Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Jeden mrtvý navíc

Audiokniha Jeden mrtvý navíc

Délka:

10 hod 8 min

Čte:

Pavel Soukup

Vydavatel:

OneHotBook

Jazyk:

Česky

Žánr:

Detektivky

Obrázek podcastu Domovní důvěrnosti

Domovní důvěrnosti

Úsměvné povídky a fejetony, jejichž hrdiny jsou osobití a svérázní lidé z autorčina okolí, svérázné figurky z Malé strany, a řada přátel.Jindřiška Smetanová, (26. října 1923 Rosice - 24. prosince 2012 Zlosyň) byla česká spisovatelka, scenáristka, autorka televizních ins

Obrázek podcastu Hajaja se Spejblem a Hurvínkem

Hajaja se Spejblem a Hurvínkem

Obdobou TV večerníčku je v rozhlasovém vydání o pár let starší Hajaja, pohádka před spaním vysílaná pro děti na stanici Českého rozhlasu Praha. Těší se už pět desetiletí velké oblibě. Hajaja je spojen se jmény dlouhé řady herců a mezi postavičkami, které dětem přiblížil

Obrázek podcastu Buďme blaženi

Buďme blaženi

Františku - kamaráde drahej. Kolikrát jsem ti už řekl, že neumím recitovat a že je mi to dokonce velmi protivné. Ale taky jsem ti mnohokrát řekl, jak mám rád tvoje básničky, tvoje verše a že si je častokrát čtu potichu, jen tak pro sebe. A teď jsem se drze pokusil ty kr

Obrázek podcastu Neviditelné dítě a jiné příběhy

Neviditelné dítě a jiné příběhy

Sbírka příběhů, které Tove napsala během svého toulání muminím údolím. „Musíte se vydat na dlouhou cestu, než opravdu zjistíte, jak nádherný je domov.“ Tove Janssonová Jediná sbírka povídek o Mumíncích, kterou Tove napsala. Obsahuje oblíbené příběhy Neviditelné dítě a V

Obrázek podcastu Harmonie

Harmonie

1. Mantra „Harmonie“ naladí na vnitřní harmonii a lásku k sobě 2. Meditace „Být sám sebou“ vede k pochopení a nalezení vlastní hodnoty, přijetí zodpovědnosti za svůj život a harmonizuje vztah k sobě i k ostatním. Učí jak se mít rád, vážit si sám sebe, zbavit se role ob

Obrázek podcastu Večerníček vypráví vánoční pohádky

Večerníček vypráví vánoční pohádky

Vánoce s Večerníčkem a nejznámějšími pohádkami a koledami Hovoří a zpívají Josef Dvořák, Václav Vydra, Vojtěch Kotek, Jiřina Bohdalová, Marek Eben, Jitka Molavcová, Anička Slováčková a další Koledy zpívají Bambini di Praga (řídí Bohumil Kulínský), Kühnův dětský sbor (

Obrázek podcastu Veľký Gatsby

Veľký Gatsby

Veľký Gatsby je najslávnejším románom F. S. Fitzgeralda. Dej príbehu je situovaný do 20. rokov 20. storočia, z obdobia prohibície a tzv. džezového veku v USA. Mladý zbohatlík James Gatz, prezývaný aj Veľký Gatsby, a krásna Daisy Buchananová prenikli do sfér lepšej spolo

Obrázek podcastu Disney - Lví král

Disney - Lví král

Vezměte své děti do kouzelné země pohádek podle filmů společnosti Disney. Vyprávění pro volné chvíle i před spaním. Pohádka, Lví král, vypráví o lvíčkovi Simbovi, který nejprve uteče ze Lví země, ale pak se do ní vrátí jako dospělý lev, aby ji zachránil.

Obrázek podcastu Kozák: Lovcem v Tajze

Kozák: Lovcem v Tajze

Původní LP album 2 18 0425 "Jan Kozák Lovcem v tajze" vydal Supraphon v roce 1977 - nyní titul vychází poprvé digitálně. JAN KOZÁK (*25.3.1921 – †5.5.1995 ) vypráví ve své knize o svých cestách na Sibiř, o svých osamocených toulkách či o společných výpravách s přátelsk

Obrázek podcastu Všímavost a Já

Všímavost a Já

Když chcete porozumět sami sobě. Hlavním cílem knihy o všímavosti je pomoci lidem osvojit si techniky, s nimiž mohou sami sobě pomoci. Tím, že porozumí sobě samým. Všímavost, anglicky mindfulness, je v dnešní době velmi skloňovaným pojmem. Zkušený psychoterapeut Jan Ben

Obrázek podcastu Ivan Mládek zase uvádí Luďka Sobotu

Ivan Mládek zase uvádí Luďka Sobotu

Ivan Mládek: "Vážení přátelé, dalším důvodem, proč s Luďkem Sobotou natáčíme už druhou desku, je to, že máme stejný smysl pro humor. Líbí se nám stejný druh vtipů. Nám se třeba nelíbí vtipy složité, neinteligentní, nesrozumitelné. Nelíbí se nám, mně i Luďkovi Sobotovi,

Obrázek podcastu Paní Bovaryová - Mistři slova

Paní Bovaryová - Mistři slova

Paní Bovaryová je realistický román z roku 1857 a jedná se o první autorovo dílo. Flaubertovou inspirací k napsání knihy byla zmínka v tehdejších novinách o ženě venkovského lékaře, která se otrávila, a jejímuž skonu předcházelo manželské drama. Hlavní hrdinkou románu j

Obrázek podcastu Hovory o józe a mystice č. 24 a 25

Hovory o józe a mystice č. 24 a 25

Záznam promluv J. Vacka ze semináře na Morávce a veřejných meditací z roku 2010. Nejedná se o studiovou nahrávku.

Obrázek podcastu Přednášejte jako na TEDu

Přednášejte jako na TEDu

Naučte se efektivně prezentovat své myšlenky a nápady - Máte-li přednášet, je vaším jediným opravdovým úkolem hovořit o něčem, co má hodnotu, a hovořit o tom autenticky vaším vlastním a jedinečným způsobem. Správně přednesený projev může posluchače uchvátit a změnit jej

Obrázek podcastu Angličtina – frázová slovesa

Angličtina – frázová slovesa

Výběr nejužívanějších anglických frázových sloves dle četnosti výskytu v živém jazyce. Poslech se soustředí na základní význam každého hesla s použitím v několika příkladových větách. Jde o efektivní formu studia zaměřenou na aktivní práci s každým výrazem, kdy je mezi

Obrázek podcastu Hovory o józe a mystice č. 27

Hovory o józe a mystice č. 27

Jiří Vacek: Bože, mám Tě rád! Zvukový záznam z meditace na Morávce v říjnu 2011. Nejedná se o studiovou nahrávku.

Obrázek podcastu Svetlo v nás

Svetlo v nás

Jednoznačné riešenia veľkých životných výziev ani vyčerpávajúce odpovede neexistujú, no Michelle Obama verí, že každý je schopný nájsť a využívať súbor určitých nástrojov, pomocou ktorých si zachováme odstup a budeme vedieť statočne čeliť časom plným zmien. V audioknihe

Obrázek podcastu Nepil: Dobré a ještě lepší jitro

Nepil: Dobré a ještě lepší jitro

Dobré a ještě lepší jitro Františka Nepila je výběr z jeho velmi populárních fejetonů, ve kterých vzpomíná na svoje dětství, na různé zážitky z cest nebo svých setkání se zajímavými lidmi a většina příběhů jsou nejen vtipná a milá, ale jsou zakončena nějakým pozitivním

Obrázek podcastu Faëthon

Faëthon

Když se v roce 1962 připravoval k realizaci text hry již tehdy téměř zapomenutého básníka Otakara Theera, rodil se zásluhou dramaturga Jaromíra Ptáčka a režiséra Miloslava Jareše významný inscenační počin. Theerovo drama nebylo od roku 1917 nikdy znovu uvedeno a z rep

Obrázek podcastu V chrámu tělesnosti

V chrámu tělesnosti

Podivuhodná bohoslužba v chrámu našeho těla a příbytku duše. S pomocí vizualizace, hlubokého dechu a hudby stoupáme od nejnižších úrovní k nejvyšším, od hutných vitálních základů naší existence až k těm nejjemnějším spojením s vyšším Já a prožitku Jednoty. Prastaré uče

Obrázek podcastu Angličtina v pohode 1

Angličtina v pohode 1

V rebríčku jazykov, ktoré by Slováci chceli ovládať, patrí angličtine suverénne prvá pozícia. Súhrn 320 anglických fráz so slovenským prekladom vám pomôže začať rozhovor, predstaviť sa, osloviť či pozvať niekoho, získať informácie, požiadať či ponúknuť pomoc, poďakovať

Obrázek podcastu Prázdniny Billa Madlafouska

Prázdniny Billa Madlafouska

„Ahoj. Já teda nevím, jak vy, ale já mám z celý školy nejvíc nejradši prázdniny. Ty letní, protože jsou nejdelší a člověk si může dělat všechno, co chce a na co kvůli škole a učení během roku neměl čas.“ Poznáváte? Ano, nezaměnitelný styl Billa Madlafouska!

Obrázek podcastu Dětství s Vrchlickým (2008)

Dětství s Vrchlickým (2008)

Kniha vzpomínek známé české herečky, dcery Jaroslava Vrchlického, na dětství, na básnickou osobnost svého otce, na jeho přátele i nepřátele i na problematický vzájemný vztah rodičů. Autorka dala nahlédnout i do svého intimního života, myšlenkového světa a uměleckého výv