Audiokniha Kupte si zpátky svůj čas

Alenka, Krakonoš a Vánoce
Vaše starosti na hlavu zvířat. Moderní pohádka s dobrým koncem, o který se postarají zvířátka, která mluví, přemýšlí a umí vyřešit řadu problémů. Máte-li doma malou holčičku nebo chlapce a hledáte milou, originální pohádku s vánočním motivem, pak je Alenka, Krakonoš a V…

Tábor ztracených - 1. část
Dobrodružné povídky nejen pro mládež českého světoběžníka Otakara Batličky (1895-1942) odehrávající se v pralesích i pouštích, u říček i v oceánech, zapadlých koutech i velkoměstech celého světa. "V půlstovce zemí jsem dělal sto řemesel ve více než dvou stech zaměstnání…

"Kdo mi, děti, poví..." Treningový program pro výuku řeči u dětí s vrozenými vadami
Nahrávka lekcí s výukou správné řeči a vyslovování pro děti s vrozenými vadami řeči z osmdesátých let může i dnes pomáhat ... Pro vydavatelství Panton připravili v roce 1981 (1984, reprint) RNDR. Josef Pešák, Ivana Lýsková, Vojslav Ketman, text Marie Zbořilová, odborná…

Taussig: Vlasta Burian / Život za smích
Četba z knihy významného filmového historika o mimořádném životě krále komiků, doplněná autentickými nahrávkami Burianových výstupů Kniha filmového historika, publicisty, scénáristy a pedagoga Pavla Taussiga o divadelní a filmové hvězdě první republiky se věnuje nejen …

ZlatovláSSka
„Ako ťa z tohto vysekali?" spýtal sa šokovane a neprítomne hladkal zjazvenú pokožku. Ach, Gabriel, keby si videl, ako vyzerá moje telo - pomyslela som si zdrvene. Pokrčila som plecami. „Zázrak. A najlepší ríšski lekári. A hlavne... našli ma veľmi skoro. Nenechajú ma zom…

Nekonečná noc
Někdo se zrodí pro lásky sladkou moc, jiný se zrodí pro nekonečnou noc... Co přiřkl osud Ellie Goodmanové, závratně bohaté dědičce, která se rozhodla vdát za Michaela Rogerse, z pohledu jejích poručníků naprosto nevhodnou partii? Jaký osud čeká na Michaela, jenž touží p…

Angličtina - Nepustilova metoda – Vedlejší věty
CD Vedlejší větyje poslechovou verzí všech drilových cvičení obsažených ve stejnojmenné knize. Obsahuje cvičení pro vytváření dynamických stereotypů. Anglická část cvičení je namluvena americkými rodilými mluvčími. CD je určeno pro středně a více pokročilé studenty (B1…

Sandokan II: Tajemství černé džungle
Černá džungle nemá konce. Hlavní postavou druhého dílu Sandokanových dobrodružství je lovec hadů Tremal-Naik, rozhodnutý osvobodit bílou dívku vězněnou sektou přívrženců bohyně Kálí. Atmosféra temné džungle, kde na každém rohu číhá smrtelné nebezpečí. Sekta přívrženců …

Zůstal jsem klukem
V pětidílné četbě na pokračování podle knihy rozhovorů "Zůstal jsem klukem" poznáváme profesora Josefa Kouteckého nejen jako špičkového odborníka, lékaře s pevnými mravními a profesionálními zásadami, ale i jako laskavého člověka, osobnost, která svým životem i vyznáva…

Poslední cantilena
Do rukou královny Anny Jagelonské se dostane podivný list. V Nymburku se zřejmě odehrála vražda, místní konšelé se však do vyšetřování příliš nemají. Podle pisatelky může případ rozlousknout jen jistý vážený pan písař z Prahy, kterého předchází pověst vynikajícího vyšet…

Drž mě pevně, miluj mě zlehka
Příběhy z tančírny Century Je to jednoduché – chodí sem totiž lidi. A to znamená, že se může stát cokoliv Argentinské tango, to jsou krásné ženy, vysoké podpatky, milongueros, vášeň a slunce … ale také lidé s všedními starostmi, poutníci žíznící po lásce a objetí, kte…

Dva roky prázdnin
Přátelství, obětavost i odvaha malých robinsonů. Jedna z nejslavnějších Verneovek líčí příhody patnácti dětských hrdinů ve věku 8–14 let zanesených bouří na pustý ostrov a bojujících o svůj život. Dnes už klasický dobrodružný román vypráví o nedobrovolných prázdninách …

Přemyslovská epopej I.-IV.
Speciální edice na přání posluchačů. Bez hudebních předělů a podkresů. Přemyslovská epopej je dosud nejrozsáhlejší v Čechách publikovanou historickou románovou freskou, zobrazující osudy posledních velkých přemyslovských králů. Čtyřdílná románová freska Vlastimila Vondr…

Kvapka
Harry Bosch je opäť v akcii a dostal naraz dva prípady. Prvý súvisí s obvinením z roku 1989, no súčasná analýza DNA potvrdila, že usvedčujúci dôkaz, kvapka krvi, patrí niekoľkokrát trestanému násilníkovi, čo sedí za mrežami. Problém je však v tom, že gauner mal v čase z…

Twain: Dobrodružství Toma Sawyera
Jedna z nejznámějších knih pro děti amerického spisovatele Marka Twaina vychází v dramatizované podobě v edici Za dobrodružstvím. V příbězích dvou chlapců Toma Sawyera a Huckleberryho Finna je spousta napětí, nebezpečí a tajemství, ale také humoru a romantiky. Oběma přá…

Půlnoční gang
Půlnoc je doba, kdy všechny děti tvrdě spí, samozřejmě až na... Půlnoční gang! Držte si berle, jízda začíná! Dobroduržství čeká někdy tam, kde bychom ho nejméně čekali. A pobyt v nemocnici se může změnit v supertajnou misi! Nevěříte? Tom si to taky nemyslel. Pak ale do…

Ptáci v trní
Podmanivý příběh okouzluje od svého vzniku miliony čtenářů. Australská prozaička v něm líčí více než půlstoletí v životě farmářského rodu Clearyů, jehož členové přicházejí z chudých poměrů na bohatou usedlost v australském vnitrozemí. Ze širokého okruhu hrdinů a dějovýc…

Pan Garcia
"Byl nádherný, starší a tajemný. Věděla jsem, že máme problém, hned jak se naše oči setkaly. Seznámili jsme se v kavárně můj první den v práci. Usmál se, já uvnitř roztála... pak ochutnal moji kávu a vyhodil ji. Znovu, další den a další. Tu kávu fakt nesnášel, a přesto …

Lékař umírajícího času
Román mapuje životní příběh lékaře Jana Jessenia z přelomu 16. a 17. století. Vladimír Körner zachycuje základní milníky Jesseniova života, od dětství přes studia na univerzitě v Padově, působení na vysokém učení ve Wittenberku, až po jeho pražský pobyt, kdy se stal rek…

Stratené topánky
Je leto a Bombardéri majú veľa plánov. Prvý krok? Konečne prehľadajú polorozpadnutý dom v Agátovej ulici, ktorého sa všetci boja. Nikto do neho už roky nevkročil – možno tak mačky. Celé stovky mačiek. Nebojácny vodca partie Poki si ale dosť zavaril a za trest so sebou v…

Ploty z kostí
Druhá kniha trilogie Gordonova země ze světa Krvavého pohraničí. Někdo vypustil nejvražednější ze stvoření Temného mága - sirény. Nad Orcigardem zní orčí bubny a elfské rohy. Paedwankové a bývalí Tourainovi psi prochází zemí, zabíjejí a zotročují. Nechávají za sebou jen…

Gerbešín a hezouni
Těch látek, vzorů, barev! Řeč není jenom o šatech, ale hlavně o životě a ženských půvabech. Úspěšná herečka a spisovatelka Ivanka Devátá moc dobře ví, že šaty dělají ženu, a s chutí se probírá vzpomínkami na své divadelní i civilní kostýmy, sukně, halenky, boty a klobou…

A potkej ženu…
Sbírka 44 básní s humorným nádechem o tom, kde všude lze potkat ženu a co to všechno může způsobit

Plaváček
Detektiv Miko Syrový je požádán svou dávnou přítelkyní, zda by se nemohl pokusit najít jejího nezvěstného bratra. Už tak nelehký úkol se ještě víc zkomplikuje ve chvíli, kdy je za hranicemi Prahy řekou vyplaveno ubité tělo. Jde skutečně o muže, kterého Miko hledá? Kdo a…

Poslední zrada
Autorka bestsellerů Andlé smrti, Ukradené životy, Nebezpečná místa, Stará tajemství a Ani slovo. Šestý případ inspektorky Lottie Parkerové. Když dvě mladé dívky nedorazí z nočního klubu domů, jejich rodiny jsou bez sebe strachy. Z vězení totiž nedávno propustili Conora …