Obrázek podcastu Kráľovstvo

Audiokniha Kráľovstvo

Autor:

Jo Nesbo

Délka:

15 hod 38 min

Čte:

Přemysl Boublík

Vydavatel:

Publixing

Jazyk:

Slovensky

Žánr:

Detektivky

Obrázek podcastu Starý Bodrík

Starý Bodrík

Na motívy ľudových rozprávok napísala Maja Glasnerová.

Obrázek podcastu Zakázaný chtíč

Zakázaný chtíč

Plán zněl jednoduše: Zahodit staré zvyky a vést normální slušný život. Práce učitele se zdála skvělou volbou. Kdo by čekal, že se mi do cesty připlete ONA? Viktorie, bláznivá středoškolačka, která svým koketováním ničí vše, co jsem si vysnil. Mé staré já nešlo umlčet. N…

Obrázek podcastu Prašina

Prašina

Prašina je tajuplné místo, temný ostrov uprostřed zářící Prahy. Nikdo neví proč, ale v téhle čtvrti nefunguje elektřina. Lampy tu nesvítí, tramvaje nejezdí, rádio nehraje, mobil je bez signálu. Jirka chodí do Prašiny, které se většina Pražanů raději vyhýbá, navštěvovat …

Obrázek podcastu Dobrodružství Marca Pola

Dobrodružství Marca Pola

Četba z české upravené verze románu Marca Pola: Milión. Vypravěčem je v režii Karla Weinlicha nepřekonatelný Zdeněk Štěpánek. Upozorňujeme na sníženou technickou kvalitu záznamu

Obrázek podcastu Kalibův zločin

Kalibův zločin

Dramatizovaná četba na pokračování. Kalibův zločin byl poprvé vydán časopisecky roku 1892 a knižně vyšel v roce 1895. Patří mezi klasická díla K.V. Raise.

Obrázek podcastu Stříbrné dobrodružství

Stříbrné dobrodružství

Bertík si nic nepřeje víc než kamaráda, kluka, jako je on. K Bertíkovu překvapení se objeví Robin, který přichází ze stříbrného oblaku. A začnou se dít věci!br>Ze stejnojmenné knížky Eduarda Petišky pro rozhlas připravila a režii má Tereza Verecká.Vypráví: Daniel Šváb.

Obrázek podcastu Hlas pro vraha

Hlas pro vraha

V roce 1952 vzbudila v Kroměříži rozruch náhlá smrt 22leté Marie, která se údajně otrávila svítiplynem. Zůstaly po ní tři děti. Prostřední dcera Anna však celý život nepřestala pátrat po tom, jak to tehdy doopravdy bylo. Složky z vyšetřování dostaly v roce 1956 razítko …

Obrázek podcastu Co je vaším byznysem?

Co je vaším byznysem?

Časy se mění a s nimi také vaše role Tako audiokniha vám ukáže, jak mnohé podnikatelské role zastarávají a jsou nahrazovány. Umožní vám podívat se na obor, ve kterém podnikáte, jinými očima a jiným úhlem pohledu. A navede vás na cestu nových rolí a postojů, která vám um…

Obrázek podcastu Hříbě ze zlata

Hříbě ze zlata

Láska a smrt na Velké Moravě léta Páně 906. Příběh odehrávající se v 10. století. Dívka Milana zachraňuje hříbě, které mělo být obětováno, a prchá z rodné Moravy do neznámých Čech. Historická fantasy, v níž velkou roli hrají i rusalky, vodníci, lesní lidé a Kotys, kobyl…

Obrázek podcastu Padesát odstínů tymiánu

Padesát odstínů tymiánu

Příručka zahradnické magie pro středně příčetné Sympatický fantaskní příběh plný koček, z nichž některé jsou dokonce korunované! Načteno rétorkou Jitkou Kahounovou. S bonusem třech povídek čtených "Jiříkem" Pobudou!

Obrázek podcastu Návrat ze zvonkové země

Návrat ze zvonkové země

Návrat ze Zvonkové země je závěrečnou kapitolou z knížky Skřítkové ve Zvonkové zemi. Ta volně navazuje na předchozí knížky Pohádky ze Stříbrného města a Skřítkové pod Stříbrným městem. Zatímco první dvě knížky čerpají ze starých kutnohorských pověstí a dobrodružství per…

Obrázek podcastu Filip II.

Filip II.

Václav Voska, Otomar Krejča, Vlasta Chramostová a Miloš Nedbal v hlavních rolích známého příběhu z temného období španělských dějin 16. století, jak jej v jednom ze svých dramatických děl zachytil belgický autor Émile Verhaeren. Španělský infant don Carlos de Austria už…

Obrázek podcastu Tomáš Řepka: Deník ze dna

Tomáš Řepka: Deník ze dna

Bývalý fotbalový reprezentant, kapitán Sparty, hráč italské Fiorentiny a anglického West Hamu, legendární obránce Tomáš Řepka vám nabízí svou nejosobnější a nejsyrovější zpověď. Během výkonu trestu si psal deník, který obsahuje exkluzivní svědectví o tom, jaké byly jeho…

Obrázek podcastu Za hranici nemožného

Za hranici nemožného

koruny Himálaje. Za hranici nemožného je autobiografický příběh dnes už legendárního nepálského horolezce Nirmala Purji (známého jako Nimsdai) a nabízí podrobný popis jeho životní cesty od dětství do okamžiku před jeho posledním velkolepým úspěchem, historicky prvním zi…

Obrázek podcastu HATI

HATI

Jaké příběhy se vyprávěly v iglú Inuitů? Jakým legendám věřili severoameričtí Indiáni? A jaké pověsti se předávaly z otců na syny u ohňů obávaných Vikingů? Obrovský vlk přichází k malé dívce, která se bojí usnout. Vypráví jí prastaré vlčí legendy, které si po generace v…

Obrázek podcastu Trivandrum aneb Záblesky ze světa za kouřovou clonou

Trivandrum aneb Záblesky ze světa za kouřovou clonou

„Žijeme v prostoru omezeném naším vnímáním. Očima, sluchem, čichem, chutí a hmatem. Oproti tomu svět za kouřovou clonou se nám nejčastěji projevuje pocity. Když zavřeš oči a ponoříš se do sebe, víš, že hmota není všechno.“ Nech se vtáhnout pohádkovou realitou příběhu a …

Obrázek podcastu Klub divných dětí

Klub divných dětí

Jmenuji se Mila a mám ráda pavouky, vlastně všeobecně hmyz, nebo spíš všechna zvířata. Umím se „ztratit ze světa“. Stačí se na něco soustředit, a vše kolem přestane existovat. Já jsem Petr. Chodím už do čtvrté třídy, ale vypadám jako prvňák. Hezky maluji a v noci… nemůž…

Obrázek podcastu Perlorodky

Perlorodky

V deseti pokračováních budeme společně sledovat osudy malého Ivana, který se po útěku z dětského domova shodou náhod dostává mezi tajné vodní skauty. Tajné proto, že se příběh odehrává v 70. letech minulého století, kdy byl skauting zakázaný. Ivan nakonec po různých per…

Obrázek podcastu Pan Garcia

Pan Garcia

"Byl nádherný, starší a tajemný. Věděla jsem, že máme problém, hned jak se naše oči setkaly. Seznámili jsme se v kavárně můj první den v práci. Usmál se, já uvnitř roztála... pak ochutnal moji kávu a vyhodil ji. Znovu, další den a další. Tu kávu fakt nesnášel, a přesto …

Obrázek podcastu Italské trojhubky

Italské trojhubky

Co ukrývá správná italská hospodyňka pod svou bělostnou zástěrou? Proč si horkokrevní Italové nekafrají vzájemně do práce? Jaká je nejdůležitější rada parádivých šťabajzen? S čím se italští frajeři rádi nimrají a co pyšně vytahují ze svých kapes? Co zaručeně pomáhá na z…

Obrázek podcastu Rytíř

Rytíř

Jirka je milý kluk, má ukázkové rodiče a zrovna se seznámil s dívkou svého věku. Františka je skvělá kamarádka. Hezké, že? Akorát je všechno trochu jinak. Jirka má narozeniny. Místo oslavy ho však čeká podivný rituál. A Františka je už pár let mrtvá. Chlapec musí projít…

Obrázek podcastu Roviny bytí

Roviny bytí

Pátý krok k temnotě nese název Roviny bytí a jde o sólo hlavního autora celé série ve třech partech. Howard Phillips Lovecraft, za života díky vlastní neprůbojnosti prakticky nečtený, leč díky přátelům a oddaným fanouškům posléze jeden z nejvlivnějších spisovatelů zabýv…

Obrázek podcastu Byteček na jihu

Byteček na jihu

Dobová komediální moralitka slavného autora televizních seriálů. Osoby a obsazení: ing. Magdalena Poncarová, investorka (Simona Stašová), ing. Mojmír Kyselka (Alfréd Strejček), Kořán, stavbyvedoucí (Vítězslav Jandák), Tatík (Svatopluk Skládal), Frajer, mistr zednický (M…

Obrázek podcastu Útěky někam jinam

Útěky někam jinam

Helena kdysi utekla na samotu do lesů a dnes se vrací do města, kam tvrdila, že už nikdy nevkročí, a i Petra odešla na venkov za novým životem. Co bude muset dokázat Pavla, aby ji sousedé ve vesnici konečně přijali? Sen o útulné obci, kde lidé žijí v souladu s krajinou …

Obrázek podcastu Jak jsem stopoval letadlo

Jak jsem stopoval letadlo

Je krásný, mladý, bohatý, úspěšný. Během jednoho roku se všechno změní: projekty nevychází, přichází o peníze a rozpadá se mu manželství. Jak teď naloží se svým životem? Rozhodne se vyrazit kolem světa. Stopem. Ale ne obyčejným! Stopuje letadla i limuzíny, spí v pětihvě…