Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Královna Říše stínů

Audiokniha Královna Říše stínů

Délka:

51 min

Čte:

Veronika Žilková

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Okamžitá pomoc proti úzkosti

Okamžitá pomoc proti úzkosti

Jak nalézt klid právě teď a jak se postavit obavám a úzkostem Čtyřicet nejjednodušších a nejefektivnějších cvičení, technik a postupů na snížení úzkosti od předních odborníků na duševní zdraví, kteří tyto dovednosti vyzkoušeli v praxi se svými klienty. Všechny užité tec

Obrázek podcastu Nezadržitelná vlna

Nezadržitelná vlna

Blížíme se ke kritickému bodu v historii našeho druhu. Vše se brzy změní. Brzy budete žít obklopeni umělou inteligencí. Bude organizovat váš život, řídit vaše podnikání a provozovat základní vládní služby. Budete žít ve světě tiskáren DNA a kvantových počítačů, upravený

Obrázek podcastu Jack Reacher: A přece nezemřeš

Jack Reacher: A přece nezemřeš

Atraktivní, draze oblečená snědá třicátnice, která zrovna vyšla ze dveří čistírny, zápasila s devíti plastovými obaly na kostýmy – vypadalo to, že má zraněnou nohu. Jack Reacher zareagoval na její prosebný pohled, vzal od ní oblečení a podal jí také hůl, kterou předtím

Obrázek podcastu Dobrodružství kocoura Fiškuse a dědy Pettsona 3

Dobrodružství kocoura Fiškuse a dědy Pettsona 3

Třetí trojice dobrodružství dědy Pettsona a kocoura Fiškuse! #7 Jak byl Fiškus malý a ztratil se Zajímá vás, jak Pettson k Fiškusovi přišel? Kdysi dávno žil děda sám, ženu neměl, společnost mu dělaly jen slepice, a tak mu bylo trochu smutno. Sousedka mu jednoho dne přin

Obrázek podcastu K.O. sexu

K.O. sexu

K. O. sexu volně navazuje na předchozí trilogii Tao sexu, Ciao sexu a Mao sexu a sleduje postmoderní vývoj sexuálních vztahů. Analyzuje tři fáze a tři generace feminismu, od Simone de Beauvoir přes Germaine Greer po MeToo, od emancipace ženy po psychický masakr mužů. Kn

Obrázek podcastu Touch of Death

Touch of Death

The eighth step into the Darkness takes place on the American side of the Atlantic. It features two short stories by a single author – Texas native Robert Ervin Howard. Sadly enough, Howard died at age 30, but he still managed to create several immortal heroes – and was

Obrázek podcastu Anglická slovíčka - úroveň 3 pro středně pokročilé

Anglická slovíčka - úroveň 3 pro středně pokročilé

Anglická slovíčka - úroveň 3 pro středně pokročilé - audiokniha obsahuje jednoduché věty a slovíčka v angličtině pro snadné zapamatování a užití.

Obrázek podcastu 18. Norština - cestovní konverzace

18. Norština - cestovní konverzace

18. díl z jedinečné řady 24 audio konverzací, sloužící jako vynikající pomůcka pro turisty i profesionální pracovníky. Obsahuje 32 témat k snadnému dorozumnění, více než 500 konverzačních obratů s výslovností, samostudium formou poslechu a opakování.

Obrázek podcastu Co mě naučil tučňák

Co mě naučil tučňák

Překvapivé jihoamerické dobrodružství s neobvyklým parťákem vyprávěné s britským humorem. Když Angličan Tom přijme místo učitele na argentinské internátní škole, ještě netuší, že si tam z výletu do Uruguaye propašuje tučňáka, jehož zachrání z ropné skvrny. Rychle se vša

Obrázek podcastu Kluci, holky a Stodůlky

Kluci, holky a Stodůlky

Vyprávění o životě dětí v malé vesnici, jejich zábavách, drobných uličnictvích a konfliktech s rodiči a se školou...Četba z knihy Evy Bernardinové v nezaměnitelném přednesu Františka Filipovského doplňuje jeho interpretaci Poláčkovy knihy Bylo nás pět a slavných Mikuláš

Obrázek podcastu Komunikací k Vítězství

Komunikací k Vítězství

Audiokniha Komunikací k Vítězství obsahuje mnohem více praktických rad a metod, zaměřených na každou stránku obchodu a interpersonální komunikace, než podobné tituly. Obsahuje nové a aktualizované pohledy na to, jak řeč těla ovlivňuje vaši image, jak řídit dobrou konver

Obrázek podcastu Válečný pilot

Válečný pilot

Příběh nesmyslného a málem sebevražedného průzkumného letu. Románové vyprávění prokládané esejisticky laděnými úvahami líčí průběh nebezpečného průzkumného letu z května 1940 nad hořícím severofrancouzským městem Arras, do něhož právě pronikají tankové jednotky nacisti

Obrázek podcastu Polština do práce – učte se to, co potřebujete!

Polština do práce – učte se to, co potřebujete!

Polština do práce – učte se to, co potřebujete! Osvojte si slovíčka a fráze, které můžete potřebovat každý den v komunikaci s polskými partnery. Kurz je rozdělen do lekcí administrativa, aktivity, finance, marketing, komunikace, povolání, prezentace, vlastnosti, výrob

Obrázek podcastu Marley a já

Marley a já

Život s nejhorším psem na světě. Nezapomenutelný příběh rodiny a úžasně neurotického psa, který je naučil, na čem v životě skutečně záleží. Je možné, aby lidé našli klíč ke štěstí prostřednictvím psa, který většinu života neposlouchá a kosí všechno a všechny kolem sebe?

Obrázek podcastu Vztahy, 7+1 osudových omylů

Vztahy, 7+1 osudových omylů

Proč se nám nedaří ve vztazích? Proč opakujeme stále stejné chyby? S jakými předsudky se potýkáme a které jsou největší omyly v mezilidských a partnerských vztazích? Další kniha známé advokátky a expertky na rodinné vztahy popisuje na příkladech a každodenních situacích

Obrázek podcastu Sherlock Holmes a Pláč nevinných

Sherlock Holmes a Pláč nevinných

Píše se rok 1891 a na Baker Street přijíždí katolický kněz, který před náhlou smrtí stihne pronést jen „il corpe“. Za příčinu smrti kněze je sice označena cholera, ale když se k Holmesovi dostane zpráva o dalším mrtvém knězi, který zemřel za stejných okolností, nabude

Obrázek podcastu Americká elegie: Memoáry o krizi rodiny a kultury

Americká elegie: Memoáry o krizi rodiny a kultury

Cesta do hlubin duše voličů Donalda Trumpa. Ve své autobiografii vzpomíná nynější viceprezident USA na své dospívání v Middletownu v Ohiu, kde se dělníci po zrušení továren propadli na samé dno a nemohli se vymanit z bezútěšného života. Ve své autobiografii vzpomíná nyn

Obrázek podcastu Angličtina pro mírně pokročilé B1, část 2

Angličtina pro mírně pokročilé B1, část 2

Děkujeme za zájem o poslechový kurz Angličtina – slovní zásoba B1. Kurz je určen pro mírně až středně pokročilé, takže pro jeho nejlepší využití byste měli mít za sebou jeden až dva roky výuky angličtiny a osvojené její základy. Kurz je založen na kontextovém učení, to

Obrázek podcastu Au revoir, Prague

Au revoir, Prague

Vyšehrad - the ancient seat of the Princes of Bohemia, dating from the first half of the 10th century. The cemetery with "Slavín" where outstanding Czech artists and scientists are laid to rest. (Smetana "Vyšehrad"). Wenceslas Squere (Václavské náměstí) - the main Pragu

Obrázek podcastu Krev na chodníku / Znamení

Krev na chodníku / Znamení

Další dva případy slečny Marplové. Během návštěvy rybářské vesničky Rathole pozoruje malířka Joyce setkání kapitána Denise Dacrea a jeho ženy s Carol Hardingovou. Když skončí s malováním, všimne si, že na obraz namalovala i krvavé skvrny na chodníku, o kterých se ve vsi

Obrázek podcastu Melouch

Melouch

Dva dlouholetí kamarádi – původní profesí učitelé se teď už živí něčím mnohem lukrativnějším. Z jednoho je gigolo a z druhého se stal nájemný vrah. Aby si ale odpočinuli, jedou spolu na dovolenou na řeku Sázavu. Takovýto příběh se snaží autor prodat filmovému producento

Obrázek podcastu Už nikdy pěšky po Arménii a Gruzii

Už nikdy pěšky po Arménii a Gruzii

Po dvojici bestsellerů přichází princ Ládík s další knihou – tentokrát o cestě do Arménie, Gruzie a Náhorního Karabachu. Ladislav Zibura se vydává do těch nejzapadlejších vesnic, aby mohl poslouchat příběhy místních a načerpat něco z jejich moudrosti. Alkohol teče proud

Obrázek podcastu Neklidný muž

Neklidný muž

Už zase bojuje sám se sebou, bolestněji než dřív. Ovšem buldoci se nevzdávají! Se šedesátkou se na práh Kurtova domu dostavilo stáří a drze se ptá, jestli je přichystaný. Někdejší samotářský šéf ystadské kriminálky, přežívající v Löderlupu jen se svým psem, čelí návalům

Obrázek podcastu Angličtina – Slovesa pro mírně pokročilé

Angličtina – Slovesa pro mírně pokročilé

Sloveso je nejdůležitější část každé věty. Tento kurz vám nabízí stručný přehled nejdůležitějších sloves pro mírně pokročilé Ke každému slovesu máte k dispozici i příkladovou větu, takže si konkrétní sloveso díky jeho použití v kontextu lépe zapamatujete. Zároveň si s k

Obrázek podcastu Sekyra

Sekyra

„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil