Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu LOH 1964 Tokio: fotbal ČSSR - Maďarsko - finále

Audiokniha LOH 1964 Tokio: fotbal ČSSR - Maďarsko - finále

Délka:

1 hod 43 min

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Ano, jsem robot

Ano, jsem robot

Píše se rok 2032 a na Měsíci, na osmé translunární dálnici nedaleko kráteru Collin, došlo k události, která odporuje všem fyzikálním zákonům. Co se vlastně stalo, se bude snažit vypátrat zpravodaj agentury Zprávy dne, který bude o svých zjištěních neprodleně informovat

Obrázek podcastu Jóga vědomí slovem 8

Jóga vědomí slovem 8

Jóga vědomí slovem 8 - audiokniha obsahuje nahrávky ze setkání jógy vědomí ve Vnitřním kruhu 28. 9. - 1. 10. 2017. Nejedná se o studiovou nahrávku.

Obrázek podcastu Nepil: Dobré a ještě lepší jitro

Nepil: Dobré a ještě lepší jitro

Dobré a ještě lepší jitro Františka Nepila je výběr z jeho velmi populárních fejetonů, ve kterých vzpomíná na svoje dětství, na různé zážitky z cest nebo svých setkání se zajímavými lidmi a většina příběhů jsou nejen vtipná a milá, ale jsou zakončena nějakým pozitivním

Obrázek podcastu Labutí dům

Labutí dům

Jdi za svým snem, jakkoliv se zdá být vzdálený . Půvabná pohádka s dětskými hrdiny, kteří vás vtáhnou do magického světa módních salonů, biografů, kaváren a divadel prvorepublikové Prahy Píšou se 20. léta 20. století a Československem hýbe technický pokrok. Automobilis

Obrázek podcastu O princezně solimánské

O princezně solimánské

Jedna z Devatera pohádek Karla Čapka. Princezna Zubejda onemocní a její otec, sultán solimánský, hledá doktora. Nakonec princeznu vyléčí Dr. Voštěp. Zajímá vás, co je tohle za zvláštního doktora?V režii Jiřího Horčičky účinkují přední čeští herci: Jiří Sovák, Jiří Cízl

Obrázek podcastu Moc faktov

Moc faktov

Čo myslíte – porazili by ste vo vedomostnom teste šimpanza? Táto audiokniha vám možno prezradí že – nie. Na základné otázky o našej planéte, napríklad koľko percent populácie žije v extrémnej chudobe, akým tempom rastie počet obyvateľov, aká je úroveň vzdelávania, aký n

Obrázek podcastu Sekyra

Sekyra

„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil

Obrázek podcastu Medovníček a řeka Modrávka + Medovníček na cestách

Medovníček a řeka Modrávka + Medovníček na cestách

Medovníček a řeka Modrávka Další setkání dětí se skřítkem Medovníčkem, který tentokrát poznává život kolem řeky Modrávky. Seznámí se s ptákem ledňáčkem, uloví ho mořský orel, přenese z rybníka do řeky kapry Animuka a Vaška a zachrání malé štěňátko. Nezapomíná ale ani na

Obrázek podcastu Idiot

Idiot

Audio verze proslulého románu Fjodora Michajloviče Dostojevského. V roli knížete Myškina účinkuje Jan Hartl. Obsazení : Kníže Lev Nikolajevič Myškin Jan Hartl Parfen Rogožin Václav Postránecký Nastasja Filipovna Jana Hlaváčová Generál Ivan Fjodorovič Jepančin Martin Rů

Obrázek podcastu Nepil: Dobrou a ještě lepší cestu

Nepil: Dobrou a ještě lepší cestu

Po úspěších titulů Františka Nepila Jak se dělá chalupa a Dobré a ještě lepší jitro vychází poprvé na zvukovém nosiči archivní nahrávka z roku 1989, v níž František Nepil vypráví o svých cestovatelských zážitcích. Snad každý cestovatel zná okamžiky, kdy s nadšením sděl

Obrázek podcastu Poslední stupeň důvěrnosti

Poslední stupeň důvěrnosti

Hlavním hrdinou románu Ivana Klímy je evangelický farář Daniel Vedra, který ztrácí svoji dosud pevnou víru poté, když se zamiluje do jiné ženy. Dřívější svět jistoty se od okamžiku přestoupení zakázané lásky hroutí a na místo Boha nastupuje jen neprostupné mlčení doprov

Obrázek podcastu Ladislav Špaček - Úspěšný obchodní zástupce

Ladislav Špaček - Úspěšný obchodní zástupce

Příručka pro obchodní zástupce, finanční poradce, realitní makléře, privátní bankéře a všechny ostatní, kteří chtějí být ve své profesi úspěšní. Jak dosáhnout úspěchu? Není to těžké. Je však potřeba se připravit. Stačí vědět, jak se chovat, jak s klientem mluvit, na co

Obrázek podcastu Ten chytrák Nasredin

Ten chytrák Nasredin

Pohádkové vyprávění o tom, jak se jednomu taškáři podařilo napravit hlavu mladému princi. Nasredin je protivník všech lakomců, podvodníků, lichvářů, zlodějů a hlupáků. Bojuje proti bezpráví, lidské malosti a bezpáteřnosti. Postava hodná obdivu ve všech dobách, dnes snad

Obrázek podcastu 3x Campbellová & Li #1

3x Campbellová & Li #1

3× Campbellová & Li Ani snaživá Čína zločin nevymýtí. Dokonce ani neututlá. Je pod dvojí kontrolou! Margaret Campbellová je sarkastická soudní patoložka původem z USA a Li Jen zase puntičkářský šéf pekingské kriminálky. Kulturní rozdíly, jež jsou v povahách vyšetřovat

Obrázek podcastu Vlčák Kazan (četba)

Vlčák Kazan (četba)

Klasika světové dobrodružné literatury tentokrát v nezaměnitelném podání Viléma Bessera. Jeden ze znovuobjevených, méně známých rozhlasových záznamů.

Obrázek podcastu Pozor! Pohov!

Pozor! Pohov!

Naléhavý a niterný román o mateřské lásce, ale také o úzkosti a pochybení. Vypravěčkou a hlavní hrdinkou románu je matka, jež vychovává své první dítě. Své mateřství zvládá jen s vypětím všech sil. Její vyprávění představuje pozorné a pravdivé vylíčení zdánlivě triviáln

Obrázek podcastu Jak přežít Ctirada

Jak přežít Ctirada

MUDr. Lumír Maceška měl život srovnaný jak lékárničku. Partnerka Týna, byt s balkonem, pár pacientů s vysokým tlakem, sen o miminku a dovolené na Krétě. Jenže pak u dveří zazvonil Ctirad. Bratranec, dobrodinec, vizionář… a pohroma, která by rozložila i armádní rozkaz. H

Obrázek podcastu 44 lekcí

44 lekcí

Jaké by to bylo, kdybyste každou noc klidně spali s vědomím, že pro ochranu a růst svých peněz děláte to nejlepší, co můžete? Co kdyby vám k dosažení tohoto pocitu stačily jen 4 minuty denně? Během pouhých 4 minut denně přehodnotíte myšlení o penězích od základů, vybudu

Obrázek podcastu Paměti Bianky Capellové

Paměti Bianky Capellové

Šestidílná četba na pokračování z memoárů známé benátské šlechtičny v podání Jany Preissové a v režii Markéty Jahodové.

Obrázek podcastu Jak zlomit dračí srdce

Jak zlomit dračí srdce

„TUMÁŠ, TY CHLUPATÝ CHŘESTÍCÍ ŠAŠKU! TUMÁŠ, TUMÁŠ A TUMÁŠ!“ Tentokrát se náš mladý hrdina musí utkat s Berserkry, splnit nesplnitelný úkol a zachránit Rybinohu, kterého si strašidelný Netvor málem dá k svačince! A při tom všem jej pronásleduje odvěký nepřítel, který zn

Obrázek podcastu Nejlepší rok vašeho života

Nejlepší rok vašeho života

Všichni chceme žít smysluplný život. Všichni chceme naplnit svůj potenciál. Příliš často se však necháváme zahltit každodenními starostmi a povinnostmi. Své sny a cíle neustále odsouváme a nakonec na ně s velkou pravděpodobností zapomeneme. Pokud vás už unavuje, že se n

Obrázek podcastu Hovory o józe a mystice č. 17

Hovory o józe a mystice č. 17

Podstata úsilí o poznání sebe a vysvobození - díl 2. Základní zásady a postupy, které vedou k poznání vědomí, kterým jsme a výklad účinného soustředění, meditace, která přináší poznání našeho pravého božského Já. Nejedná se o studiovou nahrávku.

Obrázek podcastu Osudová léta

Osudová léta

KAVÁRNA S BOHATOU TRADICÍ BEZOHLEDNÝ KONKURENT OSUDOVÁ LÁSKA Wiesbaden, rok 1951 Kavárnu U Anděla čekají bouřlivé časy. Hned vedle tradičního podniku rodiny Kochových vzbudí pozornost jistý konkurent se smyslem pro modernost. Zatímco se Hilda zoufale snaží přesvědči

Obrázek podcastu Oko bouře

Oko bouře

Audiokniha Oko bouře Zuzany Hartmanové je druhým dílem úspěšné české fantasy trilogie Krysy apokalypsy. Hlas románu propůjčil Ondřej Brett. I bohové potřebují naději. Mocní se perou o vládu nad známým světem, zatímco magie je čím dál nevyzpytatelnější. Každý dobrý skute

Obrázek podcastu Time Management nejvyšší generace

Time Management nejvyšší generace

Unikátní metoda SOUSTO - Stanovte – ovládněte – uvědomte si - sestavujte – tvořte – ošetřujte - od Davida Grubera, 1. českéhoho lektora a nejčtenější autora v České i Slovenské republice v oblasti Soft Skills. Dozvíte se to základní podstatné o dosavadních čtyřech gener