Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Kavárna u Anděla 1: Nová doba

Audiokniha Kavárna u Anděla 1: Nová doba

Délka:

19 hod 49 min

Čte:

Zuzana Slavíková

Vydavatel:

Tembr

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Já smrt

Já smrt

Někdy jsme schopni čehokoliv, abychom dosáhli spravedlnosti… Místní gymnázium se potýká s vandalismem nebývalého rozsahu. Souvisí nějak posprejovaná zeď školy, vyplavené záchody a rozbité okno ředitelny s nedávnou brutální vraždou studentky Julie Formanové? Vše ukazuje

Obrázek podcastu Hlasy mých otců

Hlasy mých otců

Třetí, poslední díl historické trilogie líčící osudy několika generací autorčiných předků.

Obrázek podcastu Neplechy čerta Zbrklíka

Neplechy čerta Zbrklíka

V pekle se jednoho dne narodí čertík s nebesky modrýma očima, který dostane jméno Zbrklík. Kvůli jeho zbrklosti ho potkává jeden malér za druhým. Nedopatřením vytopí peklo, málem nechá shořet pekelné listiny. Nakonec Luciferovi dojde trpělivost a vyšle Zbrklíka do světa

Obrázek podcastu Lovec čertov

Lovec čertov

Po udalostiach v Plzni Bohdan Jaroš prestal veriť, že sa ešte niekedy stretne so Steinom a Barbaričom. Na vlastnú päsť putuje po Českej ceste, ktorá spája Prahu s Budínom, pričom sa živí ako nájomný kat a lovec zločincov. V Trnave si ho predvolá gróf Stanislav Thurzo, k

Obrázek podcastu Černá hvězda

Černá hvězda

Esej Jana Balabána Černá hvězda je věnována městu, ve kterém Balabán prožil téměř celý život a k němuž byl tedy nucen zaujmout postoj. Titul Černá hvězda, básnivé synonymum pro severomoravskou metropoli, si Jan Balabán vypůjčil od Jarka Nohavici a toto autorství mu taky

Obrázek podcastu Dialogy nad životem

Dialogy nad životem

Když jsem přemýšlel o tom, jaký nepsaný odkaz bych zde měl po sobě zanechat, vzpomněl jsem si na dlouhou sérii takzvaných dialogů nad životem. Někdy v polovině devadesátých let jsem takto nazvaný návrh pořadů předložil vedení stanice Český rozhlas 2 - Praha. Zdůraznil j

Obrázek podcastu Nejlepší pohádky o čertech

Nejlepší pohádky o čertech

Klasické i převyprávěné filmové pohádky, v nichž vystupují čerti v rolích ochránců spravedlnosti a dobra Komplet šesti pohádek o čertech je kombinací klasických pohádek z archivu Supraphonu a nově nahraných příběhů podle oblíbených filmů S čerty nejsou žerty a Čertovin

Obrázek podcastu Mafiánska poprava?

Mafiánska poprava?

Prvotina bývalého policajta Petra Šlosera nás zavedie do fiktívnej pohraničnej dediny Híd, kde sa odohráva príbeh, ktorý vychádza z reálnych udalostí. Oveľa významnejšie veci s dosahom aj na vyšetrovanie vraždy sa však odohrávajú v hlavnom meste, kde biele goliere rozho

Obrázek podcastu 1793: Vlk a dráb

1793: Vlk a dráb

Zacpěte si nos a ponořte se do stoky zločinu! Nález zohaveného trupu v páchnoucí stoce svede dohromady duo vyšetřovatelů, které je i v drsných podmínkách Stockholmu Léta Páně 1793 k pohledání. Jednoruký válečný vysloužilec Mickel Cardell, přilepšující si jako biřic a vy

Obrázek podcastu Pan Masters

Pan Masters

Je mocný, charismatický, sexy a je to můj šéf – vražedná kombinace. Uspokojení z práce najednou získalo zcela nový rozměr. Když jsem si ve svém životopise vymýšlela, nenapadlo mě, že na tom bude záležet. Zamilovalo by si mě přece každé dítě, práci chůvy mám od přírody v

Obrázek podcastu Hovory o józe a mystice č. 11

Hovory o józe a mystice č. 11

Obsahuje nové pojednání autora "Vědomí je vše, vše je vědomí", o důležitosti a moci vědomí, a o způsobech, kterými je můžeme poznat. Nejedná se o studiovou nahrávku.

Obrázek podcastu Intimní historie od antiky po baroko

Intimní historie od antiky po baroko

Co vám v hodinách dějepisu zatajili! Zábavnou formou sledujeme proměnu společenského chování v ohledu na intimní činnosti (např. antikoncepce či spodní prádlo) od starověku až po novověk. V učebnicích historie i vědeckých dílech najdeme především údaje o panovnících, sl

Obrázek podcastu Baudelaire: Hořké propasti

Baudelaire: Hořké propasti

Původní EP titul 20369 "Charles Baudelaire Hořké propasti" vydal Supraphon v roce 1966 - nyní tato malá ukázka z výboru sbírky Květy zla s básněmi Exotický parfum, Léthé, Semper eadem, Harmonie večera, Vyzvání na cestu, Podzimní zpěv a Spleen v překladech Karla Čapka, V

Obrázek podcastu Dlhý, Široký a Bystrozraký

Dlhý, Široký a Bystrozraký

Kráľovič Matej sa uchádza o ruku krásnej princeznej. Nie je to však jednoduché - princezná totiž zdedila po svojej matke zázračnú moc, a tak svojim pytačom neustále uniká. Našťastie má kráľovič troch nenahraditeľných pomocníkov - Dlhého, Širokého a Bystrozrakého. Či sa

Obrázek podcastu Hardcore historie

Hardcore historie

Zapomeňte na ospalé hodiny dějepisu a nekonečné seznamy jmen a dat. Zkoumat dějiny s Danem Carlinem je jako vydat se na cizí planetu, kterou také obývají lidé. Biologicky stejní, ale kulturně odlišní. Co všechno se můžeme z trosek vyspělých civilizací dozvědět sami o so

Obrázek podcastu Paměť

Paměť

>>„Tato kniha nabízí radikálně nové a poutavé vysvětlení toho, jak a proč si pamatujeme.“ Matthew Walker, autor knihy Proč spíme<< >>Často marně vzpomínáte, kam jste položili klíče? Pamatujete si něco jinak než vaši kamarádi? Zkrátka zapomínáte? Není důvod k panice!

Obrázek podcastu 13 iných poviedok

13 iných poviedok

13 iných poviedok – je zbierka 12 + 1 poviedok aj pre poverčivých ľudí, v ktorých sa presvedčíte, že viac je viac a trinásť nie je málo. Humor je častým nosným prvkom a snáď neurazia nečakané zápletky a rozuzlenia. Trochu iný štýl vetotvorby a prežiarenie občasnou lyrik

Obrázek podcastu Na cestě domů…vždycky

Na cestě domů…vždycky

Praha, Stockholm, New York a Prachatice jsou místa, která Rudy Linka nazývá svým domovem. Jeho inspirativní životní cesta a lidé, které na ní potkal, je přiblížena v této biografii plné optimismu, energie, humoru a hudby. „Rudy Linka na čas vyměnil kytaru za klávesnici

Obrázek podcastu Stories and Sentences 1: English Edition

Stories and Sentences 1: English Edition

Stories and Sentences 1: English Edition is an engaging audiobook! Dive into 17 timeless fairy tales and fables, including classics like The Three Bears, The Ugly Duckling, and Little Red Riding Hood, perfect for sparking imagination and building English skills. Ideal f

Obrázek podcastu Slepý život - Večná lož

Slepý život - Večná lož

Jak přežít ve světě, kde dobro a zlo vedou nikdy nekončící válku? Lidé byli oslepeni clonou, jakýmsi závojem, který drží jejich mysl v blažené představě o pánovi tvorstva. Ale kdesi za ní, za falešnou maskou míru, existují bytosti z mýtů i nočních můr. Bytosti temné a d

Obrázek podcastu Krvavý rok 5784

Krvavý rok 5784

Je 6. října před půlnocí a válečný zpravodaj David Borek leží v hotelové posteli v Kyjevě. Usíná a hlavou mu víří zcela všední myšlenky… O den později se však probouzí do brutálního rána. Teroristé Hamásu napadli Izrael a rozpoutali nejhorší masakr v dějinách státu. Už

Obrázek podcastu Sonety

Sonety

Když v červnu 2002 Český rozhlas 3 – Vltava nasadil do vysílání sto padesáti čtyřdílný cyklus Sonetů Williama Shakespeara, nikdo z tvůrců netušil, s jak obrovským posluchačským ohlasem se toto dílo setká. Sbírkou básní nejslavnějšího alžbětinského dramatika provázel pos

Obrázek podcastu Mimochodem

Mimochodem

Woody Allen „Nechci dosáhnout nesmrtelnosti svým dílem, ale tím, že nezemřu.“ ... „Je pěkné, když si někdo najde ženu na celý život. Ještě hezčí je, když kromě toho pozná i pár dalších.“ Ve vzpomínkách Woody Allena nejen o ženách. Dlouho očekávané vzpomínky jednoho z ne

Obrázek podcastu Hovory o józe a mystice č. 9

Hovory o józe a mystice č. 9

Jiří Vacek: Průvodce meditací na uvědomění si našeho božského Já. Autor nás svým slovem vede v meditaci k poznání našeho pravého Já. Nejedná se o studiovou nahrávku.