Obrázek podcastu Janešová: Italština pro samouky

Audiokniha Janešová: Italština pro samouky

Délka:

2 hod 12 min

Čte:

Masimo Cani

Vydavatel:

Supraphon a.s.

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Atomové návyky

Atomové návyky

Nezáleží na tom, co přesně chcete změnit, Atomové návyky vám s tím pomohou. James Clear, jehož blog čte měsíčně milion čtenářů, vydestiloval to nejlepší z biologie, psychologie a neurověd, aby vás naučil dosáhnout cílů. Pomocí drobných každodenních kroků – stačí 1% změn

Obrázek podcastu Spolubývajúca

Spolubývajúca

Tiffy si po nepríjemnom rozchode s priateľom hľadá nové bývanie. Lenže ponúkané londýnske byty sú príliš drahé a so svojím nízkym príjmom pomocnej editorky si ich nemôže dovoliť. Je taká zúfalá, že odpovie na inzerát, ktorý ponúka spolubývanie so zdieľanou manželskou po

Obrázek podcastu Lukostřelec

Lukostřelec

Klid přichází ze srdce. Příběh mistra a jeho žáka, který touží dozvědět se tajemství smysluplného života. Starý muž ho mladíkovi předává pomocí japonského učení kjúdó, „cesty luku“. Do zapadlé vesnice přichází mladý muž. Ví, že tam žije truhlář, který býval nejvyhlášen

Obrázek podcastu J.R.R. Tolkien – Životopis

J.R.R. Tolkien – Životopis

Humphrey Carpenter poutavou formou vypráví příběh spisovatele, jehož dílo stále ovlivňuje miliony lidí na celém světě. Při tvorbě knihy spolupracoval s rodinou a blízkými J. R. R. Tolkiena a měl přístup k jeho osobním písemnostem. Díky tomu je nám představeno mnoho zají

Obrázek podcastu Svědomí

Svědomí

Jednou za rok, vždy na stejném místě. Parta bývalých spolužáků se schází v penzionu uprostřed Vysočiny, aby si připomněli staré časy. Letos ale nebude co slavit – jeden z nich už se totiž domů nevrátí. Policista Marek Tengler se znovu pouští do vyšetřování, které vede h

Obrázek podcastu Dívka v ledu

Dívka v ledu

První případ Eriky Fosterové ve skvělém podání oblíbeného herce a dabéra Martina Stránského. Poté co je v parku v jižním Londýně pod vrstvou ledu nalezeno tělo mladé ženy, na místo přijíždí detektiv šéfinspektor Erika Fosterová. Oběť, krásná dívka z mocné a bohaté rodin

Obrázek podcastu Anděl smrti

Anděl smrti

Proč zmizel zeman Smil z Tubože? Oldřich z Chlumu znovu pátrá v tajemných lesích Kokořínska. Na počátku je zmizení zemana Smila z Tubože. Tím to ale zdaleka nekončí. Jaký smysl má erb s harpyjí, kde se nachází Čertova rokle a proč se zjevuje anděl smrti? S Oldřichem z

Obrázek podcastu Orel mezi vlky

Orel mezi vlky

V létě roku 44 hrozí spojeneckému kmenu Atreabatů povstání. Hlavní hrdinové románu, dva centurioni Macro a Cato, dostávají za úkol zajistit nové vojsko a vycvičit dobrovolníky ze svého kmene. To vše proto, aby dokázali ochránit svého krále. K tomu všemu musí s hrstkou n

Obrázek podcastu Nejdivočejší sny

Nejdivočejší sny

Dylan Casablancasová je pro Rhylanda Coltridge zakázané ovoce – mladší sestra nejlepšího kamaráda a žena s pořádnou dávkou problémů. Jenže když okolnosti donutí oba sehrát roli zasnoubeného páru, hra na lásku začne být až nebezpečně skutečná. Sukničkář Rhyland je přesně

Obrázek podcastu Adam ze Zbraslavi a případ královských diplomatů

Adam ze Zbraslavi a případ královských diplomatů

Adam ze Zbraslavi se vydává rozplést záhadné vraždy a útoky, které ohrožují diplomatická jednání o sňatku Elišky Přemyslovny s Janem Lucemburským. Adam pod Eliščinou záštitou přijímá roli vyšetřovatele a putuje až do Mohuče, kde se zaplete do sítě nebezpečných intrik. S

Obrázek podcastu …stačilo jen říct Jáchymov

…stačilo jen říct Jáchymov

Dřina a ponižování v uranových dolech. Miroslav Hampl byl vězněm v uranových dolech. Odnesl si odtamtud podlomené zdraví a dě-sivé zážitky. Ty nevymazala ani Cena Paměti národa. „V dětství jsem miloval vůni hlíny, s kluky jsme se brouzdali v nedalekém potoce. Teď mi hlí

Obrázek podcastu Okno smrti

Okno smrti

Bývalý policista a scenárista Josef Mareš, známý především díky televiznímu seriálu Případy 1. oddělení, se ve své nové detektivce inspiroval smutným příběhem o ženě, která v roce 2000 zemřela po pádu z okna. Hrají Viktor Preiss a Václav Neužil "Můj tehdejší vedoucí m

Obrázek podcastu RIP: Smrt je malebná

RIP: Smrt je malebná

Příběh o jedné či více vraždách, které právě s celou historkou opustily můj psací stroj. Usaďte se, prosím, do křesel a naslouchejte mému temnému hlasu. Do rána to zvládáme stihnout a vy pak budete moci šířit příběh dále. Jen račte dál, jen vstupte. Sedím tu sám, za sta

Obrázek podcastu Moc přítomného okamžiku

Moc přítomného okamžiku

Naše falešné já je produktem naší mysli a pokud se vzdáme našeho analytického myšlení, zjistíme, že my nejsme naší myslí a můžeme se zbavit naší duševní bolesti. Naše tělo, ticho a prostor kolem nás jsou jedním z klíčů pro dosažení vnitřního klidu. Jsou to brány, kterým

Obrázek podcastu Pod haldou

Pod haldou

V Ostravě se opět vraždí Detektivka z ostravského prostředí. Mladá atraktivní bankéřka je zavražděna a rutinní kolotoč vyšetřování se rozjíždí. Realistické líčení policejní práce v lecčem připomíná Případy 1. oddělení. Baví vás realistické české detektivky? Takové, kde

Obrázek podcastu Tajemství sídla Craven Manor

Tajemství sídla Craven Manor

Daniel zoufale shání práci. Když mu někdo pod dveře strčí vzkaz, který mu nabízí místo správce staré nemovitosti, má pocit, že to je příliš skvělé, než aby to mohla být pravda. Když ale dorazí do Craven Manor, zmocní se ho podezření. Dveře do starobylého sídla jsou doko

Obrázek podcastu O posledných prázdninách dráčika Spáčika

O posledných prázdninách dráčika Spáčika

Tretie pokračovanie dráčikovských príbehov je o veľkom dobrodružstve malého dráčika Spáčika. Pamätáte si ešte na Spáčika? To je ten, čo zaspí, ešte aj keď letí. Jeho otec, starý známy – dráčik Háčik, má už synovho leňošenia a vyspávania plné zuby. Rozhodne sa, že ho nau

Obrázek podcastu Já, Poutník

Já, Poutník

Mladá žena zavražděná v hotelu na Manhattanu – nelze identifikovat ji ani pachatele. Otec veřejně sťatý pod palčivým sluncem v Saúdské Arábii a syn, jenž přihlížel. Muž ze syrského výzkumného ústavu, kterému někdo zaživa vyoperoval oči. Ohořelé ostatky tří těl na horské

Obrázek podcastu Velmi osobní kniha o zdraví

Velmi osobní kniha o zdraví

Jsme obyvatelé přepychové části Země. Máme dostatek vody a jídla. Můžeme studovat podle chuti a zájmů, většina z nás si vybírá, co bude v životě dělat. Pokud onemocníme, jsme obklopeni kvalitní dostupnou péčí a blahobytem. Zároveň jsou ale mnozí věčně unavení, přejedení

Obrázek podcastu Dávid a Goliáš

Dávid a Goliáš

Kto potreboval zabiť invalida na vozíčku? To je jedna z prvých otázok, ktorá preletí hlavou komisárovi Ledeckému po tom, čo ho privolajú k novému prípadu. Znamená odrezaný prst odkaz? Ak áno, pre koho? Patrí policajtom alebo okoliu zavraždeného? Vyšetrovanie sa rozbieha

Obrázek podcastu Šestnáct způsobů, jak bránit opevněné město

Šestnáct způsobů, jak bránit opevněné město

Prostě si nemohl pomoci! A tak se zapsal do dějin. Byl jednou jeden muž, na kterého se štěstí usmívalo víc než na druhé, i když byste to při pohledu na jeho životopis možná neřekli. V dětství mu zabili rodiče a jeho prodali do otroctví, nový pán ho vyučil tesařskému řem

Obrázek podcastu Zůstal jsem klukem

Zůstal jsem klukem

V pětidílné četbě na pokračování podle knihy rozhovorů "Zůstal jsem klukem" poznáváme profesora Josefa Kouteckého nejen jako špičkového odborníka, lékaře s pevnými mravními a profesionálními zásadami, ale i jako laskavého člověka, osobnost, která svým životem i vyznáva

Obrázek podcastu Katarze

Katarze

Na omluvu je někdy smrtelně pozdě… Video ze Snapchatu, v němž mladá zaměstnankyně kina žadoní o odpuštění a čelí brutálnímu útoku, její přátele šokuje. Stellino nalezené tělo je označené číslem 2. Vzhledem k tomu, že obětí je nezletilá, přizve detektiv Huldar k vyšetřov

Obrázek podcastu Jeho království – Jedenáct listů Marca Manilia Mezentiana z jara roku 30 po Kristu

Jeho království – Jedenáct listů Marca Manilia Mezentiana z jara roku 30 po Kristu

„A svěřím ti zázrak, jenž se mi zjevil ve snu: Cesta sama je již královstvím.“ Před Velikonocemi dramatického roku, který v budoucím křesťanském kalendáři ponese číslovku 30, se nešťastný Říman Marcus Manilius Mezentianus vydal z Alexandrie do svatého města Židů. Cítí,

Obrázek podcastu Zrušený rok – Deník 2020

Zrušený rok – Deník 2020

Neměly by dnes - jak moje kdysi nezpochybnitelná, mnohaletá láska k Veronice (jakkoliv tragicky skončivší), tak moje kdysi nezpochybnitelné, ještě delší přátelství s Martinem (byť později taktéž ztroskotavší) - být spíš důvodem k oslavě než truchlení? Neměl by být můj o