Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Když vyhraje Rusko: Možný scénář

Audiokniha Když vyhraje Rusko: Možný scénář

Délka:

2 hod 56 min

Čte:

Tomáš Černý

Vydavatel:

Tympanum

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Tajemství zázračné paměti

Tajemství zázračné paměti

Audiokniha učí stočlenné paměťové asociační listině (neboli PAL), kterou David Gruber poprvé v této podobě zpracoval do českých poměrů. Paměťová asociační listina už dlouhá staletí patřila a patří ke klenotům duševní výbavy úspěšných lidí - od starořímského Cicera po mo

Obrázek podcastu Nakonec přijde smrt

Nakonec přijde smrt

Chvíle pomíjivá jako sen, a nakonec přinese jen smrt… Ovdovělé Reniseneb, jediné dceři zádušního kněze Imhotepa, připadá po návratu do rodného domu vše při starém. Ovšem jen do chvíle, než se ze svého statku na severu vrátí její otec a pán. Po životodárném Nilu s ním to

Obrázek podcastu Sedíš ve správném vlaku

Sedíš ve správném vlaku

Audio kniha Sedíš ve správném vlaku přináší porozumění tomu, že se nacházíte přesně tam, kde máte být, a že jste tím, kým jste měli být, alespoň pro tuto chvíli. Přestanou vás trápit pochybnosti o sobě, svých vlastnostech a o tom, zda vše nemohlo proběhnout nebo být jin

Obrázek podcastu Dobronínské morytáty

Dobronínské morytáty

Na počátku adventu přijíždí Jiří Adam z Dobronína s pomocníky bakalářem Petrem a jeho ženou Rozárkou na svou rodnou tvrz na Vysočině, kde si chce během Vánoc odpočinout. Ale ihned po příjezdu ho vyhledá jeho stará kojná a prosí ho o pomoc, protože se ztratil její vnuk.

Obrázek podcastu Piranesi

Piranesi

Když žijete v labyrintu a společnost vám dělají němé sochy, začnete časem pochybovat o vlastní příčetnosti... Podivný Dům se stovkami síní, jehož základy omývají mořské vlny a pod jehož střechou plují mraky, představoval pro muže přezdívaného Piranesi celý svět, obývaný

Obrázek podcastu Jiné místo

Jiné místo

Monika s Oliverem chtějí uniknout ruchu velkoměsta, a tak zamíří na dovolenou do penzionu v Luhačovicích. Kde jinde prohloubit rodící se vztah než na tichém místě v obklopení lesů? Po příjezdu se rozhodnou prozkoumat okolí, a i když se schyluje k dešti a na krajinu padá

Obrázek podcastu Čtyři dohody

Čtyři dohody

Kniha moudrosti starých Toltéků. Praktický průvodce osobní svobodou. Ve Čtyřech dohodách don Miguel Ruiz odhaluje zdroj našich limitujících myšlenek, které nás okrádají o radost a přinášejí zbytečné utrpení. Kniha Čtyři dohody vychází ze staré moudrosti Toltéků a nabízí

Obrázek podcastu Pokrevní pouta

Pokrevní pouta

Jak chytit vraha, který nezanechává stopy? Žena zabitá jediným přesným bodnutím do srdce – na první pohled to vypadá jako loupežné přepadení, které se zvrtlo. Kdo by plánovaně vraždil starostlivou a bezúhonnou sociální pracovnici? Ale inspektorce Kim Stoneové na téhle s

Obrázek podcastu Můj brácha tornádo

Můj brácha tornádo

Říkají mi Julie a je mi devět let. Chtěla bych vám vyprávět příběh o sobě, o svých rodičích, kamarádkách, ale hlavně o bráchovi. Jmenuje se Jonáš a chodí se mnou do třídy, i když je starší. Má totiž ADHD. Někdy se mi zdá, že se chová jako tornádo. Chvíli neposedí, místo

Obrázek podcastu Vladana a Prasopes

Vladana a Prasopes

Co se stane, když se desetiletá holčička rozhodne být intergalaktickou strážkyní? Vladana pochází z malé planetky Zeměmě (nepovedené kopie naší Země), právě ukončila školu a je tím pádem vlastně dospělá. Má tedy nejvyšší čas, aby zažila nějaké pořádné dobrodružství. Pos

Obrázek podcastu Námi to začíná

Námi to začíná

NĚKDY TA NEJTĚŽŠÍ ROZHODNUTÍ MŮŽOU V ŽIVOTĚ VÉST K TOMU NEJLEPŠÍMU Lily se po rozvodu snaží vycházet s bývalým manželem Rylem co nejlépe, aby se oba mohli podílet na výchově téměř roční dcerky Emerson. Potom co se ale na ulici náhodou potká s Atlasem a nechá se od něj p

Obrázek podcastu Život víry 2020/10

Život víry 2020/10

Život víry 2020/10 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Ludmila Hojková, Kateřina Hodecová, Štěpán Matuška, Petr Hodec. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * téma – 400 let od Bílé hory Jaké změny politické, náboženské, so

Obrázek podcastu Racek (1972)

Racek (1972)

Dílo klasika ruské literatury a dramatu na téma bolestného zápasu člověka o nalezení vlastní životní cesty a uplatnění talentu.Osoby a obsazení: Irena Nikolajevna Arkadina (Jiřina Petrovická), Konstantin Gavrilovič Treplev (Bořivoj Navrátil), Petr Nikolajevič Sorin (Vla

Obrázek podcastu Já, Simon

Já, Simon

Šestnáctiletý Simon už nějakou dobu ví, že je gay, ale ještě není připravený sdělit to okolnímu světu. Jedinou výjimkou je tajemný Blue, se kterým si Simon už několik měsíců vyměňuje e-maily a jejich vzájemné pouto sílí. Jenže pak citlivá korespondence padne do nesprávn

Obrázek podcastu Můj bratr

Můj bratr

Jana Kippo se vrací na rodný statek na severu Švédska. Kdysi odsud utekla poté, co její bratr napadl otce lopatou. Bratr se nyní upíjí k smrti a matka po mrtvici chátrá v domově důchodců. Návštěva v Janě oživí vzpomínky na dětství plné násilí, přesto se rozhodne zůstat,

Obrázek podcastu Kde si sa vydala, tam si mlieko pýtaj

Kde si sa vydala, tam si mlieko pýtaj

Román napísaný na základe skutočných udalostí sa odohráva v rokoch 1860 až 1944 v Poluvsí, ktoré je dnes časťou Rajeckých Teplíc. Rozpráva príbeh rodiny naprieč generáciami tak, ako sa skutočne stal: bez prikrášlenia, bez zjemnenia, s drsnosťou dedinského prostredia, al

Obrázek podcastu Onder, Onderová: Kdo zachrání Pižďucha?

Onder, Onderová: Kdo zachrání Pižďucha?

Netradiční, vtipné pohádky a písničky pro pobavení i poučení od populárních hvězd soutěže StarDance Sedmnáct pohádek napsal oblíbený tanečník Jan Onder, známý z pořadu "Taneční hrátky s Honzou Onderem" se svou maminkou, psycholožkou. Načetli je jeho herečtí kolegové, s

Obrázek podcastu Pomocnice

Pomocnice

Práce u Winchesterových je moje poslední šance začít s čistým štítem. Jenže se ukáže, že jejich tajemství jsou mnohem nebezpečnější než ty moje… Každý den uklízím jejich krásný dům, vyzvedávám jejich dceru ze školy a vařím pro celou rodinu. Sama pak jím ve svém pokojíku

Obrázek podcastu Padreho klan

Padreho klan

Kryli a zahladzovali prúsery spriaznených podnikateľov a oligarchov, ktorí mali už dávno sedieť v base. Milióny z pokútnych kšeftov prali cez čínsku práčku, aby si ich potom delili na rušnom bulvári ako bossovia talianskej mafie, keď vyplácali svojich vojakov za predaj

Obrázek podcastu Nemali by sme

Nemali by sme

Medzi láskou a nenávisťou je veľmi tenká hranica, ktorú by sme nemali prekročiť. Hej, nemali by sme… Ale balansovať nad priepasťou je niekedy také zábavné! Bennett Fox mi do života vstúpil v jedno nepríjemné pondelkové ráno. Meškala som v prvý deň do práce – do novej pr

Obrázek podcastu Ďábel v zrcadle

Ďábel v zrcadle

Pokračování úspěšné série Juraje Červenáka. Špioni biskupa Khlesla jsou na stopě protestantského spiknutí, jehož cílem je likvidace nejvyšších katolických hodnostářů. Obětí prvního útoku se stane sám arcivévoda Matyáš Habsburský. Ďábel v zrcadle je dalším dílem oblíbené

Obrázek podcastu Život víry 2023/10

Život víry 2023/10

Život víry 2023/10 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Daniel Zeman, Kateřina Hodecová, Lucie Endlicherová a Ludmila Matušková. Nahráno ve studiu Rádia 7. * Terry Virgo: Propojit lidi Ducha a lidi Slova (rozhovor) Britský vedouc

Obrázek podcastu Velká francouzská revoluce: Sieyes

Velká francouzská revoluce: Sieyes

Přežít. Nehrdinské slovo, které však jedinečně vystihuje jednoho z nejvýznamnějších vůdců Francouzské revoluce. Tichošlápek, krtek, chytrý havran, mrchožrout. I tak říkali ústavnímu teoretikovi, bez kterého by možná nepadla Bastila. Jeho proslulý pamflet “Co je třetí st

Obrázek podcastu Čapek: Album scén z divadelních her

Čapek: Album scén z divadelních her

Karel Čapek (*9. ledna 1890 – †25. prosince 1938) Vybráno z obsáhlého komentáře Vladimíra Müllera k původnímu kompletu LP DV 15308-10 z roku 1967: ....Jistě dobrá polovina her Karla Čapka - z toho tři za bratrské spolupráce Josefa Čapka - měla šťastný úděl a znásobila