Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Julie mezi slovy

Audiokniha Julie mezi slovy

Délka:

3 hod 37 min

Čte:

Veronika Lazorčáková

Vydavatel:

OneHotBook

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu O víle Rozince

O víle Rozince

Příběh o princi, kterému se podle věštby má stát osudnou královská vinice. A to právě ta, kde bydlí půvabná víla. Pohádku O víle Rozince napsala Drahomíra Měsková. V režii Marie Křepelkové účinkují: Ivana Andrlová, Libuše Švormová, Josef Kemr a další.

Obrázek podcastu Malá mořská víla

Malá mořská víla

Malá mořská víla v pohádce na motivy příběhu H. CH. Andersena je nejmladší a zároveň nejkrásnější a nejzvědavější dcerou mořského krále. Každý den jej přemlouvá, aby se mohla podívat do cizího světa lidí.Vynořit se nad hladinu však bude moci až v první den své dospělos

Obrázek podcastu Jak začít MLM - Strašák nebo příležitost?

Jak začít MLM - Strašák nebo příležitost?

Bestseller v ČR. Více než 150 000 prodaných knih za 6 let. Nejjednodušší návod pro podnikaní v MLM. Předmluva: Od počátku mého působení v multi - level marketingu (dále jen MLM) slýchávám o problémech, které mají lidé vstupující do našeho obchodu. I já jsem měl, ale po

Obrázek podcastu Život víry 2022/07–08

Život víry 2022/07–08

Život víry 2022/07–08 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Daniel Zeman, Kateřina Hodecová, Pavel Kohl. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * téma: Umění odpočinku Jak souvisí židovský šabat s křesťanskou nedělí? Co pro n

Obrázek podcastu Cesta úspěšného člověka

Cesta úspěšného člověka

Cesta úspěšného člověka – Staňte se vědomým tvůrcem svého života Chcete aktivně tvořit svou realitu a dosáhnout svých nejhlubších přání? Audiokniha Cesta úspěšného člověka vám ukáže cestu k osobní transformaci a úspěchu. Naučíte se, jak využívat sílu mysli, řízenou pře

Obrázek podcastu Nepil: Já Baryk a další dva příběhy

Nepil: Já Baryk a další dva příběhy

Tři příběhy z pera Františka Nepila v interpretaci Františka Filipovského, Františka Kovaříka, Ivanky Deváté a dalších Já Baryk - jedná se o příběhy dobromyslého psa Baryka a zvířátka, se kterým se potká v určitém měsíci ve svém okolí. Je to vyprávění plné veselých i na

Obrázek podcastu Hořící říše

Hořící říše

Nad Chazarskou říší se vznáší zlá předtucha. I třetí část cyklu Bohatýr je skvěle namíchanou směsí historie, fantasy, bojů a nových postav. K varjažskému knížeti Svjatoslavovi se vracejí bohatýři v čele s Iljou Muromcem, aby mu pomohli dobýt Chazarskou říši. Prosperujíc

Obrázek podcastu Fotografie

Fotografie

Soukromá vyšetřovatelka Shannon Wellsová pomáhá ženám, které se nemají se svými případy kam jinam obrátit. Loni za ní přišla Faith Selbyová se zvláštním požadavkem: Zjistěte, kdo doopravdy jsem. Shannon pochopí, že Faith se kdysi před něčím skryla. A že se jí to povedlo

Obrázek podcastu Mizera

Mizera

Krutý, chladnokrevný… Cillian Fitzpatrick pro média je TÍM PADOUCHEM. Pro mě je to muž, který mi zachránil život. Nyní potřebuju, aby pro mě udělal ještě jednu malou laskavost – vyplatil mě z problémů, do kterých mě uvrhl můj manžel. Cillian ovšem nedělá laskavosti zad

Obrázek podcastu Radkin Honzák: Osudy

Radkin Honzák: Osudy

Rozhlasové vzpomínání psychiatra se specializací na psychoterapii, zastánce psychosomatického přístupu, publicisty a vysokoškolského pedagoga, připravila Lenka Kopecká.Kam se posunuly jeho zájmy o obor, s kým spolupracoval a co se mu stalo v profesi osudným? Úsměvné a p

Obrázek podcastu Kubula a Kuba Kubikula

Kubula a Kuba Kubikula

Známá pohádka Vladislava Vančury z časů ušatých čepic o povedeném medvědáři Kubovi, jeho svěřenci medvědu Kubulovi a vymyšleném strašidle Barbuchovi, kteří se po setkání s rychtářem dostanou až do vězení ve Vařečkách a Hrncích.Osoby a obsazení: Kubula (Ivan Trojan), Kub

Obrázek podcastu Hodinář

Hodinář

Ve světle Studeného Měsíce přibývá obětí. Na svědomí je má vrah chladně přesný jako hodinový stroj… Není čas ztrácet čas! Prosincovým New Yorkem obchází smrt a vedle těl brutálně zavražděných osob zanechává prazvláštní vizitku: staromódní hodiny s ciferníkem ve tvaru m

Obrázek podcastu Podzimní bouře

Podzimní bouře

Válka napříč Andalorem roztříštila mohutné říše a dala vzniknout řadě menších království. Přestože uběhla řada let od posledního velkého konfliktu, mnozí se jen těžko vyrovnali s porážkou. Doby míru totiž vytváří pocit bezpečí a dávají prostor poraženým olízat si své rá

Obrázek podcastu Nadějné vyhlídky

Nadějné vyhlídky

Charles Dickens: Nadějné vyhlídky. Sirotek Pip, kterého vychovává jeho sestra se svým mužem kovářem, je jednoho dne postaven před osudovou náhodu. Setká se s uprchlým galejníkem, je mu nabídnuta možnost docházet do zámožného domu, který obývá pološílená slečna Havishamo

Obrázek podcastu Židovka z Toleda - Mistři slova

Židovka z Toleda - Mistři slova

"Židovka z Toleda - audiokniha obsahuje historický román s židovskou tematikou, jehož autorem je Lion Feuchtwanger. Historický román, který popisuje soužití židů, křesťanů a muslimů ve středověkém Španělsku ve 12. století. Evropa žije svatou válkou a na pozadí těchto hi

Obrázek podcastu Hašek: Povídky o zvířatech - Můj obchod se psy, Má drahá přítelkyně Julča

Hašek: Povídky o zvířatech - Můj obchod se psy, Má drahá přítelkyně Julča

Lidé mají rádi zvířata - nejen, že je pozorují, ale že se v nich vidí. Tuší a čtou z nich vlastnosti, jež v nich samých bývají utajeny. To je všeobecná věc. Někdy si z nich odvozují vlastnosti, které jim samým chybí. U psů hledají věrnost, přítulnost, nahrazují jim kama

Obrázek podcastu Krv sa stane zábavou

Krv sa stane zábavou

Mŕtve dievča v aute uprostred sídliska. Verdikt doktora Lengyela je jednoznačný - mladá, zdravá, pekná, len trochu mŕtva. Smrť spôsobil pervitín, jeden vpich do žily a život vyprchal. Problémy nastanú, keď detektívi z oddelenia vrážd o Vierke zistia, že nikdy nebrala dr

Obrázek podcastu Čas vlků

Čas vlků

Volné pokračování autorova románu Čtvrtý králův pes. Píše se rok 1417 a Hynku Tasovi z Boru se konečně podařilo krále přemluvit, aby jej propustil ze služby. Jako výsluhu dostává hrádek Vlkov na jihu Čech, vklíněný do panství věčných králových rivalů – Rožmberků. Klid,

Obrázek podcastu Stručné odpovědi na velké otázky

Stručné odpovědi na velké otázky

Hawking ve své poslední publikované knize určené širokému okruhu čtenářů zkoumá řadu z největších záhad vesmíru, i potenciální problémy, kterým čelí nebo může čelit lidstvo na naší domovské planetě. Kniha je rozdělena do čtyř oddílů s názvy „Proč jsme tady?“, „Přežijeme

Obrázek podcastu Tanec papírových draků

Tanec papírových draků

„Na první pohled panoval zákon, řád a systém. Občas ale někdo musel někoho střelit do hlavy. Občas někdo musel řádu a systému amputovat prst, aby celé tělo nezemřelo na infekci. To byla naše práce. Dělali jsme věci, které se dělat nesměly, ale musely. Které byly často z

Obrázek podcastu Conan - Hodina draka

Conan - Hodina draka

Ohromná dávka odvahy a nezlomné síly. Klasická akční fantasy, která rozehrává nespoutaný příběh ze světa bez pravidel zkažené civi-lizace, líčí boj o království ukradeném zlým čarodějem. Strhující fantasy román od původního autora Conana, legendárního hrdiny meče a ma

Obrázek podcastu Poslední zkouška

Poslední zkouška

Zdá se, že Sebastian Bergman konečně našel důstojného protivníka… Proslulý policejní psycholog si musí přiznat, že na někoho, jako je strůjce takzvaných televizních vražd, ještě nenarazil. Sériového vraha, vystupujícího pod jménem Sven Cato či Cato st., totiž nepohání n

Obrázek podcastu Život víry 2021/12

Život víry 2021/12

Život víry 2021/12 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Ludmila Hojková, Daniel Zeman, Kateřina Hodecová, Bohdanka Medřická, Pavel Kohl. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * téma: Štědrý (nejen jeden den) Jak dávat s ra

Obrázek podcastu Dobrý člověk

Dobrý člověk

Dobrým člověkem nazývá Němcové ve své povídce "velkého českého vozku", pantátu Hájka, a jeho postavu kreslí tak, aby doplňovala další osoby povídky, poutavě a pravdivě líčící život vídeňských Čechů. Přechody z prostředí do prostředí, přesvědčivé rozložení světel a stínů

Obrázek podcastu Osudné svědectví

Osudné svědectví

Detektiv Erika Fosterová se během večerní procházky v okolí svého nového domu v Blackheath ocitá na místě činu. Brutálně zavražděná žena je Vicky Clarkeová, která měla svůj vlastní podcast o skutečných zločinech. Jakmile Erika zjistí, že všechny Vickyiny poznámky a zvuk