Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Kouzla skřítka Metroníčka

Audiokniha Kouzla skřítka Metroníčka

Obrázek podcastu Smrt má v ruce skalpel

Smrt má v ruce skalpel

Kdo má možnost spáchat dokonalou vraždu? Lékař… Kriminální případy, které se skutečně staly. Ústředními postavami jsou lékaři, kteří za jistých okolností mohou spáchat dokonalou vraždu. Oblíbený autor zpracovává kriminální případy, které se skutečně staly. Hlavními post

Obrázek podcastu 6x Sherlock Holmes

6x Sherlock Holmes

Výběr z již legendární knihy povídek Dobrodružství Sherlocka Holmese. Sir Arthur Doyle stvořil nesmrtelnou literární postavu Sherlocka Holmese, geniálního soukromého detektiva, který velmi rád zaměstnává svůj rozum a intuici pro vyřešení záhadných případů zločinu. Vel

Obrázek podcastu Srdce nemá vrásky

Srdce nemá vrásky

S hlavní hrdinkou Blankou se setkáváme v září roku 2021. Již pár měsíců si v Kalábrii žije svůj italský sen se vším, co k němu patří. Nechybí křišťálové moře, výhled na Stromboli, báječné jídlo a pohledný Ital – osudový muž, který se nebojí plánovat s Blankou společnou

Obrázek podcastu Lídři jedí poslední

Lídři jedí poslední

Jak vybuduji stabilní a a výkonný tým, ve kterém všichni usilují o dosažení společného cíle? Kde nepanuje cynismus a sobectví? Kde jsou si kolegové oporou? Simon Sinek, autor bestselleru Začněte s proč, studoval množství firem, v jejichž čele stojí lídři, kterým více ne

Obrázek podcastu Psychológia pre milujúcich rodičov

Psychológia pre milujúcich rodičov

Tri psychologičky, vedkyne a mamy detailne rozoberajú prvý rok bábätka. Venujú sa témam, ktoré sú s týmto obdobím úzko späté - vzťahová väzba, temperament, plač a spánok bábätka, jeho emočný aj rozumový vývin. Svoje tvrdenia majú podložené svetovými výskumami, no formul

Obrázek podcastu Gerbešín a hezouni

Gerbešín a hezouni

Těch látek, vzorů, barev! Řeč není jenom o šatech, ale hlavně o životě a ženských půvabech. Úspěšná herečka a spisovatelka Ivanka Devátá moc dobře ví, že šaty dělají ženu, a s chutí se probírá vzpomínkami na své divadelní i civilní kostýmy, sukně, halenky, boty a klobou

Obrázek podcastu Sex v pěti dílech světa

Sex v pěti dílech světa

Jaká tajemství skrývají svatební či zásnubní rituály některých indiánských či afrických kmenů? Jak a s kým se milovali staří Řekové a Římané? Významný český cestovatel Miloslav Stingl využil svých bohatých cestovatelských zkušeností k vytvoření poutavého vyprávění o mil

Obrázek podcastu Hlava XXII

Hlava XXII

„Hlava XXII. ta mi zamotala hlavu.“ Ve své nejslavnější knize Joseph Heller na základě vlastních zkušeností s armádou píše o světě, v němž je vše postavené na hlavu; a protože absurdita je věčná, zamotal tento skvělý protiválečný román hlavu už několika generacím čtenář

Obrázek podcastu Andělé smrti

Andělé smrti

Případ inspektorky Lottie Parkerové. Napínavý, znepokojivě temný a do děsivých podrobností propracovaný thriller. V katedrále je nalezena zavražděná žena a o několik hodin později je objeven oběšený muž. Oba mrtví mají na vnitřní straně stehna stejné, amatérsky udělané

Obrázek podcastu 04. Němčina - cestovní konverzace

04. Němčina - cestovní konverzace

4. díl z jedinečné řady 24 audio konverzací, sloužící jako vynikající pomůcka pro turisty i profesionální pracovníky. Obsahuje 32 témat k snadnému dorozumnění, více než 500 konverzačních obratů s výslovností, samostudium formou poslechu a opakování.

Obrázek podcastu Sofiin svět

Sofiin svět

Norský učitel Jostein Gaarder spojil ve své knize Sofiin svět zdánlivě neatraktivní témata: dějiny filosofie a příběh dospívání patnáctileté dívky. Román, který byl publikován v roce 1991, ovšem slaví neuvěřitelný úspěch; vzápětí po svém norském vydání vyšel v desítkách

Obrázek podcastu Sharko

Sharko

Sharko vždycky přirovnával první dny vyšetřování k lovecké výpravě. Byli jako smečka psů poháněná zvukem loveckých rohů, která vyráží za kořistí. S tím rozdílem, že tentokrát jsou kořistí oni sami. Působivé a brutální, jako všechny thrillery s komisařem Sharkem! V tomto

Obrázek podcastu Učitel z Osvětimi – Fredy Hirsch

Učitel z Osvětimi – Fredy Hirsch

Zemřel, když zemřela naděje. Jmenoval jsem se Alfred Hirsch, ale přátelé mi říkali Fredy. Bylo mi dvacet osm let. Byl jsem učitel. Byl jsem snílek. Moc prosím, pamatujte si mé jméno. Už nezůstal naživu nikdo, kdo by mohl dosvědčit, jak a proč můj život vyhasl. Fredy (

Obrázek podcastu Billy Summers

Billy Summers

Udělá jen poslední pif paf a vypaří se jako Houdini. Vystačí si ale s maskou, díky níž zatím osudu unikal? Už je to vážně naposled, protože si chce dopřát důchod s milionem na zapikolovaném kontě. Billyho Summerse přestalo naplňovat zaměstnání nájemného snipera, byť odp

Obrázek podcastu Divočinou Nového světa

Divočinou Nového světa

Dobrodružný seriál pro mládež o objevech v Americe. Velikost objevů má v každé době jiné měřítko. Režie Jaroslav Kodeš.Obsah: 1. Vodní cesty za kožešinami - 2. Od Velkých jezer k otci vod. - 3. Indiánská princezna a puritáni. - 4. O kříž i o kořist. - 5. Pustinami k Ti

Obrázek podcastu Svědkyně na útěku

Svědkyně na útěku

Cleo tomu nemůže uvěřit. Zrovna ona má jako družička organizovat svatbu své nejlepší kamarádky po boku Daemona Hella? Daemon, který je nesnesitelný a s nímž před několika měsíci zažila jedno z nejhorších rande svého života. Když s ním navíc musí na krátkou dobu sdílet b

Obrázek podcastu Válečný kůň

Válečný kůň

Těžkosti prý nechme koňovi, protože má větší hlavu. I světovou válku? A co když je jen zdánlivě němý? Úchvatný ryzák se čtyřmi bílými podkolenkami a nápadným křížem na čele se stal ozdobou farmy Narracottových v hrabství Devon. Tamní hospodář je pruďas, ale všechno zvíř

Obrázek podcastu Jarmila

Jarmila

O vášnivé lásce a jejím tragickém konci. Novela "ohně, jiskry nebo krve, slz a křiku" od brněnského rodáka Ernsta WeisseVypravěč ve Weissově příběhu se při své obchodní cestě do Prahy náhodně setkává s mladým hodinářem a pouličním prodavačem mechanických ptáčků Bedřiche

Obrázek podcastu Nemravné lži

Nemravné lži

Když ambiciózní obchodnice se starožitnostmi Eleanor Coleová dostane životní šanci pracovat pro renomovanou společnost Hunt Corporation, neváhá ani vteřinu. Ke svému překvapení zjistí, že bude pracovat přímo s proslulým a naprosto neodolatelným Beckerem Huntem. Mužem po

Obrázek podcastu Není to tebou

Není to tebou

Odhalte narcisty a ochraňte se před nimi. Není vždy snadné poznat, že jste se ocitli ve spárech vlivu narcisty. Jeden den vás okouzlí svým sebevědomím a charismatem, druhý den přijde gaslighting a útok na vaše sebevědomí a vy se jen ptáte: Bylo vůbec možné udělat něco j

Obrázek podcastu Konec hry

Konec hry

Hadrovým panákem vše začalo. Loutkářem to pokračovalo. A teď je tu Konec hry: nejtěžší případ, který kdy detektivové Wolf a Baxterová řešili – a který nemusejí přežít...Finlay Shaw, policista v důchodu, je nalezen mrtvý v zamčené místnosti. Nikdo nepochybuje, že šlo o s

Obrázek podcastu Rozsypaná slova

Rozsypaná slova

Román o posledních letech Karla Poláčka Rozhlasová nahrávka z let 2024–2025. Knižní předlohu vydalo nakladatelství Druhé město – Martin Reiner v roce 2020. Audiokniha obsahuje i epilog, který nebyl v českém vydání knihy. Ústřední postavou biografického románu je nov

Obrázek podcastu Pomsta je sladká, a.s.

Pomsta je sladká, a.s.

Čo majú spoločné Masajský bojovník, geniálny podnikateľ, polosirota Kevin a rozvedená Jenny? Autor knihy Storočný starček, ktorý vyliezol z okna a zmizol, sa vracia s očarujúcim dobrodružstvom o chamtivosti a pokrytectve, ale aj lekciách o tom, čo je v živote skutočne d

Obrázek podcastu Pan Masters

Pan Masters

Je mocný, charismatický, sexy a je to můj šéf – vražedná kombinace. Uspokojení z práce najednou získalo zcela nový rozměr. Když jsem si ve svém životopise vymýšlela, nenapadlo mě, že na tom bude záležet. Zamilovalo by si mě přece každé dítě, práci chůvy mám od přírody v