Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Lada: O Budulínkovi a Mandelince

Audiokniha Lada: O Budulínkovi a Mandelince

Délka:

36 min

Čte:

Eva Hořánková

Vydavatel:

Supraphon a.s.

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Všem klukům, které jsem milovala

Všem klukům, které jsem milovala

Milostné dopisy mají mnoho podob. Lara nikdy žádný nedostala, ale pár už jich napsala. Nikdy nedala žádnému klukovi najevo, že ho má ráda. A když už nechtěla být zamilovaná, napsala dopis o tom, jak se cítí, pečlivě ho zapečetila a schovala do krabice pod svou postelí.

Obrázek podcastu Arila: Poslední hvězda

Arila: Poslední hvězda

{'cs': 'Z trosek pradávného Amdailu povstal nový Nurheim a zdá se, že je národ Nurů konečně v bezpečí před šílenou bohyní. Všichni ale tuší, že jde pouze o dočasné období klidu a že kdykoli může přijít bouře, která je smete. A ač vždy chtěla být hrdinkou, Arila nyní mus

Obrázek podcastu Dvojník

Dvojník

Můžeme napravit své chyby v jiné realitě? Jedinečný technothriller od mistra neotřelých zápletek a napínavých rozuzlení, vydávaného ve 46 zemích. Dylanu Moranovi se jedné deštivé noci zhroutil svět: jeho auto pohltila rozvodněná řeka a pod hladinou zůstala jeho milovaná

Obrázek podcastu Půlnoční pacient

Půlnoční pacient

Hrdinou šestidílného seriálu Půlnoční pacient napsaného na motivy stejnojmenné prózy českého spisovatele Egona Hostovského, je český lékař žijící v emigraci v Americe. Širší kulisy jeho příběhu tvoří doba tzv. studené války mezi Západem a Východem. Hlavní postava se prá

Obrázek podcastu Jak se mění vědomí

Jak se mění vědomí

To, jak lidé vnímají halucinogenní látky, je rozkročeno mezi idealizací, jako by šlo o všelék, a démonizací, jako by šlo o smrtelné nebezpečí. Přitom ještě v 60. letech se jednalo o velmi nadějné medikamenty pro léčbu duševních onemocnění, závislostí a otevření se spiri

Obrázek podcastu Conan - Hodina draka

Conan - Hodina draka

Ohromná dávka odvahy a nezlomné síly. Klasická akční fantasy, která rozehrává nespoutaný příběh ze světa bez pravidel zkažené civi-lizace, líčí boj o království ukradeném zlým čarodějem. Strhující fantasy román od původního autora Conana, legendárního hrdiny meče a ma

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 38 - Jiří Drahoš 07.06.2014

100 statečných - Host č. 38 - Jiří Drahoš 07.06.2014

Hostem L. Výborné - J. Drahoš (předseda Akademie věd ČR)

Obrázek podcastu Pan Masters

Pan Masters

Je mocný, charismatický, sexy a je to můj šéf – vražedná kombinace. Uspokojení z práce najednou získalo zcela nový rozměr. Když jsem si ve svém životopise vymýšlela, nenapadlo mě, že na tom bude záležet. Zamilovalo by si mě přece každé dítě, práci chůvy mám od přírody v

Obrázek podcastu Andělský let

Andělský let

Řešit tenhle případ je jako hrát si s ohněm v továrně na střelný prach… Po rasových nepokojích z roku 1992 a soudním procesu s fotbalistou černé pleti O. J. Simpsonem panuje ve Městě andělů napjatá atmosféra. A tak není divu, že když je v kabince historické lanové dráh

Obrázek podcastu Svět mentogritů

Svět mentogritů

Volné pokračování třetí části fantasy trilogie Mentogriti, Svět Mentogritů. Příběh volně navazuje na předchozí dva díly Mentogriti a Válka Mentogritů. Odehrává se v nedaleké budoucnosti, tedy asi po necelých stu letech. V tomto díle pokračují v úsilí svých rodičů jejich

Obrázek podcastu Ranhojič

Ranhojič

Středověk nelze přežít bez šlechetnosti Robert Jeremy Cole, od devíti let sirotek, si uvědomuje, že dostal do vínku zázračný dar: schopnost vycítit v lidském organismu blížící se smrt. Čelil jí bezpočtukrát jako učeň potulného bradýře, s nímž se protloukal ponurou reali

Obrázek podcastu Soupeři

Soupeři

Richard Brinsley Sheridan se proslavil jako dramatik a i jeho vlastní život by mohl posloužit jako námět pro divadelní hru či výpravný film. Jako divadelní tvůrce se Sheridan představil veřejnosti v roce 1775, když uvedl v divadle Covent Garden Theatre premiéru své prvo

Obrázek podcastu Jméno korábu

Jméno korábu

Rozbouřené moře promočí člověka až na duši. Odplaví nános pozlátka i špíny a ukáže ryzost jeho srdce. Román Jméno korábu vypráví příběh, ve kterém šumí moře a naděje. Příběh o strastiplné cestě jednoho kapitána, který bude muset překonat strach i nenávist, bude se muset

Obrázek podcastu Já, legenda

Já, legenda

Ve světě plném upírů se živý člověk jednoho dne stane pouhou legendou… Přes den hledá zásoby v liduprázdném Los Angeles, v noci od svých dveří odhání smečku hladových upírů. Robert Neville vede osamělý život uprostřed apokalypsy, která dala rčení „můj dům, můj hrad“ úpl

Obrázek podcastu Šťastná za všech okolností

Šťastná za všech okolností

Až umřu, kluci,“ říkám svým synům, „chci, abyste věděli, že jsem byla šťastná, protože já dovedla být šťastná za všech okolností.“ Úspěšná herečka a ještě úspěšnější spisovatelka Ivanka Devátá se po letech odhodlala k sepsání autobiografie, které se tak dlouho bránila.

Obrázek podcastu TAO sexu

TAO sexu

Jak udržovat ženu v blahu a zpomalit stárnutí. Kniha ojedinělých textů známého publicisty, která se zabývá převážně neznámými aspekty lidské sexuality z pohledu čínské taoistické filosofie. Autorova třináctá kniha Tao sexu opět svědčí o široké paletě jeho zájmů a námětů

Obrázek podcastu Co já vím?

Co já vím?

O filmařině, o lidech, vítězstvích i prohrách. "Já to psát nebudu, ty to napiš, bude to vlastně můj život, jak ho prožil Jan Novák," řekl Miloš Forman Janu Novákovi. Výsledkem spolupráce je kniha Co já vím?. Kniha o úspěšném, českém a světovém režisérovi, scenáristovi a

Obrázek podcastu Zmizení zvláštního vlaku

Zmizení zvláštního vlaku

Dvě povídky A. C. Doyla. Holmesův duchovní otec si potrpěl na příběhy s nevysvětlitelným tajemstvím. Zmizení zvláštního vlaku jím přímo oplývá: "...za denního světla, v červnovém odpoledni, v nejhustěji osídlené části Anglie se ztratil vlak i s cestujícími tak dokonale

Obrázek podcastu Maigret se brání

Maigret se brání

Tak tohle Maigret za svou třicetiletou kariéru u policie nezažil! Když ho vyděšená dívka Nicole nenadále požádá o pomoc, zachová se jako gentleman a opilou dceru státního návladního dopraví do bezpečí. Druhý den je však obviněn z pokusu o znásilnění a mladý policejní pr

Obrázek podcastu Šekelí léta

Šekelí léta

Co v 90. letech vedlo mladého ostravského Žida k tomu, aby se přestěhoval do Izraele? David Shorf vzpomíná, kterak v Zemi zaslíbené poznával místní kulturu, hledal sebe sama, obrážel bary a balil holky. Co fungovalo (a co ne) na číšnici jemenského původu, irácko-ruskou

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 68 - Veronika Kubařová 08.06.2014

100 statečných - Host č. 68 - Veronika Kubařová 08.06.2014

Hostem J. Pokorného - V. Kubařová (herečka, Městská divadla pražská)

Obrázek podcastu Záhadná oběť

Záhadná oběť

V roce 1988 zmizela z chudinské londýnské čtvrti školačka Janey Macklinová. Její tělo se nikdy nenašlo a případ zůstal nevyřešený. Nyní, o třicet let později, se na soukromou detektivní kancelář Kate Marshallové a Tristana Harpera obrátí kreativní agentura, která chce J

Obrázek podcastu Poslední na řadě

Poslední na řadě

Daleko od skotského pobřeží se nachází ostrov Mull, mezi jehož obyvateli stále koluje řada pověr. Clarkovi se sem vydávají hledat nový život, když však jejich dcera zmizí, narážejí jen na lhostejnost místních. Rodiče si tedy najmou kanadskou soukromou vyšetřovatelku Sad

Obrázek podcastu Pád Gondolinu

Pád Gondolinu

Středozemě není nikdy dost. Jak se vyvíjel svět Silmarillionu, rekonstruoval z otcových zápisků Christopher Tolkien, jenž předkládá tři verze příběhu – od epického po mytologický. Jeden ze stěžejních příběhů Středozemě. Jak se vyvíjel svět Silmarillionu, rekonstruoval z