Audiokniha LOH 1968 Mexiko: Reportáž o 4 medailích Věry Čáslavské

Všechno, co máme
Měl to být svatební den, místo toho se všichni sešli na pohřbu. Pro Aimee byl James doslova vším – životní láskou, oporou, jistotou v těch nejtěžších časech. Jeho nepochopitelná a zbytečná smrt kdesi v Mexiku znamenala, že se jí zhroutil celý svět. Postupně však s pomo…

Až zemře poslední ďábel
Kam se jen poděla ta zpropadená krabice s heroinem? Zubatá si nebere volno ani o Vánocích. Po svátcích zastihne členy Čtvrtečního klubu amatérských detektivů smutná zpráva: jejich přítele Kuldeše kdosi zastřelil. Brzy vyjde najevo, že výstřední starožitník, který jim po…

Kolem dokola
Zoje se jednoho dne změní život k nepoznání, když způsobí dopravní nehodu, která vyústí ve smrt člověka. Ani dlouhé měsíce po incidentu nedokáže vymazat pocity viny, jež ji sužují ve dne v noci, snáší tiché výčitky své rodiny a do toho se potýká s toxickým šéfem. Nic v …

Galuška: Slovácko sa súdí
Titul nabízí dnes už klasické folklorní vyprávěnky slováckého "kronikáře" Zdeňka Galušky, které patří k dobrému moravskému vínu či slivovičce. Autor je původně vydal ve dvou knihách (Slováckosa súdí, Sovácko sa nesúdí) a pro jejich velký úspěch vybrané pasáže z nich nam…

Mäso
Koniec zlatých deväťdesiatych rokov, divoký východ Slovenska. Je po voľbách, Mečiar skončil, Lexa je na úteku, siskári horúčkovito skartujú spisy aj svedkov. Robo Holub je dávno po smrti, Miki Černák sedí v base, Žaluďa práve zastrelili. Miki Miko, policajt s metódami g…

Proč máma nadává
Humorný román pro všechny rozčílené mámy. Děti už úplně zdivočely, dům vypadá jako po výbuchu a manžel nikdy není doma. Jako by toho nebylo málo, máma si našla novou výzvu – práci v kolektivu plném mladých a nadějných lidí. To jí působí starosti, jestli ve svých dvaačty…

Co má společného malá nožka s Kámasútrou
Příběh dvou čtyřicátníků, Ireny a Petra, které zcela nečekaně zasáhne vzájemný cit. Oba jsou velmi zranitelní a zároveň ochotní ještě jednou podstoupit martyrium lásky. Oba úspěšní, jeden pro druhého dostatečně atraktivní… Jak to, že ani tohle nestačí na udržení vztahu?…

Bořík & spol.
{'cs': 'Každý správný kluk je neřízená střela. A čtyři takoví jsou pohroma na kvadrát!\nBylo jich pět – ne, vlastně jen čtyři, protože Bohoušek je zavrženíhodný šprt. Bořík, Aleš, Mirek a Čenda z holešovické základky hned vedle Stromovky, kterou považují za svůj revír, …

Čapek: O princezně solimánské. Z knihy Devatero pohádek
Původní titul DM 15209 Čapek,K O princezně solimánské. Z knihy Devatero pohádek vydal Supraphon v roce 1964 - nyní tuto dramatizovanou pohádku vydáváme digitálně

Temné variace
Temné variace jsou poctou hororu — žánru, který děsí i fascinuje, provokuje i hladí po duši. Oldřich Suchý v nich skládá hold mistrům a mistryním temnot, kteří formovali jeho čtenářské sny i noční můry. Každá povídka je jiná, a přece je spojuje cit pro jazyk, napětí a t…

Pozitivní programování mysli
V dnešní uspěchané době, je na nás kladen stále větší psychycký tlak. Většina lidí žije ve stresu a ve strachu z budoucnosti. Od narození je naše podvědomá mysl zaplavována negativními vjemy a emocemi. Každou myšlenkou, které věnujeme dostatečnou pozornost a energii, tv…

SPRÁVNÁ PĚTKA a prázdniny v maringotkách
„Páni! To je ale paráda! To by byl život!“ Julián, Dick, George, Anna a pes Tim už spolu tráví každé léto a výjimkou nejsou ani tyhle prázdniny. Tentokrát si je ale děti chtějí užít jinde než v Kirrinu. Právě když uvažují, co by podnikly, kolem projíždí cirkus a mocně j…

Mefisto
Román jedné kariéry. Životní příběh talentovaného umělce, který – hnán touhou po slávě – uzavře smlouvu s ďáblem v podobě nacistů nastupujících v Německu k moci. Životní příběh umělce, který – hnán touhou po slávě – uzavře smlouvu s ďáblem v podobě nacistů nastupujících…

Poslední střípek
NAPÍNAVÁ ROMANTIKA NEJEN PRO FANOUŠKY TRUE CRIME PODCASTŮ! Někdy najdete poslední střípek mozaiky tam, kde byste to nečekali. A někdy je tím chybějícím střípkem pohledný šerif, který se vám neustále staví do cesty. Ridley Sawyerová dobře ví, jaké je to přijít o kus se…

Žena na schodech
Na přelomu 60. a 70. let se ve Frankfurtu nad Mohanem střetávají tři muži – podnikatel, malíř a právník. Všichni tři chtějí jednu ženu a ve hře je i obraz s jejím portrétem, který nečekaně zmizí i s ní. Po více než čtyřiceti letech obraz vystaví galerie v Sydney a to je…

Nikdy sa nezastavím
Vždy a všade sa musí nájsť nejaký rebel, ktorý vidí tie vysoké múry a prekážky, ktoré nás brzdia a rozdeľujú, a všetkým naokolo ukáže, že nič nie je nemožné, a zbúra ich. Mal by to byť niekto, kto je výnimočný a kto dokáže iných motivovať pozrieť sa na svet inak. Prečo …

Zpátky ve hře
Nová audiokniha Michala Viewegha dostala název podle jedné ze třinácti povídek, která je i povídkou finální. Autor v nich svou oblíbenou postavu - Oskara - vystavuje kritickým životním momentům: manželskému stereotypu či nevěrám, ale také skoro jisté smrti. Stárnoucí hr…

Infico
Předcházely tomu hodiny a hodiny testování, ověřovacích simulací a modelových scénářů. Jenže když pak došlo k tomu, že akce musela být najednou neplánovaně spuštěna, muselo se improvizovat. A každá improvizace generuje chyby. Ta, která se stala mně, ovšem byla megachybo…

Deník CEO: 33 pravidel byznysu a života
Autor v této audioknize rozplétá nejnovější výzkumy, vlastní zkušenosti a poutavé příběhy a vede posluchače k tomu, aby si nově definovali úspěch a využili svůj potenciál. Je to povinný poslech pro každého, kdo sní o tom, že udělá něco odvážného. Tyto výzkumy můžete apl…

Šimek, Krampol: Povídky
Po Jiřím Grossmannovi se stal hereckým i autorským partnerem Miloslava Šimka Jiří Krampol. Napsali a hráli spolu řadu úspěšných skečů, scének a povídek. Souborně vyšly v roce 2001 v knížce Mario Surio v Čechách aneb Jedeme do Evropy. Pět povídek vám nabízí tento titul. …

Kirschner, Strakovi,I. a V.: První pomoc 2
Původní LP album 1118 4276 "První pomoc 2" z pera autorů Miloše Kirschnera a Ireny a Vladimíra Strakových v interpretaci Miloše Kirschnera (Spejbl, Hurvínek) a Heleny Štáchové (Mánička) vydal Supraphon v roce 1986 - nyní titul vychází poprvé digitálně.

Pojďte, děti, za pohádkou
Pojďte, půjdem za pohádkou. Že nevíte, za jakou? Třeba za tou, co už znáte. Napovíš nám nějakou? Výběr z klasických českých pohádek pro naše nejmenší v podání samotných dětí a jejich pohádkového dědečka Oty Jiráka. Posluchači se mohou těšit na Karkulku, kůzlátka, Paleč…

Nervy
Mladý žokej Rob Finn stojí na počátku dostihové kariéry, a tak – ale zároveň díky tomu, že snad nezná strach – dostává koně spíše problematické a papírově slabé než úspěšné. Když se mu však povede několik dostihů, naskytne se šance jezdit v jedné z nejlepších stájí v ze…

Sekyra
„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil…