Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Kdo mě vzal prvně za ruku

Audiokniha Kdo mě vzal prvně za ruku

Délka:

11 hod 43 min

Čte:

Dana Černá

Vydavatel:

OneHotBook

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Musela jsem zemřít

Musela jsem zemřít

Když Anitě Moorjani diagnostikovali rakovinu, odmítla standardní léčbu. S nemocí bojovala čtyři roky, poté upadla do kómatu a lékaři jí nedávali naději. Ona se ale po třech dnech probrala a věděla, že se uzdravuje a že má sílu se vyléčit. Fascinující zážitek blízké smrt

Obrázek podcastu Děti Duny

Děti Duny

Potomci božského otce zdědili nejen jeho schopnosti, ale i vizi budoucnosti... Paul Atreides, spasitel Duny, zmizí v poušti a za sebou zanechává Arrakis ve stavu, který jen zčásti odpovídá jeho představám – v pustině se sice objevuje stále víc zeleně, ale bují také kněž

Obrázek podcastu Červ

Červ

Kapitán Marek Wolf se vrací na scénu a tentokrát to nebude mít vůbec jednoduché. V lesích na okraji Bratislavy se začíná odvíjet případ, který nedává smysl ani zkušeným kriminalistům. Z nalezeného těla zůstaly jen kosti – a přesto má oběť na nohou nejnovější model tenis

Obrázek podcastu Chrám Matky Boží v Paříži

Chrám Matky Boží v Paříži

Tragický příběh znetvořeného Quasimoda a krásné Esmeraldy z pera známého románu francouzského klasika Victora Huga. Četba na pokračovánív režii Hany Kofránkové. Čte Petr Kostka.

Obrázek podcastu Nepromarni svůj život

Nepromarni svůj život

Nikdy není pozdě začít žít! Autor dává posluchačům odvahu žít, aby po sobě mohli nechat ve světě stopu, která ho promění ve světlejší, vřelejší a lidštější místo pro všechny. Jak najít odvahu žít svůj život, vymanit se z pasivity, přestat svůj život marnit a vzít ho do

Obrázek podcastu Nočný dom

Nočný dom

Odkedy sa štrnásťročný Richard po smrti rodičov presťahoval k rodine do mestečka Ballantyne, problémy sa mu doslova lepia na päty. Keď nahucká kamaráta Toma, aby z telefónnej búdky zavolal náhodnému neznámemu, znie to ako neškodná zábava. Slúchadlo však začne Toma zaživ

Obrázek podcastu Sherlock Holmes a Pláč nevinných

Sherlock Holmes a Pláč nevinných

Píše se rok 1891 a na Baker Street přijíždí katolický kněz, který před náhlou smrtí stihne pronést jen „il corpe“. Za příčinu smrti kněze je sice označena cholera, ale když se k Holmesovi dostane zpráva o dalším mrtvém knězi, který zemřel za stejných okolností, nabude

Obrázek podcastu Temný kvet

Temný kvet

Nové prostredie, postavy aj prostriedky, no zločiny staré ako samo ľudstvo. Detektív seržant Stilwell z úradu šerifa okresu Los Angeles sa za trest ocitá „vo vyhnanstve“ na malom ospalom ostrove Catalina. Namiesto služobného auta jazdí na golfovom vozíku a namiesto vráž

Obrázek podcastu Nekonečná Síla

Nekonečná Síla

Jak žít šťastný život naplněný spokojeností doma i v práci To chce vědět každý z nás. Nebo minimálně většina. A víte, že to není nic těžkého? Že vás na cestě za štěstím nečeká žádný šílený výstup na vrchol hory zvané úspěch? Že stačí málo a vyběhnete na ni bez zadýchání

Obrázek podcastu Smrť na druhom brehu

Smrť na druhom brehu

Začiatky deväťdesiatych rokov boli hektickým obdobím nielen na oddelení vrážd, ale v celej spoločnosti. Čo sa dialo v Našom Meste automaticky registrovali aj detektívi, a nielen registrovali, aj riešili, vyšetrovali a vypočúvali. Zo zelenáča Richarda Krauza je samostatn

Obrázek podcastu Zátopkovi u Nepilů

Zátopkovi u Nepilů

Unikátní reportáž z návštěvy Dany a Emila Zátopkových u Zdeny a Františka Nepilových na chalupě ve Stradonicích na jaře 1988 Dana a Emil Zátopkovi mi pomáhali, už je to dávno, skoro čtyřicet let, propagovat hnutí Buď fit. Ve šťastné chvilce se zrodil nápad seznámit je

Obrázek podcastu Vy jste placebo – Na stavu mysli záleží

Vy jste placebo – Na stavu mysli záleží

Je možné vyléčit se jen prostřednictvím myšlenek – bez léků a operací? Pravda je taková, že se to stává mnohem častěji, než byste očekávali. Víra mysli skutečně uzdravuje V knize Vy jste placebo doktor Joe Dispenza předkládá několik doložených případů těch, kteří překon

Obrázek podcastu Vnitřní štěstí - Měj (se) rád

Vnitřní štěstí - Měj (se) rád

Smyslem této audio knihy je připomenout vám lásku, a to zejména k sobě. Bez toho, abyste měli rádi a brali se takoví, jací přirozeně jste, bude vaše putování fyzickou krajinou vždy něco postrádat. Různá duchovní cvičení, většinou složitá a mírně řečeno technická, vás ne

Obrázek podcastu Krotitel rizik podnikání zasahuje - Stavebnictví

Krotitel rizik podnikání zasahuje - Stavebnictví

Podnikáte nebo se teprve chystáte podnikat? Bojíte se rizik, problémů, neúspěchu nebo dokonce krachu své firmy? Bojíte se, že v důsledku neúspěchu v podnikání přijdete o majetek svůj i své firmy? Máme pro Vás řešení! Seriál audioknih „Krotitel rizik podnikání zasahu

Obrázek podcastu Nevykládej mi pohádky

Nevykládej mi pohádky

Líbila se Vám kniha Fimfárum? Určitě se nechci poměřovat s Janem Werichem, ale i tak sázím polovinu království na to, že se Vám budou líbit i tyhle pohádky, zvlášť když je tak skvěle načetl Igor Bareš. V jeho podání se budete upřímně strachovat o prince bojujícího s hro

Obrázek podcastu Jsem obklopena historií...

Jsem obklopena historií...

Autobiografický text historičky fotografie Anny Fárové (1928 - 2010) vznikal původně jako rozhovor, který s autorkou vedl Viktor Stoilov v letech 2004-2005. Poprvé byl publikován v knize Anny Fárové Dvě tváře (Torst 2009) spolu s jejími texty o fotografii a úplnou bibl

Obrázek podcastu Kněžna Ludmila

Kněžna Ludmila

Mladičká Ludmila se podvolí otcovu přání a provdá se za přemyslovského knížete Bořivoje. Když se jim narodí syn, jejich štěstí se zdá být úplné. Zdání však klame – někdo touží nejen po Bořivojově knížecím titulu, ale také po jeho krásné a urozené manželce Ludmile. Titu

Obrázek podcastu Karel IV. Vzpoura vévodů

Karel IV. Vzpoura vévodů

Matouš Rozoumek, kdysi dvořan Jana Lucemburského, narazí na stopy chystané vzpoury vévodů, jejímž cílem je sesadit Karla IV. z trůnu panovníka Svaté říše římské. Spiklencům nahrává neúroda a z ní pramenící hladomor, stejně jako Karlovy soukromé problémy – smrt prvorozen

Obrázek podcastu Ideální manžel

Ideální manžel

Josef Karlík, Rudolf Krátký, Vlasta Fialová, Dagmar Pistorová, Jiřina Prokšová a Rudolf Walter v hlavních rolích brněnské rozhlasové adaptace slavné komedie Oscara Wilda Ideální manžel z r. 1962.Sarkasmus, ironie, četné paradoxy vtělené do vtipných bonmotů to především

Obrázek podcastu Nebuď p*ča aneb jak (ne)pracovat s dětmi

Nebuď p*ča aneb jak (ne)pracovat s dětmi

„Nenaučíme dítě chovat se lépe tím, že ho donutíme cítit se hůře.“ O dětech žijících v ústavní péči – o dobré i špatné práci s nimi, o jejich reálných příbězích. Upřímná a surová kniha, která nehledá líbivá slova k líčení reálných situací. Jak přistupovat k dětem žij

Obrázek podcastu Nenechali sa zlomiť

Nenechali sa zlomiť

Táto audiokniha je autentickým svedectvom nádeje, odvahy a nezlomnosti jej aktérov. Dokumentuje osudy 21 politických väzňov z 50. rokov 20. storočia a ľudí prenasledovaných komunistickým režimom, ktorí prežili najťažšie obdobie tejto éry – popravy blízkych, dlhoročné vä

Obrázek podcastu Návštěvníci

Návštěvníci

Zvládne Expedice Adam 84 zachránit svět? Píše se rok 2484 a Centrální mozek lidstva hlásí ohrožení budoucnosti a možný zánik lidstva kvůli pravděpodobnému střetu tělesa se Zemí. Expedice vyslaná z budoucnosti má za úkol zajistit sešity Adama Bernaua, budoucího držitele

Obrázek podcastu Gott – Československý příběh

Gott – Československý příběh

Říkal to písní. Písní, která dojímala i rozdělovala… První nezávislé shrnutí umělecké kariéry Karla Gotta (1939–2019) vykročilo na nelehkou cestu, protože zpěvák si legendu o své osobě úzkostlivě aranžoval a dirigoval. Přední hudební publicista Pavel Klusák byl proto ně

Obrázek podcastu Zrušený rok – Deník 2020

Zrušený rok – Deník 2020

Neměly by dnes - jak moje kdysi nezpochybnitelná, mnohaletá láska k Veronice (jakkoliv tragicky skončivší), tak moje kdysi nezpochybnitelné, ještě delší přátelství s Martinem (byť později taktéž ztroskotavší) - být spíš důvodem k oslavě než truchlení? Neměl by být můj o

Obrázek podcastu Neřízená střela

Neřízená střela

Další strhující akční thriller ze série Šedý muž! Bývalý špičkový zabiják CIA Court Gentry věřil, že najde útočiště v amazonském pralese. Ale jeho krvavá minulost si ho najde, když ho ruský mafiánský boss donutí dát se znovu na útěk. Court se rozhodne odcestovat k jedin