Audiokniha Limonádový Joe

Často kladené otázky o vesmíru
Od autorů bestselleru „O čem víme prd“. „Kdyby se k vesmíru dodávala nápověda, vypadala by jako tahle audiokniha.“ Máte spoustu otázek: o prostoru, o času, o gravitaci, o pravděpodobnosti toho, že v červí díře potkáte své starší já. A všechny odpovědi najdete v téhle kn…

Kdo chytá v lese
Creekside. Po rozvodu to měl být můj nový začátek. Místo, kde se usadím se svou dcerou, začnu učit na zdejší střední škole a s trochou štěstí snad přijdu na to, co se stalo mé kamarádce, která tu žila. A zemřela. Ale Creekside si pro mě připravil víc záhad, než jsem ček…

Wolfi
Pohádkový příběh, který je volným pokračováním vyprávění o Vlčpanně, která kdysi vysvobodila svého bratra z vlčí podoby. Tentokrát se mladý Wolfi vydává na strastiplnou pouť, na jejímž konci jej snad čeká dívka, která ho kdysi velmi okouzlila.Volné pokračování pohádkové…

Když je na co vzpomínat...
Vzpomínka na Karla Zicha - koncert Spirituál kvintetu a jeho přátel v Třeboni věnovaný Karlu Zichovi.

Jak ševci zvedli vojnu pro červenou sukni 1-10
Pohádkové vyprávění o jičínském ševcovském tovaryši Kubovi, který musel na vojnu až do Vídně, o domýšlivém knížecím správci Kolomajzníkovi, o vodnících, samotném císaři pánu i o Stázině, které náramně slušela červená sukně. Poslední rozhlasová práce Karla Högera. Seriál…

Hurvínkovy večerníčky - jaro-léto
Druhá část zvukového převedení nového loutkového seriálu Hurvínkův rok (podle stejnojmenné knížky) nabízí řadu humorných situací, sedm lehce zapamatovatelných písniček, k nímž hudbu složil a nahrál Emil Viklický i mistrovskou interpretaci Martina Kláska a Heleny Štáchov…

Šimková: Krkonošská pohádka 2
Druhé pokračování zvukového zpracování oblíbeného televizního večerníčku si vyžádal zájem o první díl. V seriálu autorky a scénáristky Boženy Šimkové se odehrávají další příběhy Anče a Kuby /H. Maciuchová a J. Satoranský/, dobráckého hajného /P. Kostka/, panovačného a s…

Percy Jackson - Prokletí Titánů
Že mám moc po svém otci, bohu moří Poseidónovi, už víš... Že patřím do Tábora polokrevných, už taky víš... Ale na spoustu otázek neznám odpovědi ani já. Kam se poděla bohyně Artemis? Jaké nebezpečné a záhadné příšeře byla na stopě? Mám na sebe vzít děsivé Titánovo prokl…

Pán ohně
Čínský detektiv Li Jen pátrá spolu s americkou soudní lékařkou Margaret Campbellovou po vrahovi vysoce postaveného vědce, jehož ohořelá mrtvola byla nalezena v pekingském parku. Té noci, kdy muž zemřel, došlo k dalším dvěma vraždám, které jsou s jeho smrtí záhadně spoje…

Tajemství panství Latimer
Co skrývají zdi sídla na anglickém venkově? Evelyn by dala přednost společenským sešlostem, Betty by potřebovala na farmě dohlédnout na matku se sestrou a Judith by nejraději vůbec neopustila Německo. Třem ženám však plány naruší druhá světová válka, která je svede na m…

Urostorky
V audioknihe Urostorky vás urológ Ján Švihra ml. prevedie svetom bizarných, vtipných a šokujúcich príbehov a historiek z nemocnice, pričom sa nevyhne ani dôležitej osvete v oblasti urológie, ktorá je žiaľ stále vnímaná ako tabu. Časopis Forbes ho zaradil medzi najvplyvn…

Ze světa lesních samot
Román klasika české literatury zobrazuje dramatické změny poměrů na česko-bavorském pomezí v posledním čtvrtletí 19. století, kdy ustálený životní řád "světa lesních samot" narušila živelná katastrofa. V dramatizované četbě na pokračování účinkují Otakar Brousek, Vilém …

Léčivé dřeviny
Bylinky – slovo, které vyvolá u lidí důvěřujících přírodnímu léčitelství nadšení, u dalších možná opovržení a mnozí pak začnou vyprávět o šarlatánech, kteří zrazují lidi od moderní lékařské pomoci. Bylinky opravdu účinkují na mnohé nemoci a obtíže. Používají se již mnoh…

Soudce Jack
Padouch je sice znám, ale jde o to, dokázat mu vinu? Podaří se to soudci Jackovi, což ale není ctihodnost v soudcovském taláru, nýbrž tajemná bytost, která se zjevuje v nečekaných chvílích. V rozhlasové hře podle románu Edgara Wallace "Křížový spodek" účinkují Miroslav …

Proč sníme
>> Bez snů by lidstvo nebylo tam, kde je.

Dětství s Vrchlickým (2008)
Kniha vzpomínek známé české herečky, dcery Jaroslava Vrchlického, na dětství, na básnickou osobnost svého otce, na jeho přátele i nepřátele i na problematický vzájemný vztah rodičů. Autorka dala nahlédnout i do svého intimního života, myšlenkového světa a uměleckého výv…

Je těžké být bohem
Pozemšťan na cizí planetě, procházející právě temným údobím středověku, plným špíny, intrik a krutosti, to nemá lehké. Znalostmi, schopnostmi a technickými možnostmi je roven bohům. Někdy je ale opravdu těžké být bohem…

Bětka Veselka
Úsměvný dramatický příběh zkušené rozhlasové autorky Heleny Benešové je zasazen do prostředí malé české vesničky Ouholice, která se na první pohled jeví jako idylický kout téměř starosvětských ctností a přírodních krás. Pod tímto povrchem se odehrávají drobné a ve své p…

Hunger Games - komplet 1. - 3. díl
POZOR! Audioknižní komplet - Zakupte si komplet Hunger games a ušetříte až 148 kč. Vítězství znamená slávu a bohatství. Prohra znamená jistou smrt. To jsou Hunger games... Šestnáctiletá Katniss chce nejprve jen zachránit svou sestru, která byla do této zvrácené reality …

Kozák: Mariana Radvaková
Komentář autora k původnímu LP albu 1218 0438 vydanému v Supraphonu v roce 1980 a nyní vycházejícímu poprvé digitálně: Když jsem před dvaceti lety Marianu psal, netušil jsem, že zůstane stále tak mladá a že zdomácní i čtenářům v řadě jiných zemí. Vidím ji třeba na obálc…

Pride and Prejudice
Audiokniha Pride and Prejudice namluvená rodilým mluvčím. Jazyková úroveň B1 pro středně pokročilé posluchače. Mrs Bennet has five daughters and they are all unmarried. When rich, single Mr Bingley comes to live in the area, she is sure that he will be the perfect husb…

Zázračná imunita
>>„Silné i slabé stránky našeho imunitního systému vám Richtelova kniha předvede na zdravotních obtížích čtyř skutečných lidí. Pomůže vám pochopit, jak tenhle úžasně komplexní systém funguje – a jak složitá a choulostivá rozhodnutí před ním dennodenně stojí.“ — Bill Gat…

Hodiny
Rozhlasová groteska o nešikovném pašerákovi hodin. "Asi nejrozkošnější věc, kterou jsem kdy dělal... Báječná groteska" Jiří Horčička Osoby a obsazení: Mrázek (Josef Kemr), pan doktor (Oldřich Musil), pan Tadeusz (Jaroslav Marvan), Budil (Pavel Spálený), Tvrdek (Ivo Gübe…

Radikální otevřenost
Šéfování je obtížné pro každého. Oceňujete nasazení svých podřízených, ale současně vidíte jejich nedostatky. Co dál? Konfrontace je nepříjemná pro všechny a vy nechcete nikoho ranit nebo urazit. Jenže chyby napravit musíte – je to vaše povinnost. Jak tedy kolegům sdělo…

Úplně jiný příběh
Smí mít muž zákona prázdniny? Na Severu? Když je vrah pořád o parník napřed? Policista by si neměl vybírat dovolenou, neboť ta mu zbytečně narušuje běžný pátrací režim. Na vlastní opálenou kůži to pozná stárnoucí pochybovač Gunnar Barbarotti, jemuž není souzeno si v živ…