Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Košlerová: Pohádky o zvířátkách ze ZOO

Audiokniha Košlerová: Pohádky o zvířátkách ze ZOO

Délka:

1 hod 7 min

Čte:

Sabina Laurinová

Vydavatel:

Supraphon a.s.

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Taliančina pre pokročilých B2

Taliančina pre pokročilých B2

Ďakujeme za váš záujem o kurz Taliančina – slovná zásoba pre pokročilých B2. Kurz je určený pre pokročilých používateľov. Jeho pomocou si rozšírite pokročilejšiu slovnú zásobu a upevníte alebo rozšírite si svoje vedomosti o zložitejšie gramatické témy. Kurz je založený

Obrázek podcastu Zdislava a ztracená relikvie

Zdislava a ztracená relikvie

Prokurátor krále Přemysla II. Otakara Oldřich z Chlumu a zároveň správce hradu Bezdězu má v pravomoci i vyšetřování a trestání hrdelních zločinů v kraji. Tentokrát řeší krádež trnu z Kristovy koruny; vzácné relikvie, již získal Havel z Lemberka hodlá ji věnovat chrámu s

Obrázek podcastu Nepriateľ štátu

Nepriateľ štátu

Mafiánsky bos Michal Harvan je donútený bojovať do posledného dychu nielen za záchranu štátu, ale aj o život Sone – dievčatka, ktoré je jeho posledným spojivom s ľudskosťou. Stretne sa s najmocnejším nepriateľom, vplyvnou organizáciou založenou ešte dôstojníkmi Hlinkove

Obrázek podcastu Jak bezpečně investovat do nemovitostí

Jak bezpečně investovat do nemovitostí

Zvažujete koupit nemovitost? Nezaleží na tom, zda jde o nemovitost k podnikatelskému záměru či vaši rezidenční, vždy se setkáte s mnohými skrytými i otevřenými vadami. Poznejte možné nástrahy spojené s koupí nemovitosti a získejte vyzkoušené rady, jak investovat do nemo

Obrázek podcastu Nemčina v pohode

Nemčina v pohode

Nemecký jazyk - jednoduchá komunikácia na bežné spoločenské témy. Obohatíte si slovnú zásobu, dozviete sa, ako správne pozdraviť, predstaviť sa, osloviť niekoho alebo poďakovať. Nebudete musieť v pamäti loviť slová pri rozlúčke.

Obrázek podcastu Twisted Hate: Nenávist na ostří nože

Twisted Hate: Nenávist na ostří nože

Josh Chen nikdy nepotkal ženu, kterou by nedokázal okouzlit - až na Jules. Společenská a ambiciózní Jules se teď soustředí na jediné: složit advokátní zkoušky. To poslední, co potřebuje, je zaplést se s Joshem. Ale čím víc ho poznává, tím víc si uvědomuje, že v muži, kt

Obrázek podcastu Marcus Aurelius: Stoický císař

Marcus Aurelius: Stoický císař

Příběh císaře, který se díky svým zásadám nenechal ovládnout mocí. Marcus Aurelius vládl Římské říši v době jejího největšího rozkvětu – velel armádám, rozhodoval o osudech milionů lidí, řešil spiknutí a války. Jeho soukromé deníky však odhalují muže, který zápasil s po

Obrázek podcastu Král hněvu

Král hněvu

Bezohledný. Arogantní. A k zešílení sexy. Dante Russo se vyžívá v kontrole, jak v osobním, tak v profesním životě. Uhrančivý miliardář a generální ředitel v jednom se nikdy neplánoval oženit. Pak ho ale hrozba vydírání donutila zasnoubit se s Vivian Lau, dědičkou šperka

Obrázek podcastu Vražda v kryptě

Vražda v kryptě

Kdo ukryl mrtvé tělo do hrobky středověkého rytíře – a proč? Vražda v kryptě je první knihou ze série Záhady Redmonda a Haze, která zavádí čtenáře do Anglie 19. století. Když je v hrobce středověkého rytíře nalezeno tělo mladého muže, případ připadne konstáblovi Daniel

Obrázek podcastu Myslet jako římský císař

Myslet jako římský císař

Poznejte stoické principy, které vám mohou změnit život. Tato kniha vám pomůže mluvit a chovat se moudře, řídit se svými hodnotami a přemoci mnohé vášně, snášet bolest a smrt, a v neposlední řadě vzdát se strachu a přemoci hněv. - Jak se zachovat vždy moudře a rozvážně?

Obrázek podcastu Stručné odpovede na veľké otázky

Stručné odpovede na veľké otázky

Počas celej svojej výnimočnej životnej a profesionálnej dráhy Stephen Hawking rozšíril naše poznatky o vesmíre a objasnil niektoré z jeho najväčších záhad. A hoci jeho teoretická práca o čiernych dierach, imaginárnom čase a viacnásobných históriách zaviedla jeho myseľ d

Obrázek podcastu Zotročení vášňou

Zotročení vášňou

Brynhild Hendriksenová sa na kráľovu žiadosť musí vydať za nemilovaného muža. Dohodnutou svadbou sa má uzavrieť mier medzi dánskym a nórskym územím, ktorý visí na vlásku, odkedy Harald I. Modrozubý prijal kresťanstvo a núti svojho škandinávskeho spojenca, aby sa vzdal s

Obrázek podcastu Církevní dějiny v zrcadle času I.

Církevní dějiny v zrcadle času I.

Počátky vývoje křesťanského dogmatu. Zrod mnišství v Evropě. Cyrilometodějská mise. Jiří Mihola z Katedry historie Pedagogické fakulty Masarykovy univerzity v Brně přibližuje dějiny církve od jejích počátků až do devatenáctého století. Církevní dějiny v zrcadle času se

Obrázek podcastu Love from the Dark Side

Love from the Dark Side

The ninth step into the Darkness is called Love from the Dark Side, and it brings us to the climax of the series – the Darkness itself. It features The Tenant of the Cedars by Mary Elizabeth Penn – a story about the vengeance of the dead. Little is known of the author o

Obrázek podcastu Hranice stínu

Hranice stínu

Námořnický příběh anglického prozaika polského původu v podání skvělého Ladislava Mrkvičky.Joseph Conrad, vlastním jménem Józef Teodor Konrad Nalecz Korzeniowski (1857-1924), se ve svých prózách opakovaně vrací k vlastním zážitkům z nesčíslných námořních plaveb.Novela H

Obrázek podcastu Mizera

Mizera

Krutý, chladnokrevný… Cillian Fitzpatrick pro média je TÍM PADOUCHEM. Pro mě je to muž, který mi zachránil život. Nyní potřebuju, aby pro mě udělal ještě jednu malou laskavost – vyplatil mě z problémů, do kterých mě uvrhl můj manžel. Cillian ovšem nedělá laskavosti zad

Obrázek podcastu Na hraně temnoty

Na hraně temnoty

Inspiroval se vrah vraždami spáchanými před desítkami let? Hrdina knihy Davida Morrella, anglický romantický spisovatel Thomas de Quincey, popíše ve své eseji vraždu spáchanou před desítkami let do takových podrobností, že mu policie nevěří, že není pachatelem vražd, kt

Obrázek podcastu První plavba

První plavba

Román vypráví o mladém americkém námořníkovi, který se pokouší udržet si svou romantickou nevinnost tváří v tvář tvrdým podmínkám na palubě lodi a hrůzám liverpoolských brlohů.Ještě na souši sní mladík o životě na moři: Briga! Už pouhé to slovo vzbuzovalo představu čern

Obrázek podcastu Tekuté krystaly

Tekuté krystaly

Tvrdili mi, že jsem ho zastřelil. Ovšem vymazali mi paměť čtyři měsíce dozadu, takže kdoví jestli. Soud se tím ale moc nezabýval. Byl jsem to já. Záznam z mého procesoru implantovaného v mozku byl zcela jednoznačný. Měl jsem toho blba v zaměřovači své ostřelovací pušky

Obrázek podcastu Fantóm opery

Fantóm opery

Proslulý román francouzského prozaika Gastona Lerouxe "Fantom opery" vyšel roku 1910. Nesmírně úspěšné dílo se dočkalo nesčetných reedic a řady překladů do cizích jazyků (první český překlad je z roku 1919) a bylo několikrát zfilmováno. Fantom opery se jeví jako projev

Obrázek podcastu Total Recall

Total Recall

Biografie jednoho z nejúspěšnějších, nejoblíbenějších a nejlépe placených akčních hrdinů všech dob je upřímnou zpovědí muže, který si dokázal svým odhodláním a houževnatostí vydobýt to, o čem většina lidí pouze sní – slávu, postavení, moc. Životní příběh chudého chlapce

Obrázek podcastu Meditace

Meditace

Meditace patří mezi nejvýznamější a také nejúčinnější techniky, které slouží k dosahování cílů. Meditace je cestou, která nás vede do vlastního nitra, k našemu vyššímu vědomí a k univerzální moudrosti. Meditace znamená jen být - není v ní činnost, žádné úsilí, ani konce

Obrázek podcastu Průvodce Římem

Průvodce Římem

Nechte se vtáhnout do atmosféry historického Říma. S naším audioprůvodcem máte věčné město na dosah ruky i vy. Získáte: - více než 50 minut profesionálního a neotřelého výkladu k historii, umění a 16 památkám, které při své cestě do Říma určitě musíte navštívit - orient

Obrázek podcastu Historie Duny II.  – Křížová výprava strojů

Historie Duny II. – Křížová výprava strojů

Největší slabinou myslících strojů je jejich přesvědčení, že nemají slabá místa… Více než dvě desítky let zuří ve vesmíru svatá válka následovníků Sereny Služebnice proti Omniovi a jeho robotům. Při tomto křížovém tažení byly povražděny už miliardy lidí – nejen vojáků L