Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu La Fontainovy bajky

Audiokniha La Fontainovy bajky

Délka:

2 hod 12 min

Čte:

Tereza Vilišová

Vydavatel:

Tembr

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Živého mě nedostanou!

Živého mě nedostanou!

Marvin není Chuck Norris! Marvin je zombie! Šílená, drsná, krvavá a černým humorem opentlená hororová fantasy. Marvin sype jednu hlášku za druhou, děj postupuje svižně kupředu a postavy ani trochu nešustí papírem. Tak šílená, drsná, krvavá a černým humorem opentlená hor

Obrázek podcastu Hotýlek na Islandu

Hotýlek na Islandu

Zachumlejte se do hřejivé deky a vychutnejte si panenskou přírodu Islandu a útulnou atmosféru ve stylu hygge. Lucy nic nechybí, má dobrou práci v hotelu a přítele. Jenže stačí jedna nehoda a dostane padáka i kopačky. Její život je náhle v troskách, takže když jí personá

Obrázek podcastu Manon Lescaut

Manon Lescaut

Příběh tragické lásky mladého rytíře de Grieux a krásné, lehkovážné dívky Manon, který se poprvé objevil v próze Abbé Prévosta, se od doby svého vzniku dočkal množství nejrůznějších zpracování. Režie Josef Henke.Osoby a obsazení: Manon Lescaut (Iveta Dušková), Pierre, j

Obrázek podcastu Ledový dech

Ledový dech

V koloniální Americe zavál ledový dech revoluce… Píše se rok 1772 a mezi americkými osadníky to vře. Jamie Fraser cítí, že povstání se blíží, a jeho milovaná Claire už ví, kdo nakonec vyhraje. Jenže vědět, co přijde, je jedna věc – a přežít to ve zdraví je věc druhá. Ja

Obrázek podcastu Adam ze Zbraslavi a případ královského levobočka

Adam ze Zbraslavi a případ královského levobočka

Mladý šlechtic Adam, člen družiny českého krále Václava III. a králův přítel a důvěrník, je povolán ke královskému dvoru, aby zde řešil řadu záhadných případů.

Obrázek podcastu Outsider

Outsider

Všechny důkazy mluví jasně. A všechny lžou. Poklidné městečko Flint City je otřeseno brutální vraždou jedenáctiletého chlapce. Očití svědci, otisky prstů i testy DNA ukazují jediným směrem – na oblíbeného učitele, baseballového trenéra a vzorného otce Terryho Maitlanda.

Obrázek podcastu Začít znovu

Začít znovu

Nové jméno, nový účes, nové město… a nový sexy spolubydlící! Stovky kilometrů od své minulosti chce Allie Harperová začít znovu, a proto se přestěhuje do Woodshillu. Jako každá devatenáctiletá holka touží studovat a najít si bezva přátele, ze všeho nejdřív však potřebuj

Obrázek podcastu Pán země

Pán země

Tajemství pěti světadílů stále nerozluštěno. Dědic Ocelového města Virgil Adrian chystá ďábelské spiknutí, kterému musí pátrači Maukler a Fix zabránit. S nasazením vlastních životů sledují Adriana do Afriky, kde se jejich životy octnou v ohrožení. Druhý díl Neffovy tril

Obrázek podcastu Spiklenci z lásky

Spiklenci z lásky

Staroměstský měšťan Viktorín z Grafenfelsu chce zachránit svého přítele, novoměstského radního Eliáše Rozýna z Javorníka, uvězněného v souvislosti se vzpourou českých stavů proti císaři Ferdinandovi. Jako jedinou možnost vidí přímluvu u vrchního státního žalobce Kapra z

Obrázek podcastu Indiánský erotikon

Indiánský erotikon

Indiánská moudrost české ženy. Češka poznává v New Yorku svou životní lásku, Čerokéze Tammyho, s kterým pak stráví život mezi členy jeho kmene v Severní Karolíně. Něžné a vtipné vyprávění o přátelství, rodině, lásce a přírodě. Spokojená a šťastná žena, to je základ pev

Obrázek podcastu Golem

Golem

Ulicemi starého pražského města židovského opět prochází postava tajemného Golema. A stejně jako před generacemi i nyní jsou mu v patách tragické a tajemné události. Jaká tajemství židovské město a život v něm ukrývají? Kdo je Athanasius Pernath, a jsou prožitky na jeho

Obrázek podcastu Pověz mi, jak žijete

Pověz mi, jak žijete

Vzpomínky z archeologických expedic na tajemném Středním východě. Tato kniha je odpovědí. Odpovědí na otázku, kterou mi lidé kladou velmi často. „Takže vy kopete v Sýrii, viďte? Povězte mi o tom všechno! Jak tam žijete? Ve stanech?“ Myslíte, že znáte Agathu Christie?

Obrázek podcastu Dlouhá kakaová řasa

Dlouhá kakaová řasa

Srpen 1968 na malém moravském městě nahlížený očima malého chlapce - Jaroslava Formánka, který se v roce 2000 rozhodl k tomuto tématu, coby etablovaný Pařížan, vrátit. "A v té mléčné tmě uviděl jsem zázrak, skála se rozestoupila, spatřil jsem tajemství - dlouhé kakaové

Obrázek podcastu Adam ze Zbraslavi a případ kralevice Jana

Adam ze Zbraslavi a případ kralevice Jana

Adam ze Zbraslavi doprovází Elišku Přemyslovnu do Špýru, kde se má česká princezna poprvé setkat se svým budoucím manželem Janem Lucemburským. Výprava se podobá spíš útěku, Eliška se na ni musela vydat tajně a v přestrojení, aby unikla nástrahám své vlastní sestry Anny

Obrázek podcastu Zázračná imunita

Zázračná imunita

>>„Silné i slabé stránky našeho imunitního systému vám Richtelova kniha předvede na zdravotních obtížích čtyř skutečných lidí. Pomůže vám pochopit, jak tenhle úžasně komplexní systém funguje – a jak složitá a choulostivá rozhodnutí před ním dennodenně stojí.“ — Bill Gat

Obrázek podcastu Veterinářka

Veterinářka

Přežije mladá veterinářka na irském venkově? Jedině se smyslem pro humor! Prostě James Herriot v sukních! Ať už kastruje koně v Dublinu nebo odřezává rohy skotu na wicklowském venkově, zachraňuje zraněné kočky před podvraťáky nebo se potýká se zdrogovanými hlídacími psy

Obrázek podcastu In Search of a Missing Friend

In Search of a Missing Friend

Audiokniha In Search of a Missing Friend namluvená rodilým mluvčím. Jazyková úroveň A1 pro posluchače začátečníky. What have the Black Hand Gang done? Have they kidnapped Wills, a brilliant young inventor? Where is he? Where have they taken him? No one knows where Will

Obrázek podcastu Země bez zákona

Země bez zákona

Země bez zákona - audiokniha obsahuje fantasy western, jehož autorem je Jindřich Rohlík. Čte Petr Třebický. Jindřich Rohlík, autor legendární počítačové hry Brány Skeldalu přináší ve svém prvním fantasy románu příběh psaný stylem westernu drsné školy. Na pozadí zápasu d

Obrázek podcastu Amber 1 - Devět princů Amberu

Amber 1 - Devět princů Amberu

AMBER je opravdu jediný opravdu skutečný svět. Všechny ostatní jsou jen stíny. Nekonečný je svět Amberu vrhajícího stíny, jejichž velkolepé odlesky vytvářejí všechny ostatní světy, včetně toho, v kterém žijeme. Nekonečný jako velkolepá tajemství, před kterými se nám, sm

Obrázek podcastu Jak nakrmit diktátora

Jak nakrmit diktátora

Enver Hodža (Albánie), Pol Pot (Kambodža), Saddám Husajn (Irák), Idi Amin (Uganda) a Fidel Castro (Kuba) očima jejich osobních kuchařů. Pikantní kulinářský cestopis, který obsahuje pasáže jako z Faulknera, ale i epizody komické nebo natolik plné intrik a zrady, že by mo

Obrázek podcastu Klasický Spejbl a Hurvínek Josefa Skupy

Klasický Spejbl a Hurvínek Josefa Skupy

Proslulé loutky Spejbla a Hurvínka vznikly v roce 1920 (Spejbl) a 1926 (Hurvínek). Život jim vdechl a jejich charakter určil divadelní nadšenec Josef Skupa (1892-1957). Spejblovi přiřkl roli nespokojeného bručouna a popleteného poučovatele svého prostořekého syna Hurvín

Obrázek podcastu Milý Johne

Milý Johne

Jednoho dne dostane osamělý voják kdesi v Iráku dopis, začínající oslovením Milý Johne… John Tyree je vojákem americké armády, k níž se nechal naverbovat po střední škole jen proto, aby nějak naložil se svým bezcílným životem. Po letech strávených ve válce na Balkáně se

Obrázek podcastu Druhé město

Druhé město

Osamělý hrdina knihy narazí v antikvariátu na knížku psanou neznámým písmem a přinese si ji domů. Tím začíná dlouhé hledání neznámého města, z něhož kniha pochází a jež žije v podivné symbióze s Prahou, na jejích okrajích a na rubu známých prostorů. Vypravěč prochází Pr

Obrázek podcastu O Ječmínkovi

O Ječmínkovi

Jsem hanácké král Ječmínek!, prohlásil o sobe bájný panovník narozený na poli s ječmenem. Dobrým pomáhá a na lenochy má spadeno.Rozhlasová pohádka s nezapomenutelným Karelm Högerem v hlavní roli. Režie Jan Berger.

Obrázek podcastu Komunikuji, tedy jsem

Komunikuji, tedy jsem

Potřebujeme to denně - sdělovat své myšlenky, přesvědčit okolí, komunikovat. Čeká vás veřejné vystoupení? Pracovní pohovor? Proslov na rodinné akci? S řadou tipů a triků této audioknihy budete jistější a úspěšnější. Lektorka Dita Fuchsová čerpá především ze svých trénin