Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Když to tam není, tak to tam nehledej

Audiokniha Když to tam není, tak to tam nehledej

Délka:

4 hod 1 min

Čte:

Vanda Hybnerová

Vydavatel:

Bookmedia

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Ve službách zla

Ve službách zla

Představte si, že obdržíte balíček s useknutou nohou… Neohroženou Robin, asistentku soukromého detektiva Cormorana Strika vyděsí záhadný balík k smrti. Jejího šéfa jen tak něco nerozhodí, ale tentokrát mu je jasné, že jde o výstrahu a vrah ho dobře zná. Z minulosti ho n

Obrázek podcastu Ostrov pokrytců

Ostrov pokrytců

Ostrov pokrytců byl prvním v řadě satirických románů Johna Galsworthyho. Autor v něm podal zevšeobecněný kritický obraz anglické "ctihodné" společnosti, kterou v románě představuje buržoazie. Námět Ostrova pokrytců není složitý. Jeho hrdina Richard Shelton, typický před

Obrázek podcastu Lidé lži

Lidé lži

Fascinující pohled na lidské zlo. Americký psychiatr předkládá originální pohled na letitý problém lidského zla. Nedostatek vnitřní integrity a nejistota nás nutí podvádět druhé, žít ve lži a obelhávat sami sebe i druhé. Uzavíráme smlouvu s ďáblem, aby nás ochránil před

Obrázek podcastu Kubula a Kuba Kubikula

Kubula a Kuba Kubikula

Za časů ušatých čepic bývaly náramné zimy… Tehdy chodil po světě medvědář Kuba Kubikula se svým nezbedným a mlsným medvědem Kubulou. Kubula byl strašný neposeda a neposlucha a medvědář už si s ním nevěděl rady, a tak si vymyslel medvědí strašidlo Barbuchu. Mělo medvídka

Obrázek podcastu Kritik

Kritik

Ve víně může být nejen pravda, ale i smrt. Kdo ji má na jazyku? Během degustačního turné po nepříliš známém vinařském regionu Gaillac zmizí nejlepší světový kritik vín Gil Petty. O rok později je nalezen ve vinici na jihozápadě Francie, oblečený do karmínového roucha Řá

Obrázek podcastu Hašek: Osudy dobrého vojáka Švejka VI.

Hašek: Osudy dobrého vojáka Švejka VI.

Završení projektu kompletního vydání Haškova Švejka čteného Janem Werichem. Nadporučík Lukáš, nenažraný Baloun, šikovatel Vaněk, telegrafista Chodounský, jednoroční dobrovolník Marek, hejtman Ságner - tivšichni tvoří společenství aktérů, se kterými rozehrává voják Švejk

Obrázek podcastu Karel IV. - Tajný deník

Karel IV. - Tajný deník

Slyšte svědectví o životě a duši Otce vlasti, schopného a obratného panovníka, dobrého přítele, oddaného manžela a laskavého rodiče, člověka milujícího, neúnavně budujícího, pevného v zásadách i tápajícího; muže, jenž v České zemi našel svůj domov. Účinkuje držitel ceny

Obrázek podcastu Zahrádkáři aneb Až se jaro zeptá

Zahrádkáři aneb Až se jaro zeptá

Příběh o dvou pošetilých drobných pěstitelích, pánech Jahodovi a Růžičkovi, kteří soupeří nejen v oblasti pěstitelské, ale i milostné. Jejich sousedské furianství však pomalu přeroste ve vážný boj o přízeň půvabné ženy... Původní rozhlasová komedie Michala Lázňovského z

Obrázek podcastu Zákony zločinu

Zákony zločinu

Muži zákona počas pátrania po páchateľoch narazia na bývalého väzňa, ktorý má pripraviť o život jedného z vyšetrovateľov. Napriek tomu, že spolupracuje, objednávku mohol dostať aj ďalší potenciálny vrah a nikto netuší, kedy a z ktorej strany príde posol smrti. Dôležitú

Obrázek podcastu Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Původní LP album 1118 4581 Karel Čapek Matka vydal Supraphon v roce 1985 - nyní titul vychází poprvé digitálně. "Tak mě vyložte, proč zrovna já, proč jsem to vždycky jenom já, po celé dějiny světa jsem to jenom já, já máma, já ženská, co musí tak hrozně platit za vaše

Obrázek podcastu Pohádka o Raškovi

Pohádka o Raškovi

Jiří Raška vyhrál na olympijských hrách v Grenoblu 1968 zlatou olympijskou medaili ve skocích na lyžích na středním můstku. Fanoušci v Československu byli nadšeni, spisovatel Ota Pavel později dva dokonalé skoky popsal v nezapomenutelné Pohádce o Raškovi. „Já také skák

Obrázek podcastu Košlerová: Pohádky ze ZOO

Košlerová: Pohádky ze ZOO

Herci, kteří byli kmotry mláďat, narozených v pražské ZOO, nahrávají příběhy o svých kmotřencích nazvané Pohádky ze ZOO. První posluchačkou je malá gorilka Moja. Aby neplakala, každý po svémjí vyprávějí Aňa Geislerová, Marek Eben, Veronika Žilková, Tomáš Töpfer, Květa F

Obrázek podcastu Cesty

Cesty

Z rozhlasových pořadů Láska za lásku. Cyklus vyprávění, příběhů, rozjímání a hudby od známého českého malíře a grafika Jiřího Anderle.

Obrázek podcastu Nebojte se klasiky! 19 Žesťové nástroje aneb Jak troubí potrubí

Nebojte se klasiky! 19 Žesťové nástroje aneb Jak troubí potrubí

Na začátku byla roura. A někdo, kdo do té roury fouknul! Narodily se žesťové nástroje. Proč ale vypadají jako zakroucené vedení ústředního topení? Který se nástroj umí s tóny klouzat, jako na tobogánu? Jak zní neduživý pozoun? Hraje lesní roh v lese? A co je to dusítko,

Obrázek podcastu Album pohádek "Supraphon dětem" 2. - Prsten knížete Lucifera, Jak měsíček ztratil noční čepičku, Čertova bába, ...

Album pohádek "Supraphon dětem" 2. - Prsten knížete Lucifera, Jak měsíček ztratil noční čepičku, Čertova bába, ...

Druhý díl miniserie Album pohádek "Supraphon dětem" obsahuje šest dramatizovaných pohádek pro malé i větší děti. V pohádkách Prsten knížete Lucifera, Jak měsíček ztratil noční čepičku, Čertovabába, Zuzanka a strašidýlko, O zakletém klavíru, Honza a drak se malým posluch

Obrázek podcastu Červená Karkulka a sedm dalších pohádek

Červená Karkulka a sedm dalších pohádek

Červená Karkulka potkala vlka, Smolíček měl svého jelena se zlatým parožím, hrneček, co se mu řeklo "Vař", vařil, až kaše způsobila potopu, v perníkové chaloupce věznila ježibaba Jeníčka s Mařenkou, Otesánek snědl, na co přišel, Šípková Růženkamusela dostat od prince pu

Obrázek podcastu Záchranná operace

Záchranná operace

První díl nové vzrušující thrillerové série plné napínavé akce a šokujících zvratů. Bývalý agent CIA a dnes operativec na volné noze Ryan Decker se specializuje na záchranu obětí únosů. Když si ho najme vlivná americká senátorka, aby osvobodil její dceru ze spárů obcho

Obrázek podcastu Já, Iulia

Já, Iulia

Má s manželem i impériem vlastní plány. A tak budou jeho války hlavně jejími válkami. V roce 192 budoucího křesťanského letopočtu je zavražděn tyran Commodus a upadající Řím zabředává do další vleklé občanské války. Z krvavých šarád vzejde jako vladař slaboch Pertinax,

Obrázek podcastu Hvězdná hora

Hvězdná hora

Příběh nás zavede do mystického království ztraceného uprostřed africké pouště, kam se náš hrdina dostane na počátku boje o trůn, protože vládce Hvězdné hory náhle zemřel a jeho jediná dcera musí učinit životní rozhodnutí.

Obrázek podcastu Páni severu

Páni severu

„Vedl mě osud. Psal se rok osmistý sedmdesátý osmý, bylo mi jednadvacet let a věřil jsem, že jsem schopen dosáhnout svým mečem všeho na světě…“ Po vítězství v bitvě u Ethandunu má Uhtred z Bebbanburgu věru co slavit: šiky nepřátelských nájezdníků byly rozprášeny a Alfre

Obrázek podcastu Yankee z Connecticutu na dvoře krále Artuše

Yankee z Connecticutu na dvoře krále Artuše

Slavný příběh z pera jednoho z nejznámějších amerických autorů 19. století. Inteligentní americký mladík pocházející z Ameriky konce 19. století se ocitá v Anglii 6. století, na dvoře bájného krále Artuše. Mladík odkojený dobou prudkého rozmachu vědy a techniky pak své

Obrázek podcastu Packallovi

Packallovi

Seznamte se nejzmatenější a nejroztomilejší rodinkou v dějinách! Vzbudili jste se někdy a zjistili, že všechno jídlo v domě sežral pštros? Ne? My jsem si to mysleli. Něco takového se může stát jedině Packallům. TAK TOHLE JSOU PACKALLOVI. Jsou nejzpackanější rodina ve zp

Obrázek podcastu Pohodová produktivita

Pohodová produktivita

V této revoluční knize Ali odhaluje, jak může věda o dobré produktivitě změnit váš život. Představuje tři skryté "energizéry", které jsou základem příjemné produktivity, tři "blokátory", které musíme překonat, abychom porazili prokrastinaci, a tři "udržovače", které zab

Obrázek podcastu Osmijankove rozprávky

Osmijankove rozprávky

Osmijanko sa raz vybral do sveta, aby pre deti nazbieral rozprávky. A nazbieral ich veru neúrekom! Osem o zvieratkách, osem o zázračných krajinách, osem o detektívoch, osem o vtáčikoch, osem podvodných rozprávok, osem sladkých a osem lesných rozprávok nuž a napokon aj o

Obrázek podcastu Krvavý mesiac

Krvavý mesiac

Harrymu sa rozpadol celý život a jediný únik nachádza na dne pohárika. Odcestuje do Los Angeles, kde je odhodlaný upiť sa na smrť. Namiesto toho však pomôže staršej filmovej herečke Lucille uniknúť pomste drogového kartelu. Tá mu na oplátku poskytne prístrešie, spoločno