Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Jeden musí z kola ven

Audiokniha Jeden musí z kola ven

Délka:

17 hod 9 min

Čte:

Martin Zahálka

Vydavatel:

OneHotBook

Jazyk:

Česky

Žánr:

Detektivky

Obrázek podcastu Život víry 2022/03

Život víry 2022/03

Život víry 2022/03 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Kateřina Hodecová a Daniel Zeman. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * téma: Konflikty v manželství Co se spory, které se nedaří překonat? Jaká omluva přináší smíř

Obrázek podcastu Rada moudrých - O přírodě

Rada moudrých - O přírodě

Podtitul tohoto pořadu zněl: "Přímé přenosy besed, které se nikdy nekonaly". Skrze citáty slavných osobností, převážně z oblasti literatury a filozofie, odpovídaly tyto osobnosti v podání předních herců na otázky posluchačů. Do éteru se tak dostaly texty, které by jinak

Obrázek podcastu Zrušený rok – Deník 2020

Zrušený rok – Deník 2020

Neměly by dnes - jak moje kdysi nezpochybnitelná, mnohaletá láska k Veronice (jakkoliv tragicky skončivší), tak moje kdysi nezpochybnitelné, ještě delší přátelství s Martinem (byť později taktéž ztroskotavší) - být spíš důvodem k oslavě než truchlení? Neměl by být můj o

Obrázek podcastu Hrubín: Jobova noc

Hrubín: Jobova noc

František HRUBÍN (*17.9.1910 – †1.3.1971) Poéma Jobova noc vyjadřuje pocit ohrožení rodné země, Job zde není biblickou postavou, JOB=BOJ - obráceně znamená toto jméno BOJ. Rámcem a hlavní inspirací této sbírky byla válka, "bouřlivá noc", v níž si Hrubín vysnil churavého

Obrázek podcastu Holzmann: Huhulák a další známé i neznámé scénky a anekdoty

Holzmann: Huhulák a další známé i neznámé scénky a anekdoty

Za svého života nahrál populární komik Felix Holzmann desítky scének, tvořících zlatý poklad archivů Českého rozhlasu, České televize a Supraphonu. Mezi nimi je stále ještě možné nalézt méně známévýstupy, dosud nepublikované. Z těchto podivuhodných nálezů je stvořen náš

Obrázek podcastu Časodějové - Klíč k času

Časodějové - Klíč k času

Vasilisa neměla až donedávna ponětí o tom, že její otec je mocný mág země Eflary. Místa, kde žijí čarodějové, kteří ovládají silnou magii, díky níž mohou ovlivňovat čas. Když se pak sama v této zemi ocitne, netuší, jaké nebezpečí tam na ni čeká. Nikdo neví, proč se tam

Obrázek podcastu Můj život s třemi ženami

Můj život s třemi ženami

Zdravím tě, můj milý čtenáři, případně má krásná čtenářko, dovol, abych se ti v krátkosti představil. Jmenuji se Kristián Novotný, jsem pohledný, ač plešatějící třiceti letý muž. Také jsem úžasný táta dvou dcer, žádostivý manžel jedné ženy, ne zcela ambiciózní zaměstnan

Obrázek podcastu Stopy dávnej minulosti - Slovensko v praveku

Stopy dávnej minulosti - Slovensko v praveku

Stopy dávnej minulosti - Slovensko v praveku sú výsledkom práce tridsiatich rokov, počas ktorých Pavel Dvořák o najstaršej histórii napísal desať kníh a nakrútil sto dokumentárnych filmov. Je to rozprávanie o najstarších dejinách Slovenska a sumár obohatený tým najdôlež

Obrázek podcastu HEALTHY LONGEVITY Máte na déle, než si myslíte

HEALTHY LONGEVITY Máte na déle, než si myslíte

Připojte se k nám na cestě za odhalením tajemství dlouhého a zdravého života ve světě, kde je moderní věda na pokraji průlomových objevů. Moderátoři Petr Šrámek a Jan Mühlfeit odhalí, jaký vliv mají na naše zdraví smysl života, strava, pohyb a psychologie. Současně sdíl

Obrázek podcastu Indigová realita

Indigová realita

Indigová realita je volným pokračováním knihy Indigový svět. Účinné techniky a praktiky vedoucí k osobnímu a duchovnímu růstu Hlavním tématem knihy je spirituální a osobní rozvoj. Ve společnosti panuje hlad po účinných technikách a praktikách vedoucích k osobnímu a duch

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 58 - Radana Štěpánková 07.06.2014

100 statečných - Host č. 58 - Radana Štěpánková 07.06.2014

Hostem L. Výborné - R. Štěpánková (partnerská psycholožka)

Obrázek podcastu O dívce s tisícem copánků

O dívce s tisícem copánků

O krásnou Házor-gejsu usiluje mnoho mužů, ale nakonec o svém osudu rozhodne ona sama, když pozvedne meč proti zlu.Napsali Zuzana a Jaroslav Novákovi. Hrají Radovan Lukavský, Miroslava Špánková-Hozová, Viktor Vrabec, Jiří Samek, Václav Neužil a další.Režie: Karel Weinli

Obrázek podcastu Inscenace, které zaujaly (VI)

Inscenace, které zaujaly (VI)

Původní LP album 1 18 1939 "Inscenace, které zaujaly (VI)" vydal Supraphon v roce 1976 - nyní titul věnovaný ukázkám z divadelního představení Zločin a trest (Fjodor Michajlovič Dostojevskij) z repertoáru Realistického divadla Z. Nejedlého v Praze a muzikálu Bosá balada

Obrázek podcastu Kovy - Ovšem

Kovy - Ovšem

Ve sbírce osobních příběhů a básní sdílí Karel Kovář cestu obyčejného kluka z malého města, jehož život se během pár let otočil doslova vzhůru nohama. Od téměř idylického dětství, přes komplikované dospívání a tragikomické vztahy, až po budování kariéry na YouTube a smí

Obrázek podcastu Jak přišla basa do nebe

Jak přišla basa do nebe

Půvabné příběhy Marie Kubátové jsou vždy zasazeny do jejího oblíbeného krkonošského kraje a postavy rozprávějí zdejším nářečím. A jeden z těchto příběhů vám nabízíme.Hra Jak přišla basa do nebe vypráví příběh muzikantské party kapelníka Tuláčka, která se díky svému hráč

Obrázek podcastu Večer s Josefem Bekem

Večer s Josefem Bekem

Josef Bek (*21.12.1918 - † 5. 5. 1995) původně ochotnický herec odešel k divadlu, aby se za války vyhnul pracovnímu nasazení. Dokud si nepoškodil svůj neškolený hlas, účinkoval v operetě a opeře v Olomouci, poté přešel k činohře. V divadle i ve filmu ztělesňoval předevš

Obrázek podcastu Disney - Ledové království, Dumbo, Pinocchio

Disney - Ledové království, Dumbo, Pinocchio

Audiopohádky podle filmů Disney. Vezměte své děti do kouzelné země pohádek podle filmů společnosti Disney. V audioknize najdete tři vyprávění pro volné chvíle i před spaním o princeznách Else a Anně z Ledového království, o létajícím slůněti Dumbovi a o dřevěném panáčko

Obrázek podcastu Můj brácha tornádo

Můj brácha tornádo

Říkají mi Julie a je mi devět let. Chtěla bych vám vyprávět příběh o sobě, o svých rodičích, kamarádkách, ale hlavně o bráchovi. Jmenuje se Jonáš a chodí se mnou do třídy, i když je starší. Má totiž ADHD. Někdy se mi zdá, že se chová jako tornádo. Chvíli neposedí, místo

Obrázek podcastu Vitamín L

Vitamín L

>> Naordinujte si týdenní kurz lásky od vztahových expertů New York Times Bestseller << # O audioknize „Neexistuje žádné manželství nebo partnerství, které by z této knihy nemělo prospěch.“ — New York Journal of Books Čím to je, že některé páry spolu vydrží šťastně až

Obrázek podcastu Slovenské prostonárodné povesti dľa P. E. Dobšinského (druhá séria)

Slovenské prostonárodné povesti dľa P. E. Dobšinského (druhá séria)

Cyklus obľúbených povestí rozprávkarskej legendy, v majstrovskom podaní Dušana Jamricha.

Obrázek podcastu Chrám i tvrz

Chrám i tvrz

Chrám i tvrz - audiokniha obsahuje rozhlasovou nahrávku z roku 1981. Autor Pavel Eisner. Čte Miroslav Horníček. Režie Markéta Jahodová. O tom, jak žije jazyk český v národě a jak my v něm. Kniha Pavla Eisnera je poutavým vyprávěním o naší mateřštině, úžasné kulturní

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 76 - Mnislav Zelený 08.06.2014

100 statečných - Host č. 76 - Mnislav Zelený 08.06.2014

Hostem L. Výborné - M. Zelený (etnolog a cestovatel, indiánským jménem Atapana)

Obrázek podcastu Zmizelá Šumava

Zmizelá Šumava

Do osudů obyvatel Šumavy nemilosrdně zasáhly „velké“dějiny 20. století, nejprve obě světové války, poté odsun německých obyvatel, neprodyšné uzavření hranice a vytvoření vojenského výcvikového prostoru, kterému musely ustoupit nuceně vysídlené obce i osady. Emil Kintzl,