Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Kolář: Kater Schnurr mit den blauen Augen

Audiokniha Kolář: Kater Schnurr mit den blauen Augen

Délka:

46 min

Čte:

Zdeňka Procházková

Vydavatel:

Supraphon a.s.

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Tři kamarádi

Tři kamarádi

„Bez lásky je člověk vlastně jako mrtvola na dovolené.“ Robby Lohkamp má s Ottou a Gottfriedem malou autodílnu s benzinkou. V nejistých časech Výmarské republiky je kamarádské podnikání drží nad vodou a umožňuje jim na silnicích projíždět vozy způsobem, po němž hrozí ma

Obrázek podcastu Nebojte se klasiky! Hudební škola - komplet světoví skladatelé

Nebojte se klasiky! Hudební škola - komplet světoví skladatelé

Díky jejich poutavému vyprávění a ukázkám z děl světoznámých skladatelů se mnohému naučíte a poznáte, jak zábavné je být žákem hudební školy. Dříve nudné životopisy klasických skladatelů se naučíte jakoby nic, dozvíte se, jak žil malý sirotek Bach, Jak malý Wolfík Mozar

Obrázek podcastu Moliére: Jiří Dandin, Lakomec. Výběr scén z divadelních her

Moliére: Jiří Dandin, Lakomec. Výběr scén z divadelních her

Původní titul DM 15063 "Moliére: Jiří Dandin / Lakomec. Výběr scén z divadelních her" vydal Supraphon v roce 1958 - nyní titul zachycující herecké umění Ladislava Peška, Jiřiny Petrovické a Stanislava Neumanna vychází poprvé digitálně.

Obrázek podcastu Zmizení Arthura Vaudreye

Zmizení Arthura Vaudreye

Amatérský detektiv otec Brown řeší nenadálé zmizení postaršího anglického šlechtice. Katolický kněz Brown je amatérským detektivem s neobyčejně bystrým postřehem, schopností logické dedukce, ale i se smyslem pro humor. Tyto vlastnosti projeví otec Brown i v případě nena

Obrázek podcastu Kniha džunglí - Jsme jedné krve ty i já

Kniha džunglí - Jsme jedné krve ty i já

První díl dramatizace Kiplingova románu Kniha džunglí, režie Jiří Horčička. Mauglí je chlapec, kterého unesl z jeho rodné vesnice lidožravý tygr a zachránila ho vlčí smečka. Mauglí se po čase, kdy žije ze zvířaty, naučí jejich řeči a stane se tak obyvatelem zvířecího sv

Obrázek podcastu Dr. Alz

Dr. Alz

Vakcína proti Alzheimerovi? Vzpomínky, humor a nadhled. Aby si stárnoucí muž cvičil mozek a oddálil neodvratný konec, rozhodne se napsat vše, na co je schopen si ještě vzpomenout. Miloš Urban píše s velkým pochopením o počínající alzheimerově chorobě, kterou trpí bývalý

Obrázek podcastu Jen vzpomínky zůstanou... 2 Eduard Vojan, Jindřich Mošna, Jaroslav Vojta, K.H.Hilar

Jen vzpomínky zůstanou... 2 Eduard Vojan, Jindřich Mošna, Jaroslav Vojta, K.H.Hilar

Nový kompilační titul určený pouze pro digitální trh "Jen vzpomínky zůstanou..." představuje archivní nahrávky vzpomínek mnoha známých osobností na jiné vzácné a důležité osobnosti našeho kulturního života. Tentokrát na skvělé české herce EDUARDA VOJANA, JINDŘICHA MOŠN

Obrázek podcastu Lionet & jiné podivné případy

Lionet & jiné podivné případy

Přírodní pohroma Lionet z Glastonbury. Osm historických detektivních povídek s prvky magie, záhad a černého humoru. Londýnský koroner Lionet vyšetřuje úmrtí způsobená nadpřirozenými silami či úkladnými vrahy. Kdo je Lionet? Rodinný lékař sira Davida Lindsaye a zároveň

Obrázek podcastu Jablíčka dobré víly

Jablíčka dobré víly

Princezna Elenka a pradlenka Alenka si jsou podobné jak kukadla v jedné tváři. Přesto si navzájem závidí a nejraději by si své role vyměnily. Dokáže se pradlenka chovat podle společenské etikety? Elenka chodí v krajkových šatech a zlatých pantoflíčkách, spí v hedvábí a

Obrázek podcastu Skřítek Nils

Skřítek Nils

Poslechněte si soubor dosud nevydaných nezapomenutelných dobrodružství od Astrid Lindgrenové – osm neobyčejných příběhů o dětech a jejich kamarádech z pohádkového světa. O skřítkovi, který umí kohokoliv zvětšit či zmenšit, o nudící se princezně, kterou teprve malá holči

Obrázek podcastu Nositelé dubového listu

Nositelé dubového listu

Nositelé dubového listu - audiokniha obsahuje již čtvrtý díl úspěšné fantasy série Hraničářův učeň, která vypráví o výcviku a dobrodružství mladého Willa a jeho mistra Halta. Hraničářův učeň #4 Will s Evanlyn mohou konečně prchnout ze Skandie. Evanlyn je ale unesena, zr

Obrázek podcastu Střípky času

Střípky času

Úspěšný román Petry Slovákové konečně vychází jako audiokniha! Temnými uličkami ostravských Vítkovic utíká vyděšená dívka, v patách jí jsou bytosti střežící kontinuitu časového přediva. Jana to v životě nemá lehké, kamarády by napočítala na prstech jedné ruky, vydělávat

Obrázek podcastu Kubík a jeho víla

Kubík a jeho víla

Poslechněte si pohádkové příběhy o Kubíkovi, jeho dědovi, víle Kotrmelíně a dalších Kubíkových kamarádech. Hrají: Otakar Brousek ml., Jiřina Bohdalová, Věra Kubánková, Svatopluk Skládal, Zdeněk Řehoř.Napsala: Eva Košlerová, režie: Karel Weinlich. Natočeno: 1982

Obrázek podcastu Krasosmutnění

Krasosmutnění

Kniha povídek Krasosmutnění je prostřední částí Hrabalovy vzpomínkové trilogie Městečko u vody, která postupně vycházela v letech 1976 až 1981. První částí jsou Postřižiny, třetí Harlekýnovy miliony. Autobiografické povídky vypráví o době, kdy autor žil s rodiči v nymbu

Obrázek podcastu The Adventures of Tom Sawyer

The Adventures of Tom Sawyer

Audiokniha The Adventures of Tom Sawyer namluvená rodilým mluvčím. Jazyková úroveň A2 pro mírně pokročilé posluchače. Meet Tom Sawyer, a boy with a good heart who’s always in trouble with everyone: at home, in school and in church. With his best friends, Joe, Ben and H

Obrázek podcastu Týden v Nejistotě

Týden v Nejistotě

Největší tma je prý vždy před úsvitem… Vítejte v Nejistotě, vesnici, která skutečně dostojí svému jménu! „Ty se vážně jmenuješ Netřesk?“ „Moje máma ráda zahradničila.“ Do vesnice Nejistota přichází muž s mečem u pasu a šupinatou šelmou po boku. Hlad a prázdný měšec ho p

Obrázek podcastu Toulavý den

Toulavý den

Divadlo, rozhlas, televize, film... film, rozhlas, televize, divadlo... takové byly dny, oblíbeného herce, skvělého vypravěče a ryzího člověka Josefa Beka. Ve svých vzpomínkách, literárně zpracovaných Petrem Hořcem, se vrací do let dětství a mládí v Hradci Králové, pest

Obrázek podcastu Povídky z Oděsy a odjinud

Povídky z Oděsy a odjinud

Hrdinové příběhů v citlivém podání Pavla Soukupa prožívají své (ne)všední osudy mezi Oděsou, válečnou vřavou v Evropě a New Yorkem. Výbor povídek představuje působivý průřez dějinnými mezníky 20. století vnímanými optikou všednodennosti. Hrdinové příběhů v citlivém pod

Obrázek podcastu Zavražděný sen a jiné povídky

Zavražděný sen a jiné povídky

„Zastavila se, v očích hrozný úlek. Nepromluvila a já také nic neříkal.“ Jeden z našich předních autorů psychologické prózy osvědčil mistrovský talent nejen při psaní románů, které dnes patří ke kanonickým dílům české meziválečné literatury, ale i ve své bohaté a pestré

Obrázek podcastu Manuál zralé ženy

Manuál zralé ženy

Když chtěla Halina prožít klidnou dovolenou, skončila bez pádel na voru uprostřed moře, když uspořádala piknik, její přítel dostal hysterický záchvat, když měla rande s nově nalezeným spolužákem, spadly jí kalhoty uprostřed rušné křižovatky. A když si myslela, že už ji

Obrázek podcastu Sekyra

Sekyra

„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil

Obrázek podcastu Čtvrtek: Jak ševci zvedli vojnu pro červenou sukni

Čtvrtek: Jak ševci zvedli vojnu pro červenou sukni

Pohádka Václava Čtvrtka "Jak ševci zvedli vojnu pro červenou sukni" vypráví příběh ševcovského tovaryše Kuby z Jičína a jeho bitvy s tlustým nafoukaným správcem jičínského zámku Kolomajznou o svoji milou Stázinu. Než švec Kuba a jaho milá Stázina ke štěstí přijdou, musí

Obrázek podcastu Autismus & Chardonnay 1+2

Autismus & Chardonnay 1+2

Když začal asistent pro lidi s poruchou autistického spektra psát blog s názvem Autismus & Chardonnay, ještě netušil, že z jeho zážitků bude bestseller. „Díky autismu nejste zákonitě ani zajímavější, ani geniální matematik, to je jen klišé z filmů. Všichni si myslí, že

Obrázek podcastu Modrá luna čarodějů, rudý měsíc války

Modrá luna čarodějů, rudý měsíc války

Modrá luna čarodějů, rudý měsíc války - audiokniha obsahuje fantasy příběh, který napsal Jan Dobiáš. Načetl Jiří Pobuda. Svět, který za nocí osvětlují dva měsíce – modrý a rudý – se podobá středověké tapiserii. Má množství dějových linek - a každou barvitou. Má množství