Obrázek podcastu Kontraktor 2

Audiokniha Kontraktor 2

Délka:

12 hod 26 min

Čte:

Juraj Smutný

Vydavatel:

Publixing

Jazyk:

Slovensky

Obrázek podcastu Cesta pro vraha

Cesta pro vraha

Ota Fink pátrá v závějích sněhu. Soustružník Ota Fink je přinucen zúčastnit se podnikového lyžařského zájezdu a po příjezdu zjistí, že cestou zmizela jedna kolegyně. Pátrání po ní ho přivádí do trampské osady. Soustružník Ota Fink, důvtipný a neohrožený chlapík, je přin…

Obrázek podcastu Jak správně krmit démona

Jak správně krmit démona

Audiokniha Jak správně krmit démona by také mohla nést podtitul Příběhy pro každou hodinu jednoho dne. V tomto povídkovém souboru totiž najdete celkem dvacet pět krátkých historek pro velmi krátké přestávky. Vystupují zde vládcové i demokrati, bohové stejně jako démoni,…

Obrázek podcastu To nemyslíte vážně, pane Feynmane!

To nemyslíte vážně, pane Feynmane!

Vtipné, zajímavé a mnohdy neuvěřitelné příhody ze studentského, pracovního i osobního života jednoho z největších teoretických fyziků 20. století Richarda P. Feynmana. Byl to muž mnoha zájmů. Kromě své profese ovládal hru na bongo a byl také výborným malířem. Neodpovída…

Obrázek podcastu Pan Garcia

Pan Garcia

"Byl nádherný, starší a tajemný. Věděla jsem, že máme problém, hned jak se naše oči setkaly. Seznámili jsme se v kavárně můj první den v práci. Usmál se, já uvnitř roztála... pak ochutnal moji kávu a vyhodil ji. Znovu, další den a další. Tu kávu fakt nesnášel, a přesto …

Obrázek podcastu Nulorožec

Nulorožec

Nulorožec, to je nová audiokniha od autora Mlýnu na mumie. Napsal Petr Stančík. Vyprávějí Pavel Rímský a Arnošt Goldflam. Inspektor Libor Lavabo řeší zdánlivě snadný případ dvanácti upálených nosorožic. Do pátrání se však postupně zaplétá tajný deník J. W. Goetha, boj s…

Obrázek podcastu Stopařův průvodce Galaxií 2: Restaurant na konci vesmíru

Stopařův průvodce Galaxií 2: Restaurant na konci vesmíru

Existuje teorie, která tvrdí, že kdyby jednou někdo přišel na to, k čemu vesmír je a proč tu je, vesmír by okamžitě zmizel a jeho místo by zaujalo něco ještě mnohem bizarnějšího a nepravděpodobnějšího. Existuje jiná teorie, která tvrdí, že už se stalo. Ve druhé části sl…

Obrázek podcastu Jak si lidé hrají

Jak si lidé hrají

Přestaňme hrát hry, začněme autenticky žít! Když kniha Jak si lidé hrají vyšla před bezmála padesáti lety poprvé, stala se revolučním psychologickým textem, umožňujícím porozumět tomu, co se skutečně děje mezi lidmi během základních sociálních interakcí. Všichni hraje…

Obrázek podcastu Krakatit

Krakatit

Rozhlasová dramatizace z roku 2025 Hrají: Petr Lněnička (ing. Prokop), Marek Holý, Ivan Trojan, Ondřej Brousek, Viktor Preiss, Eliška Zbranková, František Němec, Jaroslav Satoranský, Anežka Šťastná, Jaromír Meduna a mnoho dalších Hudbu nahrál Symfonický orchestr České…

Obrázek podcastu Moderní komedie

Moderní komedie

Pokračování předchozího rozhlasového zpracování: Ságy rodu Forsytů v dramatizaci Františka Pavlíčka a režii Ivana Chrze. Děj se odvíjí ve dvacátých letech 20. století a líčí osudy třetí a čtvrté generace Forsytů. Hlavním hrdinou je mladý liberální aristokrat Michael Mo…

Obrázek podcastu Dědečku, už chodím do školy

Dědečku, už chodím do školy

Třetí audiokniha mistra etikety o Viktorce Dědečku, už chodím do školy je dalším pokračováním oblíbené série knížek Dědečku, vyprávěj a Dědečku, ještě vyprávěj. Laskavý dědeček si opět povídá se svou zvídavou vnučkou Viktorkou o světě kolem nich. Viktorka už je ovšem šk…

Obrázek podcastu Ocelové žezlo

Ocelové žezlo

Ocelové žezlo, první díl série Bohatýr, představí knížete Svjatoslava. Ten chce silou sjednotit kmeny v mocnářství, kterému bude vládnout. Co na to Ilja z kmene Muromců? Ocelové žezlo je prvním dílem série Bohatýr, ve které Juraj Červenák, inspirován slovanskými mýty, s…

Obrázek podcastu Detektiv

Detektiv

Malcolm Ainslee, seržant miamské policie a bývalý kněz, řeší případy dvojnásobných bestiálních vražd. Oběti vždy starší manželé jsou svázáni obličeji k sobě, v ústech roubík, těla ohavně pobodána. Po dramatickém pátrání je zločinec dopaden a odsouzen k smrti na elektric…

Obrázek podcastu Neotevřené dopisy

Neotevřené dopisy

Dyť já jsem taky nebyla svatá… „Tak vás opravdu zajímá můj život? Ale dyť ten nebyl vůbec zajímavej, mně se dělo akorát to, co se tady dělo všem ostatním,“ diví se paní Alena, že někdo stojí o její vzpomínky. Zbytečně skromná protagonistka Neotevřených dopisů, inspirova…

Obrázek podcastu Muflón Ancijáš a jeho spanilá jazda

Muflón Ancijáš a jeho spanilá jazda

Ancijáš je muflón. A nie hocijaký muflón, ale dobrosrdečný muflón kamionista. Nadovšetko miluje svoje tepláčiky a rád robí druhým radosť. Spolu s kamarátkou dážďovkou Milicou precestuje celý svet. Do Číny vezie klince na stavbu priehrady, na Čukotku ryžu, do New Yorku k…

Obrázek podcastu Bretaňský příliv

Bretaňský příliv

Pátý případ pro komisaře Dupina, milovníka tučňáků a kofeinu, rodilého Pařížana za trest přeloženého do Bretaně – na konec světa. Zrovna v den keltského slunovratu stojí komisař Dupin až po kotníky v rybích odpadcích. V aukční hale v Douarnenezu leží mrtvé tělo mladé ry…

Obrázek podcastu Nevykládej mi pohádky

Nevykládej mi pohádky

Líbila se Vám kniha Fimfárum? Určitě se nechci poměřovat s Janem Werichem, ale i tak sázím polovinu království na to, že se Vám budou líbit i tyhle pohádky, zvlášť když je tak skvěle načetl Igor Bareš. V jeho podání se budete upřímně strachovat o prince bojujícího s hro…

Obrázek podcastu Karel IV. - Tajný deník

Karel IV. - Tajný deník

Slyšte svědectví o životě a duši Otce vlasti, schopného a obratného panovníka, dobrého přítele, oddaného manžela a laskavého rodiče, člověka milujícího, neúnavně budujícího, pevného v zásadách i tápajícího; muže, jenž v České zemi našel svůj domov. Účinkuje držitel ceny…

Obrázek podcastu Muž v hnědém obleku

Muž v hnědém obleku

Anne Beddingfeldová, mladá a inteligentní žena se smyslem pro dobrodružství, se po náhlém skonu otce ocitne v tíživé situaci a přemýšlí, jak naložit se životem. Osud však rozhodne za ni, když se v londýnském metru stane svědkyní podivného úmrtí neznámého muže a nalezne …

Obrázek podcastu Sandokan I: Tygři z Mompracemu

Sandokan I: Tygři z Mompracemu

„Dokud žiji, dotud bojuji.“ Sandokan – Malajský tygr, vůdce pirátů a vášnivý milovník žen. Nejslavnější z pirátů Sandokan, kterého krutý rádža James Brook připravil o trůn, bojuje nejen proto, aby se pomstil, ale také na obranu domorodých království. V čele obávaných …

Obrázek podcastu Chytrý osel a jiné povídky

Chytrý osel a jiné povídky

Nechte se vtáhnout do světa, kde se zvířata chovají (skoro) jako lidé, a lidé by se od nich mohli ledasčemu přiučit. Objevte želvu, která obětovala svůj domov za svobodu, straku, jež se bojí výšek, nebo mrzutého kapra, z něhož se stal mistr v přežívání. Knížka Chytrý os…

Obrázek podcastu Nepil: Já Baryk a další dva příběhy

Nepil: Já Baryk a další dva příběhy

Tři příběhy z pera Františka Nepila v interpretaci Františka Filipovského, Františka Kovaříka, Ivanky Deváté a dalších Já Baryk - jedná se o příběhy dobromyslého psa Baryka a zvířátka, se kterým se potká v určitém měsíci ve svém okolí. Je to vyprávění plné veselých i na…

Obrázek podcastu Visionaries - Men Who Changed the World

Visionaries - Men Who Changed the World

Audiokniha v angličtině je určena pro mírně pokročilé a vypráví příběhy úžasných mužů, kteří následovali své sny a vize, a tím změnili životy nás všech. Poznejte blíže Steva Jobse, Elona Muska, Billa Gatese, nebo Ingvara Kamprada, zakladatele IKEA, díky kterému si umíte…

Obrázek podcastu Ako si získavať priateľov a pôsobiť na ľudí

Ako si získavať priateľov a pôsobiť na ľudí

Viete ako urobiť dobrý dojem, efektívne komunikovať a získať si priazeň ľudí? Nadčasový bestseller Dalea Carnegieho je nabitý spoľahlivými radami a na vrchol úspechu vyniesol už tisíce ľudí. Uplatnením jeho princípov dosiahnete aj vy svoj maximálny potenciál v osobnom …

Obrázek podcastu Vražedná mysl

Vražedná mysl

Samanthu Brownovou, mladou vysokoškolačku, nalezli doma v posteli s proříznutým hrdlem a nožem v ruce. Bez zjevných známek násilí či boje. Působí to jako jasný případ sebevraždy. Podivná reakce dívčiných rodičů však tuto teorii zvrátí a inspektorka Kim Stoneová pochopí,…