Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Králík Karlík

Audiokniha Králík Karlík

Délka:

1 hod 53 min

Čte:

Jan Slovák

Vydavatel:

Wisemusic

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Tekuté krystaly

Tekuté krystaly

Tvrdili mi, že jsem ho zastřelil. Ovšem vymazali mi paměť čtyři měsíce dozadu, takže kdoví jestli. Soud se tím ale moc nezabýval. Byl jsem to já. Záznam z mého procesoru implantovaného v mozku byl zcela jednoznačný. Měl jsem toho blba v zaměřovači své ostřelovací pušky

Obrázek podcastu Italština pro středně pokročilé B2

Italština pro středně pokročilé B2

Děkujeme za zájem o poslechový kurz Italština – slovní zásoba B2. Kurz je určen pro pokročilé uživatele, a s jeho pomocí si nejen rozšíříte pokročilou lovní zásobu, ale také zopakujete složitější gramatické jevy Kurz je založen na kontextovém učení, to znamená, že se ne

Obrázek podcastu 08. Ruština - cestovní konverzace

08. Ruština - cestovní konverzace

8. díl z jedinečné řady 24 audio konverzací, sloužící jako vynikající pomůcka pro turisty i profesionální pracovníky. Obsahuje 32 témat k snadnému dorozumnění, více než 500 konverzačních obratů s výslovností, samostudium formou poslechu a opakování.

Obrázek podcastu Proč Alláh stvořil kalašnikov

Proč Alláh stvořil kalašnikov

Reportérem z válek, mešit i bazarů. Autor se vrací k zážitkům z nedávných návštěv Izraele, Pásma Gazy, Pákistánu, Egypta a Afghánistánu. Jeho pohled na tamější vývoj rozhodně není černobílý. Autor se vrací k zážitkům z nedávných návštěv Izraele, Pásma Gazy, Pákistánu,

Obrázek podcastu Krvavý rok 5784

Krvavý rok 5784

Je 6. října před půlnocí a válečný zpravodaj David Borek leží v hotelové posteli v Kyjevě. Usíná a hlavou mu víří zcela všední myšlenky… O den později se však probouzí do brutálního rána. Teroristé Hamásu napadli Izrael a rozpoutali nejhorší masakr v dějinách státu. Už

Obrázek podcastu Dokonalé stopy

Dokonalé stopy

{'cs': 'V odlehlém koutě Skotské vysočiny shořelo tělo Elaine Buxtonové. Jediné, podle čeho může policie pohřešovanou právničku identifikovat, je zub a cár zkrvaveného šátku. V tajné místnosti kdesi v Edinburghu mezitím skutečná Elaine Buxtonová vyděšeně křičí do tmy. I

Obrázek podcastu 1793: Vlk a dráb

1793: Vlk a dráb

Zacpěte si nos a ponořte se do stoky zločinu! Nález zohaveného trupu v páchnoucí stoce svede dohromady duo vyšetřovatelů, které je i v drsných podmínkách Stockholmu Léta Páně 1793 k pohledání. Jednoruký válečný vysloužilec Mickel Cardell, přilepšující si jako biřic a vy

Obrázek podcastu Africká zima

Africká zima

Jižní Súdán, nejmladší stát světa, už celá desetiletí sužují ozbrojené konflikty. Na začátku roku 2017 se do míst s nedostatkem potravin, kde se až příliš daří infekčním a tropickým nemocem, vydává lékař Tomáš Šebek jako jeden ze zástupců mezinárodní organizace Lékaři b

Obrázek podcastu Francúzština na dovolenku A1-B1

Francúzština na dovolenku A1-B1

Ďakujeme za váš záujem o kurz Francúzština na dovolenku A1-A2. Kurz je určený pre začiatočníkov až stredne pokročilých a zameriava sa na slovnú zásobu a frázy, ktoré môžete použiť pri cestovaní a najmä na dovolenke. Kurz je založený na kontextovom učení, to znamená, že

Obrázek podcastu Mocná síla kamenů

Mocná síla kamenů

Věda zabývající se působením kamenů na lidský organismus se nazývá krystaloterapie. Zajímáte-li se o alternativní směry, nahlédněte společně se mnou pod roušku tajemna, kdy využijete energetické síly kamenů, podpoříte ji éterickými oleji a pomoci dalších produktů si sam

Obrázek podcastu Ztracený symbol

Ztracený symbol

Po úspěšných knihách Šifra mistra Leonarda a Andělé a démoni již třetí strhující příběh se symbologem Robertem Langdonem. Tentokrát se celý odehrává v hlavním městě USA Washingtonu D. C. Svižný a napínavý děj je založený na nejednoznačném významu symbolů, termínů a hese

Obrázek podcastu Odpojený muž

Odpojený muž

Jak se mají mladí muži v dnešním světě? Mezinárodně uznávaný psycholog Philip Zimbardo ve spolupráci s kolegyní Nikitou Coulombovou ukazují, jak se mužnost ocitá v krizi. Upozorňují na zoufalou neschopnost současných mladíků dospět a odolat nástrahám virtuální reality.

Obrázek podcastu Technicka francouzština A1-B1

Technicka francouzština A1-B1

Děkujeme za zájem o poslechový kurz Technická francouzština A1 – B1. Kurz je určen pro začátečníky až středně pokročilé a zaměřuje se na slovní zásobu, kterou můžete využít v technické oblasti. Kurz je založen na kontextovém učení, to znamená, že se nebudete učit jen sl

Obrázek podcastu Sonety

Sonety

Shakespeare psal sonety po celý svůj tvůrčí život a pokládal je za své stěžejní dílo. Stejně jako v jeho hrách nacházíme poetiku a lyričnost, v jeho poezii je mnoho dramatických prvků: přesná stavba, gradace, rozpory a boje myšlenkových hnutí, které však vrcholí všecháp

Obrázek podcastu Magická Praha

Magická Praha

V magických mýtech nacházíme pravzorce lidského chování, odpovědi na základní otázky týkající se smyslu života, zrcadlo lidské duše. Jejich uvědomováním vytváříme neviditelné pouto s minulostí, oživujeme tradice, abychom pochopili, jakou úlohu na světě máme. Praha je ja

Obrázek podcastu Sport je bolest

Sport je bolest

>>„Michal Novotný má zlaté ruce.“ — John McEnroe, trojnásobný vítěz Wimbledonu<< ## O audioknize Buďme k sobě upřímní: žádný sport není stoprocentně zdravý a riziko poranění číhá v každém z nich. Mnozí z nás pak musí svého oblíbeného sportu dokonce zanechat právě kv

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 65 - David Šlechta 08.06.2014

100 statečných - Host č. 65 - David Šlechta 08.06.2014

Hostem J. Pokorného - D. Šlechta (fitness trenér)

Obrázek podcastu Francouzština pro pokročilé B2

Francouzština pro pokročilé B2

Děkujeme za zájem o poslechový kurz Francouzština – slovní zásoba B2. Kurz je určen pro pokročilé uživatele, a s jeho pomocí si nejen rozšíříte pokročilou lovní zásobu, ale také zopakujete složitější gramatické jevy Kurz je založen na kontextovém učení, to znamená, že s

Obrázek podcastu Mizera

Mizera

Krutý, chladnokrevný… Cillian Fitzpatrick pro média je TÍM PADOUCHEM. Pro mě je to muž, který mi zachránil život. Nyní potřebuju, aby pro mě udělal ještě jednu malou laskavost – vyplatil mě z problémů, do kterých mě uvrhl můj manžel. Cillian ovšem nedělá laskavosti zad

Obrázek podcastu Coco Chanel: Legenda a skutečnost

Coco Chanel: Legenda a skutečnost

Co se skrývá pod slupkou módní ikony. Zevrubný životopis talentované, komplikované a mimořádně ctižádostivé ženy, která dobyla odvětví, jemuž do té doby dominovali muži. Není člověka, který by neznal módní značku Chanel, ale co bližšího víme o její zakladatelce? Osvobo

Obrázek podcastu Černý mnich

Černý mnich

Nejrozsáhlejší část díla ANTONA PAVLOVIČE ČECHOVA (1860–1904) tvoří povídky. Napsal jich na pět set. Ne všechny jsou stejně slavné jako jeho šest dramat, velká část z nich je však dodnes po celém světě znovu a znovu překládána a v nejrůznějších souborech vydávána a čten

Obrázek podcastu Literární dobrodružství českého spisovatele v cizině aneb O ctihodném povolání kouzla zbaveném

Literární dobrodružství českého spisovatele v cizině aneb O ctihodném povolání kouzla zbaveném

Drama exilu, osud emigranta, cizince, který hledá své zakotvení.Poslechněte si četbu na pokračování z niterných vzpomínek Egona Hostovského, předního českého prozaika 20. století.Český spisovatel a diplomat Egon Hostovský (1908-1973) žil od roku 1939 v Belgii a ve Fran

Obrázek podcastu Rozhlasové ranní tělocviky IV (výběr 1990-91)

Rozhlasové ranní tělocviky IV (výběr 1990-91)

Zacvičte si s námi tak, jak bývalo v rozhlase zvykem... V druhém výběru nabízíme výběr šesti Ranních tělocviků z počátku 90. let. Ranní tělocvik 26. 3. 1990 Ranní tělocvik 28. 3. 1990 Ranní tělocvik 29. 3. 1990 Ranní tělocvik 5. 6. 1991 Ranní tělocvik 6. 6.1991 Ranní

Obrázek podcastu Kdo zabije Evu S.?

Kdo zabije Evu S.?

Detektivka, která chytne a nepustí. Kvalitně napsaná detektivka plná napětí. Sedmdesátileté Evě Stieglitzové začne kdosi vyhrožovat smrtí. Přestože její vnučka najme detektiva, je žena v luxusním hotelu zavražděna. Kdo usiloval o její smrt? Eva Stieglitzová má ve svých

Obrázek podcastu 5 resetů

5 resetů

Naučte se lépe zvládat stres a vyhněte se vyhoření. Každý z nás se v životě musí vyrovnávat se stresem, což je do jisté míry v pořádku. Pokud je stres na zdravé úrovni, pomáhá nám zvládat složité životní situace a posiluje odolnost. Problém nastane, když se vymyká kontr