Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Kolo času IV.: Stín se šíří

Audiokniha Kolo času IV.: Stín se šíří

Délka:

51 hod 51 min

Čte:

Pavel Soukup

Vydavatel:

OneHotBook

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Ztracený prsten

Ztracený prsten

Šakuntala - lyrické drama pravděpodobně z 5. století našeho letopočtu, napsané básníkem Kálidásou, vrcholné dílo staroindického dramatu. Král Hastinapury Dušjanta pronásleduje při lovu gazelu a dostane se na opuštěné místo, kde žije a medituje několik poustevníků. Spatř

Obrázek podcastu Překvapení skřítka Modrovouska

Překvapení skřítka Modrovouska

Už jste někdy potkali skřítka? Ne? Já ano, v krásném městě na soutoku Labe a Orlice. Má modré vousy a proto i poetické jméno Modrovousek. Miluje děti a překvapení, proto pro ně různá vymýšlí. Často však mile překvapí i dospělé. Pak se může stát, že místo vody teče v řec

Obrázek podcastu Ludvíka Vaculíka radosti radosti

Ludvíka Vaculíka radosti radosti

Komentář Ludvíka Vaculíka k původní audio kazetě 11 1863-4 "Ludvíka Vaculíka radosti radosti" vydané Supraphonem v roce 1993. Titul, ve kterém spisovatel Ludvík Vaculík čte své fejetony a zpívá valašské písničky, vychází nyní poprvé digitálně: Tímto názvem ustupuju vkus

Obrázek podcastu Povídky Jaroslava Haška

Povídky Jaroslava Haška

Povídky Jaroslava Haška v podání Františka Filipovského.

Obrázek podcastu Malé ženy

Malé ženy

Príbeh štyroch sestier prvý raz uzrel svetlo sveta v druhej polovici 19. storočia, ale jeho obľúbenosť prekročila hranice času. Stále ďalším generáciám matiek a dcér ukazuje hodnotu rodiny, priateľstva, odpustenia a života v pravde a láske. Príbeh sa odohráva v časoch a

Obrázek podcastu Hříchy pro posluchače rozhlasu 7 - Smrt krásné manekýny

Hříchy pro posluchače rozhlasu 7 - Smrt krásné manekýny

Smrt krásné manekýnyPojítkem všech rozhlasových Hříchů je investigativní novinářka a rozhlasová reportérka Denisa Králová, kterou zločin přitahuje. Má přátele z řad kriminalistů, takže se snadněji dostane do zákulisí zločinu...Osoby a obsazení: Denisa Králová, novinářka

Obrázek podcastu České pohádky Karla Jaromíra Erbena

České pohádky Karla Jaromíra Erbena

Karel Jaromír Erben, jeden z našich předních pohádkářů a také sběratelů lidové slovesnosti, zaznamenával pohádkové příběhy, které si vyprávěli lidé na venkově. Vyprávěli mu je pastýři, ženy na polích, požádal i své přátele, aby mu pomáhali sbírat lidové příběhy, pohádky

Obrázek podcastu Žantovský: Havel

Žantovský: Havel

Zvuková verze biografie podrobně postihující nesmírně zajímavé osudy Václava Havla, velké osobnosti naší země, od jeho dětství až do smrti Životopis velké postavy českých a světových dějin 20. století, Václava Havla, napsal Michael Žantovský, jeho přítel a spolupracovn

Obrázek podcastu Jóga vědomí slovem 7

Jóga vědomí slovem 7

Jóga vědomí slovem 7 - Audiokniha obsahuje nahrávky ze setkání jógy vědomí. Padmafarma, květen 2017.

Obrázek podcastu Slavík a růže

Slavík a růže

Pohádky Oscara Wildea jsou literární klasikou. Zaposlouchejte se do jedné z těch nejznámějších...V režii Jana Bergera účinkují Viktor Preiss, Petr Svojtka, Eduard Cupák, Rudolf Hrušínský I., Ivana Vondrovicová, Miroslav Masopust, Sylva Sequensová.

Obrázek podcastu Dobře rozšlápnuté boty

Dobře rozšlápnuté boty

Výtečný Václav Postránecký v laskavém příběhu o lidech, kteří umějí mít rádi. Poslechněte si úsměvnou hru o všedních starostech i radostech dobrosrdečného Lojzy Roubala, poněkud nesmělého a poněkud upřímného ve svých citech. Lojza Roubal má šestadvacet let a přitom se c

Obrázek podcastu Emilovy skopičiny

Emilovy skopičiny

Emil je kluk jako buk, pěkný divoch a paličák, který však vypadá jako andílek. Ovšem v malé švédské vesnici každý dobře ví, co je zač. Kdo by neznal rošťáka Emila a kdo by se neobával jeho vykutálených kousků? Každou chvíli promýšlí novou skopičinu. Všechny se do knížky

Obrázek podcastu Staré řecké báje a pověsti 10

Staré řecké báje a pověsti 10

Příběhy z řecké mytologie, upravené pro rozhlas na základě asi nejznámější knihy spisovatele Eduarda Petišky, čtou: Vilma Cibulková a Jan Šťastný.

Obrázek podcastu Školní řada. Učební pomůcky pro 4. ročník - Dějepis

Školní řada. Učební pomůcky pro 4. ročník - Dějepis

Původně plánovaný titul "Školní řada. Učební pomůcky pro 4. ročník - Dějepis" natočený pro vzdělávací řadu pro školy, nebyl ve své době (dle naší dostupné dokumentace) nejspíš vydán - nyní tedy vychází pravděpodobně poprvé a pouze jako titul určený pro digitální obchody

Obrázek podcastu Meditace mettá

Meditace mettá

V této knize nás Visu seznamuje se meditací mettá. V první kapitole najdete instrukce, které nám umožňují praktikovat meditaci mettá v nejrůznější životních situacích. Další kapitoly pak popisují rozvíjení dalších tří Čtyř božských dlení – soucitu (karuná), spoluradosti

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 17 - Vilém Rubeš 06.06.2014

100 statečných - Host č. 17 - Vilém Rubeš 06.06.2014

Host L. Výborné - V. Rubeš (kreativní pracovník a reklamní konzultant)

Obrázek podcastu ZvukoSochobásně

ZvukoSochobásně

Hudebně-dramatické album ZvukoSochobásně obsahuje šestatřicet textů a básní Ivana Langera v jeho autorském podání s hudebním doprovodem kytaristy Norbiho Kovácse a violoncellisty Olina Nejezchleby. Langerovy trefné poznámky a poeticko-politické glosy výstižně i provokat

Obrázek podcastu Bílá nemoc

Bílá nemoc

Vydali Audiopohádkáři CZ a Filip Mareš ve spolupráci s Nakladatelským domem Grada pod značkou Cosmopolis. Účinkovali: •maršál – Milan Enčev •baron Krüg – Antonín Hardt •novinářka – Romana Goščíková •dcera maršála – Anna Kulovaná •Sigelius – Jan Szymik •voják / gen

Obrázek podcastu Klekner

Klekner

Můj přítel Klekner byl už od dětských let podivínský chlapec, a proto ho jeho vrstevníci nepřijali mezi sebe. To byl asi ten pravý důvod, proč jsem k němu přilnul já. Získal jsem si jeho důvěru a prožil s ním nezapomenutelné chvilky. Dospěli jsme spolu ke zvláštnímu poz

Obrázek podcastu Báje a pověsti starého Egypta a Mezopotámie

Báje a pověsti starého Egypta a Mezopotámie

Ve starých egyptských bájích a pověstech se vracíme po stupních staletí zpátky do dob před několika tisíci lety, kdy staří Egypťané uctívali boha slunce, ale také do doby počátků velkolepého stavitelského umění, řemesel a do doby počátků lékařské vědy a astronomie, k pr

Obrázek podcastu Jsem to já?

Jsem to já?

Výběr z knihy hereckých pamětí Vlasty Fabianové, přečetla sama autorka a herečka krátce před svou smrtí v roce 1991.Kniha sugestivně nazvaná Jsem to já?, svědčí nejen o touze a potřebě podívat se na sebe z odstupu, ale také a především o uctě k lidem, od nichž se Vlast

Obrázek podcastu S Medovníčkem do pohádky a Medovníčkova dobrodružství

S Medovníčkem do pohádky a Medovníčkova dobrodružství

S Medovníčkem do pohádky - Další pohádkové příběhy oblíbeného skřítka Medovníčka, který se stará nejen o včeličky, ale o všechna zvířátka. Tentokrát vyléčí včelce křidélko, které si pochroumala o trn na šípkové růži, asistuje při běžeckém závodě hlemýžďů, vrátí duhovou

Obrázek podcastu Hvězda Jihu

Hvězda Jihu

Příběh z jihoafrických diamantových polí, v jehož centru děje je "Hvězda jihu", diamant dosud nevídané velikosti a krásy. Francouzský inženýr Cyprián Méré je přesvědčen, že se mu ho podařilo vyrobit umělým způsobem, který vynalezl. Naplnil totiž kovové pouzdro chemickou

Obrázek podcastu Čapek: Pudlenka aneb Měl jsem psa a kočku

Čapek: Pudlenka aneb Měl jsem psa a kočku

Karel Čapek, velký milovník zvířat, lidí a rostlin, byl také velký pozorovatel a glosátor. Zvířata, která se stala nedílnou součástí jeho života, byla proto častým námětem jeho literárních črt. Psal o nich s pochopením, láskou, humorem a vtipem. Ve fejetonu Pes a kočka

Obrázek podcastu Pohádky O Pavlínce

Pohádky O Pavlínce

Pohádky O Pavlínce navazují na klasickou řadu rozhlasových vyprávění skřítka Hajaji, tak jak ji psal Václav Čtvrtek a poeticky oslovuje nejen dětského posluchače.Čte: Antonín Molčík.