Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Kdo šije u Podolské

Audiokniha Kdo šije u Podolské

Délka:

7 hod 0 min

Čte:

Lukáš Janota

Vydavatel:

Voxi

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Generálny omyl

Generálny omyl

Generálny omyl je príbehom nadmieru ambiciózneho človeka Maroša Žilinku, ktorý šiel za svojím cieľom aj cez mŕtvoly. Cestou na vrchol slovenskej prokuratúry intrigoval a uzatváral politické obchody, takže sa stal rukojemníkom skorumpovaných politikov, oligarchov aj tajn

Obrázek podcastu Mistr a Markétka

Mistr a Markétka

Rozhlasové zpracování jednoho z nejvýznamnějších románů 20. století (poprvé vyšel více než čtvrtstoletí po smrti svého autora v roce 1968), podobenství o dobru a zlu vyprávěné na půdorysu příběhů Fausta a Piláta Pontského. Magický příběh o věčném boji dobra se zlem, ve

Obrázek podcastu Za Čínu spravedlivější

Za Čínu spravedlivější

Můj zápas jako právníka s největším komunistickým státem světa. „Uvěřitelné příběhy můžete napsat. Neuvěřitelné se musejí stát.“ Narodil se v jeskyni, čas mu napovídaly jen hvězdy. A přesto se Kao Č’-šeng dokázal přes veškerou nepřízeň osudu stát jedním z nejlepších p

Obrázek podcastu Záhada zlaté štoly

Záhada zlaté štoly

Další z příběhů královského prokurátora Oldřicha z Chlumu se tentokrát odehrává v okolí Prahy. Nevysvětlitelným způsobem se při cestě z královských dolů v Jílovém u Prahy ztratí truhlice plná zlata. Král Přemysl I. Otakar povolá Oldřicha z Chlumu, protože je jasné, že v

Obrázek podcastu Menzel: Míša Kulička

Menzel: Míša Kulička

Půvabné dětské knížky Josefa Menzela (otce filmového režiséra Jiřího Menzela), jejichž hrdiny jsou Míša Kulička, jeho maminka medvědice Barbora a popletený strýček Vasil, vydal Supraphon postupně na CD (SU51832;SU51842;SU52012;SU52022) Nyní nabízíme dětským posluchačům

Obrázek podcastu Ztraceni v čase

Ztraceni v čase

Cesta malého kluka do minulosti. Desetiletý Martin tráví prázdniny u babičky, která mu vypráví o svém malém bráškovi, který zahynul kdysi při bouřce. I Martina zastihne venku bouřka, během níž potká malého chlapce z minulosti. Představovali jste si někdy, jaké by to asi

Obrázek podcastu Pohádky výjimečných hrdinů

Pohádky výjimečných hrdinů

Každý den se potýkají s nepřízní osudu. Přesto se nevzdávají a věří v další lepší ráno. Sbírka 66 pohádek je inspirovaná skutečnými hrdiny a jejich životními příběhy. Nestává se často, že by někdo zachraňoval svět z vozíčku, ocitl se ve světě kouzel a čar i s neposlušn

Obrázek podcastu O statečné princezně

O statečné princezně

Známý malíř a spisovatel Josef Lada napsal "nezbednou pohádku", ve kterém klasickou pohádku obrátil naruby. Poslechněte si ji ve skvělém a neopakovatelném podání herečky Ivy Janžurové.Sudičky vyvěštily Honzovi, že ho ve dvaceti letech odnese čert! A bylo tomu opravdu ta

Obrázek podcastu Návod k použití železnice

Návod k použití železnice

Osobitě poetický průvodce pro všechny železniční lidi… Nechybělo moc a česká i německá literatura mohla být o jednoho talentovaného spisovatele chudší. Jaroslava Rudiše to k železnici táhlo odjakživa, jenže kvůli oční vadě ho nakonec k „modré armádě“ nevzali – na rozdíl

Obrázek podcastu Krotitel rizik podnikání zasahuje - Zlatnictví

Krotitel rizik podnikání zasahuje - Zlatnictví

Podnikáte nebo se teprve chystáte podnikat? Bojíte se rizik, problémů, neúspěchu nebo dokonce krachu své firmy? Bojíte se, že v důsledku neúspěchu v podnikání přijdete o majetek svůj i své firmy? Máme pro Vás řešení! Seriál audioknih „Krotitel rizik podnikání zasahu

Obrázek podcastu Stopařův průvodce Galaxií 3: Život, vesmír a vůbec

Stopařův průvodce Galaxií 3: Život, vesmír a vůbec

Nejdelší a nejdestruktivnější večírek, jaký se kdy konal, vstupuje do čtvrté generace… Po tisíciletích ožívá nebezpečí, že mírumilovný národ s citem pro melodii podlehne svému děsu z jiných ras a vypořádá se s nimi jednou provždy. Zákony života, vesmíru a vůbec surově p

Obrázek podcastu Josef Mareš: Moje případy z 1. oddělení

Josef Mareš: Moje případy z 1. oddělení

Běžel jsem k útočníkovi, křičel na něj, ať nechá paní na pokoji a nůž pustí na zem. Jenže nepustil, a tak jsem mu chytil ruku, začal ji kroutit a do toho zhaslo světlo. Zkroucenou ruku jsem si pro jistotu chtěl dát před sebe a najednou vidím, že v ní žádný nůž není. V t

Obrázek podcastu Můj život s třemi ženami

Můj život s třemi ženami

Zdravím tě, můj milý čtenáři, případně má krásná čtenářko, dovol, abych se ti v krátkosti představil. Jmenuji se Kristián Novotný, jsem pohledný, ač plešatějící třiceti letý muž. Také jsem úžasný táta dvou dcer, žádostivý manžel jedné ženy, ne zcela ambiciózní zaměstnan

Obrázek podcastu Kolo se zlatými ráfky

Kolo se zlatými ráfky

Pohádka Kolo se zlatými ráfky, zcela otevřeně vypráví o divném království, kde se nesmí mluvit nahlas a ti, kteří neposlechnou, pak musí zpívat vězeňské lidové písničky v kobkách v podzámčí. Původní verze Tiché šlapací království byla po roce 1968 smazána jako nežádoucí

Obrázek podcastu Bílá paní na hlídání (3.série)

Bílá paní na hlídání (3.série)

Poslední část příhod nezvedených paterčat s Naďou Konvalinkovou...Jediný, kdo zvládne uhlídat paterčata Barnabáše, Matyáše, Tobiáše, Kleofáše a Uriáše, je paní Bílá. Aby taky ne, když je strašidlo. Paní Černá je restaurátorka starých obrazů, pan Černý je lodní důstojník

Obrázek podcastu Pražské humoresky za Rakouského mocnářství

Pražské humoresky za Rakouského mocnářství

Vstupte do světa zlaté éry staropražského humoru, kde se historie snoubí s úsměvem. Tato exkluzivní kolekce pěti audioknih Vás provede uličkami staré Prahy, kde se pod leskem císařského majestátu odehrávaly ty nejzábavnější příběhy, plné lidskosti a typicky českého humo

Obrázek podcastu Zámek

Zámek

Příběh zeměměřiče K., který přijíždí do vesnice u zámku ujmout se svých nových povinností, o kterých bohužel téměř nic neví. Marně se snaží získat instrukce ze zámku. Ocitne se bez prostředků na ulici, ale ze zámku nepřichází stále odpověď.

Obrázek podcastu Tři příběhy barona Prášila

Tři příběhy barona Prášila

Tři pohádky o příbězích snílka a fantasty barona Prášila vypravuje Jaroslav Marvan.

Obrázek podcastu O Rumcajsovi

O Rumcajsovi

Dnes už pozapomenuté dramatizace pohádkových příběhů z lesa Řáholce z konce šedesátých let. A jedna rozhlasová "řáholecká" pohádka z roku 1993.

Obrázek podcastu Ze vzpomínek ředitele kočovné divadelní společnosti

Ze vzpomínek ředitele kočovné divadelní společnosti

"Živěji než obyčejně bylo 1. září roku 1887 na západním nádraží na Smíchově; vždyť odjížděl do Písku nově sestavený divadelní ensemble. Mezi cestujícími pohybovaly se nenuceně četné markantní postavy herců, ponejvíce mladých, a pikantní zjevy hereček, ještě mladších. Oh

Obrázek podcastu Kód Zeta

Kód Zeta

Antologie Ve stínu Říše, Ve stínu apokalypsy a Ve stínu magie se staly nejúspěšnějšími antologiemi české fantastiky v posledních dvaceti letech. Ve všech zabodoval i František Kotleta. Jeho novely Dos grojse genareraj, Kód Zeta i Sitarane se proto dočkaly samostatné pod

Obrázek podcastu Valentýnka na Šumavě

Valentýnka na Šumavě

Valentýnka s Aničkou a se společnou kamarádkou Zuzkou vyrážejí na Šumavu, kde hodlají strávit prodloužené podzimní prázdniny. Spolu s babičkami a peruánským naháčem Hugem poznávají krásnou i drsnou přírodu, která ukrývá nejedno tajemství – a také pověsti o močálech a bl

Obrázek podcastu Poslední štace

Poslední štace

Proč nám říkají poslední štace a mně vrahoun, ptá se pan primář... Černá komedie z repertoáru divadla Semafor, rozhlasová inscenace hry Jiřího Suchého o podivném lékařském zařízení s ještě podivnějšími lékaři.Osoby a obsazení: Primář (Miroslav Horníček), Pacient (Jiří

Obrázek podcastu Čechov: Námluvy, Tragédem proti své vůli

Čechov: Námluvy, Tragédem proti své vůli

Původní LP album 1018 4034 "A.P.Čechov Námluvy, Tragédem proti své vůli" vydal Supraphon v roce 1986 - nyní titul s výběrem scén z Čechovových her v nezapomenutelném podání herců Vlastimila Brodského, Josefa Somra, Dany Brochové (Tragédem proti své vůli) a Jaroslavy Ada