Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Krkavčí súd

Audiokniha Krkavčí súd

Délka:

14 hod 35 min

Čte:

Juraj Smutný

Vydavatel:

Publixing

Jazyk:

Slovensky

Žánr:

Detektivky

Obrázek podcastu Král hněvu

Král hněvu

Bezohledný. Arogantní. A k zešílení sexy. Dante Russo se vyžívá v kontrole, jak v osobním, tak v profesním životě. Uhrančivý miliardář a generální ředitel v jednom se nikdy neplánoval oženit. Pak ho ale hrozba vydírání donutila zasnoubit se s Vivian Lau, dědičkou šperka

Obrázek podcastu Indigový svět - Transformace kreativních myšlenek do reality podle kvantové fyziky

Indigový svět - Transformace kreativních myšlenek do reality podle kvantové fyziky

„Indigový svět“ se zaměřuje především na to, jak si můžete vytvořit svou vlastní budoucnost, svůj svět, kde se vaše sny a touhy začnou naplňovat a realizovat. K tomu je však nutné znát zákony vesmíru, což autor demonstruje na překvapivých zjištěních z kvantové fyziky –

Obrázek podcastu Vodník Čepeček (1973)

Vodník Čepeček (1973)

Pohádkový seriál Václava Čtvrtka čte Vlastimil Brodský. Obsah: 1. Jak vodník Čepeček seděl na vrbě a bábě Hejhalce podmoklo pod kolenama, 2. Jak vodník Čepeček zařídil mlynářovi Ouchlebovi stálou vodu, 3. Jak vodník Čepeček vínu poručil, 4. Jak se vodník Čepeček přeměn

Obrázek podcastu Štěstí není pro každého

Štěstí není pro každého

Štěstí není pro každého - audiokniha obsahuje nahrávku Ivo Tomana, jež se věnuje osobnímu rozvoji lidí již několik let. Účinkuje autor. Můžete si štěstí koupit? Existuje talent na štěstí? Jaký vliv na štěstí má víra? Pomůže ezoterika ke štěstí? Mohou být šťastní i posti

Obrázek podcastu Soudruzi, když se tak zamyslíme

Soudruzi, když se tak zamyslíme

Po velkém úspěchu titulu Soudruzi, to není fakt, to se opravdu stalo (SU 5604-2), v němž jsme vybrali z archivu Supraphonu a Českého rozhlasu nejrůznější záznamy z dob totality, následoval další titul - Soudruzi, to snad ani není pravda (SU 5750-2) - kdy jsme čerpali i

Obrázek podcastu Destination Karminia

Destination Karminia

Audiokniha Destination Karminia namluvená rodilým mluvčím. Jazyková úroveň B1 pro středně pokročilé posluchače. Young professor Peng is looking for archaeology enthusiasts to help her in the search for the lost city of Karminia. Are you ready to follow her and her frie

Obrázek podcastu Zimní královna

Zimní královna

Historický životopisný román ze 17. století vypráví příběh půvabné a vzdělané Alžběty Stuartovny, dcery anglického krále Jakuba I. Když se provdala za Fridricha Falckého, budoucího českého krále, netušila, jakému dobrodružství vychází vstříc. Fridrichova vláda v Čechách

Obrázek podcastu Cocteau: Lidský hlas

Cocteau: Lidský hlas

Slavná jednoaktovka, napsaná Jeanem Cocteau pro jednoho herce, je příběhem ženy, která se nemůže vyrovnat s rozpadem milostného vztahu. Během několika telefonických rozhovorů s milovaným mužem se snaží odvrátit jejich rozchod. V nahrávce uslyšíte nepřekonatelnou Jarosla

Obrázek podcastu Posilování stresem - Cesta k odolnosti

Posilování stresem - Cesta k odolnosti

O stresu se hovoří zejména jako o umělé, lidstvem vyrobené zátěži. Člověk se musel naučit porozumět a vzdorovat rozmanitým stresovým vlivům od počátku své existence. Tělesná zátěž, zima střídaná horkem, nedostatek jídla a tekutin, bakterie, viry, nedostatek spánku či bo

Obrázek podcastu Vita nuova

Vita nuova

Druhý díl Hrabalových memoárů z let 1982-85. Barvitý monolog, plynoucí bez interpunkce, portrétuje autora i dobu, přináší staré i nové historky v nichž se čtenář setkává s malířem Vladimírem Boudníkem a jeho ženou Teklou, Egonem Bondym, panem Maryskem a básníky skupiny

Obrázek podcastu Vedli jsme si dobře, hochu

Vedli jsme si dobře, hochu

Mám v telefonu fotografii, na které jsem jako dítě se svým otcem na pláži. Často tomu chlapci říkám: „Vedli jsme si dobře, hochu.“ Občas se zamýšlím nad tím, jak se kluk z Walesu, syn pekaře, dostal až sem. Celý můj život je jedno velké tajemství. Tato kniha vypráví můj

Obrázek podcastu Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Původní LP album 1118 4581 Karel Čapek Matka vydal Supraphon v roce 1985 - nyní titul vychází poprvé digitálně. "Tak mě vyložte, proč zrovna já, proč jsem to vždycky jenom já, po celé dějiny světa jsem to jenom já, já máma, já ženská, co musí tak hrozně platit za vaše

Obrázek podcastu Jan Vojáček: Umění být zdráv

Jan Vojáček: Umění být zdráv

Proč neustále roste počet chronicky nemocných lidí? A proč si s těmito chorobami současná medicína neumí poradit? Jak naslouchat signálům těla a napojit se na svou skutečnou podstatu? Jeden z nejuznávanějších představitelů funkční medicíny Jan Vojáček vám ukáže, jak ve

Obrázek podcastu Petr Pan

Petr Pan

Kouzelný příběh o chlapci, který se nikdy nestal dospělým Všechny děti až na jedinou výjimku vyrostou. Tou výjimkou je Petr Pan. Tenhle kouzelný malý vejtaha, který se rozhodl, že se z něj nikdy nestane nudný dospělák, žije na ostrově v Zemi Nezemi. A nežije tu sám! Kro

Obrázek podcastu Kupte si zpátky svůj čas

Kupte si zpátky svůj čas

Naučte se překonat jedinou skutečnou překážku na cestě k rozšíření firmy a zbohatnutí – ČAS. Podnikání je plné výzev a jednou z nich je i fakt, že pokud chcete svou firmu rychle a stabilně rozšířit, budete potřebovat efektivně pracovat se svým časem. Nemusíte ho do prác

Obrázek podcastu Erben: Kytice I

Erben: Kytice I

První díl dnes již klasické nahrávky Erbenovy Kytice, stěžejního básnického díla české literatury. Erbenovy balady čerpají z lidových pověstí a báchorek. Některé básně jsou více pohádkou, jiné zase hrůzostrašným hororem, plném krutých démonů. V tomto výboru recitují bás

Obrázek podcastu Pohádka pošťácká (1989)

Pohádka pošťácká (1989)

Karel Čapek napsal pohádku o poště, kde se v noci hemží poštovní skřítci a pilně pracují. A také o panu pošťákovi Kolbabovi, kterému skřítci svěří dopis bez adresy. Ovšem skřítci vědí, že je napsán z velké lásky... Režie Jiří Horčička (1989).

Obrázek podcastu Poľština pre mierne pokročilých B1 - časť 2

Poľština pre mierne pokročilých B1 - časť 2

Ďakujeme za váš záujem o kurz kurz Poľština - slovná zásoba pre mierne pokročilých B1 - časť 2. Kurz je určený pre mierne pokročilých študentov, ktorí už poľštinu študovali jeden alebo dva roky a majú osvojené jej základy. Kurz je založený na kontextovom učení, to zname

Obrázek podcastu Houževnatost

Houževnatost

Máte sklon nechat se odradit prvními neúspěchy? Selháváte v cílové rovince? Nejste schopni vytrvat v nadšení pro nějakou věc? Pak potřebujete zapracovat na své houževnatosti. Její podstatu i to, jak houževnatost posílit, odhaluje autorka světového bestselleru Angela Duc

Obrázek podcastu Odysseus

Odysseus

Z třídílného příběhu inspirovaného Homérovým hrdinským eposem se dozvíte nejen, jak Odysseus splní slib, který dal bohyni Pallas Athéně. Ale i jak zachránil tisícům Řeků a Trójanů životy.Osoby a obsazení: První vypravěč (Radovan Lukavský), druhý vypravěč (Pavel Soukup),

Obrázek podcastu Bílá velryba

Bílá velryba

Píše se rok 1814. V přístavním městečku New Bedford se chystá mladý Izmael na moře. Dá se najmout na velrybářskou loď, jejíž kapitán Achab kdysi přišel o nohu v boji s bílou velrybou zvanou Moby Dick. Brzy se ukáže, že cílem nové výpravy není lov, ale pomsta za každou c

Obrázek podcastu Lamková: Káťa a Škubánek

Lamková: Káťa a Škubánek

Oblíbený televizní večerníček s půvabně něžným přednesem Jitky Molavcové se stal předlohou této nové zvukové nahrávky. Jde o novinku s použitím hudby Angelo Michajlova a jeho ústřední písničky, která doprovází každý příběh z dobrodružství holčičky Káti a jejího psa Škub

Obrázek podcastu Deset nejčastějších podnikatelských chyb

Deset nejčastějších podnikatelských chyb

Chybami se člověk učí a těch deset nejzásadnějších, kterých se podnikatelé dopouštějí dnes a denně, představuje další vzdělávací audiokniha pro podnikatele. Většinou jde o stejné chyby, které dělají podnikatelé opakovaně. Proto je cílem této audioknihy naučit je těmto c

Obrázek podcastu Pan Kobkán vdává dceru

Pan Kobkán vdává dceru

Satirický obrázek ze života českých drobných podnikatelů na počátku 20. století líčí trampoty velkošpeditéra Kobkána, jehož dcera se zapomněla s jistým "panem inženýrem". Pan Kobkán tedy nejen vdává svou dceru, ale zároveň zachraňuje ohroženou rodinnou čest a dobré jmén