Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Komunita truchlících

Audiokniha Komunita truchlících

Délka:

13 hod 31 min

Čte:

Filip Švarc

Vydavatel:

OneHotBook

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Vévoda a já

Vévoda a já

Simon Basset, vévoda z Hastingsu, vymyslel plán jak se zbavit všech dohazovačů a vdavekchtivých dívek ze společnosti. Předstírá náklonnost k půvabné Daphne Bridgertonové, mladší sestře svého přítele, s níž uzavře dohodu, že se jí bude naoko dvořit. Přestože nemá v úmysl

Obrázek podcastu Maigret na dovolené

Maigret na dovolené

Od pobytu v malém francouzském letovisku Les Sables d’Olonne si komisař Maigret slibuje především odpočinek. Pak je ale konfrontován se snad nejtragičtějším případem své kariéry, který začne podivným vzkazem: Pro smilování boží, požádejte o návštěvu u pacientky na čísle

Obrázek podcastu Příběh jednoho vztahu

Příběh jednoho vztahu

Seznámili jste se s partnerem svých snů, o kterém jste byli přesvědčeni, že to je určitě ten pravý? Prožívali jste krásné okamžiky života, čistou a opravdovou lásku, ale po čase se ukázalo, že se věci mají jinak, než se původně zdálo? Poslechněte si zajímavý a poutavý

Obrázek podcastu Čtyři tisíce týdnů

Čtyři tisíce týdnů

>> „Čím produktivnější zvládnete být, tím hůř pro vás! Udělejte všechno, co po vás ostatní chtějí, a budou toho po vás chtít o to víc! Život ale naštěstí nemusí vypadat jako nekonečné čekání na vytoužený klid..“ ## O audioknize Na světě pobudeme sotva čtyři tisíce týd

Obrázek podcastu Jen šmouha po nebi

Jen šmouha po nebi

Ve své nejnovější knize český spisovatel znovu otevírá a rozvíjí téma vykořeněnosti a návratů, téma střetu člověka s dějinami. I v popisech tragických události, fatálně se dotýkajících hlavního hrdiny, dokáže být Ivan Binar vtipný, ironický a své místo má v textu i nads

Obrázek podcastu Váš kapesní terapeut

Váš kapesní terapeut

>> „Nezbytná audiokniha pro každého, kdo chce porozumět sám sobě a vztahům s ostatními.“ << >> Proč setrvávám v problematickém partnerství? Jak to, že mi zase ruply nervy? Co se to se mnou děje?

Obrázek podcastu Rozsudek smrti

Rozsudek smrti

Jarda Horák slouží u městské policie, je šťastně ženatý, s manželkou čekají prvního potomka a práci u mužů zákona je plně oddaný, byť se občas setkává u kolegů s výsměchem kvůli svému dobráctví a blahosklonnému postoji ke spodině společnosti. Během jedné noční služby js

Obrázek podcastu Deník malého poseroutky 4

Deník malého poseroutky 4

Počtvrté nakrmte uši malým poseroutkou! Jsou letní prázdniny – počasí je skvělé a všechny děti si užívají venku. Tak kde vězí Greg Heffley? Je zalezlý doma a za zataženými závěsy hraje videohry. A moc si tuhle svoji verzi léta užívá – žádné povinnosti, žádná pravidla. O

Obrázek podcastu Atomové návyky

Atomové návyky

Nezáleží na tom, co přesně chcete změnit, Atomové návyky vám s tím pomohou. James Clear, jehož blog čte měsíčně milion čtenářů, vydestiloval to nejlepší z biologie, psychologie a neurověd, aby vás naučil dosáhnout cílů. Pomocí drobných každodenních kroků – stačí 1% změn

Obrázek podcastu Lichožrouti

Lichožrouti

Je to nejobratnější lupič všech dob a dosud nikdy nebyl dopaden. Možná i vám se včera nebo právě v této chvíli ztratila ponožka. Kdo za to může? Lichožrout! Záhadný tvor, který žere ponožky a z párů dělá licháče. Do jejich tajemného světa pronikla autorská a ilustrátors

Obrázek podcastu Život víry 2022/12

Život víry 2022/12

Život víry 2022/12 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Daniel Zeman, Kateřina Hodecová a Ludmila Matušková. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * Daniela Nováková: Nesplňovala jsem církevní standardy Maminka současného p

Obrázek podcastu Chladný král

Chladný král

Temná fantasy plná erotiky. Dark romance v žánru fantasy. Krutý král Krenus je neomezeným vládcem říše a otcem zlovolného démonického prince Kardese. Co nastane, když se pyšný princ zamiluje? Cit je slabost a král nemá žádné slabiny. Nikdo netušil, kde se vzal, ani nezn

Obrázek podcastu Hvozd

Hvozd

Co se skrývá v nitru prastarého hvozdu? Jak mocný je šepot neobyčejné propasti? Uniká snad krajina zalitá mlhou zraku poutníka, nebo mu naopak dovede odhalit to, co jindy vidět není? Co čeká rytíře v podezřelé krčmě, kam se uchýlí před mrazivým nečasem? Sbírka mysterió

Obrázek podcastu Dobrodružství šesti trampů /Rada, Žák

Dobrodružství šesti trampů /Rada, Žák

Jaroslav Štercl (*18. listopadu 1919 – 4. dubna 1996) 1 Vzpoura na lodi primátor Ditrich 2 Hej, šup, námořníci - píseň 3 Příběh dobrého skauta Motyčky 4 Ďáblova propusť 5 Cesta mořem (Little Pal) - píseň 6 Radion Mac Peresám 7 Šilhavý mariňák - píseň 8 Bitva u Kozodojí

Obrázek podcastu Škola malého stromu

Škola malého stromu

Víte něco o duši amerických Indiánů? Víte, že stromy mluví? Víte, jak posílat zprávy prostřednictvím hvězd? Víte něco o smíchu a slzách v lidském srdci? Zaposlouchejte se do Školy Malého stromu a pochopíte pozoruhodnou jednotu člověka, přírody a kosmu. Příběh Malého str

Obrázek podcastu Zaklínač V Krst ohňom

Zaklínač V Krst ohňom

Dryády dokázali zázraky a vyliečili Geraltovo zlomené telo. Rany na jeho duši však bolestivo tepú, keď precitne do sveta bez Ciri. Napriek nevôli dryád sa s novou spoločníčkou unáhlene vydáva na neistú záchrannú výpravu. Samotársky zaklínač by najradšej putoval sám, no

Obrázek podcastu Bouřný úsvit

Bouřný úsvit

Audiokniha Bouřný úsvit Zuzany Hartmanové je třetím dílem úspěšné české fantasy trilogie Krysy apokalypsy. Hlas románu propůjčil Ondřej Brett. Vyvrcholení postapokalyptické trilogie Krysy apokalypsy! Příliš mnoho chyb — a jistá dávka šílenství — zapříčinilo pád samozvan

Obrázek podcastu Krotitel

Krotitel

Na zasněžené silnici u lesa srazí auto polonahou, dezorientovanou dívku. Obětí nešťastné nehody je patnáctiletá Victoria, která před čtyřmi měsíci beze stopy zmizela z místní jezdecké školy. Při ohledání vychází najevo, že byla během svého uvěznění vystavena nelidskému

Obrázek podcastu Vraždy jako z pohádky

Vraždy jako z pohádky

Seriál Vraždy jako z pohádky se odehrává v současnosti v prostředí vesnice. „Chtěl jsem nějakým způsobem prozkoumat český venkov a jeho duchovní rozměr,“ vysvětluje scénárista a režisér Petr Vodička, který jako obvykle pojal příběh s humorem a nadsázkou. „Na vsi někdy n

Obrázek podcastu Pax VIII.: Bílý had

Pax VIII.: Bílý had

Na světle stud umírá. Nedaleko stráně Himlabacken něco stáhne malé dítě do jámy. A po Iris jako by se slehla zem. Je možné, že spolu obě zmizení souvisejí? Alrikovi s Viggem je nabídnuta pomoc z nečekané strany, ale jak můžou zachránit někoho, kdo se dostal do spárů čer

Obrázek podcastu Manželské zrcadlo

Manželské zrcadlo

Renesanční spis pro vzorné manželky obsahuje návod k vraždě. Hospodyně Jiřího Adama z Dobronína obdrží jako dárek knihu Manželské zrcadlo, která obsahuje různé také poučné příběhy a rady pro život vdané ženy. Sousedka Barča si spojí jeden z příběhů, které kniha popisuje

Obrázek podcastu Hunger Games - Síla vzdoru

Hunger Games - Síla vzdoru

Jmenuji se Katniss Everdeenová. Proč nejsem mrtvá? Měla bych být. Proti všem očekáváním přežila Katniss hladové hry dvakrát, ale ani poté nemá klid. V zemi Panem vypuklo postání. Kapitol je naštvaný a chce pomstu. Kdo by měl za nepokoje zaplatit? Katniss. A co je nejhor

Obrázek podcastu Sekyra

Sekyra

„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil

Obrázek podcastu Letní návrh

Letní návrh

Když Georgia souhlasí se schůzkou naslepo, moc toho neočekává. Jenže pak se objeví nebezpečně charismatický muž s odzbrojujícím úsměvem a neodolatelným sexy pohledem. Ti dva si hned od začátku padnou do noty a Georgia je příjemně překvapená. Nakonec se však ukáže, že te

Obrázek podcastu Poslední cantilena

Poslední cantilena

Do rukou královny Anny Jagelonské se dostane podivný list. V Nymburku se zřejmě odehrála vražda, místní konšelé se však do vyšetřování příliš nemají. Podle pisatelky může případ rozlousknout jen jistý vážený pan písař z Prahy, kterého předchází pověst vynikajícího vyšet