Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Kaiser-Lábus: Nekonečná deska

Audiokniha Kaiser-Lábus: Nekonečná deska

Délka:

47 min

Vydavatel:

Supraphon a.s.

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Malinský: Šťastné a veselé... 9 pohádek pod stromeček

Malinský: Šťastné a veselé... 9 pohádek pod stromeček

Vánoční pohádky Zbyňka Malínského voní jehličím, vánočním cukrovím a jsou milým dárkem pod stromeček. Zásluhu na tom mají také tři velcí vypravěči, jejichž hlasy důvěrně znají nejenom děti, alei jejich rodiče.

Obrázek podcastu Hoď se do pogody

Hoď se do pogody

Audioknihu čte Sandra Pogodová, Jan Kanyza a Richard Pogoda Většina lidí má tátu, ale já mám tatu. Můj tata je, jak to jen hezky říct… přírodní úkaz, lokální baron Prášil. Na jeho obhajobu uvádím, že za to nemůže. Naše rodina Pogodů je totiž hodně bizarní seskupení bláz

Obrázek podcastu Račí princezna

Račí princezna

Mladý princ nestojí o žádné rytířské turnaje, raději jde k potoku pouštět lodičky a chytat raky. Není sice statečný bojovník, ale má dobré srdce a stará se o přírodu.Odmalička sní o račí princezně, o níž mu vyprávěla chůva. Jenže neví, kde takovou princeznu hledat. Král

Obrázek podcastu Vánoční hudba středověku a renesance

Vánoční hudba středověku a renesance

Pořad o mnohotvárných podobách vánoční hudby ve středověkých a renesančních Čechách. Ukázky vánoční vokální polyfonie s odborným výkladem a komentářem. V roce 1989 připravil muzikolog Jaromír Černý. Zpívají soubory Dyškanti a Pražští madrigalisté. Slovem provázejí Dan

Obrázek podcastu Co já vím?

Co já vím?

O filmařině, o lidech, vítězstvích i prohrách. "Já to psát nebudu, ty to napiš, bude to vlastně můj život, jak ho prožil Jan Novák," řekl Miloš Forman Janu Novákovi. Výsledkem spolupráce je kniha Co já vím?. Kniha o úspěšném, českém a světovém režisérovi, scenáristovi a

Obrázek podcastu Hospoda u hastrmana

Hospoda u hastrmana

Mokrosuché vyprávění z knížky Jana Drdy ve kterém se postupně dozvíte, co všechno si prožil pan hostinský Antonín Hrous, než získal svou milovanou Andulku. On totiž ve skutečnosti není obyčejný suchozemský člověk, nýbrž vodník čili hastrman.Pohádkové příběhy nezapomenut

Obrázek podcastu Příběhy eléva

Příběhy eléva

Devět autentických povídek ze železničního prostředí 50. a 60. let. Vzpomínky na dobu, kdy elektrická dráha byla v plenkách. Kdy vlaky poháněla pára a kdy rozjet dlouhou soupravu vyžadovalo zručnost a fyzickou sílu. Hlavní hrdina začíná jako běžný dětský obdivovatel vše

Obrázek podcastu Nic mě nezlomí

Nic mě nezlomí

Dětství Davida Gogginse bylo noční můrou – chudoba, předsudky a fyzické týrání ho velmi poznamenaly. Díky sebekázni, psychické odolnosti a tvrdé práci se však Goggins proměnil z depresivního mladíka s nadváhou v ikonu amerických ozbrojených sil a jednoho z nejlepších sv

Obrázek podcastu Nepostradatelní

Nepostradatelní

Nepostradatelným pilířem je člověk, který dokáže vstoupit do chaosu a nastolit řád. Člověk, který umí vynalézat, navazovat kontakty, tvořit a dotahovat věci do konce. Každá instituce, která za něco stoji, má nepostradatelné lidi, kteří tímto způsobem vnášejí změny. Milu

Obrázek podcastu Myšlení, rychlé a pomalé

Myšlení, rychlé a pomalé

Opravdu jste si jisti, že se rozhodujete racionálně? Převratná a průkopnická kniha o fungování naší mysli od jednoho z největších a nejvlivnějších myslitelů současnosti - Daniela Kahnemana. Poslechněte si povídání o desítkách let autorových výzkumů, které navždy mění

Obrázek podcastu Kosení

Kosení

VYPRÁVĚNÍ POKRAČUJÍ A NA SCÉNU PŘICHÁZEJÍ NOVÉ SMRTKY… Příběhů, jež by se daly o cechu smrtek vyprávět, je stále bezpočet. Od doby, kdy se Nimbus ujal péče o lidstvo, do chvíle, kdy se smrtka Goddard pokusil obrátit systém naruby, uběhly stovky let. Lidé žili dlouho ve

Obrázek podcastu Ostravská mystéria

Ostravská mystéria

Stará Ostrava ukrývá spoustu tajemství! Místní četníky nezaměstnávají jen podvodníčci a zloději. Temné uličky Moravské Ostravy, Vítkovic i přilehlých obcí se hemží podivnostmi. A z podivných poměrů vyrůstají i nevšední přátelství. Po Velké válce je Ostravsko divoký regi

Obrázek podcastu Jak správně krmit démona

Jak správně krmit démona

Audiokniha Jak správně krmit démona by také mohla nést podtitul Příběhy pro každou hodinu jednoho dne. V tomto povídkovém souboru totiž najdete celkem dvacet pět krátkých historek pro velmi krátké přestávky. Vystupují zde vládcové i demokrati, bohové stejně jako démoni,

Obrázek podcastu Život na naší planetě

Život na naší planetě

Přírodopisný bestseller vědce Davida Attenborougha, podle kterého Netflix natočil stejnojmenný dokument. Alarmujícím svědectví o stavu planety od uznávaného přírodovědce a tváře populárních dokumentů BBC, které všichni známe z televizních obrazovek. David Attenborough j

Obrázek podcastu Jatka

Jatka

Za třicet let ani jedna vražda, a teď najednou pět. To není náhoda… V ospalém městečku Margrave kdesi v Georgii je za vraždu zatčen tulák bez dokladů, bez adresy, bez historie. Jack Reacher je ovšem zkušený vojenský policista, od dětství vychovávaný armádou, vycvičený k

Obrázek podcastu Na plnou hubu – Parádní desetiletí ve formuli 1

Na plnou hubu – Parádní desetiletí ve formuli 1

„Už předtím jsem obdržel nabídku, abych sesmolil pokračování Přežít a závodit, ale abych řekl pravdu, nic mě nenapadalo. Dokud jsem nedostal padáka…“ Oblíbený outsider mezi šéfy stájí F1 – a jak sám tvrdí, taky stařík s talentem mít v pravou chvíli nevhodné kecy – odkrý

Obrázek podcastu Rázová vlna

Rázová vlna

Závěr akční postapokalyptické trilogie Spad, Poločas rozpadu... Válka skončila. Zbyla jen vzpomínka v podobě zničené planety, na jejíž povrch dopadly stovky jaderných hlavic. Starý svět zmizel a ten nový je jiný – divoký, nemilosrdný, radioaktivní… V jeho troskách řádí

Obrázek podcastu Jak správně mluvit dracky – Škyťák Šelmovská Štika III.

Jak správně mluvit dracky – Škyťák Šelmovská Štika III.

Mezinárodní situace se komplikuje! Rozpínaví Římané chtějí mezi barbarskými kmeny rozpoutat válku, aby je snadněji porazili a získali tak všechny jejich draky. Zákeřně unesou následníky trůnu jak Chlupatým Chuligánům, tak Zuřivým Zbojnicím. Ovšem zajatý Škyťák, který je

Obrázek podcastu Nekonečná Síla

Nekonečná Síla

Jak žít šťastný život naplněný spokojeností doma i v práci To chce vědět každý z nás. Nebo minimálně většina. A víte, že to není nic těžkého? Že vás na cestě za štěstím nečeká žádný šílený výstup na vrchol hory zvané úspěch? Že stačí málo a vyběhnete na ni bez zadýchání

Obrázek podcastu Pták Ohnivák a liška Ryška

Pták Ohnivák a liška Ryška

Tři bratři měli stejný cíl, ale jen jeden z nich byl spravedlivý a měl dobré srdce. Z královské zahrady se začala ztrácet zlatá jablka. Kdo si troufnul je ukrást, to nikdo netuší. Po tři noci se pokusí princové hlídat zahradu. Objeví některý z nich zloděje? Klasický pří

Obrázek podcastu Takový milý chlapec

Takový milý chlapec

Jaroslava Moserová - Davidová a její monodrama, oceněné prvním místem na Celostátní přehlídce českých a slovenských rozhlasových her v roce 1988. Zpověď ženy, která se dostala do konfliktu se svým svědomím. V roli ženy - v uhrančivém hereckém monologu: Jaroslava Adamová

Obrázek podcastu O Ječmínkovi

O Ječmínkovi

Jsem hanácké král Ječmínek!, prohlásil o sobe bájný panovník narozený na poli s ječmenem. Dobrým pomáhá a na lenochy má spadeno.Rozhlasová pohádka s nezapomenutelným Karelm Högerem v hlavní roli. Režie Jan Berger.

Obrázek podcastu Útěky - Lída Baarová

Útěky - Lída Baarová

Otevřenou zpověď herečky Lídy Baarové zachytil v knize Útěky spisovatel Josef Škvorecký. Knížku vydal ve svém torontském nakladatelství na počátku 80. let minulého století. Český rozhlas Olomouc natočil z této knihy pětidílnou četbu na pokračování.Režie se ujal Michal B

Obrázek podcastu Hoří chata, Lenko

Hoří chata, Lenko

Druhý případ detektiva Šindlera. Vrah, kterého se v prvním díle nepodařilo dopadnout je znovu na scéně. Tentokrát zapaluje domy i s jejich majiteli a i nyní poskytuje poručíkovi Šindlerovi stopy k vlastnímu dopadení. Mix napětí, hrůzy a humoru.