Audiokniha Listy z mého mlýna

Kosmokluk
Záhadná postava v lesklém stříbrném skafandru, botách, rukavicích, plášti a přilbě se zrcadlovým průzorem skrývá velké tajemství, které by mohlo změnit běh dějin. Vraťte se do doby vesmírných závodů. Je tu dechberoucí filmové dobrodružství plné záhad, akce, smíchu a pře…

Na volné noze
„V knize Na volné noze nenajdete bulšit a la ‚jděte za svým snem a uspějete‘, ale jen spoustu praktických rad. Vidím na ní jedinou chybu: že vyšla až teď, když jsem ji potřeboval před deseti lety. Kolik zbytečných starostí by mi mohla ušetřit!“ — Michal Kašpárek, šéfred…

Bílá paní na hlídání (3.série)
Poslední část příhod nezvedených paterčat s Naďou Konvalinkovou...Jediný, kdo zvládne uhlídat paterčata Barnabáše, Matyáše, Tobiáše, Kleofáše a Uriáše, je paní Bílá. Aby taky ne, když je strašidlo. Paní Černá je restaurátorka starých obrazů, pan Černý je lodní důstojník…

Můj život
Mahátma Gándhí je jednou z nejvýznamnějších postav indických dějin. Je také autorem vlastního životopisu, který v Československu vyšel už v meziválečném období. Popisuje v něm podrobně svou politickou i duchovní dráhu, vzpomíná na své působení na jihu Afriky a také na t…

Jak efektivně krotit firemní pohledávky
Jedním z největších rizik pro menší a střední podnikatele jsou zcela jistě pohledávky po lhůtě splatnosti. Předejít tomuto riziku nebo se vzniklému problému pohledávek včas postavit, je hlavním tématem tohoto díla. Získáte mnoho preventivních rad, jak mít své pohledávky…

Jak jsem stopoval letadlo
Je krásný, mladý, bohatý, úspěšný. Během jednoho roku se všechno změní: projekty nevychází, přichází o peníze a rozpadá se mu manželství. Jak teď naloží se svým životem? Rozhodne se vyrazit kolem světa. Stopem. Ale ne obyčejným! Stopuje letadla i limuzíny, spí v pětihvě…

Média, lži a příliš rychlý mozek
Jak jsme manipulováni a nevíme o tom? Co jsou to hoaxy? Ukazují média svět takový, jaký skutečně je? Proč nám politici lžou? Co je to mediální gramotnost? Proč je potřeba kritické myšlení? A jak si s námi zahrává mozek? To jsou jen některé z aktuálních otázek, na které …

Dívka v ledu
První případ Eriky Fosterové ve skvělém podání oblíbeného herce a dabéra Martina Stránského. Poté co je v parku v jižním Londýně pod vrstvou ledu nalezeno tělo mladé ženy, na místo přijíždí detektiv šéfinspektor Erika Fosterová. Oběť, krásná dívka z mocné a bohaté rodin…

Mycelium V: Hlasy a hvězdy
Sekta vyznavačů aurigiánské hereze je zničená, ale volání vyslané do vesmíru nezůstalo bez následků. Hvězdovládci – wëtrëigaës – se blíží. Proti této hrozbě by se měli spojit i největší nepřátelé: telepat Aš~šád, velekněz z Rekeghu, Lodě, sgen z Fomalhiwy i nová pozemsk…

Jak omezit vtíravé myšlenky a zlepšit kvalitu života
Žijeme hektický život, v neustálém běhu zapomínáme na sebe a přestáváme vnímat své okolí. Jsme neustále pod tlakem, ze všech stran nás atakuje reklama, a neskutečné množství informací, zcela protichůdných. Dva roky covidu a válka na Ukrajině už jen dokonaly to, co v nás…

K čemu jsou dobří rampelníci
Víte, k čemu jsou dobří rampelníci?! - Bodejť byste to mohli vědět... Prozradíme vám jen, že jsou to skřítci, kteří se narodí ve starém opuštěném hnízdě na Třešňovém kopci a za pomoci kmotříka Větru se naučí všechny pro život nezbytné věci: hrát si, koupat se v kapičkác…

Rozvíjejte naplno mozek svého dítěte
Rodičovství, které bere ohled na mozek. Každý z nás chová v srdci naděje a sny ohledně svých dětí. U většiny z nás se točí kolem toho, aby děti byly šťastné, zdravé a samy sebou. Poselství celé této knihy spočívá v tom, že pro své děti můžete tyto sny proměnit ve skuteč…

Bílé kosti
Lidé si odjakživa zahrávají s ohněm. A někdy přitom probudí vlastní démony… Obyvatelé irského venkova jsou na kostlivce ve skříních zvyklí, ale to, co jednoho deštivého listopadového rána objeví na Meagherově farmě, všemi pořádně otřese. Pomíchané kosti jedenácti žen, k…

Nenapravený omyl
Vrahov omyl rozbieha rutinné vyšetrovanie vraždy na jednom bratislavskom gymnáziu. Detektívi z oddelenia vrážd pod vedením vrchného inšpektora Ledeckého preverujú podľa zabehnutého vzorca všetky možnosti. Zrazu príde impulz zo strany, odkiaľ ho nik nečakal. Modus operan…

Židovská Praha
Praha vděčí za svůj výjimečný ráz mimo jiné také tomu, že byla po staletí městem několika národů. Problematické, ale funkční a hlavně inspirativní soužití Čechů, Němců a Židů ukončila dramaticky až druhá světová válka. Ztráta tohoto mnohapolárního světa ubrala Praze čás…

Euforie
Vyřaďte alkohol a vybudujte si život, který budete milovat! Alkohol je v naší společnosti na každém kroku a je těžké mu odolat. Nátlak na to, abychom zapadli a dali si „jen jeden drink“ – který se změní na několik – ať už na večírku nebo v pátek večer, může vést k nevyr…

Jóga vědomí slovem 1
Jóga vědomí slovem 1 - audiokniha obsahuje nahrávky ze setkání jógy vědomí ve Vnitřním kruhu 4. 11. 2017. Obsah: 1. Princip vědomí – kultivace celotělesného vědomí, 2. Kultivace prostorové subjektivity těla, 3. Kultivace vědomí dechu, 4. Jóga celotělesného dýchání. Neje…

Worldrunner: Štvanci
"Worldrunner #2 Může tým poskládaný z úhlavních nepřátel a rivalů fungovat a dokonce zvítězit? To se Tim a jeho přátelé (i nepřátelé) brzy dozvědí. Postoupili totiž do finálového kola největšího runnerského závodu kolem celého světa, který se vysílá živě a jehož hlavní …

Cesta ľadového muža
"Dlhotrvajúce zdravie pomocou metódy Wima Hofa. Veda potvrdila, že legendárna metóda Wima Hofa postavená na dychových cvičeniach a otužovaní podstatne zvyšuje energiu, zlepšuje prekrvenie, znižuje stres, podporuje imunitný systém, posilňuje telo a úspešne bojuje s mnohý…

Neskutečná klika
Kdosi je kvůli hromadě peněz odhodlaný zabíjet. Konečně se něco děje! Joyce už tomu přestávala věřit, ale nakonec se z její dcery Joanny stala vdaná žena. Ba co víc, svatba se náramně vydařila – a samozřejmě se neobešla bez ostatních členů Čtvrtečního klubu amatérských …

Nadpřirozená komunikace
Záznam z úspěšné dubnové dvoudenní konference KMS, na níž Rachel Hicksonová (dcera Alana Vincenta) a její manžel Gordon vyučovali o tom, jak komunikovat s Bohem, tedy o proroctví a o modlitbě. Povzbudivé, aktuální slovo pro současnou církev.

Logika nočního rybolovu
Pravda je jako ryba pod hladinou – musíme si posvítit na moře lží, aby se ukázala… Giovanna Guarrasiová už sice nevede Útvar pro odhalování organizovaného zločinu v Palermu, ale ve svém novém působišti nedaleko Etny rozhodně nezahálí. Na stole jí zrovna přistál případ v…

Angličtina pro tebe 3 - Středně pokročilí
Angličtina pro tebe 3 - středně pokročilí - audiokniha obsahuje anglické rozhovory a příběhy. Představte si, že jste turista v cizí zemi. Ocitnete se v různých situacích a potřebujete se domluvit. Na těchto nahrávkách najdete 39 rozhovorů a 36 mini příběhů, které se vá…

Mizera
Krutý, chladnokrevný… Cillian Fitzpatrick pro média je TÍM PADOUCHEM. Pro mě je to muž, který mi zachránil život. Nyní potřebuju, aby pro mě udělal ještě jednu malou laskavost – vyplatil mě z problémů, do kterých mě uvrhl můj manžel. Cillian ovšem nedělá laskavosti zad…