Obrázek podcastu Láska, vzdor a smrt

Audiokniha Láska, vzdor a smrt

Délka:

55 min

Čte:

Miriam Kantorková

Vydavatel:

Supraphon a.s.

Jazyk:

Česky

Žánr:

Poezie

Obrázek podcastu Rok kobylek

Rok kobylek

Terry Hayes je zpět! Thriller Rok kobylek Terryho Hayese, autora kultovní knihy Já, poutník, je strhujícím příběhem z temného světa špionáže, násilí a globálních hrozeb. Hlavním hrdinou je Kane, elitní agent CIA, který se specializuje na nebezpečné mise v takzvaných „z…

Obrázek podcastu Kdoule

Kdoule

Audiokniha Kdoule obsahuje závěrečnou část trilogie Ivany Chřibkové. Automobilová nehoda, při níž hlavní hrdinka Anna narazí do betonového odpadkového koše v majetku hlavního města Prahy, způsobí dvě věci. Uvědomí si, že žije tak pohodlně, až přestala vnímat detaily kol…

Obrázek podcastu Jeruzalémský masakr

Jeruzalémský masakr

Svůj svět si musíme zasloužit! Podaří se agentovi JFK opět udržet křehkou rovnováhu světů? Agent John Francis Kovář je v Jeruzalémě, kde je motorovou pilou rozřezán samotný papež Benedikt. Byl to jediný cíl atentátníků? Atentát na papeže je pro válečného veterána a býva…

Obrázek podcastu Kocourek Zrcátko

Kocourek Zrcátko

Pan Pinajs je zdatný obchodník. Prodává kdeco, ale jeho největší touhou je stát se čarodějem a přelstít i slovutnou čarodějnici Hildegartu. K tomu ovšem potřebuje připravit mast, jejíž hlavní složkou je kocouří sádlo... A právě za tímto účelem uzavře smlouvu s nebohým…

Obrázek podcastu Ducháčkovic rodina aneb Strašidla mezi námi

Ducháčkovic rodina aneb Strašidla mezi námi

Seznamte se s Ducháčkovými! Tatínek Mlživoj, maminka Blanka a jejich tři neposední potomci jsou milá strašidla, kterých se rozhodně nemusíte bát. Lidí se sice trošku straní, ale když na to přijde, rádi jim v mnohém pomohou. Zvědaví duchové Simon, Olívie a Bubi jsou samá…

Obrázek podcastu Carrie

Carrie

Když se rozhodnete šikanovat telekinetičku, počítejte s děsivou odplatou... Carrie Whiteová to měla v životě těžké. Vyrůstala bez otce pod ubíjejícím dohledem své matky, náboženské fanatičky, a spolužáci na střední se s ní zrovna nemazlili. Nešťastné děvče se stalo vysm…

Obrázek podcastu Osudný slib

Osudný slib

Tým kriminalistů pod vedením inspektorky Kim Stoneové se jen pomalu vzpamatovává z tragické ztráty jednoho z nich, když je pověřen novým případem. V místním lesíku byl nalezen brutálně zavražděný muž a jeho totožnost Kim šokuje – je jím doktor Gordon Cordell, který figu…

Obrázek podcastu Hra o trůny - Bouře mečů

Hra o trůny - Bouře mečů

Z pěti uchazečů o trůn Západozemí je jeden mrtvý, další upadli v nemilost, a boj, v němž jsou bez skrupulí rušena stará spojenectví, zuří nemilosrdně dál. Každý podniká odhodlanou výpravu za své vítězství, a všichni dohromady halí svět do temné bouře mečů. Ta je však po…

Obrázek podcastu Odpracuj si svoje ja

Odpracuj si svoje ja

Dr. Nicole LePera vo svojej klinickej praxi často narážala na obmedzené možnosti tradičnej psychoterapie. Svojim pacientom – a sebe – však chcela ponúknuť viac, preto vykročila na cestu budovania jednotnej filozofie duševného, fyzického a duchovného zdravia. Dosiahnuté …

Obrázek podcastu Veterinářka

Veterinářka

Přežije mladá veterinářka na irském venkově? Jedině se smyslem pro humor! Prostě James Herriot v sukních! Ať už kastruje koně v Dublinu nebo odřezává rohy skotu na wicklowském venkově, zachraňuje zraněné kočky před podvraťáky nebo se potýká se zdrogovanými hlídacími psy…

Obrázek podcastu Cestovní kancelář Jinosvěty 2: Na hraně oceánu

Cestovní kancelář Jinosvěty 2: Na hraně oceánu

VÍTEJTE V CESTOVNÍ KANCELÁŘI JINOSVĚTY, KDE VÁS KAŽDÝ KUFR ZANESE DO JINÉHO SVĚTA. STAČÍ JEN VSTOUPIT DOVNITŘ… Flick Hudsonová je hrdou členkou Cestovní kanceláře Jinosvěty a právě se s Jonatánem, který je správcem Jinosvětů, vydává za dobrodružstvím. Královna pirátů Ny…

Obrázek podcastu Hercíková: Nové příběhy o zvědavém štěňátku

Hercíková: Nové příběhy o zvědavém štěňátku

Zvědavé štěňátko, které známe z animovaných filmů Zdeňka Milera, se spřátelilo se všemi zvířátky na dvorku domu, u kterého žilo. Stále je neobyčejně zvídavé. Začne padat sníh a štěňátko by rádo lyžovalo. Zkusí to, a hned se rozhodne, že uspořádá na dvorku lyžařské závod…

Obrázek podcastu Ta přede mnou

Ta přede mnou

Temný psychologický thriller, který byl ještě před vydáním prodán do více než 30 zemí po celém světě a jehož autorem je úspěšný spisovatel, vystupující pod pseudonymem J. P. Delaney. EMMA se snaží vzpamatovat z traumatického přepadení a se snoubencem hledá místo, kde by…

Obrázek podcastu Červený a černý

Červený a černý

Román, v němž Stendhal (vlastním jménem Henri Marie Beyle) červenou barvou symbolizuje revoluci a černou barvou tmářství a despotismus. Hlavní hrdina románu Julien Sorel chce dosáhnout v životě vynikajícího postavení. Ačkoliv opovrhuje náboženstvím, dává se na kněžskou …

Obrázek podcastu Deník malého poseroutky 3

Deník malého poseroutky 3

Řekněme si to na rovinu: Greg se nikdy nezmění. Někdo by to ale měl vysvětlit jeho otci. Ten si stále myslí, že ještě může svého syna vychovat a udělat z něj opravdového muže. Proto se taky horlivě snaží najít pro něj tu nejvhodnější „chlapáckou“ činnost. Greg se ale po…

Obrázek podcastu Nepil: Jak se dělá chalupa

Nepil: Jak se dělá chalupa

Jedna z půvabných knížek čapkovského pozorovatele a vypravěče Františka Nepila pojednává o tom, co je pro našince typické, totiž o chalupaření. Autor tak činí se sobě vlastním jemným a inteligentním humorem a z textu je patrné, že čerpá z vlastních zkušeností. Text inte…

Obrázek podcastu Sleva 30% - Jednou za život

Sleva 30% - Jednou za život

Během letu z Londýna do New Yorku jsem se shodou okolností ocitla v první třídě. Jídlo, šampaňské, obsluha – vše bylo dokonalé. Modrooký muž sedící vedle mě byl třešničkou na dortu. Působil uhlazeně a inteligentně. Dost jsme toho namluvili, hodně jsme se nasmáli a pak s…

Obrázek podcastu Odovzdávanie ohňa

Odovzdávanie ohňa

Odovzdávanie ohňa je snahou dostať k mužom to, čo mali prirodzene získať od svojich otcov, no z rôznych dôvodov sa to neudialo. Jadro tejto audioknihy tvoria myšlienky, ktoré nás, napriek našej rôznorodosti, spájajú a pomáhajú nachádzať návody k tomu, kto sme a aká je n…

Obrázek podcastu Voda dní

Voda dní

Obyčejný víkend v životě jedné obyčejné rodiny, kdy se zdánlivě nestane nic a přece tak mnoho, prožijete s hořkou komedií Romana Císaře nazvanou Voda dní. Rozhlasovou inscenaci natočil v roce 2000 režisér Ivan Chrz a uslyšíte v ní například Blanku Bohdanovou, Hanu Maciu…

Obrázek podcastu Atlas Mraků

Atlas Mraků

Jeden z nejvýznamnějších anglicky píšících autorů současnosti... šest napříč časem propojených příběhů... sedm výborných herců... více než 22 hodin strhujícího vyprávění... Nedobrovolný cestovatel plavící se v roce 1850 přes Tichý oceán (Kryštof Rímský), vyděděný sklada…

Obrázek podcastu Znovu Provence

Znovu Provence

Třetí část volné trilogie vonící levandulí a chutnající po těch nevybranějších lahůdkách a nejlepším víně. Znovu Provence zavádí čtenáře opět do slunné Provence mezi vinice, lány levandule, dubové lesíky a olivovníkové sady na jihu Francie. Místní starousedlíci, jakoby …

Obrázek podcastu Temná tajemství

Temná tajemství

Zavražděný gymnazista? Smutná záležitost, ale hlavně nesmí utrpět dobrá pověst školy! Poklidný život obyvatel švédského Västerås, proslulého pěstováním okurek a množstvím cyklostezek, naruší nález zohaveného těla šestnáctiletého chlapce v nedalekých bažinách. Rogeru Eri…

Obrázek podcastu Mrázková: Haló, Jácíčku

Mrázková: Haló, Jácíčku

Kniha o zajíčku Jácíčkovi a jeho kamarádce veverce, kteří spolu skáčou po lese, louce a mechu, vypravuje jejich poutavé příběhy plné situací, se kterými se běžně setkáváme, ale leckdy jim ani nevěnujeme pozornost.Neuvěřitelně poutavý příběh dvou zvířátek a jejich přátel…

Obrázek podcastu Na plnou hubu – Parádní desetiletí ve formuli 1

Na plnou hubu – Parádní desetiletí ve formuli 1

„Už předtím jsem obdržel nabídku, abych sesmolil pokračování Přežít a závodit, ale abych řekl pravdu, nic mě nenapadalo. Dokud jsem nedostal padáka…“ Oblíbený outsider mezi šéfy stájí F1 – a jak sám tvrdí, taky stařík s talentem mít v pravou chvíli nevhodné kecy – odkrý…

Obrázek podcastu Sex, prachy a potíže

Sex, prachy a potíže

Černá holka narozená bílým rodičům? Tak to je průser sám o sobě. Může být vůbec život k někomu takovému laskavý? Jsem Valérie a tohle je můj příběh. Po neskutečném životním zklamání jsem všechno vzdala. Zbylo mi zlomené srdce a zadupané sny. Nic mi nedávalo smysl. Jenom…