Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Kolotoč a Copánek upletený z povídání, říkanek, písniček a hádanek pro nejmenší děti

Audiokniha Kolotoč a Copánek upletený z povídání, říkanek, písniček a hádanek pro nejmenší děti

Délka:

1 hod 17 min

Čte:

Jana Drbohlavová

Vydavatel:

Supraphon a.s.

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Němčina na dovolenou A1 - B1

Němčina na dovolenou A1 - B1

Děkujeme za zájem o poslechový kurz Němčina na dovolenou A1 – B1. Kurz je určen pro začátečníky až středně pokročilé a zaměřuje se na slovní zásobu a fráze, které můžete využít při cestování, a hlavně na dovolené. Kurz je založen na kontextovém učení, to znamená, že se

Obrázek podcastu Dlouhá kakaová řasa

Dlouhá kakaová řasa

Srpen 1968 na malém moravském městě nahlížený očima malého chlapce - Jaroslava Formánka, který se v roce 2000 rozhodl k tomuto tématu, coby etablovaný Pařížan, vrátit. "A v té mléčné tmě uviděl jsem zázrak, skála se rozestoupila, spatřil jsem tajemství - dlouhé kakaové

Obrázek podcastu Marek Wollner - Reportér na odstřel

Marek Wollner - Reportér na odstřel

Kde končí svoboda slova, co je pravda a lež, jak se dá neúspěšné pátrání obrátit v cenzuru a pomluva v ničivou zbraň? Šéfa nejznámějšího televizního investigativního pořadu, kterého roky nemohli zničit politici, nakonec za pár dnů zničí kolegyně. Všechno, co jste chtěli

Obrázek podcastu Jak vychovat z dítěte sportovce

Jak vychovat z dítěte sportovce

Sport je radost, ne frustrace z neúspěchu. Kniha sportovního psychologa pomůže lépe porozumět tomu, v čem může být sport užitečný pro rozvoj osobnosti mladého člověka, jak ho motivovat i zbavovat frustrace z neúspěchu. Kniha sportovního psychologa určená nejen rodičům m

Obrázek podcastu Chata v Jezerní kotlině

Chata v Jezerní kotlině

Život Pavla Zemana, který je hlavní postavou příběhu o velkém chlapeckém přátelství, se po smrti otce od základu změnil. Velkou oporou je mu kamarád Ludva Grygar, se kterým Pavel podniká dobrodružné výpravy do téměř nepřístupné kotliny s jezírkem, kde si sami postaví sr

Obrázek podcastu Humoristické povídky O.Henryho II

Humoristické povídky O.Henryho II

Povídky amerického humoristy O. Henryho svým vtipem a překvapivou pointou nepřestávají bavit nové a nové generace čtenářů. Jejich autor byl mužem mnoha talentů a nepostrádal dobrodružnou povahu, která ho dokonce na čas přivedla až do vězení. Své vtipné příběhy však psal

Obrázek podcastu Troufalá vášeň

Troufalá vášeň

Když se Jordan nastěhuje k otci svého přítele, má to být jen dočasné řešení komplikované situace. Jenže Pike Lawson se jí brzy začne dostávat pod kůži. Oba vědí, že by se svým touhám neměli poddat, a snaží se s nimi bojovat. I kdyby to nebyl Coleův táta, pořád je mu osm

Obrázek podcastu Roztěkané: Jak se žije ženám s ADHD

Roztěkané: Jak se žije ženám s ADHD

Proč máme v hlavě ohňostroj. Autorky, které se samy s ADHD potýkají, píší o desítkách žen, jimž tato diagnóza ztrpčuje život, a snaží se ukázat jim cestu, jak se k tomuto problému postavit. Jsou nesoustředěné, vyčerpané, skákají vám do řeči, impulzivně se rozhodují, špa

Obrázek podcastu Národní opruzení

Národní opruzení

Detektivka s romantickou zápletkou postavená na historických událostech českého národního obrození vypráví příběh, kdy Neruda byl ještě kluk, Světlá neměla zábrany, Němcová toužila po lásce a Havlíčkova drzost hýbala s dobou. Hranice mezi skutečností a fikcí neexistují.

Obrázek podcastu Děloha

Děloha

Selma, mladá žena na prahu třicítky, má v životě dvě pevné konstanty. Práci, na které jí záleží mnohem méně, než by se mohlo na první pohled zdát, a toxický vztah se sebedestruktivním Adamem, v němž je pocit absolutní samoty přítomný stejně intenzivně jako láska. Když k

Obrázek podcastu Příběh koně

Příběh koně

V novele Příběh koně vypráví ruský romanopisec Lev Nikolajevič Tolstoj o údělu koně Cholstoměra, jehož životní peripetie se překvapivě podobají lidským. Osud koňského hrdiny je velkolepou metaforou osudů lidských - se vší krutostí, nespravedlností i vášní, kterou život

Obrázek podcastu 1001 myšlenek: část Filozofie

1001 myšlenek: část Filozofie

Lidé umírají, národy se rodí a upadají, ale myšlenky žijí dál. Skutečnost, že můžeme chodit na přednášky z filozofie, psychologie, náboženství, humanitních věd, sociologie či politiky, připadá mnohým absurdní. Ti tvrdí, že veškerým smyslem vzdělání je získat práci a že

Obrázek podcastu Příběh lásky

Příběh lásky

Jak a proč milujeme. Osobitý příběh lásky. Známý terapeut hledá s odborníky různých oborů odpověď na otázku, jak a proč milujeme. Každá kapitola obsahuje praktické tipy, jak problémům ve vztazích předcházet a jak je řešit. Otázku, co je to vlastně láska, si někdy položi

Obrázek podcastu Příběhy starého Izraele

Příběhy starého Izraele

Poslouchejte povídání, z něhož čerpají všechna další… Jak vznikl svět a proč byli lidé vyhnáni z ráje? Kdo přežil nesmírnou potopu? Co je to babylonská věž a kterak došlo ke zmatení jazyků? Kdo byl Mojžíš a jak probíhala cesta do zaslíbené země? Kde se skrývala síla báj

Obrázek podcastu Sokrates na rovníku

Sokrates na rovníku

Pátrání je věc ošemetná a nesmírně nejistá, člověk nikdy neví, co ho potká na cestě, po níž se vydal, jaká skrytá zákoutí poodhalí, zda se mu v nich bude líbit, nebo zda nakonec nebude zatrpkle proklínat své rozhodnutí. Zvláště pokud se rozhodne hledat vlastního otce. P

Obrázek podcastu Il Decamerone

Il Decamerone

Příběhy ze sbírky Dekameron mistra italské renesance Boccaccia pojí jedna historická událost, a sice mor, který zasáhl Florencii v roce 1348. V tomto bodě začíná vyprávění, kdy deset mladých Florenťanů utíká z města a usadí se v jednom sídle na venkově. Tam zůstanou dva

Obrázek podcastu Život s hudbou

Život s hudbou

Souběh konkurzu na licenci městského kolovrátkáře a soutěže klavírních virtuózů vyústí v tragické důsledky. Miloš Rejnuš patřil k největším dramatickým talentům své generace, bohužel jeho tvorbu ukončila tragická smrt. Přesto stačil dvaatřicetiletý autor napsat několik

Obrázek podcastu Oprátka za osm mrtvých

Oprátka za osm mrtvých

Drama, na jehož konci nezůstali žádní vítězové. Příběh Olgy Hepnarové, poslední ženy odsouzené v Československu k trestu smrti. Kniha Romana Cílka inspirovala tvůrce filmu Já, Olga Hepnarová. Příběh Olgy Hepnarové, která jedním otočením volantu zabila osm lidí, posle

Obrázek podcastu Stráže! Stráže!

Stráže! Stráže!

Jakýsi tajemný noční tvor mění obyvatele Ankh-Morkporku, hlavního města Zeměplochy, v něco, co velmi připomíná tablety živočišného uhlí. Záhadu, za níž možná stojí spiknutí vedoucí do nejvyšších kruhů, musí rozřešit velitel Noční hlídky městské stráže kapitán Samuel Elá

Obrázek podcastu Zítřek ti nikdo neslíbil

Zítřek ti nikdo neslíbil

Jsou tři, i když každý sám. Probudí se na neznámém místě, netuší kde, neví proč. Nic si nepamatují. Julie procitá na zemi v cizí koupelně, s nevolností a pořádnou bolestí hlavy. Není schopná z paměti vydolovat jedinou smysluplnou vzpomínku, která by se týkala právě uply

Obrázek podcastu Werich: Italské prázdniny

Werich: Italské prázdniny

Na konci 50. let podnikl Jan Werich, spolu s dcerou Janou, výlet do Itálie a své zážitky z cesty pak literárně zpracoval. Jak už je však u Jana Wericha zvykem, nešlo o běžný cestopis ale o záznam asociací, vzpomínek, komentářů k historickým událostem, zajímavých histore

Obrázek podcastu Sekyra

Sekyra

„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil

Obrázek podcastu Vzťahy a mýty

Vzťahy a mýty

„Majte spolu dieťa, to pomôže!“ „Rozhodne mu nesmieš napísať prvá!“ „Čože? On je v znamení Škorpióna? Tak to vám nebude fungovať!“ „No, moja, pre vzťah musíš niečo vytrpieť…“ Kto ešte nedostal zaručene osvedčenú radu do vzťahu, nech sa prihlási. A nech podrží ruku hore,

Obrázek podcastu Krv nie je voda

Krv nie je voda

Mesto, príbeh a všetky osoby v tejto knihe sú vymyslené a akákoľvek podobnosť so skutočnými udalosťami je čisto náhodná, hoci sa môžu niekomu zdať akési povedomé... Žiadne obdobie v Krauzovej krátkej detektívnej praxi nebolo také ťažké ako rok 1992. Bezpečnostní analyti