Obrázek podcastu London: Bílý tesák

Audiokniha London: Bílý tesák

Délka:

1 hod 19 min

Vydavatel:

Supraphon a.s.

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Možnosti milostného románu

Možnosti milostného románu

Audioverze knihy nominované na cenu Magnesia Litera Na prní pohled příběh velkého milostného vzplanutí a peripetií šestiletého partnerského vztahu. To skutečné drama se však odehrává jinde. V umanuté a trýznivé potřebě pochopit, proč to skončilo. Takže úplně jednoduše: …

Obrázek podcastu Odkaz zpovědníka z Loudunu

Odkaz zpovědníka z Loudunu

Souboj dvou mágů o syna. Pole, ze kterého sklízí úrodu jen vyvrženci. Přestup dospívajícího čaroděje na novou školu. A nebo vás zajímá, co se stane, když se mladé čarodějky ocitnou ve středověkém klášteře? Povídková sbírka je tématicky laděná směrem do klasické, humorn…

Obrázek podcastu Vánoce v Praze

Vánoce v Praze

Štědrej večer nastal, Prahu nám přichystal… Je 24. prosince a na pražské hlavní nádraží přijíždí z Berlína česko-německý spisovatel Jára. Namísto domluveného setkání s přáteli, jimž se nemůže dovolat, ho však čeká fantaskní pouť vylidněnou metropolí, kterou se prolínají…

Obrázek podcastu Anna Svídnická – Krásná Anna – nečekaná láska Karla IV.

Anna Svídnická – Krásná Anna – nečekaná láska Karla IV.

Anna Svídnická zdědila po matce nevšední krásu a po otci zase důležitá území. Není proto divu, že ruku nejkrásnější ženy Evropy chce pro svého syna Václava získat i český král Karel IV. Po Václavově náhlé smrti se o Annu rozhodne ucházet sám, a to pouze z jediného důvod…

Obrázek podcastu POHÁDKY z Dračí skály

POHÁDKY z Dračí skály

Na Šumavě, v Dračích skalách poblíž vesničky Svojše žije velký počet zvláštních lesních potvůrek. Nastěhovaly se tam proto, že je to tam nejhezčí, a nemusí mít strach, že by je někdo obtěžoval nebo dokonce lovil. Jsou totiž neviditelné. Jediný člověk, který je vidí, je …

Obrázek podcastu Moje teta, tvoje teta

Moje teta, tvoje teta

Netrpělivě očekávaný závěrečný díl špionážního thrilleru Kamila Pešťáka právě přichází. Když v roce 2020 vyšla první část zvukové verze chystané tetralogie KDYŽ SE KRUH UZAVŘEL, vzbudila u posluchačů obrovský ohlas. Tajemný příběh, odehrávající se v Dolomitech a v zápa…

Obrázek podcastu Poslední Laponec

Poslední Laponec

Zatímco se vyšetřovatelé zvláštní odnože norské policie, specializované na problémy sobího chovu, Klement Nango a Nina Nansenová sehrávají jako noví parťáci, vesnice Kautokeino se chystá na návrat starého šamanského bubnu. Mnoho původních bubnů bylo v minulosti zničeno …

Obrázek podcastu Na cestě domů…vždycky

Na cestě domů…vždycky

Praha, Stockholm, New York a Prachatice jsou místa, která Rudy Linka nazývá svým domovem. Jeho inspirativní životní cesta a lidé, které na ní potkal, je přiblížena v této biografii plné optimismu, energie, humoru a hudby. „Rudy Linka na čas vyměnil kytaru za klávesnici …

Obrázek podcastu Balíček: Psychothriller

Balíček: Psychothriller

POZOR! Otevření na vlastní nebezpečí! Nový psychologický thriller od Sebastiana Fitzeka! Pošťák vás poprosí, abyste převzali balík pro souseda. Souseda, jehož jméno jste nikdy neslyšeli, i když ve vaší malé ulici žijete už roky. Co se asi tak může stát? říkáte si. A vaš…

Obrázek podcastu Z kroniky mého života

Z kroniky mého života

Rozhlasová fantazie na motivy vlastního literárního životopisu Josefa Lady. Režie Josef Melč.Osoby a obsazení: Josef Lada (Jan Hartl), Hašek (Vítězslav Jandák), Patera (Milan Neděla), Mikeš (Oldřich Vízner), Marýsek (Josef Kemr), Švejk (Jiří Bruder), Balabán (Vlastimil …

Obrázek podcastu Lada: Mikeš u cirkusu Díl 2.

Lada: Mikeš u cirkusu Díl 2.

Původní audio kazetu 71 0309-4 "Josef Lada Kocour Mikeš u cirkusu Díl 2.." vydal Bonton Music v roce 1995. Pokračování vyprávění "o kocourkovi, který mluvil" v podání Nadi Gajerové, vydává nyní Supraphon poprvé digitálně.

Obrázek podcastu Zavražděný sen a jiné povídky

Zavražděný sen a jiné povídky

„Zastavila se, v očích hrozný úlek. Nepromluvila a já také nic neříkal.“ Jeden z našich předních autorů psychologické prózy osvědčil mistrovský talent nejen při psaní románů, které dnes patří ke kanonickým dílům české meziválečné literatury, ale i ve své bohaté a pestré…

Obrázek podcastu Hunger Games - komplet 1. - 3. díl

Hunger Games - komplet 1. - 3. díl

POZOR! Audioknižní komplet - Zakupte si komplet Hunger games a ušetříte až 148 kč. Vítězství znamená slávu a bohatství. Prohra znamená jistou smrt. To jsou Hunger games... Šestnáctiletá Katniss chce nejprve jen zachránit svou sestru, která byla do této zvrácené reality …

Obrázek podcastu Nezvaný host

Nezvaný host

Kdosi se krutě pomstil ženám, které odhalily sexuální predátory. Dokáže ho Jack Reacher zastavit? Někdejší důstojník vojenské policie Jack Reacher si v New Yorku moc klidu neužil. Sotva dal na budku dvojici vymahačů, co ke své smůle otravovali v blízkém podniku, už ho …

Obrázek podcastu Tajemný protivník

Tajemný protivník

První případ detektivní dvojice Tommyho a Pentličky. Čte Jana Stryková. Věnováno všem těm, kdo žijí monotónní životy v naději, že zakusí alespoň z druhé ruky rozkoše i nebezpečí dobrodružství. Agatha Christie Z galerie detektivů, kterými Agatha Christie obohatila žánr …

Obrázek podcastu Ptáci - Hlas pro tento den

Ptáci - Hlas pro tento den

Komentované nahrávky nejběžnějších a nejzajímavějších ptáků žijících v blízkosti člověka. Naučte se rozeznávat druhy ptáků žijících na uzemí ČR podle zpěvu a nejen to: získejte vědomosti o jejich vzhledu, místě hnízdění, stravě a rozmnožování.

Obrázek podcastu Román pro pitomce

Román pro pitomce

Johanes, Dolores, otec, matka a Ostrava. Román o bolavém a nepatřičném dospívání a hledání vlastní cesty. Ale možná je v něm i přiměřená dávka parodie a určitě kus černého humoru okořeněného vtipnou ironií. Odvážně vkročil na literární scénu další nositel jména Balabá…

Obrázek podcastu Vražda pro štěstí

Vražda pro štěstí

Kdo stojí za vraždou šéfredaktora svérázného literárního časopisu? Detektivka Josefa Škvoreckého a Jana Zábrany Vražda pro štěstí nás zavede do světa pražské prvorepublikové smetánky i mezi hospodské povaleče a zlodějíčky. Básník, prozaik a překladatel Jan Zábrana spol…

Obrázek podcastu Menzel: Míša Kulička v rodném lese

Menzel: Míša Kulička v rodném lese

Půvabné dětské knížky Josefa Menzela (otce filmového režiséra Jiřího Menzela), jejichž hrdiny jsou Míša Kulička, jeho maminka medvědice Barbora a popletený strýček Vasil, mají své malé čtenáře už půlstoletí. K jejich oblibě přispěl nemalou měrou také výtvarník Jiří Trnk…

Obrázek podcastu Tramvaj plná strašidel

Tramvaj plná strašidel

Bojíte se tmy? Co když se v ní schovávají strašidla? Davidovi rodiče pracují dlouho do noci, a on tak musí trávit večery v bytě pod Vyšehradem sám. Je rozmrzelý a strašně se nudí. To ovšem skončí ve chvíli, kdy se mu za oknem v pátém patře začne zjevovat – tramvaj plná …

Obrázek podcastu Woodhill

Woodhill

Co byste dělali vy, kdyby najednou mrtví začali chodit zpátky mezi nás? Když se protrhla opona mezi živými a mrtvými, technologie selhaly, společnost se zhroutila a svět se změnil v provizorium. Regiony teď spravují izolovaná panství – a jedno z nich, Woodhill, se stáv…

Obrázek podcastu Střepiny v trávě

Střepiny v trávě

Vydavatelství Tebenas ve spolupráci s Igorem Barešem pokračuje v kompletaci díla legendárního českého scénaristy a spisovatele Vladimíra Körnera. Po Zániku samoty Berhof, Životu za podpis a Psí kůži přichází se čtvrtým počinem - autorovou prvotinou Střepiny v trávě. Vyš…

Obrázek podcastu Fiškus a vánoční skřítek

Fiškus a vánoční skřítek

S kouzlem Vánoc se nemůže měřit žádný lidský vynález… Děda Pettson sdílí domácnost s upovídaným kocourem Fiškusem, na kterého nedá dopustit, i když je s ním někdy těžší domluva než s rozmazleným dítětem. A tak když jeho milovaný kocourek prohlásí, že k blížícím se Vánoc…

Obrázek podcastu Sekyra

Sekyra

„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil…

Obrázek podcastu Cíl

Cíl

Cíl - audiokniha, jejíž autor, Eliyahu M. Goldratt, ukazuje, jak ze ztrátového podniku udělat podnik prosperující. Alex Rogo má tři měsíce na to dokázat, že neefektivní, ztrátová fabrika je schopna vydělávat... Kniha, jejíž autor byl časopisem Fortune Magazine označen j…