Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Kanálníčci: Strašidla z podzemí

Audiokniha Kanálníčci: Strašidla z podzemí

Délka:

1 hod 49 min

Čte:

Jan Maxián

Vydavatel:

Voxi

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Neotevřené dopisy

Neotevřené dopisy

Dyť já jsem taky nebyla svatá… „Tak vás opravdu zajímá můj život? Ale dyť ten nebyl vůbec zajímavej, mně se dělo akorát to, co se tady dělo všem ostatním,“ diví se paní Alena, že někdo stojí o její vzpomínky. Zbytečně skromná protagonistka Neotevřených dopisů, inspirova

Obrázek podcastu Hobit

Hobit

Nejpopulárnější kniha zakladatele žánru fantasy. Hobit je pohádkový příběh o velké cestě hobita Bilba Pytlíka, družiny trpaslíků a čaroděje Gandalfa za pokladem střeženým drakem Šmakem. Je to také jeden ze základních stavebních kamenů rozsáhlého a světoznámého cyklu pří

Obrázek podcastu Tulák po hvězdách

Tulák po hvězdách

Vězeň Darrell Standing, původně profesor agronomie, byl za vraždu svého kolegy odsouzen na doživotí. Pět let pak strávil ve tmě v samovazbě, dost často i ve svěrací kazajce. Darrell Standing si však i v těchto podmínkách dokázal získat svobodu, jakou poznal jen málokdo.

Obrázek podcastu Nekonvenční myšlení

Nekonvenční myšlení

Audiokniha Nekonvenční myšlení je určená všem, kteří chtějí něco změnit - ve svém světě a ve své firmě. Je to audiokniha pro ty, kteří se zdráhají podlehnout cynismu a kteří jsou dostateční blázni, aby zkusili jednou něco nového: jinak myslet v podnikání. Dílo je opatře

Obrázek podcastu Pláč koruny české

Pláč koruny české

Memoárová kniha literárního kritika, historika a překladatele Václava Černého (1905-1987) Pláč koruny české neboli třetí díl Černého pamětí líčí atmosféru Druhé republiky a život v prvních letech Protektorátu. Posléze popisuje historii československého protinacistického

Obrázek podcastu Děloha

Děloha

Selma, mladá žena na prahu třicítky, má v životě dvě pevné konstanty. Práci, na které jí záleží mnohem méně, než by se mohlo na první pohled zdát, a toxický vztah se sebedestruktivním Adamem, v němž je pocit absolutní samoty přítomný stejně intenzivně jako láska. Když k

Obrázek podcastu Můj dlouhý běh

Můj dlouhý běh

Ikona českého ultramaratonu Daniel Orálek (1970) vypráví o touze objevit svoje limity a pokusit se dostat za ně, bolesti, dřině a pochybnostem navzdory. Podíváte se s ním do rozpálené pouště v Badwateru, přiblíží vám atmosféru jedinečného závodu s mexickými indiány z km

Obrázek podcastu Hácha 1939

Hácha 1939

Vydali Audiopohádkáři CZ a Filip Mareš ve spolupráci s Nakladatelským domem Grada pod značkou Cosmopolis. Účinkovali: •ministr – Milan Enčev •Brody – Alžběta Fišerová •Max – Marek Helma •Emil Hácha – Antonín Hardt •komorná – Jitka Sedláčková •doktor – Lukáš Burian

Obrázek podcastu Marie Rottrová vypravuje pohádky Františka Nepila a zpívá své písničky

Marie Rottrová vypravuje pohádky Františka Nepila a zpívá své písničky

Po jubilejních oslavách v podobě 3CD kompilace a 17CD/DVD boxu přichází digitální chvíle pro všechna důležitá samostatná alba Marie Rottrové. Fanoušci tak dostávají k dispozici maximum albových nahrávek jedné za zásadních ženských postav naší populární hudby, tentokrát

Obrázek podcastu Záhada čínského zlata

Záhada čínského zlata

LEGENDÁRNÍ SOUDCE TI ŘEŠÍ ZÁHADNOU SMRT SVÉHO PŘEDCHŮDCE… Mladý soudce Ti Žen-ťie přijíždí do sychravého přístavu Peng-laj, aby se ujal svého prvního úřadu. Namísto poklidné správy okresu ho však čeká mlhou zahalené hnízdo intrik. Jeho předchůdce Wang za záhadných okoln

Obrázek podcastu Vteřinu poté

Vteřinu poté

Stačí okamžik… a svět, jak ho známe, je v troskách Vysloužilý armádní důstojník John Matherson se přestěhoval s rodinou do Black Mountain v Severní Karolíně. Nedávno ovdovělý John a jeho dvě dcery žijí v přívětivé maloměstské rutině. Jednoho dne ji však něco naruší – n

Obrázek podcastu Šťastné peníze

Šťastné peníze

{'cs': 'Staňte se zenovým mistrem v oblasti peněz a zmírněte své obavy o finance a potenciál výdělku.\nAutor Ken Honda ví, že rychlé zbohatnutí není způsob, jak dosáhnout štěstí. Příliš často jsou peníze zdrojem strachu, stresu a hněvu, často narušují vztahy, a dokonce

Obrázek podcastu Formulista

Formulista

Vanessa už pracovala pro kdekoho. Mezi její klienty již dříve patřili zpěváci, herci i spisovatelé, ale pilot Formule 1 bude novinka. Stejně na tom nesejde, boháči jsou skoro všichni stejní. Namyšlení a zahledění sami do sebe. Bez ohledu na jejich povahu má Vanessa za ú

Obrázek podcastu Běžkyně

Běžkyně

Porážka je matkou úspěchu – čínské přísloví Když vrcholový čínský plavec spáchá těsně před začátkem pekingských her sebevraždu a další nadějný reprezentant zemře v náručí milenky, vypadá to s olympijskými ambicemi nejlidnatější země světa povážlivě bledě. Zanedlouho nav

Obrázek podcastu Humor

Humor

„A tento poznáte?“ Pýta sa novinár psychoanalytika: „Keby k vám chodil van Gogh na terapiu, odrezal by si ucho?“ „Asi áno,“ odpovie analytik, „ale vedel by prečo!“ Gelotológii, teda vede o humore sa nevenujú len psychológovia a psychiatri, ale aj evoluční biológovia, so

Obrázek podcastu Pes baskervillský

Pes baskervillský

Nejslavnější Doylův detektivní příběh. Sherlock Holmes se svým přítelem a pomocníkem doktorem Watsonem vyšetřují případy záhadných úmrtí na venkovském panství v pochmurné krajině anglického venkova. Kdo měl zájem na smrti Sira Charlese, dobrosrdečného mecenáše zdejšího

Obrázek podcastu Ohnivý sloup

Ohnivý sloup

Po Pilířích země a Na věky věků, celosvětově oblíbených historických ságách od bestselleristy Kena Folletta, přichází Ohnivý sloup, třetí rozvětvený příběh zasazený do anglického městečka Kingsbridge, příběh mocných panovníků i jejich nepostradatelných pomocníků, příběh

Obrázek podcastu Žiju bez dětí

Žiju bez dětí

Moderátorka ČT Martina Hynková Vrbová v průběhu dvou let vyzpovídala bezdětné ženy různého věku, povolání i zájmů. Vznikla tak fascinující mozaika příběhů, které otevírají hluboká témata rodiny, hodnot i partnerských vztahů. Jedna žena po dětech toužila, ale nemohla je

Obrázek podcastu Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Původní LP album 1118 4581 Karel Čapek Matka vydal Supraphon v roce 1985 - nyní titul vychází poprvé digitálně. "Tak mě vyložte, proč zrovna já, proč jsem to vždycky jenom já, po celé dějiny světa jsem to jenom já, já máma, já ženská, co musí tak hrozně platit za vaše

Obrázek podcastu Jaká Emílie pořád?

Jaká Emílie pořád?

Jaká Emílie pořád? - Malý kaleidoskop povídek Karla Poláčka připravil Ondřej Hausenblas. Významný představitel českého humoristického románu Karel Poláček se narodil 22. března 1892. Jeho prvotina Povídky pana Kočkodana ho sice stála místo na ministerstvu, ale ukázala

Obrázek podcastu Nebuďte people-pleaser

Nebuďte people-pleaser

Osvoboďte se od nutkání dávat přednost pocitům ostatních lidí před těmi vašimi. Už jste někdy šli na návštěvu jen proto, že jste neuměli říct ne? Souhlasili se třetím rande, přestože jste už na prvním věděli, že to nebude ono? Dokončili úkol mimo vaše pracovní povinnost

Obrázek podcastu Mrtvé ženy

Mrtvé ženy

Sandra. Melissa. Jayne. Michelle. Nebo alespoň její část. A jména přibývají. Detektiv Hank Giorgio řeší čtyři případy, které spojuje jeden faktor – na začátku byla mrtvá žena. Jeho zběsilému tempu vyšetřování a jedinečným deduktivním schopnostem možná nestačí jeho koleg

Obrázek podcastu Zázrak svatého Wolfganga

Zázrak svatého Wolfganga

Autorem povídky Zázrak svatého Wolfganga je německy píšící šumavský spisovatel Hans Watzlik (1879-1948). Povídka vyšla poprvé v českém překladu v roce 1930. Mystická povídka vypráví tajemný příběh o ztracené lebce svatého Wolfganga. Tato nahrávka byla natočena ve spolup

Obrázek podcastu Planeta opic

Planeta opic

Soror je latinsky „sestra“. Bude ale na této sesterské planetě vše tak, jak jsme „civilizovaně“ zvyklí? Výprava pozemšťanů k obydlené oběžnici v souhvězdí Orion, kterou líčí zápisky francouzského novináře Ulyxe Mérouxe vložené do láhve plovoucí vesmírem, se zprvu jeví j