Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Lvářka

Audiokniha Lvářka

Délka:

8 hod 35 min

Čte:

Barbora Hrzánová

Vydavatel:

Supraphon a.s.

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Uč jako umělec

Uč jako umělec

Co takhle proměnit školní třídu v dílnu plnou radosti a spojit vzdělávání s pozitivními emocemi? Kdo to může udělat? Zejména vy, učitelé, a dokonce i vy, rodiče! O reformě školství se bude debatovat ještě roky, ale do moderní výuky se můžete pustit i bez ní. Třeba hned

Obrázek podcastu Jiřina Bohdalová v rozhlase

Jiřina Bohdalová v rozhlase

Jiřina Bohdalová slaví významné životní jubileum! Srdečně gratulujeme a jako připomenutí její pestré a bohaté rozhlasové práce vám nabízíme exkluzivní balíček, který vám přiblíží Jiřinu Bohdalovou tak, jak ji máte nejraději.Pohádkové hry Bleděmodrý Petr (v partnerství s

Obrázek podcastu Noční brána

Noční brána

Je Mona Lisa společným jmenovatelem vražd, které od sebe dělí více než sedmdesát let? Smrti chladnokrevně zavražděného pařížského obchodníka s uměním v ospalé francouzské vísce na březích řeky Dordogne předcházel nečekaný nález ostatků muže s prostřelenou hlavou, jehož

Obrázek podcastu Říha: Indiánská romance

Říha: Indiánská romance

Původní LP album 1118 4201"Bohumil Říha Indiánská romance" vydal Supraphon v roce 1984 - nyní titul vyprávějící skoro pohádková dobrodružstvé malé Kateřiny a jejího tatínka ve vysněné Dešťové zemi kdesi na svazích jihoamerických And vychází poprvé digitálně.

Obrázek podcastu U stolu

U stolu

Velkého českého básníka, dramatika a překladatele připomínáme četbou z jeho lyrické prózy U stolu. Hrst vzpomínek na dětská léta, prožitá v malebném kraji mezi Vltavou a Sázavou.Jsou tři místa, která se přetahovala o tvůrčí pozornost básníka Františka Hrubína - rodná Pr

Obrázek podcastu Krysí ostrov a jiné povídky

Krysí ostrov a jiné povídky

Pomsta a spravedlnost, láska až za hrob a palčivá nenávist. Oko za oko, zub za zub. Vyprávění o odplatě z postpandemické Ameriky, zpověď vědce, který objevil lék proti stárnutí, střet zabijáků připomínající šachovou partii, soupeření dvou mladíků o tutéž dívku a synův b

Obrázek podcastu Alfa & Omega: Falešná hra

Alfa & Omega: Falešná hra

Dylan: Fotbal byl celej můj život, ale moje zářný vyhlídky ukončila strašlivá chyba. Její jméno je Lana Andersonová. Vypustila do světa všechno špatný, co jsem kdy udělal, ačkoliv jsem jí věřil. Zradila mě a já ji za to nenávidím. Přesto ji vidím pokaždý, když zavřu oči

Obrázek podcastu (Ne)vinný dotazník Radka Brzobohatého 2.

(Ne)vinný dotazník Radka Brzobohatého 2.

Žertování u číše vína. O všem možném, ale především o divadle... Hostem Radoslava Brzobohatého v zábavném rozhlasovém pořadu je herec a divadelní manažer Martin Stropnický

Obrázek podcastu V horách šílenství

V horách šílenství

Vědecká expedice do neprobádaných ledových končin narazí na nečekaný objev. Antarktické prahory přesahující svou výškou Himaláje, skrývají před vědeckou výpravou nečekané tajemství. Výprava sestávající ze čtyř univerzitních profesorů, týmu studentů a mechaniků míří do

Obrázek podcastu Bezmocní tohoto světa

Bezmocní tohoto světa

Děj románu se odehrává na přelomu tisíciletí v Petrohradě, kde žije a schází se skupina lidí s nadpřirozenými schopnostmi, jež byly objeveny a rozvinuty tajemným mistrem, sensejem. Když se jeden z členů této skupiny stane terčem vydírání ze strany mafiánského bosse, kte

Obrázek podcastu Praha, jak ji vidím já / Sochařův konfiteor

Praha, jak ji vidím já / Sochařův konfiteor

Původní titul DM 15252 "Praha, jak ji vidím já / Sochařův konfiteor" vydal Supraphon v roce 1965 - nyní titul s vyprávěním malíře JANA SLAVÍČKA ( *22. 1.1900 - † 5.4.1970 ) a sochaře KARLA LIDICKÉHO (*17.6.1900 - † 21.5. 197) vychází poprvé digitálně.

Obrázek podcastu Hodně jsem nikde

Hodně jsem nikde

Michael Třeštík celý život opravdu HODNĚ JE. Občas nahoře, jindy dole a někdy dokonce NIKDE. Ve vzpomínkách se nebojí přiznat k proflámovaným rokům, bláznivým snům nebo životním karambolům. Z autentických detailů ze svého soukromí vytvořil poutavý obraz totalitního bezč

Obrázek podcastu Temná noc

Temná noc

Před devíti lety učinili rodiče očekávající druhé dítě běžné rozhodnutí – dovolili své dceři přespat venku v zahradním domku. Netušili ovšem, jaké děsivé následky to bude mít. Holčičku už nikdo nikdy neviděl. Když je pak po letech během policejní razie objeveno dívčino

Obrázek podcastu Čapek: Dášeňka

Čapek: Dášeňka

Slavná kniha Karla Čapka Dášeňka patří do zlatého fondu české literatury. Spisovatel popsal první dny, týdny a měsíce života štěňátka, foxteriéra Dášeńky, s tak neopakovatelným humorem, zaujetím, do té míry vřele a s láskou, že se jeho vyprávění stalo jakousi biblí chov

Obrázek podcastu Hrad ve Skotsku

Hrad ve Skotsku

Na Skotskou vysočinu se pomalu snášejí první sněhové vločky a předvánoční závod s časem začíná. Izzy se ani nesnilo, že zdědí skutečný hrad. A teď je z ní hradní paní s velkými plány a mizivou hotovostí. Střechou sice stále ještě zatéká, ale počet obyvatel hradu nečekan

Obrázek podcastu Cigaretka na dva ťahy

Cigaretka na dva ťahy

Denník dobrého detektíva 25. Ubehol presne rok od vraždy na brehu rieky a od vraždy Tibora Hakla – jedného z kapitánov Bossa podsvetia. V oboch prípadoch zohrali dôležitú úlohu Krauzove kontakty na podsvetie. Občas sa vypečení kamaráti z detstva zídu aj detektívovi z o

Obrázek podcastu Po nás potopa

Po nás potopa

Rozsáhlý historický román sugestivně a barvitě přibližuje atmosféru antického Říma za vlády Tiberia a Caliguly.Vznešená římská společnost a římský senát představoval vrstvu kořistníků, kteří v touze po bohatství uzavřeli spojenectví s Caligulou a dokud prosazoval jejich

Obrázek podcastu Král lenosti

Král lenosti

Xavier Castillo má peníze, šarm i slavné jméno. Jen jedna věc mu chybí – ambice. O rodinné impérium nejeví zájem a raději si užívá. Až do chvíle, kdy ho osud připoutá k ženě, která je vůči jeho kouzlu zdánlivě imunní. Sloane Kensingtonová je cílevědomá profesionálka. Je

Obrázek podcastu Nejlepší den pro umírání

Nejlepší den pro umírání

Thompson nemůže žít ani s lidmi, ani s elfy. Pro jedny je nenáviděným půlelfem, pro druhé zase opovrhovaným poločlověkem. Jeho domovem se teď stalo gobliní město Likario. Nechává se najímat jako žoldák, prozkoumává staré chrámy a hledá poklady, bojuje s orky i s prastar

Obrázek podcastu Andělé smrti

Andělé smrti

Případ inspektorky Lottie Parkerové. Napínavý, znepokojivě temný a do děsivých podrobností propracovaný thriller. V katedrále je nalezena zavražděná žena a o několik hodin později je objeven oběšený muž. Oba mrtví mají na vnitřní straně stehna stejné, amatérsky udělané

Obrázek podcastu …Mluviti stříbro - Marie Drahokoupilová - O lásce

…Mluviti stříbro - Marie Drahokoupilová - O lásce

V sérii "Mluviti stříbro… " slavné osobnosti českého kulturního dění hovoří o sobě a svých přátelích, ev. čtou slavná knižní díla. Herečka Marie Drahokoupilová v otevřeném rozhovoru se spisovatelkou Zuzanou Maléřovou.

Obrázek podcastu O víle Dobruške

O víle Dobruške

Dávno pradávno žil múdry a spravodlivý kráľ. Ľudia ho mali tak radi, že jeho kráľovstvo nazvali Šťastnou krajinou. V susedstve však bola ríša Zlého kráľa, ktorý sa na šťastie svojich susedov nemohol pozerať. Jedného dňa vtrhol do Šťastnej krajiny so svojím vojskom, spus

Obrázek podcastu Krotitel rizik podnikání zasahuje ve zdravotnické klinice

Krotitel rizik podnikání zasahuje ve zdravotnické klinice

Podnikáte nebo se teprve chystáte podnikat? Bojíte se rizik, problémů, neúspěchu nebo dokonce krachu své firmy? Bojíte se, že v důsledku neúspěchu v podnikání přijdete o rodinný či firemní majetek? Máme pro Vás řešení! Seriál audioknih „Krotitel rizik podnikání zasa

Obrázek podcastu Láska ku*evská

Láska ku*evská

Od autora světového bestselleru Odse*te se přichází další audiokniha, tentokrát na téma vztahy a láska. Co stojí za úspěšným a dlouhodobým vztahem? „Láska je trpělivá, láska je slepá. . .“ Dokud není. A pak co? Bez ohledu na to, kolik rad dostaneme nebo jak moc na sobě

Obrázek podcastu Povídky z jedné i druhé kapsy

Povídky z jedné i druhé kapsy

Šest detektivních povídek Karla Čapka si vybral režisér Jiří Horčička a natočil je v rozhlasovém studiu s Jiřím Sovákem, Františkem Filipovským, Petrem Kostkou, Carmen Mayerovou, Karlem Högrem, Luďkem Munzarem a Nelly Gaierovou. Oblíbená klasika, která nestárne!