Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Kvítek štěstí

Audiokniha Kvítek štěstí

Délka:

47 min

Čte:

Miroslav Masopust

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Boj slepého krále

Boj slepého krále

Král Jan Lucemburský učinil vše, co bylo možné, aby jeho syn Karel usedl na trůn císaře Svaté říše římské, a svůj životní úkol považuje za skončený. Třebaže je prakticky slepý, považuje za svou čest nevyhnout se boji Francouzů s Angličany, ke kterému se schyluje nedalek

Obrázek podcastu Jak správně nastavit svou mysl

Jak správně nastavit svou mysl

Každý stav mysli je třeba pěstovat opakovaným vyjadřováním myšlenkových návyků. Zjistěte, jak můžete převzít kontrolu nad silou své mysli a nasměřovat ji k dosažení věcí, po kterých v životě toužíte - to vše prostřednictvím uplatňování jednoduchých zásad a každodenních

Obrázek podcastu Ztracený princ

Ztracený princ

"Audiokniha Ztracený princ obsahuje patnáctý díl úspěšné fantasy série Johna Flanagana. Hraničářův učeň #15 Will Dohoda a jeho učeňka Maddie dostanou naléhavé pozvání na hrad Araluen. Tam se dozvědí překvapivou novinu: galický princ zmizel a galický král požádal o pomoc

Obrázek podcastu Elizino tajemství

Elizino tajemství

Vzali jim důstojnost, ale nemohli jim vzít naději. Šokující román z Osvětimi. / Čekala je těžká volba na strašlivém místě: buď budou žít dál jako řadové vězenkyně koncentračního tábora v Osvětimi, nebo výměnou za snesitelnější podmínky začnou pracovat v táborovém nevěst

Obrázek podcastu Walló: Sněhurka a sedm trpaslíků

Walló: Sněhurka a sedm trpaslíků

Půvabná animovaná pohádka Walta Disneye ožívá ve zvukové podobě v přebásnění známé režisérky a překladatelky Olgy Walló. Vyprávění o Sněhurce, kterou pro její krásu pronásleduje zlá macecha královna patřila vždy k těm nejoblíbenějším příběhům. Ochranu najde Sněhurka u t

Obrázek podcastu Smrt na kůru

Smrt na kůru

Seskočili do pekla protektorátu. Kdo selže, prolije krev… Chybou pilota skončil výsadek Out Distance 28. března 1942 až za Telčí, což „balonovým agentům“ zkřížilo plány. Zatímco desátník Ivan Kolařík na nezkušenost záhy doplatil, nadporučík Adolf Opálka se coby velitel

Obrázek podcastu Host do domu, Bůh do domu

Host do domu, Bůh do domu

Na této hře, která vznikla jako koláž z motivů povídek slavného humoristy Jaroslava Haška, je pozoruhodný fakt, že autorem textu je sám herec Lubomír Lipský. Není proto divu, že hlavní postava, kterou psal herec s vědomím, že sám bude jejím interpretem, nás provází vše

Obrázek podcastu Uzol

Uzol

Mesto, príbeh a všetky osoby v tejto knihe sú vymyslené a akákoľvek podobnosť so skutočnými udalosťami je čisto náhodná, hoci sa môžu niekomu zdať akési povedomé... V roku 1988 nastal v kariére Richarda Krauza významný zlom, postúpil o stupienok vyššie a z pochôdzkara s

Obrázek podcastu Mašková: Tajemno kolem nás

Mašková: Tajemno kolem nás

Audioknižní průvodce alternativními formami léčby Autorka, zkušená psycholožka a léčitelka PhDr. Miroslava Mašková, společně s herečkou Naďou Konvalinkovou představuje posluchačům rozmanité možnosti a způsoby pro dosažení harmonie těla a duše. Vznikl tak průvodce alter

Obrázek podcastu Nejkrásnější pohádky - Červená Karkulka

Nejkrásnější pohádky - Červená Karkulka

Nejen pohádka, ale i hravá výuka anglických slovíček. Známý a oblíbený pohádkový příběh Červená Karkulka v krásném přednesu rodilých mluvčích nyní v češtině i angličtině.

Obrázek podcastu Návštěvy u pana Greena

Návštěvy u pana Greena

Jsou jedné víry. Jenže nejdřív se musejí domluvit jako lidé. Newyorský soud devětadvacetiletému manažerovi Gardinerovi určil, že je další půlrok povinen týden co týden vypomáhat v domácnosti židovského souvěrce pana Greena, kterého na ulici srazil autem. Šestaosmdesátil

Obrázek podcastu Bulbem záchranáře

Bulbem záchranáře

To máte: krvácení, úraz hlavy, pád z výšky, mrtvice, epilepsie, tonutí, dopravní nehoda, zlomenina dlouhé kosti, otrava, popálenina... Pořád se něco děje! A právě vy můžete být náhle u toho a až to přijde, jakým člověkem chcete být? Samozřejmě tím, který zachrání život!

Obrázek podcastu Mládek: Zápisky šílencovy (Trilogie úterý, Moje rodina)

Mládek: Zápisky šílencovy (Trilogie úterý, Moje rodina)

Ivan Mládek, hudebník, zpěvák, textař a malíř amatér, je také autorem několika vyprávění z vlastního života. Tak jako v malířství je Mládek fascinován vlastním objevem zákonu obrácené perspektivy, kdy věci blízké jsou malinké a vzdálené obrovské, tak i ve vyprávění se z

Obrázek podcastu Alfa & Omega: Falešná hra

Alfa & Omega: Falešná hra

Dylan: Fotbal byl celej můj život, ale moje zářný vyhlídky ukončila strašlivá chyba. Její jméno je Lana Andersonová. Vypustila do světa všechno špatný, co jsem kdy udělal, ačkoliv jsem jí věřil. Zradila mě a já ji za to nenávidím. Přesto ji vidím pokaždý, když zavřu oči

Obrázek podcastu Řeka zázraků

Řeka zázraků

S touto knihou otevřete vnitřní svět moderátora oblíbeného televizního pořadu Zázraky přírody Vladimíra Kořena. Dvanáct strhujících povídek vás jako řeka provede padesáti lety života. Mění se kulisy, lidé i pocity. V detailech a s otevřeností, kterou nenajdete v bulvárn

Obrázek podcastu Babí léto na modré vodě

Babí léto na modré vodě

Rozhlasová hra Babí léto na modré vodě je citlivě vylíčeným příběhem citového vztahu dvou stárnoucích lidí. Vztahu, který vzplanul při lázeňském pobytu, který však postupně přeroste v pevnou vazbu, v nový impulz pro jejich život.Když v roce 1979 napsal známý autor rozhl

Obrázek podcastu Na černé hodince u Spejblů

Na černé hodince u Spejblů

Na černé hodince u Spejblů V dobách, kdy ještě nebyla v každé domácnosti elektřina, si naši dědečkové a babičky nemohli pustit televizi, nebo rádio, natož se usadit u počítače. Tak večer, když se setmělo, pozvali sousedy a při svíčce si vyprávěli veselé příhody a říkánk

Obrázek podcastu Biomanželka

Biomanželka

Od začátku jsem přesvědčena, že Mojmírovo manželství s Hedvikou je moderní soft verzí pradávného příběhu o Modrovousovi, který vraždí své ženy. Jistě jej znáte: nezkušená kráska se provdá za chlípné bohaté monstrum, které jí naoko poskytuje svobodu, ale ve skutečnosti z

Obrázek podcastu Bajky i nebajky

Bajky i nebajky

Tak jako v Kiplingově slavné Knize džunglí se vypravíme do světa polidštěných zvířat, jeskynních prapředků, moří, řek a pralesů a uslyšíme příběhy o tom, jak získal velbloud hrb, jak vznikla abeceda či jak zdomácněl pes a kočka. Něžné i moudré, veselé i hravé příběhy pr

Obrázek podcastu Misery

Misery

Uvízl v ošklivé pasti. Ta ženská není normální. Misery Chastainová je mrtvá. Zabil ji Paul Sheldon – s úlevou a radostí. Léta byla hrdinkou jeho úspěšných historických romancí a přinesla mu obdiv statisíců čtenářek a život v luxusu. S překročením čtyřicítky se však Paul

Obrázek podcastu Legenda Emöke

Legenda Emöke

Příběh o krátkém setkání dvou mladých lidí na bezútěšné rekreaci v Československu koncem padesátých let.

Obrázek podcastu Csipkerózsika, A brémai muzsikusok, Jancsi és juliska, A csizmás kandúr

Csipkerózsika, A brémai muzsikusok, Jancsi és juliska, A csizmás kandúr

Původní desky s maďarskými verzemi pohádek Šípková Růženka, Brémští muzikanti, Perníková chaloupka a Kocour v botách vydal Supraphon resp. Supraphon-Artia v roce 1964 pod katalogovými čísly 03558;03559;03560 a 03561. Nyní i tyto tituly posíláme poprvé do digitálního pro

Obrázek podcastu Kukačka

Kukačka

"V Bratislavě byla zavražděna žena bohatého plastického chirurga. Její muž je nezvěstný a v luxusní vile, kde objevili tělo, zůstaly jen dvě adoptivní děti. Sourozenci svorně tvrdí, že nic neslyšeli ani neviděli. Vyšetřování se ujímá kapitán Marek Wolf, který postupně o

Obrázek podcastu Bridgertonovi II: Vikomt, který mě miloval

Bridgertonovi II: Vikomt, který mě miloval

Rok 1814 slibuje rušnou společenskou sezónu a vikomt Anthony Bridgerton má nejvyšší čas se oženit. Dokonce se už rozhodl, kterou z mladičkých debutantek si vybere – vyhlášenou krásku Edwinu Sheffieldovou. Jedinou překážkou je starší sestra jeho vyvolené, Kate – ta nejvš

Obrázek podcastu Tajný deník Adriana Molea

Tajný deník Adriana Molea

Pro všechny, kdo vědí, že život puberťáka není lehký. Bestseller napěchovaný britským humorem a jedna z nejvlivnějších knih posledního půlstoletí vám zaručeně bude vhánět slzy smíchu do očí. Adrian Mole má problém! Je mu přesně 13 a 3/4 roku, je jedináček, dostává k V