Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Josef Mareš: Moje případy z 1. oddělení

Audiokniha Josef Mareš: Moje případy z 1. oddělení

Délka:

9 hod 55 min

Čte:

Miroslav Hanuš

Vydavatel:

Tembr

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Hlavně o mamince...

Hlavně o mamince...

"Když jsem si vzpomněl, co mi maminka vykládala o svém dětství, o životě v městečku nedaleko Lvova.... Sotva jsem o tom začal psát, najednou se to začalo hrnout. Motor fantazie se spustil a byla z toho knížka povídek s názvem Hlavně o mamince.Autorské čtení: Arnošt Gold

Obrázek podcastu Případy Kim Stoneové - Tichá modlitba

Případy Kim Stoneové - Tichá modlitba

Ztratily se dvě. Vrátí se jen jedna. Ti druzí mají smůlu. Jejich holčička zemře… Zmizení Charlie a Amy, devítiletých nejlepších kamarádek, znamená pro jejich rodiny tragédii. Textová zpráva potvrzuje to, čeho se všichni obávali: obě se staly oběťmi únosu. Další esemeska

Obrázek podcastu Krásně jsem si početl

Krásně jsem si početl

Pásmo z korespondence a vzpomínek spisovatelů Arnošta Lustiga a Oty Pavla. Blíženectví Arnošta Lustiga a Oty Pavla. Byli si navzájem ochránci i kritiky, shovívavými kolegy i věrnými druhy. Oba spolu pracovali v 50. letech v redakci Československého rozhlasu, s rodinami

Obrázek podcastu Já, robot

Já, robot

Děsíte se nástupu umělé inteligence? Prozkoumejte vyhlídky lidstva v devíti legendárních povídkách otce robotické etiky! Lidstvo vyvinulo zástupy umělých bytostí a může si pískat. Mechaničtí pomocníci obstarají vše, na co si jejich pánové vzpomenou. Pohlídají děti, zast

Obrázek podcastu Kolář: Z deníku kocoura Modroočka

Kolář: Z deníku kocoura Modroočka

Něžné a hřejivé vyprávění o malém kocourkovi, který si píše deník o všech zážitcích se "svým člověkem", o objevování okolního světa, o setkáních s přáteli i nepřáteli, vyprávění o tom, kdo je Zelenoočka, Bělovous, Zrzunda, Franta Šramota a hlavně Kiki a také o tom, co s

Obrázek podcastu Životné lekcie od neurochirurga

Životné lekcie od neurochirurga

Renomovaný neurovedec a neurochirurg Dr. Rahul Jandial sa v tejto audioknihe opiera o skúsenosti získané počas mnohých rokov práce s pacientmi, ktorí trpeli ťažkým poškodením mozgu, rôznymi poruchami mozgovej činnosti alebo závažnými ochoreniami, a pútavým spôsobom nám

Obrázek podcastu Pohádky I.

Pohádky I.

Pohádky na albu z roku 1977 jsou určeny pro větší děti. Album obsahuje dramatizaci O kurážné Majdalence a O uplakaném králi, vyprávění O líném a mlsném králi a scénku z dílny S+H Codokáže lidské srdce. Majdalenku, která se nechala naverbovat do války místo svého tatínka

Obrázek podcastu Strážný anděl

Strážný anděl

Strážný anděl - audiokniha obsahuje mantry a meditace podle Jiřiny Slámové. Hovoří autorka. 1. Andělská mantra Mantry jsou zhudebněné pozitivní afirmace, léčivé písně, jejichž text má hluboký význam jako magická formule a modlitba. Účinek slov je znásoben tóny, melodií

Obrázek podcastu Společenstvo klíčníků

Společenstvo klíčníků

Když čtrnáctiletý Martin přijíždí strávit část letních prázdnin k prastrýci v Rožmitále, nečeká nic jiného než pořádnou nudu. Jaké je jeho překvapení, když starý klíč, který mu prastrýc věnuje, rozpoutá celou sérii neuvěřitelných dobrodružství! K čemu klíč patří a jaké

Obrázek podcastu Carmen – Skutečný život Hany Hegerové

Carmen – Skutečný život Hany Hegerové

První a jediný komplexní dokumentární román o největší česko-slovenské šansoniérce. Vznikl s jejím souhlasem, s podmínkou, že může být zveřejněn až po její smrti. Po celou kariéru se takovému odhalení vyhýbala. Důsledně si bránila své soukromí. Umožnila do něj vstoupit

Obrázek podcastu 25 gramů štěstí

25 gramů štěstí

Massimovi obrátí život naruby Ninna - rozcuchaný ježeček vážící pouze 25 gramů. Nejen že díky ní překoná nelehké období, ale dá mu i nový smysl: Massimo založí záchranou stanici pro ježky a stará se o ty, kteří pomoc potřebují. Tak jako ježčí donchuán Trilly nebo křehou

Obrázek podcastu Útěk do Anglie

Útěk do Anglie

Pod názvem "Útěk do Anglie" se skrývá autobiografické vyprávění MUDr. Karla Macháčka, který od roku 1948 až do smrti v roce 2005 trvale žil ve Velké Británii. Byl aktivním účastníkem II. československého zahraničního odboje, se zdravotnickou službou letectva českosloven

Obrázek podcastu Svědectví o životě v KLDR 2

Svědectví o životě v KLDR 2

Osm rozhovorů s uprchlíky o životě obyčejných Severokorejců. V roce 2020 Nina Špitálníková přinesla sedm rozhovorů, které poodhalily krustu jednoho z nejkrutějších režimů světa. Nyní autorka na svou knihu Svědectví o životě v KLDR, oceněnou Magnesií Literou, navazuje da

Obrázek podcastu Václav Holzknecht Hovory k sobě

Václav Holzknecht Hovory k sobě

Původní LP album 8018 0212 "Václav Holzknecht Hovory k sobě" vydal Panton v roce 1981 - nyní tento titul s překrásným vyprávěním o životě plném hudby vydává Supraphon poprvé digitálně. Profesor JUDr. Václav Holzknecht (2. 5.1904 - 13. 8. 1988) byl český klavírista, hud

Obrázek podcastu Síla psa

Síla psa

Takhle silný ničí ty slabé. I jeho už má ale v merku mstitel… Přinejmenším od dob Steinbeckova Na východ od ráje se v Americe ví, že když spolu hospodaří dva bratři jako oheň a voda, žije se jim hůř než cizím. Platí to i v roce 1924 v srdci drsné Montany, kdy sourozenců

Obrázek podcastu Já, legenda

Já, legenda

Ve světě plném upírů se živý člověk jednoho dne stane pouhou legendou… Přes den hledá zásoby v liduprázdném Los Angeles, v noci od svých dveří odhání smečku hladových upírů. Robert Neville vede osamělý život uprostřed apokalypsy, která dala rčení „můj dům, můj hrad“ úpl

Obrázek podcastu Lovecká halali

Lovecká halali

Lovecké příhody a napínavá vyprávění doplněná písničkami o lesíčku, stráních a myslivcích nejen pro myslivce.

Obrázek podcastu Zaparkuj a jeď - s Posázavským pacifikem

Zaparkuj a jeď - s Posázavským pacifikem

Vydejte se s námi vlakem. Při stejnoměrném klapání kol se pěkně poslouchá a je-li průvodcem člověk, který znal snad každé nádraží, každý pražec, každou odbočku - můžeme odkrýt krásné kouty naší země, které by nám jinak třeba zůstaly utajeny. Tím zasvěceným je ing. Jan Z

Obrázek podcastu Pax VIII.: Bílý had

Pax VIII.: Bílý had

Na světle stud umírá. Nedaleko stráně Himlabacken něco stáhne malé dítě do jámy. A po Iris jako by se slehla zem. Je možné, že spolu obě zmizení souvisejí? Alrikovi s Viggem je nabídnuta pomoc z nečekané strany, ale jak můžou zachránit někoho, kdo se dostal do spárů čer

Obrázek podcastu Jak uloupit dračí meč

Jak uloupit dračí meč

„Hlídej si meč…,“ říkal Děd Vrásečník. „Neb je to meč, co ukazuje cestu…“ Na souostroví přišly zlé časy. Od té doby, co lesy na Berserkru lehly popelem, jako by byl svět zakletý. Draci se začali bouřit proti pánům. Vody zaplavily pole a odnesly celé vesnice. Ale nejhorš

Obrázek podcastu Vyjednejte nemožné

Vyjednejte nemožné

Jak na patové situace ve vyjednávání - Některá vyjednávání jsou snadná. Jiná o něco složitější. A pak existují situace, které se zdají být vyloženě neřešitelné. Za daných okolností vám příliš nepomohou dokonce ani vaše obrovské zkušenosti. Konflikt se stupňuje, spor zab

Obrázek podcastu Kouzelník Žito

Kouzelník Žito

Výpravná a jímavá pohádka o spravedlivém Žitovi, který se musí rozhodnout, zda obětovat svůj život, a zachránit tak svou milovanou, anebo žít věčně, ale v pekle, premiérovaná pro malé i velké diváky na Štědrý večer 2018, nyní vychází i v knižní podobě. Televizní pohádku

Obrázek podcastu Katharinina šifra

Katharinina šifra

William Wisting přijíždí k domu Martina Haugena, odkud před čtyřiadvaceti lety zmizela Haugenova manželka Katharina. Případ se nikdy nepodařilo vyřešit. Oba muži se během dlouhého vyšetřování spřátelili, a tak Wisting Haugena v den Katharinina zmizení každý rok navštěvu

Obrázek podcastu Hastrmancká komedyje

Hastrmancká komedyje

Humorný příběh z časů, kdy postavy z říše bájí měly ještě podobu nikoli jenom vysněnou. Jediný příběh pro sedm vodníků, kteří obývají tentýž rybník. Nejstarším z nich je vodník Vrbovec, jehož ztvárnil - v režii Jiřího Horčičky - František Filipovský. Jeho hastrmanskými

Obrázek podcastu Silnější než smrt

Silnější než smrt

Dramatická rekonstrukce příběhu čs.horolezecké expedice v Peru 31.5.1970.Jedenatřicátého května 1970 postihlo Peru silné zemětřesení, při kterém zahynulo přibližně 75 tisíc lidí. Několik měst a vesnic bylo srovnáno se zemí. V osudný den stanovala na úpatí hory Huascarán