoby, jak vá

Obrázek podcastu Trója

Trója

Taková mela kvůli jedné ženské… A i kdyby byla ve skutečnosti prozaičtější než u Homéra, co nám brání si ji trošku přibájit? Sličný šikula Paris si coby arbitr marnivých olympských bohyň vyčíhl neméně hezkou Helenu, slovo dalo slovo a záhy byla ruka v rukávě, jakož i… e

Obrázek podcastu Faustovské srdce Karla Högera

Faustovské srdce Karla Högera

Vzpomínka na velkého českého herce. Listování životními osudy Karla Högera a stejnojmennou knihou společně s Jaroslavou Adamovou a Luďkem Munzarem a archivními zvukovými záznamy.

Obrázek podcastu Tři muži ve člunu a na toulkách

Tři muži ve člunu a na toulkách

Dva legendární romány tohoto anglického humoristy v podání dvou vynikajících českých herců!

Obrázek podcastu Marcus Aurelius: Stoický císař

Marcus Aurelius: Stoický císař

Příběh císaře, který se díky svým zásadám nenechal ovládnout mocí. Marcus Aurelius vládl Římské říši v době jejího největšího rozkvětu – velel armádám, rozhodoval o osudech milionů lidí, řešil spiknutí a války. Jeho soukromé deníky však odhalují muže, který zápasil s po

Obrázek podcastu Pravidlo žádných pravidel

Pravidlo žádných pravidel

Nezáleží na tom, jak tvrdě pracujete. Přestaňte kontrolovat podřízené. Vždy říkejte, co si o druhých myslíte. A nikdy, nikdy se nesnažte zalíbit šéfovi. O audioknize Firemní kultura Netflixu se na první pohled zdá příliš radikální na to, aby v reálném světě mohla fung

Obrázek podcastu Svůj vůz i pluh veď přes kosti mrtvých

Svůj vůz i pluh veď přes kosti mrtvých

Pochybuje-li, ač vidí, nepřesvědčí ho nikdo z lidí… Co kdyby zvířata vzala spravedlnost do vlastních rukou? Hlavní hrdinkou „morálního thrilleru“ polské nobelistky je stárnoucí stavební inženýrka Jana Dušejková, která si v Kladské kotlině na česko-polském pomezí musí vy

Obrázek podcastu Nepohřbený rytíř

Nepohřbený rytíř

z detektivního cyklu Letopisy královské komory Zahajující díl nové kriminální řady oblíbeného spisovatele, v níž písař královské komory Jiří Adam z Dobronína řeší neobvyklé zločiny renesančních Čech a Moravy. V případu Nepohřbený rytíř musí Jiří objasnit podivnou smrt

Obrázek podcastu Na ostřích čepelí I.

Na ostřích čepelí I.

Legenda české fantasy, bojovník Koniáš, dostává největší úkol svého života. Bohatí obchodníci a rejdaři po něm chtějí, aby vedl početnou karavanu osadníků na jih kontinentu. Jde ale o něco jiného. O bezskrupulózní boj o moc mezi Obchodní ligou a Cramberijském impériu.

Obrázek podcastu BAKLY – Hledání smrti

BAKLY – Hledání smrti

Další fenomenální fantasy Miroslava Žambocha, tentokrát s legendárním Baklym! Ponořte se do první knihy ze dvoudílné série – a zaručujeme Vám, že se nebudete moci dočkat dokončení tohoto drsného a mimořádně obsáhlého příběhu. Bakly unavený životem přijíždí do Grafzatz

Obrázek podcastu Šťastný princ (četba)

Šťastný princ (četba)

Slavný poetický, pohádkový příběh Oscara Wildea: Šťastný princ, čtou a vyprávějí: Karel Höger a Vladimír Šmeral.

Obrázek podcastu Rumcajsovy loupežnické pohádky

Rumcajsovy loupežnické pohádky

Hajaja vám bude vyprávět osm pohádek na doboru noc, ve kterých Rumcajs se ženou Mankou a synkem Cipískem ve svém lesním panství bojují proti drakovi, obrovi rabijákovi, studánkovým vílám, ale i proti příkoří knížete pána.Klasické vyprávěnky Václava Čtvrtka v méně známé

Obrázek podcastu Moje Las Vegas

Moje Las Vegas

Las Vegas není pouze městem hazardu a neonů. Je to místo, které žije svým vlastním specifickým životem, má za sebou bohatou historii, která je spojena s mnoha významnými osobnostmi nejen z oblasti hazardu či showbyznysu, ale také zločinu. „Tato kniha vezme nezasvěceného