Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Karlík a továrna na čokoládu

Audiokniha Karlík a továrna na čokoládu

Délka:

4 hod 34 min

Čte:

Barbora Hrzánová

Vydavatel:

Tympanum

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu V kopřivách

V kopřivách

Jana tuší, že muž, se kterým čeká dítě, něco skrývá. Musí odhalit pravdu. Radka zjišťuje, že její syn provedl něco, co nejde vzít zpět. Musí ho ochránit před následky. A v kopřivách leží dívčí tělo. Na maloměstě, kde si lidé vidí až do kuchyně, ale přitom před sebou maj

Obrázek podcastu Sjezd abiturientů

Sjezd abiturientů

Soudní rada Sebastian se setkává s mužem podezřelým z vraždy prostitutky. Postupně zjišťuje, že je to zřejmě jeho bývalý spolužák z gymnázia. Přátelili se kdysi, ale byla mezi nimi i jakási řevnivost. Nadaný spolužák pak předčasně gymnázium opustil. Možná na tom má svůj

Obrázek podcastu Perlová sestra

Perlová sestra

Štvrtá sestra CeCe D'Aplièse nemala nikdy pocit, že niekam patrí. Po smrti nevlastného otca, tajomného milionára tatka Slaného, sa ocitne na životnej križovatke. V zúfalstve sa rozhodne odísť z Anglicka a pátrať po svojej minulosti. Má jedinú stopu - čiernobielu fotogra

Obrázek podcastu O život

O život

Kin-Fo se dozví, že mu v Americe krachuje důležitá investice. Hrozí mu bankrot a on se rozhodne dobrovolně odejít z tohoto světa. Sám si ale na život sáhnout nechce. Chce zažít ještě nějaké vzrušení. Uzavře proto životní pojistku a požádá svého přítele, starého filozofa

Obrázek podcastu 1000 slov a 4000 fráz, anglicky-slovensky

1000 slov a 4000 fráz, anglicky-slovensky

Audiokniha k e-knihe rovnakého názvu. Obsahuje hovorové znalosti z angličtiny (pre Slovákov) a zo slovenčiny (pre anglicky hovoriacich), ktoré je lepšie vedieť ako prehliadnuť, ak sa niekto chce venovať tejto kombinácii jazykov = angličtina-slovenčina. Slová sú usporiad

Obrázek podcastu Moderná sebaobrana

Moderná sebaobrana

Stretli ste sa niekedy so sexuálnym obťažovaním? Čelili ste sexistickým vtipom alebo nevhodným narážkam svojho šéfa? Boli ste svedkami útokov či urážok, a predsa ste nedokázali zasiahnuť? Zrejme každý z vás sa už stretol s určitou formou násilia alebo obťažovania. Možno

Obrázek podcastu Čtyři kluci z Vraného

Čtyři kluci z Vraného

Příběhy čtyř kluků z vesnice Vraný nedaleko Slaného, ale i městečka Peruce, do jejichž her, zábav a drobných dobrodružství se prolíná dávná místní minulost a pohádkové dění.

Obrázek podcastu 70 let Divadla na Vinohradech

70 let Divadla na Vinohradech

Z komentáře původního LP alba 1 18 2105 "70 let Divadla na Vinohradech" vydaného v Supraphonu v roce 1977 a nyní, v listopadu 2017, poprvé vydávaného digitálně - první představení na prknech Vinohradského divadla se totiž odehrálo 24. listopadu 1907..... Předkládáme veř

Obrázek podcastu Muži jsou vinni?

Muži jsou vinni?

Proč je žena někdy považovaná za bytost druhé kategorie a kdy v historii jí byla stříbrná příčka přisouzená? Jak tuto situaci narovnat, tak aby se neodrážela nejen v pracovních, ale i osobních vztazích? Jak budovat zdravé a šťastné soužití a umět zvládat problémy, které

Obrázek podcastu Útěk do Anglie

Útěk do Anglie

Pod názvem "Útěk do Anglie" se skrývá autobiografické vyprávění MUDr. Karla Macháčka, který od roku 1948 až do smrti v roce 2005 trvale žil ve Velké Británii. Byl aktivním účastníkem II. československého zahraničního odboje, se zdravotnickou službou letectva českosloven

Obrázek podcastu Magor a jeho doba

Magor a jeho doba

Píše se rok 1960 a v Humpolci na Vysočině žije šestnáctiletý obrýlený mladík, který se nápadně odlišuje od svého okolí. Oblečený v černých manšestrácích a roláku vyráží s psacím strojem v tašce do ústraní, kde neúnavně přepisuje díla světových literárních klasiků. Třeba

Obrázek podcastu Bird box

Bird box

Děsivé postapokalyptické drama a zoufalý pokus o útěk do bezpečí. Venku číhá něco děsivého... Nikdo neví kdo, nebo co, to je a odkud se to vzalo. Záhadné bytosti manipulující mysl každého, kdo se na ně podívá, jsou nevysvětlitelnou hrozbou, která pustoší celý svět. Malo

Obrázek podcastu Německá konverzace

Německá konverzace

Německá konverzace: Cestujete často do Německa či Rakouska? Tento kurz je určrn pro mírně a středně pokročilé uživatele, kteří chtějí zlepšit úroveň komunikace při cestování. Skládá se z okruhů: pozdravy, představování, restaurace, rozhovor se zahraničním návštěvníkem,

Obrázek podcastu Ovidius: Milostná poezie

Ovidius: Milostná poezie

Komentář k původnímu albu DV 15297 Supraphonu z roku 1967: V kolikatisícovém nákladu by musely vyjít Ovidiovy milostné sbírky, aby se uspokojila touha čtenářů mít vlastní výtisk líbezného Ovidia! Ovidius je básník, který nestárne, poněvadž nestárne ani láska, kterou opě

Obrázek podcastu Můj život s třemi ženami

Můj život s třemi ženami

Zdravím tě, můj milý čtenáři, případně má krásná čtenářko, dovol, abych se ti v krátkosti představil. Jmenuji se Kristián Novotný, jsem pohledný, ač plešatějící třiceti letý muž. Také jsem úžasný táta dvou dcer, žádostivý manžel jedné ženy, ne zcela ambiciózní zaměstnan

Obrázek podcastu Není kouře bez ohýnku

Není kouře bez ohýnku

Mladý pilot Jerry Burton se po těžké havárii usadil na okraji klidného městečka Lymstocku, kde se o jeho úplnou rekonvalescenci postará jeho sestra Joanna. Jednoho rána je mezi poštou dopis s místním razítkem a adresou napsanou na psacím stroji. Dopis poskládaný ze slov

Obrázek podcastu Válka ve třetím poschodí, Pech pod střechou, Požár v suterénu

Válka ve třetím poschodí, Pech pod střechou, Požár v suterénu

Válka ve třetím poschodí, Pech pod střechou a Požár v suterénu - tři aktovky o nezvaných hostech Hrají: Viktor Preiss, Daniela Kolářová, Miroslav Donutil, David Novotný, Andrea Elsnerová, Miroslav Táborský, Barbora Hrzánová a další...

Obrázek podcastu Sherlock Holmes – Barvíř na penzi/Podnájemnice v závoji

Sherlock Holmes – Barvíř na penzi/Podnájemnice v závoji

Dvě dramatizace povídek Sira A. C. Doyla z archivu brněnského studia Českého rozhlasu. V roli Sherlocka Holmese Jiří Tomek, jako Dr. Watson se představí Jaroslav Kuneš. Dále hrají Maxmilián Hornyš a Zuzana Slavíková. Režie Zdeněk Kozák. Rok vzniku: 1992

Obrázek podcastu Post mortem

Post mortem

Třetí temný kriminální případ pro geniálního profesora Hanse Rekkeho a osobitou policistku Micaelu Vargasovou. Na sklonku 80. let se vydali Dag a Pompe na automobilový trip ze Švédska na jih. Ve španělském Santanderu se seznámili se Sandrou, místní servírkou, kterou oba

Obrázek podcastu Poslední paní Parrishová

Poslední paní Parrishová

Amber Pattersonovou už nebaví být tuctovou nulou. Sblíží se s Daphne Parrishovou, blonďatou bohyní, která společně se svým manželem Jacksonem patří k místní honoraci. Amber má však plán, jak sladký život své sokyně postupně nahlodat a zničit, aby mohla v závěru nastoupi

Obrázek podcastu Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Původní LP album 1118 4581 Karel Čapek Matka vydal Supraphon v roce 1985 - nyní titul vychází poprvé digitálně. "Tak mě vyložte, proč zrovna já, proč jsem to vždycky jenom já, po celé dějiny světa jsem to jenom já, já máma, já ženská, co musí tak hrozně platit za vaše

Obrázek podcastu Luca

Luca

Moderní technologie jsou všude… a děs jim jde v patách jako stín. Sharkův tým se potýká se zlověstnými událostmi. Těhotná mladá žena, která za vysokou cenu pronajala svou dělohu bezdětnému páru, hned po svém příjezdu do hotelu zmizí z pokoje. Na dně jámy vykopané v lese

Obrázek podcastu Húrinovy děti

Húrinovy děti

Člověk, který utíká před něčím, čeho se bojí, někdy shledá, že si k tomu jen zkrátil cestu. Tragická pověst o prokletí a zkáze rodu velkého lidského bojovníka z konce prvního věku Středozemě. Velkolepý příběh o statečném válečníku Túrinu Turambarovi, tragickém hrdinovi,

Obrázek podcastu Politické kauzy

Politické kauzy

Miliony v krabici od vína, kterou obdržel hejtman David Rath. Láska premiéra Petra Nečase k ředitelce jeho kabinetu Janě Nagyové, jež způsobila pád vlády. Podezřelé obálky šéfa Věcí veřejných Víta Bárty. Utajovaná, leč neutajená lánská schůzka místopředsedy ČSSD Michala

Obrázek podcastu Mrtví kráčí po zemi

Mrtví kráčí po zemi

Dokáže novodobý kovboj přežít v postapokalyptickém světě? Dokáže najít Stephena Kinga? A co je sakra to obludné monstrum, které si to po nocích štráduje městem? Kovbojův život začal, když většina populace na zemi zemřela. A pak se z hrobů vrátila. Myslel si, že samota j