Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Jméno korábu

Audiokniha Jméno korábu

Délka:

7 hod 22 min

Čte:

Vojtěch Hamerský

Vydavatel:

Čti mi

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Konkláve

Konkláve

„Žádný duševně zdravý člověk se nemůže chtít stát papežem.“ Kardinála Lomeliho čeká mimořádně náročný úkol. Poté co si Svatého otce k sobě povolal Bůh, je na něm, aby se jako děkan kolegia kardinálů chopil organizace konkláve, jež světu oznámí jméno příštího Kristova ná

Obrázek podcastu Mágovo tajemství

Mágovo tajemství

Desetidílná četba na pokračování z dobrodružného románu André Laurie (1844 - 1909), vlastním jménem Paschal Grousset, byl autorem mnoha románů pro mládež, publikovaných v nakladatelství Hetzel v ediční řadě Dobrodružné romány. Za to, že nebyl zapomenut, vděčí Laurie své

Obrázek podcastu Slzy zítřka

Slzy zítřka

Dokáže být člověk na Marsu lepší? Osm letmo provázaných povídek nabídne prostředí smyšlené alternativní budoucnosti. Dálky už nejsou nepřekonatelným limitem, cesta na Mars se zpomalovačem metabolismu netrvá běžným spojením déle než letní prázdniny. Bohatství a moc leží

Obrázek podcastu Ďáblův sluha

Ďáblův sluha

...z detektivního cyklu Hříšní lidé Království českého Mocný jihočeský velmož Oldřich z Hradce se soukromě obrátí na královského prokurátora a správce severních Čech Oldřicha z Chlumu s prosbou o pomoc. Na jeho panství se totiž začaly dít věci, které jsou nejen proti l

Obrázek podcastu Hulpach: Indiánské pohádky

Hulpach: Indiánské pohádky

Pohádky pro všechny, kteří obdivují přírodní svět indiánů a oceňují jejich schopnost pochopení světa Vladimír Hulpach je autorem řady převyprávěných mýtů, pohádek, legend a bájí z celého světa. Jeho Indiánské pohádky patří k nejúspěšnějším, vyšly již v jedenácti jazyko

Obrázek podcastu Ruy Blas

Ruy Blas

Romantická tragédie Victora Huga Ruy Blas je příběhem velké lásky, podlé intriky a politické manipulace, který zaznívá překvapivě současně, i když od autorova narození uplynulo už více než dvě stě let.Victor Hugo napsal Ruy Blase během několika týdnů. Inspiraci našel v

Obrázek podcastu PAX X.: Draugova oběť

PAX X.: Draugova oběť

Závěrečný souboj! V neděli se mají Viggo a Alrik odstěhovat z Mariefredu, od Anderse s Lajlou! Za všechno může Iris — kdyby se nenechala chytit černou čarodějnicí, Alrika s Viggem by při vloupání do školy nenatočila kamera. Události však naberou překvapivý spád: Viggo

Obrázek podcastu Medvídek Pú: Byl jednou jeden medvěd

Medvídek Pú: Byl jednou jeden medvěd

Co bylo předtím, než se Pú potkal s Kryštůfkem Robinem. Anglická spisovatelka Jane Riordanová natolik milovala příběhy Medvídka Pú, že napsala příběh o tom, co předcházelo setkání Medvídka Pú a Kryštůfka Robina. Máte rádi dobrodružství Medvídka Pú, Kryštůfka Robina, Pr

Obrázek podcastu Knížkový pejsek

Knížkový pejsek

Knížkový pejsek, to jsem já, protože bydlím v téhle knížce. Krátké příběhy pro nejmenší vyprávěné Knížkovým pejskem, který spolu s babičkou a kočič-kami bydlí v domečku z převrácené knížky. Všude plno sněhu, modrá obloha, zima až praští. Také to vidíte? Tenký proužek b

Obrázek podcastu Dobrá znamení

Dobrá znamení

Dny jsou sečteny. Třeste se, vy, co nevěříte. V Tadfieldu začíná apokalypsa. Nadešel soudný den a tentokrát to není jen na zkoušku. Nadcházející sobotu po odpoledním čaji má přijít konec světa, a obrovská spousta lidí si vzala do hlavy, že se postará o to, aby se to sku

Obrázek podcastu Všichni moji strýčkové

Všichni moji strýčkové

Láskyplné vyprávění o rodinné sounáležitosti příslušníků rozvětvené židovské rodiny Lípů v první polovině 20. století. Různorodé životní cesty jedenácti strýčků vypravěče provázela neokázalá láska a úcta k rodičům i vzájemná solidarita, které zůstávají jako dědictví pro

Obrázek podcastu Nic mě nezastaví

Nic mě nezastaví

Autorův bestseller Nic mě nezlomí ukázal, kolik nevyužitých schopností všichni máme. Byl to nicméně pouhý úvod do síly mysli. V nové audioknize vás Goggins zavede do své mentální laboratoře, kde vyvinul filozofii a psychologii, které mu umožnily zjistit, že to, co považ

Obrázek podcastu Učedník kouzelníka Čáryfuka

Učedník kouzelníka Čáryfuka

Mnoha generacemi oblíbený pohádkový příběh Učedník kouzelníka Čáryfuka spisovatele Antonína Zhoře. Kouzelník Čáryfuk byl skutečným mistrem, a tak se jednou rozhodl, že přijme učedníka. Jak si šikovný Bonifác poradí se zákeřnou bandou lupičů nebo rytířem Frydlínem?Hrají:

Obrázek podcastu Meditace pro smrtelníky

Meditace pro smrtelníky

>> OPRAVDU VĚŘÍTE, ŽE JEDNOU PŘIJDE DEN, KDY BUDETE MÍT VŠECHNO POD KONTROLOU?

Obrázek podcastu The Crown

The Crown

Když Elizabetin otec náhle zemře, veškerá zodpovědnost za Britské impérium padá do jejích rukou. Mladá Elizabeth už má tak co dělat se svými dvěma dětmi, ale nyní se musí naučit, jak se stát královnou. V době, kdy se Británie vypořádává s dopady války, musí mladá žena č

Obrázek podcastu Fialová

Fialová

Píše se rok 2159. Od ničivé globální ekologické katastrofy uplynulo už bezmála sto let. Lidé, kteří se tehdy uložili ke spánku, aby přežili její následky, se probouzejí. Svět kolem nich se ale během jejich nepřítomnosti změnil, je drsný a nemilosrdný. V tomto světě hled

Obrázek podcastu Já, Poutník

Já, Poutník

Mladá žena zavražděná v hotelu na Manhattanu – nelze identifikovat ji ani pachatele. Otec veřejně sťatý pod palčivým sluncem v Saúdské Arábii a syn, jenž přihlížel. Muž ze syrského výzkumného ústavu, kterému někdo zaživa vyoperoval oči. Ohořelé ostatky tří těl na horské

Obrázek podcastu Jak zbohatnout aneb co chudí nevědí

Jak zbohatnout aneb co chudí nevědí

Udělejte vše pro to, aby vaše peníze pracovaly za vás a vy jste mohli strávit život jinak, než prací pro peníze. Třeba cestováním, hraním se svými dětmi nebo hledáním dárků pro své milované, udělejte to hned. Audiokniha Jak zbohatnout aneb co chudí nevědí Vám s tím pomů

Obrázek podcastu Půl roku na útěku před smrtí

Půl roku na útěku před smrtí

Když je člověku osmdesát, přemýšlí o světě mnohdy jinak. Kolik času ještě na zemi mám? Je tohle naposledy, kdy vidím moře? Co tu po mně zůstane? Jak to, že se stále necítím až tak stará? To jsou otázky, které si klade vypravěčka z povídky Půl roku na útěku před smrtí. A

Obrázek podcastu Doktor Spánek

Doktor Spánek

Uběhlo čtyřicet let a z osvíceného syna Torranceových je zralý muž, jenž propadl stejné závislosti, která kdysi doháněla do zuřivé nepříčetnosti jeho otce Jacka. Dan se lahve držet nechce, a tak se pokusí začít znovu na zapadlém maloměstě daleko od všech neřestí. V hosp

Obrázek podcastu Opovážlivá drzost být sám sebou

Opovážlivá drzost být sám sebou

Být sám sebou je ta nejpřirozenější a zároveň nejtěžší věc na světě. Abychom mohli být plně sami sebou, musíme nejdříve odstranit mnoho vrstev nánosů, které na naše skutečné JÁ nakladly rodina, výchova, škola a nakonec i celá společnost. Ve svém vlastním životě i během

Obrázek podcastu Křišťálový klíč I.

Křišťálový klíč I.

Šestidílná kronika severočeského podnikatelského rodu Heřmanů se odehrává v období od konce 17. století až do zrušení nevolnictví na konci 18. století. Barvité osudy členů rodu, kteří se stanou sklářskými a textilními podnikateli, umělci, úředníky i učenci, se prolínají

Obrázek podcastu Moc a sláva

Moc a sláva

Děj se odehrává v Mexiku v první třetině 20. století, v době tvrdého pronásledování katolické církve. Kostely jsou zavřeny, biskupové a kněží vyhnáni nebo popraveni. Sloužení mše a udělování svátostí se stávají hrdelním zločinem. Před revoluční mocí prchá poslední kněz.

Obrázek podcastu Ztracené stříbro

Ztracené stříbro

Nejlepší detektivka ze starého Říma První díl úspěšné řady Marcus Didius Falco představuje soukromého informátora Falca, který se z Říma vypraví do Británie, aby odhalil politické spiknutí a vyšetřil krádež stříbra. Řím, rok 70. U moci je nový císař. Proudy peněz a moc

Obrázek podcastu Spalující bůh

Spalující bůh

„Nenávist byla dalším druhem ohně a hřála, když nebylo k dispozici nic jiného.“ Z nevýznamné vesnické siroty v chudé jižní provincii se Rin pozvedla až k nejvyšším příčkám velení armády Nikanu. Přesto je vítězství pro její národ, jemuž obětovala vše, stále v nedohlednu.