Obrázek podcastu Konečne normálna vražda

Audiokniha Konečne normálna vražda

Délka:

13 hod 58 min

Čte:

Martin Mňahončák

Vydavatel:

Publixing

Jazyk:

Slovensky

Žánr:

Detektivky

Obrázek podcastu Zdivočelá země

Zdivočelá země

Ve válce nepřítele snadno poznal, ale doma jím může být kdokoliv... Ovdovělého českého pilota a válečného hrdinu Antonína Maděru, který se vrací domů v uniformě RAF a s hodností podplukovníka, ty nejtěžší zkoušky teprve čekají. Řízením osudu se z něho stává správce velk…

Obrázek podcastu Povídky z jedné i druhé kapsy (1954-56)

Povídky z jedné i druhé kapsy (1954-56)

Šest detektivních povídek Karla Čapka ve starší rozhlasové úpravě z poloviny padesátých let. V hlavních rolích: Karel Höger, František Filipovský a Václav Voska. Oblíbená klasika, která nestárne!Omluvte, prosím, sníženou technickou kvalitu záznamu.

Obrázek podcastu Všechny moje plesové sezóny

Všechny moje plesové sezóny

Jedna historka za druhou, tak se dá zkráceně popsat líčení všemožných příhod svo-bodných mládenců, kteří obrážejí plesy a kontaktují dívky za účelem seznámení. Ne-ustávají ani ve vinárnách a na ulici. Vždy je vhodná příležitost vyžádat si telefonní číslo. Pro některé hl…

Obrázek podcastu Tajemství pomocnice

Tajemství pomocnice

Pokračování bestselleru Pomocnice! Je těžké najít zaměstnavatele, který se nebude příliš vyptávat na mou minulost. A tak děkuji svým šťastným hvězdám, že jsem získala místo u Garrickových. Chvíli tu můžu v klidu pracovat, dokud nedostanu, co chci. Je to téměř dokonalé. …

Obrázek podcastu Králík Karlík

Králík Karlík

Rozpustilé příběhy malého Vikyho a jeho nového kamaráda králíka Karlíka, odehrávající se na rodinné farmě uprostřed lesa. Nechybí v nich domácí zvířátka, legrace a nadpřirozené bytosti. Vyprávění doprovázejí tematické písničky pro celou rodinu v krásných aranžích nahran…

Obrázek podcastu Neřízená střela

Neřízená střela

Další strhující akční thriller ze série Šedý muž! Bývalý špičkový zabiják CIA Court Gentry věřil, že najde útočiště v amazonském pralese. Ale jeho krvavá minulost si ho najde, když ho ruský mafiánský boss donutí dát se znovu na útěk. Court se rozhodne odcestovat k jedin…

Obrázek podcastu O zlaté růži pekelné

O zlaté růži pekelné

Mladý Józa žije se svým otcem ševcem a chudoba jim leze do chalupy. Józa však i přesto ohrnuje nos nad nejbohatší nevěstou ze vsi. Ženil by se, to jo, ale až si najde děvče, které bude mít rád. Otec však trvá na svém: buď si Józa vezme mlynářskou dcerku, nebo půjde z do…

Obrázek podcastu Pan Spencer

Pan Spencer

{'cs': 'Byl nádherný, starší a měl tu nejhorší pověst v celé Anglii. Z toho, jak se na mě díval, mi běhal mráz po zádech. \nPoprvé jsme se potkali na svatbě, kde za mnou vyšel ven a políbil mě. \nPodruhé skončilo naše setkání obrovskou hádkou, při které jsem ho vyhodila…

Obrázek podcastu Prolitá krev

Prolitá krev

Po předchozích událostech kolem zavražděného kněze Viktora Strandgårda, během kterých Rebecka Martinssonová prožila nejhorší chvíle svého života, je mladá advokátka na pokraji zhroucení. Pořád se jí vracejí chvíle, kdy musela v sebeobraně zastřelit tři osoby. Její šéf j…

Obrázek podcastu Babička Is Not Dead

Babička Is Not Dead

Babička Is Not Dead volně navazuje na předchozí knihu Babička, také tento příběh vypráví o pocitech stárnoucí ženy ve světě, který se zbláznil. Podle autorčiny alter ego Xénie si život na stará kolena žádá více punku. Xénie doporučuje žít po svém. V protisměru. Protože …

Obrázek podcastu Velké dobrodružství Čtyřlístku

Velké dobrodružství Čtyřlístku

Tereza Bebarová, Bohdan Tůma, Jiří Ployhar, Jan Maxián, Miroslav Táborský, Jiří Lábus, Petr Rychlý, Ota Jirák, Jan Vondráček, Lucie Němečková, Petra Jindrová, Sofie Horáková, Mateo Klimek, Tomáš Poláček Zvuková dramatizace s herci, originálními zvuky a hudbou ze stejno…

Obrázek podcastu Uranova

Uranova

Vítejte v Jáchymově, městě lázeňských radovánek a uranových dolů! Po dívce z Anglie, která se v srpnu 1968 vydala do Československa, aby v Jáchymově navštívila rodinu svého nikdy nepoznaného otce, se slehne zem. Život Angely ale tehdy neskončil a osud tomu chce, že se …

Obrázek podcastu Notýsek

Notýsek

Drobné prózy ze sbírky Hurníkových povídek. Připravil a úvodem hovoří Jiří Hubička. Účinkuje Milan Neděla.

Obrázek podcastu Stojí za pokus

Stojí za pokus

Natočit odvázané video se svým nepřítelem, navíc miláčkem baseballu Spencerem, nebyl můj nejlepší nápad. Tvrdil, že ho smazal. O pár měsíců později ale přijde s tím, že máme problém – a řešení? Skrýt se před médii v jeho domě u jezera. Tam zjistím, že je sexy svobodný t…

Obrázek podcastu Iluze

Iluze

Překladatelka Karla potkává Martina v těžkém období svého života. Doposud dokonalý vztah s jediným synem začíná s jeho dospíváním dostávat trhliny, když se Tomáš snaží vyrovnat s vlastní identitou a vztahem k otci a začne experimentovat s drogami. A pak jednoho dne potř…

Obrázek podcastu Hnev

Hnev

Prečo som sa bil, hajloval a čo ma zmenilo? Audiokniha Hnev je autentickou výpoveďou bývalého neonacistu a bitkára Mateja „Raracha“ Jurášeka. „Rodičia ma vychovali ako slušného chalana. Práve to je na mojom príbehu zarážajúce – stať sa môže aj niekomu, kto dostal v det…

Obrázek podcastu Cejch

Cejch

Všichni lidé budou bratři = Alle Menschen werden Brüder. Myslíme to vážně, nebo zase dáme na zdivočelou historii? Krušnohorský hřeben býval kdysi eldorádem hledačů vzácných kovů, jenže s rozvojem novověku zavládla v zapadlé štaci na pomezí dvou národů bída. Rod Jakoba …

Obrázek podcastu Na druhý pokus

Na druhý pokus

Tristana Milese jsem poznala na jednání, při němž se snažil převzít mediální společnost – moje dědictví po zesnulém manželovi. Tristan je bohatý, mocný – a taky arogantní a naprosto nesnesitelný. Nenávidím ho každou buňkou svého těla! Tak proč je, ksakru, tak neuvěřitel…

Obrázek podcastu Případů se ujímá Jeeves

Případů se ujímá Jeeves

Když má mladý gentleman rozum, pořídí si komorníka. A když má štěstí, je tím komorníkem Jeeves. Pět povídek slavného britského humoristy, ve kterých ožívá svět staré dobré Anglie s mladými pány v kamaších, jejich strýčky, tetami, snoubenkami, komorníky a čaji o páté. V…

Obrázek podcastu Dělám si to sám

Dělám si to sám

Sedmadvacetiletý Martin se snaží. Fakt. Na své blízké si vždy udělá čas, byť na úkor jiných blízkých; část výplaty posílá na spořicí účet, aby ji pak před výplatou zase vybral; má členství v posilovně a (evidentně) umí věci podat tak, že vypadají lépe, než jaké ve skute…

Obrázek podcastu Já, legenda

Já, legenda

Ve světě plném upírů se živý člověk jednoho dne stane pouhou legendou… Přes den hledá zásoby v liduprázdném Los Angeles, v noci od svých dveří odhání smečku hladových upírů. Robert Neville vede osamělý život uprostřed apokalypsy, která dala rčení „můj dům, můj hrad“ úpl…

Obrázek podcastu Příšerné příběhy vánoční

Příšerné příběhy vánoční

Praskající oheň v krbu, plíživé kroky křupající ve sněhu a doslova mrazivé tušení hrůzy. Ano, jsou tu tolik oblíbené Příšerné příběhy britského autora Chrise Priestleyho, u nichž mohou malí i velcí s potěšením trnout hrůzou a strachem. V sedmi vánočně laděných povídkách…

Obrázek podcastu Na co Alice zapomněla

Na co Alice zapomněla

Ztráta paměti neznamená konec. Vlastně to může být šance na nový začátek… Když se Alice probere na zemi v posilovně, je přesvědčena o tom, že je jí dvacet devět a čeká první dítě se svým úžasným manželem Nickem. Jak se ovšem záhy ukáže, z její paměti se právě vymazalo d…

Obrázek podcastu Černý úsvit

Černý úsvit

Olivia Rönningová se vrací k práci u policie a je dočasně přidělena do Höganäsu ve Skåne. Když v malém městečku Arild dojde k brutální vraždě malého dítěte, je Olivia vtažena do vyšetřování ...Na pískovišti u domu v jižním Švédsku je zavražděna malá tříletá holčička, kt…

Obrázek podcastu Stela a 16 huskyů + Stela v zemi tučňáků

Stela a 16 huskyů + Stela v zemi tučňáků

{'cs': 'Jedenáctiletá Stela žije sice v zapadlé horské vesničce, ale o dobrodružství nemá nouzi. S dědečkem, tatínkem mašérem a smečkou šestnácti psů má o zábavu postaráno každý den. A co teprve, když se vydají na velké závody psích spřežení až na Aljašku! Jestlipak se …