Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Kněžna Ludmila

Audiokniha Kněžna Ludmila

Délka:

4 hod 56 min

Čte:

Jitka Moučková

Vydavatel:

Audiostory

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Čapek: Pudlenka aneb Měl jsem psa a kočku

Čapek: Pudlenka aneb Měl jsem psa a kočku

Karel Čapek, velký milovník zvířat, lidí a rostlin, byl také velký pozorovatel a glosátor. Zvířata, která se stala nedílnou součástí jeho života, byla proto častým námětem jeho literárních črt. Psal o nich s pochopením, láskou, humorem a vtipem. Ve fejetonu Pes a kočka

Obrázek podcastu Léčivá zelenina

Léčivá zelenina

Bylinky – slovo, které vyvolá u lidí důvěřujících přírodnímu léčitelství nadšení, u dalších možná opovržení a mnozí pak začnou vyprávět o šarlatánech, kteří zrazují lidi od moderní lékařské pomoci. Bylinky opravdu účinkují na mnohé nemoci a obtíže. Používají se již mnoh

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 25 - Martin Hrdinka 07.06.2014

100 statečných - Host č. 25 - Martin Hrdinka 07.06.2014

Host L. Výborné - M. Hrdinka (moderátor Nočního proudu ČRo, scénárista, producent)

Obrázek podcastu Ďáblova rodina

Ďáblova rodina

Dramatizace případu vraždy herečky Sharon Tateové. S Jiřím Bartoškou v roli režiséra Romana Polanského.Dokumentární hra o případu, který si svou tísnivostí nezadá se slavným Polanského hororovým snímkem Rosemary má děťátko, vznikla v roce 1991.

Obrázek podcastu Inferno

Inferno

Záchrana světa pomocí symbolů a šifer? V dalším pokračování světových bestsellerů Šifra mistra Leonarda, Andělé a démoni a Ztracený symbol máte možnost znovu se potkat s profesorem Langdonem, kterého Brown posílá vyluštit záhadu skrytou v prvním díle Božské komedie nazv

Obrázek podcastu Orel mezi vlky

Orel mezi vlky

V létě roku 44 hrozí spojeneckému kmenu Atreabatů povstání. Hlavní hrdinové románu, dva centurioni Macro a Cato, dostávají za úkol zajistit nové vojsko a vycvičit dobrovolníky ze svého kmene. To vše proto, aby dokázali ochránit svého krále. K tomu všemu musí s hrstkou n

Obrázek podcastu Jak se králíček Ňuf stal mužským a sedm dalších pohádek pro nejmenší

Jak se králíček Ňuf stal mužským a sedm dalších pohádek pro nejmenší

V roce 1996 vydal Bonton Music audio kazetu 71 0397-4 "Jak se králíček Ňuf stal mužským" s pohádkami ze supraphonského archivu - Jak se králíček Ňuf stal mužským, Princezna Jaruška a rytíř Anastáz, Jakub a dvěstě dědečků a Jak se pavučinka naučila plavat. Protože byla a

Obrázek podcastu Honicí psi

Honicí psi

Sedmnáct let starý případ vraždy mladé dívky je znovu otevřen a nové důkazy vedou konečně k usvědčení pravého pachatele. Důkazy ukazují na Williama Wistinga, někdejšího šéfa vyšetřovacího týmu. Někdo důkazy zfalšoval a William teď musí sám na vlastní pěst očistit své jm

Obrázek podcastu Šest diamantů

Šest diamantů

Zatímco předigitalizovaný svět nabývá sám o sobě stále většího významu a vlivu, lidstvo jako takové jej naopak ztrácí, aniž si to uvědomuje. Přesto se najde pár jedinců, kterým to dojde a vrhnou se do boje, který nemohou nikdy vyhrát. Tedy až do chvíle, než se do celého

Obrázek podcastu Nepil: Já Baryk a další dva příběhy

Nepil: Já Baryk a další dva příběhy

Tři příběhy z pera Františka Nepila v interpretaci Františka Filipovského, Františka Kovaříka, Ivanky Deváté a dalších Já Baryk - jedná se o příběhy dobromyslého psa Baryka a zvířátka, se kterým se potká v určitém měsíci ve svém okolí. Je to vyprávění plné veselých i na

Obrázek podcastu Anglické konverzační otázky a odpovědi pro pokročilé

Anglické konverzační otázky a odpovědi pro pokročilé

Anglické konverzační otázky a odpovědi pro pokročilé Toto jsou konverzační otázky a odpovědi a navazují na úspěšnou úroveň pro středně pokročilé. Tato audiokniha je o jednu úroveň náročnější a o 6 minut rychlejší. Tempo je už hodně podobné tomu, jako kdyby na vás někd

Obrázek podcastu SPRÁVNÁ PĚTKA u moře

SPRÁVNÁ PĚTKA u moře

Prázdniny jsou tady! Správná pětka odjíždí na farmu do vesnice Tremannon. Dají si slib, že se tentokrát do žádného dobrodružství nezapletou. Opak je však pravdou. Dědeček jejich nového kamaráda Yana byl kdysi jedním z vrakýřů, kteří vysílali z věže uprostřed pevniny svě

Obrázek podcastu Okouzlení slovem

Okouzlení slovem

Výběr z úspěšného rozhlasového cyklu. Účinkují František Novotný a Luděk Munzar. „Já ti někdy, Františku, když na mne dolehne ta zbytečná malost, agrese, arogance, zloba a jiný podobný marasmus doby, tak mám naprosto nutkavý pocit říct si honem nějaké obyčejné, krásné,

Obrázek podcastu Jack Reacher: Nevracej se

Jack Reacher: Nevracej se

Bude litovat, že se vrátil? Nebo toho bude litovat někdo jiný? Jack Reacher, bývalý vojenský policista vycvičený rychle myslet a ještě rychleji jednat, se vrací do hlavního stanu své staré jednotky. Chce se tu setkat s novým velícím důstojníkem, majorem Susan Turnerovou

Obrázek podcastu Spasitel

Spasitel

6. díl krimi série o detektivu Harrym Holeovi. Píše se srpen 1991. Na letním táboře Armády spásy je znásilněna čtrnáctiletá dívka. O 12 let později… v Oslu panuje nejen adventní atmosféra, ale také největší mráz za posledních čtyřiadvacet let. Armáda spásy pořádá na nám

Obrázek podcastu Vzkaz v láhvi

Vzkaz v láhvi

Jak dlouho se nese volání o pomoc na mořských vlnách? Může ještě někoho zachránit? Na policejní stanici v zapadlém koutě Skotska stojí téměř zapomenutá láhev se sotva čitelným dopisem uvnitř. První slovo vzkazu psaného krví je dánsky a znamená POMOC. Když se tahle podiv

Obrázek podcastu Meč osudu

Meč osudu

Zaklínač Geralt z Rivie putuje světem, aby bojoval proti nestvůrám, temným bytostem, upírům a vlkodlakům a chránil obyčejné lidi. Je obdařen vlastnostmi, o nichž se běžným smrtelníkům ani nesní. Dráha zaklínače však není volbou, ale osudem. A výjimečné dovednosti bývají

Obrázek podcastu Babylon neboli Nutnost násilí

Babylon neboli Nutnost násilí

Básník pobíhá nespoutaně po louce. Překladatel je nucen tančit v okovech – a přece má ohromnou moc. Chlapce z čínského Kantonu potkalo štěstí v neštěstí. O nejbližší příbuzné ho sice připravila cholera, ale před smrtí v bídě ho uchrání britský profesor Lovell. Předloží

Obrázek podcastu Huna - Tajemství

Huna - Tajemství

V této audioknize se seznámíte se ztraceným a znovunalezeným učením, které havajští kahunové pojmenovali Huna - Tajemství. Dozvíte se jakým způsobem můžete navýšit svou vitální energii, jak pomocí této energie léčit a jak účinně dosahovat všech cílů, na které se zaměřít

Obrázek podcastu Praha, jak ji vidím já / Sochařův konfiteor

Praha, jak ji vidím já / Sochařův konfiteor

Původní titul DM 15252 "Praha, jak ji vidím já / Sochařův konfiteor" vydal Supraphon v roce 1965 - nyní titul s vyprávěním malíře JANA SLAVÍČKA ( *22. 1.1900 - † 5.4.1970 ) a sochaře KARLA LIDICKÉHO (*17.6.1900 - † 21.5. 197) vychází poprvé digitálně.

Obrázek podcastu Učedník

Učedník

Obětí přibývá jako na běžícím pásu, ale policie je stále bezradná. Mistr by na něho byl hrdý! Tým švédských kriminalistů vedený Torkelem Höglundem se snaží vypátrat zabijáka žen, který se podle všeho zhlédl v proslulém sériovém vrahovi z 90. let. Nicméně ten si nyní odp

Obrázek podcastu U zlomené šavle

U zlomené šavle

"Moudrý člověk schová list do lesa. Co ale udělá, když tam les není? Nějaký si vypěstuje." To je počáteční úsudek, z něhož amatérský detektiv Otec Brown vychází při svých úvahách o brazilsko-anglické bitvě. Pátrá totiž po tom, co se stalo s hlavou anglického generála a

Obrázek podcastu Frekvencia smrti

Frekvencia smrti

Muž, ktorý počuje zločin. Forenzný vyšetrovateľ Hegel je späť! „Pomôžte mi, prosím! Moja dcéra zmizla. Všade je krv...!" V pozadí počuť, ako volajúcej padá mobil, rozbíja sa sklo, ozve sa bolestný výkrik a zvuky zápasu, no telefonát zdesenej ženy na tiesňovú linku Berlí

Obrázek podcastu TEMNÝ PÁN: Školní roky

TEMNÝ PÁN: Školní roky

„Když se vzbudil, zjistil, že je v posteli… Podíval se na sebe. Pořád ještě měl tělo lidského dítěte. Nebyl to tedy sen.“ Průšvih na n-tou! Temný pán prohrál střet s magií Dobra – PCHÁ! – a obří vesmírný škyt ho vyvrhl na parkoviště před obchodním domem v jihoanglickém

Obrázek podcastu Češi a Slováci na MS v ledním hokeji  (výběr)

Češi a Slováci na MS v ledním hokeji (výběr)

Poslechněte si některé dochované zvukové zajímavosti a živé reportáže z utkání českých a slovenských hokejistů na MS v ledním hokeji mezi roky 1934 - 2000 MS v ledním hokeji 1934 v Miláně (ČSR - Německo) - 1. třetina (fragment) - reportáž z hokejového utkání o postup