Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Košlerová: Příběhy včelích medvídků

Audiokniha Košlerová: Příběhy včelích medvídků

Délka:

4 hod 22 min

Čte:

Václav Vydra ml.

Vydavatel:

Supraphon a.s.

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Původní LP album 1118 4581 Karel Čapek Matka vydal Supraphon v roce 1985 - nyní titul vychází poprvé digitálně. "Tak mě vyložte, proč zrovna já, proč jsem to vždycky jenom já, po celé dějiny světa jsem to jenom já, já máma, já ženská, co musí tak hrozně platit za vaše

Obrázek podcastu Toulky českou minulostí 1201-1218

Toulky českou minulostí 1201-1218

Závěrečné díly oblíbeného seriálu pořadů Českého rozhlasu od roku 1995 v režii Jaromíra Ostrého.

Obrázek podcastu Vánoční večírek Pipi Dlouhé punčochy

Vánoční večírek Pipi Dlouhé punčochy

{'cs': 'První audio vydání nově nalezeného textu Astrid Lindgrenové. Už jste to slyšeli? Pipi Dlouhá punčocha pořádá rozloučení s Vánocemi a všechny děti srdečně zve! Smrk je krásně nazdobený a hned vedle stojí domeček ze sněhu. Uvnitř už je spousta dětí, dortů a zábavy

Obrázek podcastu Pan Posleda, přítel študáků

Pan Posleda, přítel študáků

Komedie ze školního prostředí ve skvostném hereckém obsazení. Poslechněte si příběh z jednoho neobyčejného pražského gymnázia, kde studenti svádí souboj s profesory a ve vzduchu jiskří kouzla. Kdo je vlastně tajemný pan Posleda, který se za studenty postaví? Prozradíme,

Obrázek podcastu Lampička

Lampička

Příběh o odvaze a dobrém srdci. Příběh o odvaze, přátelství, soucitu i strachu, plný zloby, předsudků a nepochopení, ale taky dětské upřímnosti a dobroty. Velké srdce drobné dívky Lampičky se nezastaví před žádným nebezpečím. Mořská skaliska bičovaná vlnami jsou nebezpe

Obrázek podcastu Jak rozvíjet inteligenci svého dítěte

Jak rozvíjet inteligenci svého dítěte

Komplexní vyladěná příručka pro rodiče dětí do tří let do plnoletosti. Zde máte v jedné publikaci pohromadě vše podstatné! Plus zkušenosti z vyspělého zahraničí. Vše z této publikace může obohatit Vaše děti, leccos může navíc pomoci i Vám samotným, milí rodiče – v osobn

Obrázek podcastu Povídky o ženách

Povídky o ženách

Životem sochařky Kláry prošly desítky milenců, Helena se tajně schází s Milanem za manželovými zády, Wanda si pozve do bytu krásného muže, který vypadá jako Leonardo DiCaprio, ale stane se něco hrozného… Co všechno se ženám během života může přihodit? Marná touha po ned

Obrázek podcastu Kronika rodu Příšeráků

Kronika rodu Příšeráků

Vznik rodiny je vlastně mnohem větší zábava, než by člověk řekl. Když novomanžel zjistí, že má místo manželky nateklého vorvaně s apetitem hladového zájezdu, může buď utéct, nebo být hrdinou a vydržet. Po devíti měsících se totiž stane otcem. Manželka tou dobou zjistí,

Obrázek podcastu Ať vám visí na rtech

Ať vám visí na rtech

>> „Na základě čísla se ještě nikdy nikdo nerozhodl. Člověk potřebuje příběh.“ — Daniel Kahneman << >> Máte pocit, že historky vyprávíte líp v hlavě než nahlas? Netroufáte si promluvit, když poslouchá víc lidí? A proč někdo zaujme hned první větou – a jiný ztratí publi

Obrázek podcastu Často kladené otázky o vesmíru

Často kladené otázky o vesmíru

Od autorů bestselleru „O čem víme prd“. „Kdyby se k vesmíru dodávala nápověda, vypadala by jako tahle audiokniha.“ Máte spoustu otázek: o prostoru, o času, o gravitaci, o pravděpodobnosti toho, že v červí díře potkáte své starší já. A všechny odpovědi najdete v téhle kn

Obrázek podcastu Moje teta, tvoje teta

Moje teta, tvoje teta

Netrpělivě očekávaný závěrečný díl špionážního thrilleru Kamila Pešťáka právě přichází. Když v roce 2020 vyšla první část zvukové verze chystané tetralogie KDYŽ SE KRUH UZAVŘEL, vzbudila u posluchačů obrovský ohlas. Tajemný příběh, odehrávající se v Dolomitech a v zápa

Obrázek podcastu The Kiltem Massacre and other horror stories

The Kiltem Massacre and other horror stories

The audiobook The Kìltem Massacre and other horror stories is based on the successful and highly rated book Horror Stories by Jan Opatřil, written by the author under the pseudonym Dan Angus. It contains 10 chilling short stories + the title story Kìltem Massacre. The b

Obrázek podcastu Křehká příměří

Křehká příměří

Ještě včera Ema tančila sambu v kašně na Karláku, dnes krotce popíjí kontryhelový čaj a ocitá se ve světě, v němž sny o vyvoněném dětském pokoji naráží na skleničky kalné moči a chlad gynekologických zrcadel. Početí pak spustí koloběh nezastavitelného zvracení – deliriu

Obrázek podcastu Louka

Louka

Pečlivě komponovaná novela Louka sleduje postavu dobráka od počátku nemoci až po smrt, jeho lakotnou ženu a syna, u něhož se soucitný vztah k otci prolíná s upevňujícím se vztahem milostným. Osobitost novely vyrůstá z výmluvnosti zblízka viděných věcí v pustnoucím domě,

Obrázek podcastu Krysař (1979)

Krysař (1979)

Restaurované, méně známé zpracování Dykovy předlohy. Námět Krysaře vychází ze saského, staroněmeckého motivu, který Dykovi posloužil jako volné schéma svého díla. Účinkují Vladimír Šmeral, Miloš Hlavica, Jana Šulcová, Jan Teplý, Svatopluk Skládal a další.

Obrázek podcastu Rolf zálesák (četba)

Rolf zálesák (četba)

Dramatizovaná rozhlasová četba na motivy slavné knihy E. T. Setona. Líčení života v přírodě, jak jsou na něj odkázáni dva přátelé, bílý mladík Rolf a starší Indián Quonab, v kanadské přírodě. Setonovo vyprávění je jedno z mnohých, v nichž učí přírodní moudrosti. Bezpros

Obrázek podcastu U snědeného krámu

U snědeného krámu

Tragický příběh kupce Martina Žemly v románovém příběhu, který je zřejmě nejlepším literárním dílem Ignáta Herrmanna. Rozhlasové zpracování Herrmannova románu z roku 1958 v hlavní roli s Josefem Bekem.

Obrázek podcastu H2O a pastýřové snů

H2O a pastýřové snů

Padouch nikdy nespí. Ani nemůže. Vždyť o naše sny mu jde v první řadě! Vzducholoď Abramis po havárii odplula do věčných lodišť, jenže klan H2O – tedy úderná jednotka ve složení Hubert, Hugo a Ofélie – si nezoufá. Ještě je tu strýčkův zrezlý náklaďáček Citroën H se střec

Obrázek podcastu Krása ženy pro muže středního a vyššího věku

Krása ženy pro muže středního a vyššího věku

Krása ženy pro muže středního a vyššího věku je sbírkou 66 básniček přinášející někdy až humorné pohledy na ženy očima zralého muže z nejrůznějších stránek a úhlů. Navazuje na některé předchozí knihy autora o ženách jako například Všechny moje plesové sezóny, Dana, di

Obrázek podcastu Půjdeš s námi ven?

Půjdeš s námi ven?

Dají se květiny jíst? Kdo to rozryl trávník v parku? Jak si vlastnoručně sestrojit kompas? Proč některé stromy zrovna nevoní? Příroda je všude kolem nás – i ve městě. Na mnoha nečekaných místech se překvapivě daří různým živočichům i rostlinám. Bydlí tam s námi třeba my

Obrázek podcastu Malachitový květ

Malachitový květ

Dramatizace klasické pohádky z pera Františka Pavlíčka vypráví o lásce Kateřiny a Danila. Danila je brusič a je zaujat myšlenkou vytvořit malachitovou vázu, která by byla jako živá. Nemůže toho však dosáhnout. Proto touží po kamenném kvítku, který by jeho dílo oživil. N

Obrázek podcastu Deník malého poseroutky 3

Deník malého poseroutky 3

Řekněme si to na rovinu: Greg se nikdy nezmění. Někdo by to ale měl vysvětlit jeho otci. Ten si stále myslí, že ještě může svého syna vychovat a udělat z něj opravdového muže. Proto se taky horlivě snaží najít pro něj tu nejvhodnější „chlapáckou“ činnost. Greg se ale po

Obrázek podcastu Nepohřbený rytíř

Nepohřbený rytíř

z detektivního cyklu Letopisy královské komory Zahajující díl nové kriminální řady oblíbeného spisovatele, v níž písař královské komory Jiří Adam z Dobronína řeší neobvyklé zločiny renesančních Čech a Moravy. V případu Nepohřbený rytíř musí Jiří objasnit podivnou smrt