Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Kruh

Audiokniha Kruh

Délka:

19 hod 2 min

Čte:

Jiří Žák

Vydavatel:

XYZ

Jazyk:

Česky

Žánr:

Detektivky

Obrázek podcastu Lada: Mikeš doma Díl 3.

Lada: Mikeš doma Díl 3.

Původní titul "Mikeš doma díl 3." vydal Bonton Music v roce 1995 pouze na audio kazetě - nyní tento titul vydáváme poprvé digitálně. Z tiskoviny audio kazety: Obydlí, které Mikeš a pan Kludský v Hrusicích zakoupili pro společný odpočinek, stálo ve velké zahradě, plné ov

Obrázek podcastu Snílek

Snílek

Jindra Jarošová. Životní příběh zakladatele Mezinárodního červeného kříže Henri Dunanta. Režie Jana Bezdíčková.Účinkují Viktor Preiss, Jana Dítětová, Karel Houska, Soběslav Sejk, Otakar Brousek I., Josef Velda, Miroslav Masopust, Miroslav Moravec, Milan Mach, Petr Svojt

Obrázek podcastu Myšlenky za volantem

Myšlenky za volantem

Kniha Marka Ebena Myšlenky za volantem představu je soubor sloupků a fejetonů, které vycházely časopisecky v letech 2014–2020. „Tohle CD je vlastně kniha pro Vás, co raději posloucháte, než čtete. Anebo čtete rádi, ale nemáte na to čas, protože zrovna jedete po D1 z Pr

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 61 - Pavel Zvolánek 07.06.2014

100 statečných - Host č. 61 - Pavel Zvolánek 07.06.2014

Hostem J. Pokorného - P. Zvolánek (ošetřovatel slonů v ostravské zoo)

Obrázek podcastu Josef Václav Sládek

Josef Václav Sládek

Z komentáře Dr. Vladimíra Kováříka k původnímu LP albu 1118 1470 "Josef Václav Sládek" vydanému Supraphonem v roce 1974 a nyní vycházejícímu poprvé digitálně:...Vrátil se (z Ameriky), ještě nějaký čas tápal až konečně existenčně zakotvil jako středoškolský profesor. Vše

Obrázek podcastu Kniha pěti kruhů

Kniha pěti kruhů

Kniha neporaženého bojovníka a nezávislého učitele bojových umění Mijamoto Musaši byl nezávislý samuraj, který svou kariéru vybudoval jako nikdy neporažený bojovník a samostatný učitel bojových umění. Narodil se ve středověkém Japonsku, které toužilo zcelit rány po více

Obrázek podcastu Putování

Putování

Víc než jen cestování. V současnosti přišlo do módy poutnictví. Zdá se, že mnozí lidé touží po dlouhodobějším putování. Jak si ale tuto touhu vyložit? Po čem ve skutečnosti touží ti, kdo si berou na pár dní volno, aby mohli být v přírodě? Je to jednak touha vystoupit z

Obrázek podcastu 50 viet, ktoré vám uľahčia život

50 viet, ktoré vám uľahčia život

Nájsť správne slová, aby sme neurazili, alebo položiť správnu otázku, aby sme neponížili, je skutočné umenie, ktoré nás uchráni pred napätými vzťahmi. Šarmantný spôsob prejavu pri nepríjemnej konverzácii vám dá do ruky zbraň, ktorou protivníka ľahko odzbrojíte. Táto aud

Obrázek podcastu Zápisník alkoholičky

Zápisník alkoholičky

Michaela Duffková je mladá matka, která se rozhodla otevřeně promluvit o své závislosti na alkoholu i o složité léčbě. Chcete vědět, proč je tak těžké přiznat si problém s pitím? Proč není překážkou závislosti ani malé dítě? Co bylo autorce motivací k léčbě a jak vypada

Obrázek podcastu Počkat, já jsem šéf?!?

Počkat, já jsem šéf?!?

Všechny aspekty vedení týmu na jednom místě Tato audiokniha není jen další průvodce managementem, je to nezbytný nástroj, který vám dodá sebejistotu a znalosti potřebné k tomu, abyste zazářili v roli manažera. Economy vás provede každým aspektem vedení týmu, od základů

Obrázek podcastu Tobogan a Spirituál kvintet

Tobogan a Spirituál kvintet

Setkání s Tomášem Slámou a jeho hosty - malířem, grafikem a ilustrátorem Josefem Lieslerem a hudební skupinou Spirituál kvintet.

Obrázek podcastu Emoční inteligence

Emoční inteligence

Proč může být emoční inteligence důležitější než IQ? Emoční inteligence je podle řady výzkumů klíčovým faktorem pro úspěch nejen v práci Ještě donedávna byla míra úspěšnosti v IQ testech nejčastěji skloňovaným faktorem, určujícím inteligenci člověka. Zajistí nám však po

Obrázek podcastu Měl jsem psa a kočku

Měl jsem psa a kočku

Mistrný projev Václava Vosky humorného popisu Čapkových trampot s přáteli člověka. Osobně prožité chvíle od pořízení si pejska, průběhu, kdy se z miláčka rodiny stane rozmazlený jedinec projevující bezohledně svou autoritu, a co si potom počít. Čtení, které by neměl brá

Obrázek podcastu Psychologie lidské odolnosti

Psychologie lidské odolnosti

Ve světě plném nejistoty a výzev se odolnost stává neocenitelnou dovedností. Audiokniha Psychologie lidské odolnosti od Karla Paulíka nabízí hluboký pohled do tématu psychické odolnosti, ukazuje, jak ji rozvíjet a využívat ve prospěch osobního růstu a duševní pohody. Ka

Obrázek podcastu Meditace - Odpuštění a uzdravení vnitřního dítěte

Meditace - Odpuštění a uzdravení vnitřního dítěte

1. Mantra „ Já jsem teď a tady“ Zpěvem této mantry se soustředíme na přítomný okamžik, v němž se odehrává skutečný život a na lásku k sobě 2. Meditace „ Sebevědomí“ Meditace vede k pochopení a nalezení vlastní hodnoty, přijetí zodpovědnosti za svůj život a učí, jak se

Obrázek podcastu Voda (píseň z filmu Mazel a tajemství lesa)

Voda (píseň z filmu Mazel a tajemství lesa)

Mazel a tajemství lesa je nový film Petra Oukropce. Jedná se o rodinný film o dobrodružství na letním táboře. Film určený dětem a jejich rodičům ukáže nejen zábavu a krásu letních táborů v přírodě, ale odhalí i skutečná tajemství lesů. Když se totiž nedíváme, na každém

Obrázek podcastu (Ne)vinný dotazník Radka Brzobohatého 1.

(Ne)vinný dotazník Radka Brzobohatého 1.

Žertování u číše vína. O všem možném, ale především o divadle... Hostem Radoslava Brzobohatého v zábavném rozhlasovém pořadu je herečka Božidara Turzonovová.

Obrázek podcastu Medovníček a řeka Modrávka + Medovníček na cestách

Medovníček a řeka Modrávka + Medovníček na cestách

Medovníček a řeka Modrávka Další setkání dětí se skřítkem Medovníčkem, který tentokrát poznává život kolem řeky Modrávky. Seznámí se s ptákem ledňáčkem, uloví ho mořský orel, přenese z rybníka do řeky kapry Animuka a Vaška a zachrání malé štěňátko. Nezapomíná ale ani na

Obrázek podcastu Proč jsem tady doma

Proč jsem tady doma

Z komentáře Donáta Šajnera k původnímu LP albu 1 18 1656 "Proč jsem tady doma" vydanému Supraphonem v roce 1974 a nyní vycházejícímu poprvé digitálně: Už název naší malé básnické antologie napovídá, o co nám šlo. Udělat průřez třiceti lety české poezie a z děl básníků v

Obrázek podcastu Velká kočičí pohádka

Velká kočičí pohádka

V jednom malém království se strhne velké detektivní pátrání po černé kočce Jůře. Královská dceruška si narazila koleno, protože se už zase vozila po zábradlí. Král se na ni zlobí. Vždyť by se měla chovat jako princezna a ne jako neposlušná holka! Královskou roztržku př

Obrázek podcastu Karneval paměťových buněk

Karneval paměťových buněk

Oblíbený moderátor a bavič Karel Šíp s nadhledem sobě vlastním představuje témata, která ho zajímají, o kterých debatuje se svými televizními hosty nebo jež vyplavila zákoutí jeho paměti. Dozvíte se například, jaké geny zdědil po svém tatínkovi, jakou hodnotu má autogra

Obrázek podcastu Tri zakliate kniežatá

Tri zakliate kniežatá

Audiokniha Tri zakliate kniežatá – obsahuje 2 rozprávky Tri zakliaté kniežatá a Pár, čo mu niet páru, ktoré na motívy rozprávok Pavla Dobšinského napísala Olga Janíková.

Obrázek podcastu Myslet jako římský císař

Myslet jako římský císař

Poznejte stoické principy, které vám mohou změnit život. Tato kniha vám pomůže mluvit a chovat se moudře, řídit se svými hodnotami a přemoci mnohé vášně, snášet bolest a smrt, a v neposlední řadě vzdát se strachu a přemoci hněv. - Jak se zachovat vždy moudře a rozvážně?

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 65 - David Šlechta 08.06.2014

100 statečných - Host č. 65 - David Šlechta 08.06.2014

Hostem J. Pokorného - D. Šlechta (fitness trenér)