Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Kořist a žold 1395

Audiokniha Kořist a žold 1395

Délka:

5 hod 3 min

Čte:

Zdeněk Junák

Vydavatel:

Čti mi

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Krev na chodníku / Znamení

Krev na chodníku / Znamení

Další dva případy slečny Marplové. Během návštěvy rybářské vesničky Rathole pozoruje malířka Joyce setkání kapitána Denise Dacrea a jeho ženy s Carol Hardingovou. Když skončí s malováním, všimne si, že na obraz namalovala i krvavé skvrny na chodníku, o kterých se ve vsi

Obrázek podcastu Zimní hrob

Zimní hrob

Jaké mrazivé tajemství se vrah snažil uložit jednou provždy k ledu? V roce 2051 čelí naše planeta hrůzostrašným následkům klimatické katastrofy. Nejhůř postižené pobřežní státy zalilo moře, z rovníkové Afriky a Asie prchají před nesnesitelným vedrem do mírného pásu dvě

Obrázek podcastu Ach, rusovlasá kouzelnice!

Ach, rusovlasá kouzelnice!

Hlavní hrdina až v pozdním věku zjistí, že krásná žena, do níž se kdysi zoufale zamiloval a která se pro něho stala nedosažitelným idolem, byla ve skutečnosti někým úplně jiným, než si ve svých marných touhách představoval.

Obrázek podcastu Čo sa stane pri jazere

Čo sa stane pri jazere

Život sa mi nečakane zvrtol, a tak som sa rozhodla na čas opustiť New York. Vybrala som sa do otcovho rodného mestečka Laurel Lake, ktoré sa pýši titulom najpriateľskejšieho mesta. Oddych v príjemnej atmosfére som potrebovala ako soľ. Žiaľ, až také vrúcne privítanie ma

Obrázek podcastu Sekyra

Sekyra

„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil

Obrázek podcastu Pohádkovník aneb Herci čtou své oblíbené pohádky

Pohádkovník aneb Herci čtou své oblíbené pohádky

Aňa Geislerová, Barbora Poláková, Patrik Děrgel, Václav Jílek, Jiří Suchý z Tábora, Jakub Prachař Hudba Václav Trojan Hrají Václav Hudeček (housle), Pavel Drešer (akordeon), Lubomír Brabec (kytara) Pohádkovník je plný kouzelných příběhů a hereckých hvězd! Pohádkovník

Obrázek podcastu Nepřítel lidu

Nepřítel lidu

Přestože Ibsenova hra vznikla před bezmála sty lety, je v mnohém stále překvapivě aktuální. Politické drama Nepřítel lidu napsal Henrik Ibsen v roce 1882 již jako světově známý autor. Na příběhu lékaře Stockmanna, který se marně snaží poukázat na závadnost vody v místní

Obrázek podcastu Příchod bohů

Příchod bohů

Fantastický kosmodrom povídek. Legendární vědecko-fantastické povídky od krále české komiksové scény: o nových planetách, o posádkách kosmických korábů, a o jejich dobývání vesmíru. Fantastické povídky Vlastislava Tomana z let 1957–1966 vycházely v časopise ABC v podobě

Obrázek podcastu Šest případů Sherlocka Holmese

Šest případů Sherlocka Holmese

Společný balíček třech úspěšných titulů z rozhlasového archivu. Ústřední dvojici Sherlocka Holmese a Dr. Watsona hrají ve čtyřech případech - Barvíř na penzi, Podnájemnice v závoji, Tři Garridebové a Umírající detektiv - Jiří Tomek a Jaroslav Kuneš. Zbylé dvě povídky -

Obrázek podcastu Doktore, fofrem, jde o život!

Doktore, fofrem, jde o život!

Slasti a strasti venkovského obvoďáka. Doktore, fofrem, jde o život! je poutavý příběh plný laskavého humoru, okouzlující román v duchu tradic A. J. Cronina a Jamese Herriota. Když se doktor Barry Laverty poprvé vydá do Ballybucklebo, málem tuhle vesničku ani nenajde

Obrázek podcastu Žebrácká opera

Žebrácká opera

Svou variaci na námět parodické opery Johna Gaye napsal Václav Havel na výzvu Činoherního klubu. Jenže když ji v roce 1972 dokončil, bylo jasné, že naděje na uvedení Žebrácké opery v pražském divadle byla příliš iluzorní. Po závanu svobody šedesátých let vstupovala země

Obrázek podcastu Toulavý den

Toulavý den

Divadlo, rozhlas, televize, film... film, rozhlas, televize, divadlo... takové byly dny, oblíbeného herce, skvělého vypravěče a ryzího člověka Josefa Beka. Ve svých vzpomínkách, literárně zpracovaných Petrem Hořcem, se vrací do let dětství a mládí v Hradci Králové, pest

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 48 - Iva Pazderková 07.06.2014

100 statečných - Host č. 48 - Iva Pazderková 07.06.2014

Hostem J. Pokorného - I. Pazderková (herečka, moderátorka a zpěvačka)

Obrázek podcastu Cizinec v cizí zemi

Cizinec v cizí zemi

Absolutní vrchol žánru sci-fi! Původní nezkrácená verze – poprvé v České republice! Dojemný a ohromující příběh Valentina Michaela Smithe, člověka z Marsu, není jen strhujícím a zábavným vyprávěním. Jde o silné poselství o podstatě dobra a zla, o samotných zdrojích lids

Obrázek podcastu Můj útěk z olověných kobek

Můj útěk z olověných kobek

Historie mého útěku z vězení republiky benátské, zvaného Olověné kobky, jak zní celý název předlohy četby na pokračování Můj útěk z olověných kobek, byla sepsána roku 1787 v severočeském Duchově na panství valdštejnském, kde italský básník, hudebník, dějepisec, diplomat

Obrázek podcastu Příběhy tisíce a jedné noci

Příběhy tisíce a jedné noci

Dvacet čtyři orientálních příběhů o lásce, zradě, kouzlech a moudrosti v převyprávění Eduarda Petišky patří mezi zlatý fond literatury pro děti a mládež. Král Šahrijár ze vzteku, že ho jeho manželka podváděla, nechal zabít nejen ji a provinivšího se otroka, ale od té ch

Obrázek podcastu DVAKRÁT SEDM POHÁDEK – Jak to bylo, pohádko?

DVAKRÁT SEDM POHÁDEK – Jak to bylo, pohádko?

Hrubínovo zveršování slavných pohádek není třeba představovat. Radioservis si vám dovoluje nabídnout zcela originální zpracování. 2x7 pohádek zhudebnili pro hlas a kytaru významní čeští skladatelé. Vznikly tak hudebně poetické lahůdky nejen pro děti. CD je navíc obohace

Obrázek podcastu Pražský kavárník

Pražský kavárník

Dalimil Klapka čte z knihy esejisty a historika umění Josefa Kroutvora. Kroutvorovy toulky historií se nesoustředí pouze na samotný prostor kaváren, ale právě skrze ně a společnost v nich sedící jsou akcentovány změny kulturní, společenské i politické. Nabízí se tak jed

Obrázek podcastu Hurvínkovy příhody 3

Hurvínkovy příhody 3

Několik neznámých Hurvínkových příběhů z rozhlasového archivu (ze sedmdesátých a osmdesátých let), které spojuje autorství Vladimíra Straky, Luboše Homoly, Jiřího Středy a interpretační umění Miloše Kirschnera a Heleny Štáchové.

Obrázek podcastu Kdo se ztratí v lese

Kdo se ztratí v lese

Les pohltí všechno – zvuky, životy i pravdu… Do rezervace v pohoří Adirondack přijíždějí už léta děti z vybraných rodin, aby si na letním táboře Emerson za asistence instruktorů a zaměstnanců z řad místních dopřály nezapomenutelné zážitky. V srpnu 1975 však jedna z tábo

Obrázek podcastu Ve větvích Yggdrasilu

Ve větvích Yggdrasilu

Agátin život se konečně srovnal. Má kde bydlet, stabilní práci, pár kamarádů. Po letech problémů se všechno zdá skvělé. Než se ztratí v lese. Než se ji kamarád pokusí zastřelit. A než taxíkem srazí severského boha.

Obrázek podcastu Hrad ve Skotsku

Hrad ve Skotsku

Na Skotskou vysočinu se pomalu snášejí první sněhové vločky a předvánoční závod s časem začíná. Izzy se ani nesnilo, že zdědí skutečný hrad. A teď je z ní hradní paní s velkými plány a mizivou hotovostí. Střechou sice stále ještě zatéká, ale počet obyvatel hradu nečekan

Obrázek podcastu Večer a jitro

Večer a jitro

Pilíře země, Na věky věků a Ohnivý sloup, tři monumentální historické ságy bestselleristy Kena Folletta dokázaly oslovit miliony čtenářů na celém světě. Nyní přichází autor s dalším románem Večer a jitro, který tuto kingsbridgeskou sérii dějově předchází. Píše se rok 9

Obrázek podcastu Hunger Games - komplet 1. - 3. díl

Hunger Games - komplet 1. - 3. díl

POZOR! Audioknižní komplet - Zakupte si komplet Hunger games a ušetříte až 148 kč. Vítězství znamená slávu a bohatství. Prohra znamená jistou smrt. To jsou Hunger games... Šestnáctiletá Katniss chce nejprve jen zachránit svou sestru, která byla do této zvrácené reality

Obrázek podcastu NAJKRAJŠIE ROZPRÁVKY 3 - O troch priadkach & Obušok, z vrecka von! & Jabloňová panna

NAJKRAJŠIE ROZPRÁVKY 3 - O troch priadkach & Obušok, z vrecka von! & Jabloňová panna

O troch priadkach, Obušok, z vrecka von!, Jabloňová panna - pohádky z nejrůznějších koutů světa a nejroztodivnější příběhy na této audioknize vypráví Marián Labuda a další. Dvě klasické pohádky v interpretaci Mariána Labudy a dalších slovenských herců.