Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Kurs čínské výslovnosti

Audiokniha Kurs čínské výslovnosti

Délka:

29 min

Čte:

Sung Fu-čchüan

Vydavatel:

Supraphon a.s.

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Hříchy pro posluchače rozhlasu 4 - Smyčka smrti

Hříchy pro posluchače rozhlasu 4 - Smyčka smrti

Smyčka smrtiPojítkem všech rozhlasových Hříchů je investigativní novinářka a rozhlasová reportérka Denisa Králová, kterou zločin přitahuje. Má přátele z řad kriminalistů, takže se snadněji dostane do zákulisí zločinu...Osoby a obsazení: Denisa Králová, novinářka (Dana Č

Obrázek podcastu Zamrzlé úsměvy

Zamrzlé úsměvy

Album Zamrzlé úsměvy je poetické pásmo, kterému dali vzniknout Bolek Polívka a David Rotter, dlouholetí kolegové a přátelé. Rodilo se v době, která byla pro umělce zcela výjimečná, v době, kdy zůstali odříznuti od svého publika. Bolek s Davidem se s touto situací vyrovn

Obrázek podcastu Doktore, bacha na ženský!

Doktore, bacha na ženský!

Kdo se stará o zraněná srdce lékařů? Vítejte ve vesnici Ballybucklebo v Ulsteru, kde dva lékaři spolupracují, aby uzdravili těla i duše rozmanitých a zajímavých obyvatel města. Vítejte ve vesnici Ballybucklebo v Ulsteru, kde dva lékaři spolupracují, aby uzdravili těla i

Obrázek podcastu Každý z mé rodiny někoho zabil

Každý z mé rodiny někoho zabil

Každý z mé rodiny někoho zabil. Někteří z nás, ti, kteří dosáhli výrazných úspěchů, zabili vícekrát. Nechci to dramatizovat, ale je to tak. Někteří z nás jsou dobří, jiní špatní a někteří prostě jen nešťastní. Já jsem Ernest Cunningham. Říkejte mi Ern nebo Ernie. Přál b

Obrázek podcastu Zdeněk Štěpánek recituje

Zdeněk Štěpánek recituje

Z komentáře Vladimíra Justla k původnímu LP albu 0 18 0628 "Zdeněk Štěpánek recituje" vydanému v Supraphonu v roce 1969 a nyní vycházejícímu poprvé digitálně: "Od roku 1920, kdy se vrátil z Ruska, byl Zdeněk Štěpánek velkou nadějí jako jeden z nejnadanějších herců české

Obrázek podcastu O sexu s Jitkou Asterovou

O sexu s Jitkou Asterovou

Jitka Asterová nahlíží na vztahy, lásku a sex. Otevřeně mluví o svých zkušenostech. Názory, postřehy, praktické rady. Názory odborníků i zážitky posluchačů. Je to už pár let, co jsem moderovala pořad o vtazích, a někteří z vás mě nejen poslouchali, ale také mi posílali

Obrázek podcastu S malou pomocí přátel

S malou pomocí přátel

Druhý díl detektivní série ze současného Brna, kterým vás opět provede svérázný detektiv Viktor Náplava. V Brně před justičním palácem je za bílého dne postřelen muž, v jehož kapse se najde vizitka detektiva Náplavy. Soukromému očku tak nezbývá nic jiného než rozlepit v

Obrázek podcastu Spejblovy starosti a Hurvínkův apríl

Spejblovy starosti a Hurvínkův apríl

Toto album nabízí archivní výběr zahrnující jedenáct scének Divadla Spejbla a Hurvínka z let 1967 - 77. Jsou pod nimi podepsáni různí autoři, o něž divadlo nikdy nemělo nouzi. Patří k nimi osvědčení literáti jako František Nepil či Pavel Grym. Současný, už vlastně dlouh

Obrázek podcastu Zmizení Arthura Vaudreye

Zmizení Arthura Vaudreye

Amatérský detektiv otec Brown řeší nenadálé zmizení postaršího anglického šlechtice. Katolický kněz Brown je amatérským detektivem s neobyčejně bystrým postřehem, schopností logické dedukce, ale i se smyslem pro humor. Tyto vlastnosti projeví otec Brown i v případě nena

Obrázek podcastu Rozvodový soudce

Rozvodový soudce

Drobná hříčka s barvitým dobovým a místním koloritem na věčně aktuální téma manželství a rozvodu. Od autora důmyslného rytíře Dona Quijota de la Mancha.,br>Účinkují: Miroslav Doležal (soudce), Jan Přeučil (přísedící), Václav Kotva (písař), Zdenka Hadrbolcová (Mariana),

Obrázek podcastu Autogenní trénink

Autogenní trénink

Tuto patrně nejznámější relaxační techniku na světě vyvinul německý lékař, neurolog a psychiatr, Johannes Heinrich Schultz (1884 – 1970). Autogenní trénink je relaxační technika, která při pravidelném provádění přispívá k rychlému obnovení sil a k odstranění napětí, ne

Obrázek podcastu Nemocná dívka

Nemocná dívka

Dramatická báseň, jejímž jádrem je boj za záchranu lidského života i naděje, že budou zachráněny i mnohé životy další. Rozhlasová úprava a režie Josef Melč. Hudba Marek Kopelent.Osoby a obsazení: statkář Rataj (Miroslav Doležal), jeho dcera Ida (Gabriela Vránová), Křika

Obrázek podcastu Růže sama

Růže sama

Teprve v dalekém Japonsku vykvetl z francouzské růže květ… V životě pařížské botaničky Rose chyběl otec tak dlouho, že ze svého srdce jeho a vlastně i všechny ostatní muže vytěsnila. Když ale obdrží zprávu, že tento zámožný japonský obchodník se současným uměním zemřel

Obrázek podcastu Lincolnova dálnice

Lincolnova dálnice

Dluh ještě společnosti nesplatil. Chce začít znovu a má před sebou dálnici možností… Po odpykání trestu v nápravném zařízení je mladistvý Emmett Watson zavezen domů do Nebrasky. Farmu zesnulého otce však zabavila banka a on musí i s bráškou Billym vyklidit pole. Ve stod

Obrázek podcastu Josef Mareš: Moje případy z 1. oddělení

Josef Mareš: Moje případy z 1. oddělení

Běžel jsem k útočníkovi, křičel na něj, ať nechá paní na pokoji a nůž pustí na zem. Jenže nepustil, a tak jsem mu chytil ruku, začal ji kroutit a do toho zhaslo světlo. Zkroucenou ruku jsem si pro jistotu chtěl dát před sebe a najednou vidím, že v ní žádný nůž není. V t

Obrázek podcastu Kde si sa vydala, tam si mlieko pýtaj

Kde si sa vydala, tam si mlieko pýtaj

Román napísaný na základe skutočných udalostí sa odohráva v rokoch 1860 až 1944 v Poluvsí, ktoré je dnes časťou Rajeckých Teplíc. Rozpráva príbeh rodiny naprieč generáciami tak, ako sa skutočne stal: bez prikrášlenia, bez zjemnenia, s drsnosťou dedinského prostredia, al

Obrázek podcastu Život víry 2019/9

Život víry 2019/9

Život víry 2019/9 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Kateřina Hodecová, Jitka Vyležíková, Lída Hojková, Pavel Kohl, Štěpán Matuška. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * rozhovor: Lance Wallnau – Žijete ve zlomové době, a

Obrázek podcastu Tajuplný ostrov

Tajuplný ostrov

Na mapě ho nenajdete. A přece ho všichni znají. Jeden z nejznámějších románů Julese Verna je plný napětí, dobrodružství a gentlemanství. Pro současné čtenáře jej převyprávěl Ondřej Neff. „Stoupáme, nebo klesáme?“ „Něco horšího, pane Smithi! Padáme!“ Slova, která zná

Obrázek podcastu Čaroděj a sklo

Čaroděj a sklo

Čtvrtý díl fantasy ságy Temná věž vypráví o tom, jak se skupina poutníků, známá z předchozích dílů Pistolník a Tři vyvolení, zachránila přechodem z jednoho světa do druhého. Zatímco pokračují v dlouhé cestě k Temné věži, vypráví vůdce skupiny Roland svým souputníkům o j

Obrázek podcastu Kmotra tetka Poledka

Kmotra tetka Poledka

Pořádnice si usmyslela, že jí patří miminko Martínek, a tak si ho odnesla... Co bude s Martínkem dál a co s tím má společného kmotra Poledka?Rozhlasová pohádka režisérky Markéty Jahodové v režii Karla Weinlicha.Hrají: Eva Horká, Jiří Langmajer, Stella Zázvorková a další

Obrázek podcastu Jerome: Tři muži ve člunu

Jerome: Tři muži ve člunu

Anglický spisovatel Jerome Klapka Jerome si od svých 21 let psal eseje a krátké humoristické příběhy, které shrnul v roce 1889 do knihy Tři muži ve člunu o cestě několika přátel, plujících po Temži a bavících sebe navzájem nejrůznějšími historkami ze života. Milionů pro

Obrázek podcastu Svědectví

Svědectví

Musíme všichni táhnout za jeden provaz, nebo na něm budeme viset každý zvlášť. A co když ne? I patnáct let poté, co služebnice Fredova uprchla z Republiky Gileád, trvá na území Nové Anglie krutovláda založená na zotročení zdravých žen schopných rodit děti. Stav prohnilé

Obrázek podcastu Sněhová královna

Sněhová královna

Eduard Cupák vypravuje jeden z nejkrásnějších světových pohádových příběhů o Sněhové královně.

Obrázek podcastu Prázdniny v Evropě

Prázdniny v Evropě

Vložte řízek mezi chleby a vydejte se za čtvrtým prázdninovým dobrodružstvím s Ladislavem Ziburou. Tentokrát vás čeká 14 000 kilometrů stopem napříč Evropou. Ve společnosti svérázných řidičů vyrazíte z horkých Athén přes divoký Balkán, rodný střed a malebné Pobaltí až z

Obrázek podcastu Robinsoni a donkichoti

Robinsoni a donkichoti

Jsou na dosah ostatním, a přesto tak daleko. Jedinečné osobnosti nežijí jen v šumavské divočině. Jsou nám blíž, než si myslíme. To dokazuje Aleš Palán ve své nové audioknize, která přináší příběhy sedmi donkichotů dneška. Co spojuje sedm lidí a jejich příběhy? Není to