Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Království z kostí

Audiokniha Království z kostí

Délka:

8 hod 20 min

Čte:

Pavel Batěk

Vydavatel:

OneHotBook

Jazyk:

Česky

Žánr:

Detektivky

Obrázek podcastu Čarodějná země Oz

Čarodějná země Oz

Dosti zvláštní trojice kamarádů, kluk Tipet, Honza Dýně a dřevěná Koza, se vydávají do hlavního Smaragdového města čarodějné země Oz. Chtějí ho ochránit před nájezdem dívčí armády. Té sice velí rázná Bimbam, ale v pozadí všech zlostných snah se ukrývá mocichtivá čaroděj

Obrázek podcastu Yankee z Connecticutu na dvoře krále Artuše

Yankee z Connecticutu na dvoře krále Artuše

Slavný příběh z pera jednoho z nejznámějších amerických autorů 19. století. Inteligentní americký mladík pocházející z Ameriky konce 19. století se ocitá v Anglii 6. století, na dvoře bájného krále Artuše. Mladík odkojený dobou prudkého rozmachu vědy a techniky pak své

Obrázek podcastu Hysterie – strach z odmítnutí

Hysterie – strach z odmítnutí

Zkušený terapeut Heinz-Peter Röhr popisuje příčiny hysterie, snaží se o její destigmatizaci a nabízí možnosti léčby. Další skvělá kniha od známého terapeuta se tentokrát zaměřuje na hysterii, dnes nazývanou histrionskou poruchu osobnosti, její projevy a způsob léčby. Ve

Obrázek podcastu Jak hledat slunce

Jak hledat slunce

Miroslav Horníček a jeho další cesta do Provence. Zvuková podoba knížky vychází tímto způsobem vůbec poprvé... "Když jsme s přítelem zauvažovali o této cestě, řekl jsem znovu to jméno: PROVENCE. Měl jsem své důvody. Jaké? Řekl bych pokud by toto jako důvod stačilo -, že

Obrázek podcastu Co je odtud vidět

Co je odtud vidět

Ve vyprávění o lásce nesmí chybět smrt. Snový román německé spisovatelky o lásce, kterou doprovází smrt, a smrti, kterou doprovází láska. Luisa žije na poklidné vesnici, jejíž magickou atmosféru dotváří i její babička Selma a mladík Frederik. Obyvatelé poklidného Wester

Obrázek podcastu Moudrost lesa

Moudrost lesa

Moudrost lesa je audiokniha o tom, že les má schopnost dostat z lidí to nejlepší. Napsal Peter Wohlleben, čte Aleš Procházka. Procházka lesem s nejproslulejším německým hajným.

Obrázek podcastu Příběhy Artura Gordona Pyma

Příběhy Artura Gordona Pyma

Napínavé vyprávění o fantastických příhodách dvou mladých mužů, kteří se plaví na palubě americké brigy do jižních moří. Během cesty zažijí vzpouru, ztroskotání, hladomor, ale i neuvěřitelná dobrodružství a objevy.V režii Josefa Červinky čte: Lukáš Hlavica.

Obrázek podcastu Černá ovce rodiny

Černá ovce rodiny

Nepřijetí, vina a vlastní hodnota. Rodina nikoho nemine. Vztah ke členům rodiny je naší první sociální zkušeností. Formuje nás, je dalekosáhle určující pro náš životní pocit, nemůžeme se z něho vymanit. Do své rodiny se rodíme, nikdo se nás neptá a nemáme na výběr. V to

Obrázek podcastu Ona, oni a já

Ona, oni a já

Vítejte ve světě, ve kterém není místo pro špatnou náladu a kde se nakonec vše v dobré obrátí! Mladík z dobře situované rodiny, s břitkým humorem a zálibou v krásných ženách, se za účelem bližšího seznámení s (další) půvabnou dívkou nechává najmout na místo vychovatele

Obrázek podcastu Rozvíjejte naplno mozek svého dítěte

Rozvíjejte naplno mozek svého dítěte

Rodičovství, které bere ohled na mozek. Každý z nás chová v srdci naděje a sny ohledně svých dětí. U většiny z nás se točí kolem toho, aby děti byly šťastné, zdravé a samy sebou. Poselství celé této knihy spočívá v tom, že pro své děti můžete tyto sny proměnit ve skuteč

Obrázek podcastu Návrat ze zvonkové země

Návrat ze zvonkové země

Návrat ze Zvonkové země je závěrečnou kapitolou z knížky Skřítkové ve Zvonkové zemi. Ta volně navazuje na předchozí knížky Pohádky ze Stříbrného města a Skřítkové pod Stříbrným městem. Zatímco první dvě knížky čerpají ze starých kutnohorských pověstí a dobrodružství per

Obrázek podcastu Enola Holmesová - Případ pohřešovaného markýze

Enola Holmesová - Případ pohřešovaného markýze

Když Enola Holmesová, mladší sestra Sherlocka a Mycrofta Holmesových, zjistí, že její matka zmizela, vydá se ji do Londýna hledat. Rozhodně ale není připravená na to, co ji tam čeká. Zaplete se do únosu mladého markýze, prchá před ničemnými vrahy a snaží se vyhýbat svým

Obrázek podcastu U nás si odpočinete

U nás si odpočinete

V komediálním příběhu podle povídky amerického spisovatele se hudebnímu skladateli Benu Drakeovi, který hledá chvilku klidu, dostane neočekávané péče od chovatele dobytka Ralfa a jeho ženy Hildy. Představuje ale farma obdivovatelů jeho talentu to pravé místo?Osoby a obs

Obrázek podcastu Krotitel rizik podnikání zasahuje v prodejně zbraní

Krotitel rizik podnikání zasahuje v prodejně zbraní

Podnikáte nebo se teprve chystáte podnikat? Bojíte se rizik, problémů, neúspěchu nebo dokonce krachu své firmy? Bojíte se, že v důsledku neúspěchu v podnikání přijdete o rodinný či firemní majetek? Máme pro Vás řešení! Seriál audioknih „Krotitel rizik podnikání zasah

Obrázek podcastu Miláčku, zdechni!

Miláčku, zdechni!

Obraťte se s důvěrou na šamana. Od autorky knih Indiánský erotikon a jak jsem rodila syna z kmene Čerokí. Třicet povídek napsaných s vtipem a respektem k indiánské tradici a způsobu života. Životní zkušenost Danky Štoflové je unikátní: česká malířka odjela zkusit štěstí

Obrázek podcastu Velká solární

Velká solární

Poslechněte si napínavý sci-fi příběh Ondřeje Neffa z roku 1987 o slavném klání kosmických lodí. V nervy drásajícím závodě kolem Slunce jde doslova o život. Pilotům záleží na jediném - vyhrát za každou cenu. Co všechno jsou pro to ochotni obětovat? Lásku, morálku, nebo

Obrázek podcastu Netrpělivost srdce

Netrpělivost srdce

Je dvojí soucit, píše v prologu své knihy Stefan Zweig. Jeden, ten zbabělý a sentimentální, který je vlastní jen netrpělivostí srdce, aby se co nejrychleji zbavilo trapného dojetí cizím neštěstím, soucit, který vůbec není soucítěním, nýbrž jen instinktivním odvrácením c

Obrázek podcastu Hříchy Hollywoodu

Hříchy Hollywoodu

Prostořeká moderní Popelka a hollywoodský idol. Lehce pikantní vyprávění o další z novodobých popelek, které z chudoby ke štěstí přišly. Děvče z amerického Jihu potká hollywoodského herce, a zázraky se mohou začít dít. Lehce pikantní vyprávění o další z novodobých popel

Obrázek podcastu Rytíř Ivanhoe

Rytíř Ivanhoe

Příběh ze života statečného rytíře Wilfreda z Ivanhoe odehrávající se ve středověké Anglii na sklonku 12. století za vlády krále Richarda Lvího srdce v období jeho návratu z třetí křížové výpravy. Čtyřdílná rozhlasová adaptace slavného románu v režii Karla Weinlicha pod

Obrázek podcastu Život: Moje cesta dějinami

Život: Moje cesta dějinami

Papež František o svém životě poprvé vlastními slovy. Upřímné autorizované memoáry současné hlavy církve. 14 zastavení u dějinných milníků v kontextu Františkova života od začátku druhé světové války do současnosti Při listování tou vzácnou knihou, kterou je sám život,

Obrázek podcastu Příhody matky Přírody

Příhody matky Přírody

K POSLECHU DĚTEM VŠEHO VĚKU, PŘEDTÍM NEŽ VYRAZÍTE DO LESA ! Sedm příběhů, bajek nebo moderních autorských pohádek od oblíbeného básníka Radka Malého se dostalo do rukou tvořivé dvojice herce Petra Vaňka a hudebníka Jury Hradila, kteří společně natočili originální audiok

Obrázek podcastu Nepil: Tělověda pro dorostence

Nepil: Tělověda pro dorostence

Soubor krátkých humorných fejetonů pojednávajících nevšedním způsobem o funkci různých orgánů lidského těla. Dozvíte se například, že ruce máme místo křídel, ale s křídly bychom se nemohli objímat... Náhrávka o to působivější, že interpretem je sám autor knižní předlohy

Obrázek podcastu Město a jeho nejisté zdi

Město a jeho nejisté zdi

Ty jsi to byla, kdo mi vyprávěl o tom městě. Město a jeho nejisté zdi – dlouho očekávaný román Harukiho Murakamiho volně navazuje na autorovu starší novelu z roku 1980 a tematicky se prolíná s jeho kultovním dílem Konec světa & Hard-boiled Wonderland. Bezejmenný vypravě

Obrázek podcastu Drž mě pevně, miluj mě zlehka

Drž mě pevně, miluj mě zlehka

Příběhy z tančírny Century Je to jednoduché – chodí sem totiž lidi. A to znamená, že se může stát cokoliv Argentinské tango, to jsou krásné ženy, vysoké podpatky, milongueros, vášeň a slunce … ale také lidé s všedními starostmi, poutníci žíznící po lásce a objetí, kte

Obrázek podcastu Měl jsem psa a kočku

Měl jsem psa a kočku

Mistrný projev Václava Vosky humorného popisu Čapkových trampot s přáteli člověka. Osobně prožité chvíle od pořízení si pejska, průběhu, kdy se z miláčka rodiny stane rozmazlený jedinec projevující bezohledně svou autoritu, a co si potom počít. Čtení, které by neměl brá