Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Lovci mamutov a tí druhí

Audiokniha Lovci mamutov a tí druhí

Délka:

6 hod 39 min

Čte:

Dušan Cinkota

Vydavatel:

Publixing

Jazyk:

Slovensky

Obrázek podcastu Čarodějka z Portobella

Čarodějka z Portobella

V tomto příběhu a jeho napínavé zápletce pracuje Paulo Coelho s tématem ženské síly, lásky, hledání vlastního já a zpřístupnění se energiím světa. Podobně jako i u ostatních Coelhových děl se i zde snaží autor přijít na odpověď k otázce, která v tomto případě zní: „Jak

Obrázek podcastu Charlieho malé tajomstvá

Charlieho malé tajomstvá

Charlieho malé tajomstvá sú o dospievaní. Charlieho listy sú oveľa intímnejšie ako denník, sú smutné aj veselé, tragické aj komické. Nevieme, kde žije, nevieme, komu píše, vieme však o svete, o ktorom píše. Snaží sa žiť svoj život najlepšie, ako vie, no zároveň uteká pr

Obrázek podcastu Pečeť smrti

Pečeť smrti

Oldřich z Chlumu se sice ocitl v nemilosti českého krále, ale přesto je povolán do Prahy, aby vyřešil na první pohled jednoduchý případ. Malostranský špitál vlastní darovací listinu na tři vesnice vystavenou Václavem I., otcem Přemysla Otakara II. a jeho předchůdcem na

Obrázek podcastu Gomora

Gomora

Využít všechno jako prostředek a sebe jako účel… Dnes již kultovní výpověď italského spisovatele a novináře, který jako sedmadvacetiletý reportér odvážně pronikl do nemilosrdného světa současné neapolské mafie. Zasvěcené a mnohdy šokující svědectví o působení camorry a

Obrázek podcastu Mne soudila noc

Mne soudila noc

Rozhlasová dramatizace prvotiny spisovatelky a lékařky Valji Stýblové s Ivanem Trojanem a Jiřím Langmajerem v hlavních rolích. V prvním dvojčísle Literárních novin z roku 1949 vyšel Stýblové úryvek z prózy Mne soudila noc, s níž uspěla v literární soutěži nakladatelstv

Obrázek podcastu Život víry 2024/01

Život víry 2024/01

Život víry 2024/01 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Daniel Zeman, Kateřina Hodecová a Lucie Endlicherová. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * „Pro lidi z Íránu jsme jako máma a táta,“ říká o své ženě a sobě evangeli

Obrázek podcastu Smích prodlužuje život! 9

Smích prodlužuje život! 9

..aneb Usmívejte se na život a život se bude usmívat na vás a také Humor je boj s lidskou hloupostí (Werich), Veselost je druhem odvahy (Hemingway), Humor a vtip jsou příjemné a často mimořádně užitečné (Cicero Marcus Tullius) Humor a satira jsou jako milenec a milenka;

Obrázek podcastu Dvanáct křesel

Dvanáct křesel

Hlavním hrdinou slavné humoristické předlohy je syn tureckého poddaného Ostap Bender, mladý pohledný muž, který se shodou okolností seznámí se šlechtickým předsedou Hypolitem Matvějevičem Vrabčinským. Ten se mu svěří s tajemstvím, které mu sdělila jeho tchýně těsně před

Obrázek podcastu Percy Jackson - Prokletí Titánů

Percy Jackson - Prokletí Titánů

Že mám moc po svém otci, bohu moří Poseidónovi, už víš... Že patřím do Tábora polokrevných, už taky víš... Ale na spoustu otázek neznám odpovědi ani já. Kam se poděla bohyně Artemis? Jaké nebezpečné a záhadné příšeře byla na stopě? Mám na sebe vzít děsivé Titánovo prokl

Obrázek podcastu Gott – Československý příběh

Gott – Československý příběh

Říkal to písní. Písní, která dojímala i rozdělovala… První nezávislé shrnutí umělecké kariéry Karla Gotta (1939–2019) vykročilo na nelehkou cestu, protože zpěvák si legendu o své osobě úzkostlivě aranžoval a dirigoval. Přední hudební publicista Pavel Klusák byl proto ně

Obrázek podcastu Zmizení Sáry Lindertové

Zmizení Sáry Lindertové

Jednoho podzimního večera vešla bezproblémová studentka Sára Lindertová do metra a víckrát ji nikdo neviděl. Hlavní vyšetřovatel Richard Ehler spojuje Sářino zmizení se starým případem, který mu ani po letech nedá spát. Po dívce pátrá i její sestra Klaudie a Sářin příte

Obrázek podcastu Praha, jak ji vidím já / Sochařův konfiteor

Praha, jak ji vidím já / Sochařův konfiteor

Původní titul DM 15252 "Praha, jak ji vidím já / Sochařův konfiteor" vydal Supraphon v roce 1965 - nyní titul s vyprávěním malíře JANA SLAVÍČKA ( *22. 1.1900 - † 5.4.1970 ) a sochaře KARLA LIDICKÉHO (*17.6.1900 - † 21.5. 197) vychází poprvé digitálně.

Obrázek podcastu Klub sebevrahů

Klub sebevrahů

Tajemné případy, které vám ukáží, že se ta největší tajemství neukrývají na pustých ostrovech, ale také v nitru člověka. Romantické příběhy skotského spisovatele R. L. Stevensona (1850?1894) se často odehrávají v odlehlých končinách nebo dávno minulých časech a vyznačuj

Obrázek podcastu Dalajlamova kočka

Dalajlamova kočka

Maličkého kotěte, kterému hrozí nešťastný osud, se ujme samotný dalajlama. V jeho přítomnosti a díky jeho příkladu chytré zvířátko zjišťuje, jak naplnit dvě základní touhy všech živých tvorů: být šťastný a vyhnout se utrpení. Postupně se himálajské koťátko učí, jak se n

Obrázek podcastu Skleněný muž

Skleněný muž

Druhý díl série temných severských případů o krutých zákoutích lidské duše. Inspektorku Leo Askerovou po letech mlčení kontaktuje její otec. Na jeho farmě našli mrtvolu, pro policii se stal podezřelým číslo jedna, ale on tvrdí, že je nevinný. Lein přítel z dětství Marti

Obrázek podcastu Kůže

Kůže

Hra Ludvíka Aškenazyho vycházející z události, která předcházela lidickou tragédii, patří ke klenotům české rozhlasové tvorby. Jména tvůrců slibují vynikající posluchačský zážitek: před mikrofonem stáli Rudolf Hrušínský, Růžena Merunková a Jiří Adamíra, inscenaci v roce

Obrázek podcastu Z deníků Robokata 3 – Chybný protokol

Z deníků Robokata 3 – Chybný protokol

Koho by napadlo, že bezcitný stroj na zabíjení bude čelit tolika morálním dilematům? Osvobozený a polidštěný Robokat má novou misi – chce pro doktorku Mensahovou obstarat potřebné důkazy proti skupině Šerosvit, která kvůli vidině zisku neváhala pozabíjet nevinné lidi a

Obrázek podcastu Zpěv o Vinnetouovi

Zpěv o Vinnetouovi

Seriál Zpěv o Vinnetouovi, který na motivy románu Karla Maye "Vinnetou" napsal dramatik, dramatizátor a rozhlasový dramaturg Jaromír Ptáček, byl natočen v Liberci v roce 1967 s Milošem Bílkem coby Vinnetouem a Vladimírem Volkem jako Old Shatterhandem. Už to, že se seriá

Obrázek podcastu Já smrt

Já smrt

Někdy jsme schopni čehokoliv, abychom dosáhli spravedlnosti… Místní gymnázium se potýká s vandalismem nebývalého rozsahu. Souvisí nějak posprejovaná zeď školy, vyplavené záchody a rozbité okno ředitelny s nedávnou brutální vraždou studentky Julie Formanové? Vše ukazuje

Obrázek podcastu Hunger Games - komplet 1. - 3. díl

Hunger Games - komplet 1. - 3. díl

POZOR! Audioknižní komplet - Zakupte si komplet Hunger games a ušetříte až 148 kč. Vítězství znamená slávu a bohatství. Prohra znamená jistou smrt. To jsou Hunger games... Šestnáctiletá Katniss chce nejprve jen zachránit svou sestru, která byla do této zvrácené reality

Obrázek podcastu Národní umělec Zdeněk Štěpánek

Národní umělec Zdeněk Štěpánek

Z komentáře Zdeňka Štěpánka (resp. citace z jeho knihy Vzpomínky) k původnímu LP 1218 0551 "Zdeněk Štěpánek" vydanému v Supraphonu v roce 1976 a nyní vydávanému poprvé digitálně: Někdy se mi stávalo, nejčastěji v noci, když jsem byl ve varně lihovaru sám a čerpal vodu,

Obrázek podcastu Nejhorší rodiče na světě

Nejhorší rodiče na světě

Jasně, někteří rodiče jsou trapní - ale na tuhle partičku nemají ani náhodou. Těchto deset příběhů o nejúžasněji hloupých maminkách a bláznivě hloupých tatíncích na světě vás rozesměje. JSOU STOVKY způsobů, kterými rodiče ztrapňují svoje děti. Když plivnou na kapesník a

Obrázek podcastu Nenávist

Nenávist

Profesor Rekke coby novodobý Sherlock Holmes objasňuje další neřešitelný případ. Lze nalézt ženu, která sice podle všeho už čtrnáct let leží pochovaná na hřbitově, ale její manžel tvrdí, že ji zahlédl na fotografii ze současnosti? Rekke znovu spojí síly s policistkou Va

Obrázek podcastu Co se stalo, nemůže se odestát

Co se stalo, nemůže se odestát

Před německým soudem stojí československý emigrant, bývalý velitel internačního tábora pro Němce, a proti němu desítky svědků vypovídající o násilí a krutostech, kterých se na internovaných dopouštěl. Dokumentární drama Jaromíra Ptáčka na ožehavé téma poválečného odsunu